13.11.2022 @ 17:00

Lækre produkter i høj kvalitet, hvor især bukserne lukker et hul i markedet, som denne tester har efterlyst. 

Motionsfeltet.dk's vurdering:

(9/10)

Introduktion

Pro Team-kollektionen fra Rapha har en række produkter, som bærer efternavnet ’Training’. De er lavet til hverdagsbrug og utallige træningskilometer, med en pasform, som er en anelse mere behagelig end decideret racewear og et prispunkt, som er lidt billigere.

 

Vi har testet de nye langbenede tights og en matchende langærmet trøje.

 

Fakta
Producent: Rapha
Produkt: Pro Team Training Tights with Pad
Farver: Sort (fås også i navy)

Størrelse: Medium (tester er 183 centimeter / 75 kilo)
Pris: Kr. 1750,-

 

 

Test

 

Bukserne her er reelt en langbenet version af et par bibshorts, hvilket er ret genialt i min optik.

 

Det danske vejr i ydersæsonerne byder på endeløse dage, hvor det er en anelse for koldt til bare ben, men også for lunt til deciderede vintertights. Det efterlader så muligheden for at køre med løse ben, men det er en løsning, som jeg aldrig er blevet helt venner med, da jeg sjældent kan få det til at sidde helt rigtigt og behageligt i det stykke, hvor shorts og løse ben overlapper.

 

Derfor udfylder bukserne her helt sikkert et hul for mit vedkommende. De er lange og beskytter derved hele benet mod kold luft og faldende temperaturer. Omvendt har de samme tykkelse og foring som et par bibshorts, så de ikke bliver alt for varme, når temperaturen ikke sniger sig ned på vintergrader. Og så slipper man for at bakse med løse ben, som skarver i lysken og driller i området ved elastikken i bukserne.

 

Stoffet er let og lækkert. Det strækker godt og sætter sig behageligt om både ben, bagdel og hofteregion. Materialet er dejligt let og det er dejligt blødt mod huden.
Der er masser af stræk i stoffet og endda en smule kompression hen over benet. Om det hjælper på ens performance, skal jeg lade være usagt, men det bidrager helt sikkert til en tæt, men behagelig pasform, så bukserne sidder klinet til benene uden at flytte på sig, når man træder adskillige timer til træning. 

 

Selesystemet er helt nyt fra Rapha og føles en smule mere minimalistisk og tætsiddende, hvilket er et plus. Shortsene har nærmest et forlænget panel, som dækker lænden og som fortsætter i ét stykke op imellem skulderbladene, hvor det deler sig i to hen over hver skulder og bliver til seler. Ryggen er lavet i mesh, så man kan ånde optimalt.
Fronten af selerne er helt tynd og flad, så de passer under hvilket som helst trøje uden at genere eller være synlige.

 

Afslutningen på benene er en semi-bred elastikkant, som slutter godt til uden at stramme unødigt. Det er min oplevelse, at den holder den nederste del af bukserne godt på plads og samtidig holder den kolde luft ude.

 

 

Ude på cyklen er bukserne blandt de allermest komfortable bukser med lange ben, som jeg har prøvet. De passer perfekt til mellemsæsonen og jeg er lykkelig for at slippe for de løse ben og de komfortudfordringer, som de kan give.

 

Bukserne er overordnet set et virkeligt lækkert produkt. Materialerne er i top og har den helt rette tykkelse til efterårsdagene, hvor det endnu er for varmt til vinterbukserne med isolering.
Jeg vil nærmest sige, at sådan et par langbenede bibs er lige så vigtige som et par gode short i Danmark, da vi har mindst lige så mange dage, hvor man har behov for lange ben.

 

Fakta

Producent: Rapha
Produkt: Pro Team Training Jersey Long Sleeve
Farver: Rød (fås i 9 farver)
Størrelse: Medium (Tester er 183 centimeter / 75 kilo)
Pris: Kr. 995,-

 

 

Test

 

Pro Team-kollektionen er lavet med kravene fra konkurrence-rytterne i baghovedet.
Produkterne er derfor lette, tætsiddende og er alle bygget op om performance-elementer, som skal være med til at bibringe både komfort og fart.

 

Den langærmede Pro Team Training Jersey er kollektionens mest prisvenlige version af en trøje, som er lavet til den daglige træning for den seriøse rytter. Den findes også i en kortærmet version, som er blevet enormt populær hen over de sidste par sæsoner.

 

Trøjen er lavet i et fint og tyndt materiale, som gør den til en let størrelse, som er god i ydersæsonerne på egen hånd og så fungerer den desuden rigtigt fint som et godt mellemlag, da den ikke fylder meget. Den kan både bruges om vinteren under en jakke eller et vind- og vandtæt lag

 

Materialerne er generelt tynde og lette, men fronten er faktisk lavet helt uden perforeringer, så den er lidt mere modstandsdygtig overfor vinden. Omvendt er ryggen lavet med et stof i gittermønster, så sveden bedre kan fordampe og overskydende varme bedre kan finde vej ud.

 

Produkterne fra Raphas Pro Team Trainiing-kollektion har en kæmpe styrke i mine øjne: Deres pasform. Den er nemlig lavet til at sidde godt til, men tætheden er tonet en anelse ned i forhold til decideret racewear. Det giver et tæt fit, men med en stor grad af komfort. Det er min opfattelse, at det er netop denne fornemmelse de fleste cykelryttere søger.


Trøjen sidder således behageligt tæt uden at anstrenge sig. Både stoffets elastiske kvaliteter og en fin konstruktion sørger for, at den sætter sig let omkring overkroppen og armene uden at der strammer nogen steder.  Som tidligere nævnt: Præcis som cykeltøj skal sidde. Tæt uden at stramme nogen steder.

 

Trøjen er virkelig lækker i ydersæsonerne - forår og efterår - og så passer den rigtig let under en jakke, så man får et ekstra, varmt lag om vinteren. Den er en anelse til den tynde side, hvis man skal bruge den alene i denne tid, men man kan sagtens opgradere dens funktionalitet med et par løse ærmer under og en varm vest over, når efteråret er mildt som nu. Alternativt som et mellemlag under en tynd jakke, som kan tage vind og vand.

 

Alt i alt en virkelig lækker jersey, som har kæmpe anvendelsesmuligheder i vores klima.

 

Konklusion

Pro Team Training-produkterne fortsætter med at imponere med god pasform, lækre produkter og god anvendelighed.

 

Trøjen er perfekt til ydersæsonerne, om end den nok bliver for kold som enkeltstående produkt, når vinteren trænger sig på.

 

Bukserne er helt geniale som en overgang mellem sommer og vinter og jeg er personligt glad for at slippe for de løse ben. Det giver så meget bedre komfort!

 

 Stillet til rådighed af: Rapha

 

Motionsfeltet.dk's vurdering: (9/10)

Her er overblikket over alt cykling ved OL
OL starter i næste uge. Feltet.dk har samlet overblikket over alle cykeldisciplinerne, så du ved, hvornår du skal følge med.
Oplagt udbrudsdag i vente - følg med på Feltet.dk's app
Kom helt tæt på Tour de France på Feltet.dk's app. Følg Jonas Vingegaard og Tadej Pogacars kamp om Tour-sejren og kom tæt på danskerne og alle de øvrige stjerner.
Test: Supreme sommertøj fra Re-Behave
Et lækkert sommersæt i god kvalitet og hvor Re-Behave demonstrerer god know-how ifølge med en grøn tilgang til cykeltøj.
Podcast: Hvem er den danske julemand ved Touren?
Har du set den danske julemand ved Giro d'Italia, Tour de France eller måske PostNord Danmark Rundt? Hvem er det? 
Cypern: Det oversete paradis for cykelryttere
Næsten 65% af Feltet.dk's læsere rejser med deres cykel, og måske hører du til de heldige, der har prøvet at cykle rundt i bjergene på en solskinsdag?
Test: Canyon Tempr CFR
Canyon træder ind på skomarkedet, og det er første skridt, der klarer sig overraskende godt. 
Test: Magped ROAD2 magnetiske pedaler
Er du ikke helt tryg ved almindelige klikpedaler, og bekymret for om du kan komme til at vælte, så skulle du måske prøve pedaler med magneter?
UDSALG: 12 gode Tour-bøger - SPAR 15-60%
Feltet.dk har udvalgt 12 gode Tour de France-bøger - og givet store rabatter til dig! God læselyst, når du får Tour-feber.
Virker bagepulver? Kosttilskud kan optimere din præstationen, men...
... det er vigtigt, at benytte sig af de rette.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Holm kårer årets nye Tour-trøje: Vinderen overrasker
Der er fem nye trøjer i årets Tour de France, men ikke alle kommer helt i mål. Feltet.dk har spurgt Brian Holm, hvem kan være stolte, og hvem der skal øve sig lidt mere. Samtidigt har Feltet.dk også spurgt jer, læsere. Og selvom der er stor konsensus, er favoritten ikke den samme. 
Stor konkurrence: Vind Cannondale-cykel til 22.000 kr
Svar rigtigt på 3 Tour de France spørgsmål, så kan du vinde en Cannondale cykel til en værdi på 22.000 kroner.
SIDSTE CHANCE: I dag starter Touren - sæt dit hold
Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 29. juni! Tour de France køres frem til søndag den 21. juli. 
Produktnyt: Nye aerohjul fra DT Swiss
DT Swiss har genopfundet deres højtydende ARC-hjul og gjort disse endnu bedre og hurtigere, skriver producenten i en pressemeddelelse. 
Er det årsagen til Vingegaard dropper Vueltaen?
Der har været mange spekulationer om Jonas Vingegaard efter styrtet i Baskerlandet Rundt. 
Touren i tal: Se alle de bedste detaljer og statistikker fra årets historiske Tour
Bliv klogere på alle statistikkerne og detaljerne ved årets Tour de France lige her.
Produktnyt og First Ride: Trek Madone Gen 8
Feltet.dk har været i Spanien på besøg hos Trek for at teste den nye generation af Trek Madone-serien. En cykel, som Trek selv beskriver som det ultimative våben til alle formål og Mads Pedersens nye supercykel.
ABUS sikrer kvaliteten i Italien
Når store stjerner på World Touren cykler og vinder, så er det ind i mellem med ABUS hjelme, som er udviklet og produceret i Italien, hvor producenten har valgt at rykke sin produktion til.
Test: Trek CarBack Radar Tail Light
Amerikanske Trek tilbyder med sin CarBack Radar Tail Light en stor optimering af sikkerheden, når man cykler på landevejen med en førsteklasses cykelradar.
Produktnyt: Ny Garmin Edge 1050 med højttaler
Garmin sender lige før Tour de France en ny cykelcomputer på markedet, som blandt andet har et levende farvedisplay, forbedrede gruppekørselsfunktioner, indbygget højttaler og meget mere - alt sammen uden at ofre batteritiden
”Ingen på holdet ville smide penge på det” – Holdkammerat tvivler på Vingegaards podiechancer
Tiesj Benoot og resten af holdkammeraterne ville ikke sætte penge på, at Jonas Vingegaard når podiet i årets Tour de France.
Stor overraskelse: Udviklingsrytter vinder DM efter mange favoritangreb
Rasmus Søjberg Pedersen er ny dansk mester efter et løb, hvor finalen åbnede meget tidligt, og mange favoritter angreb på skift.
Test: Scott Foil RC 30
En rendyrket aeroracer, som gør sig godt, hvis man er til høj fart og en stabil platform, når der køres stærkt i en vanvittig flot finish med en klar opgraderingsmulighed for at optimere oplevelsen endnu mere.  
Tidligere dansk WorldTour-rytter bliver talentchef og sportsdirektør
Niklas Eg fortsætter i cykelsporten, men det bliver ikke kun i sadlen.
Udbygger sin vilde World Cup-rekorder
Fantastiske Nino Schurter (38 år gammel!) sejrede på 4. afdeling af World Cuppen i Val di Sole (Italien), dermed sætter han nu to nye rekorder. 

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Her er overblikket over alt cykling ved OL
OL starter i næste uge. Feltet.dk har samlet overblikket over alle cykeldisciplinerne, så du ved, hvornår du skal følge med.
Oplagt udbrudsdag i vente - følg med på Feltet.dk's app
Kom helt tæt på Tour de France på Feltet.dk's app. Følg Jonas Vingegaard og Tadej Pogacars kamp om Tour-sejren og kom tæt på danskerne og alle de øvrige stjerner.
Test: Supreme sommertøj fra Re-Behave
Et lækkert sommersæt i god kvalitet og hvor Re-Behave demonstrerer god know-how ifølge med en grøn tilgang til cykeltøj.
Podcast: Hvem er den danske julemand ved Touren?
Har du set den danske julemand ved Giro d'Italia, Tour de France eller måske PostNord Danmark Rundt? Hvem er det? 
Cypern: Det oversete paradis for cykelryttere
Næsten 65% af Feltet.dk's læsere rejser med deres cykel, og måske hører du til de heldige, der har prøvet at cykle rundt i bjergene på en solskinsdag?
Test: Canyon Tempr CFR
Canyon træder ind på skomarkedet, og det er første skridt, der klarer sig overraskende godt. 
Test: Magped ROAD2 magnetiske pedaler
Er du ikke helt tryg ved almindelige klikpedaler, og bekymret for om du kan komme til at vælte, så skulle du måske prøve pedaler med magneter?
UDSALG: 12 gode Tour-bøger - SPAR 15-60%
Feltet.dk har udvalgt 12 gode Tour de France-bøger - og givet store rabatter til dig! God læselyst, når du får Tour-feber.
Virker bagepulver? Kosttilskud kan optimere din præstationen, men...
... det er vigtigt, at benytte sig af de rette.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet