13.11.2022 @ 17:00

Lækre produkter i høj kvalitet, hvor især bukserne lukker et hul i markedet, som denne tester har efterlyst. 

Motionsfeltet.dk's vurdering:

(9/10)

Introduktion

Pro Team-kollektionen fra Rapha har en række produkter, som bærer efternavnet ’Training’. De er lavet til hverdagsbrug og utallige træningskilometer, med en pasform, som er en anelse mere behagelig end decideret racewear og et prispunkt, som er lidt billigere.

 

Vi har testet de nye langbenede tights og en matchende langærmet trøje.

 

Fakta
Producent: Rapha
Produkt: Pro Team Training Tights with Pad
Farver: Sort (fås også i navy)

Størrelse: Medium (tester er 183 centimeter / 75 kilo)
Pris: Kr. 1750,-

 

 

Test

 

Bukserne her er reelt en langbenet version af et par bibshorts, hvilket er ret genialt i min optik.

 

Det danske vejr i ydersæsonerne byder på endeløse dage, hvor det er en anelse for koldt til bare ben, men også for lunt til deciderede vintertights. Det efterlader så muligheden for at køre med løse ben, men det er en løsning, som jeg aldrig er blevet helt venner med, da jeg sjældent kan få det til at sidde helt rigtigt og behageligt i det stykke, hvor shorts og løse ben overlapper.

 

Derfor udfylder bukserne her helt sikkert et hul for mit vedkommende. De er lange og beskytter derved hele benet mod kold luft og faldende temperaturer. Omvendt har de samme tykkelse og foring som et par bibshorts, så de ikke bliver alt for varme, når temperaturen ikke sniger sig ned på vintergrader. Og så slipper man for at bakse med løse ben, som skarver i lysken og driller i området ved elastikken i bukserne.

 

Stoffet er let og lækkert. Det strækker godt og sætter sig behageligt om både ben, bagdel og hofteregion. Materialet er dejligt let og det er dejligt blødt mod huden.
Der er masser af stræk i stoffet og endda en smule kompression hen over benet. Om det hjælper på ens performance, skal jeg lade være usagt, men det bidrager helt sikkert til en tæt, men behagelig pasform, så bukserne sidder klinet til benene uden at flytte på sig, når man træder adskillige timer til træning. 

 

Selesystemet er helt nyt fra Rapha og føles en smule mere minimalistisk og tætsiddende, hvilket er et plus. Shortsene har nærmest et forlænget panel, som dækker lænden og som fortsætter i ét stykke op imellem skulderbladene, hvor det deler sig i to hen over hver skulder og bliver til seler. Ryggen er lavet i mesh, så man kan ånde optimalt.
Fronten af selerne er helt tynd og flad, så de passer under hvilket som helst trøje uden at genere eller være synlige.

 

Afslutningen på benene er en semi-bred elastikkant, som slutter godt til uden at stramme unødigt. Det er min oplevelse, at den holder den nederste del af bukserne godt på plads og samtidig holder den kolde luft ude.

 

 

Ude på cyklen er bukserne blandt de allermest komfortable bukser med lange ben, som jeg har prøvet. De passer perfekt til mellemsæsonen og jeg er lykkelig for at slippe for de løse ben og de komfortudfordringer, som de kan give.

 

Bukserne er overordnet set et virkeligt lækkert produkt. Materialerne er i top og har den helt rette tykkelse til efterårsdagene, hvor det endnu er for varmt til vinterbukserne med isolering.
Jeg vil nærmest sige, at sådan et par langbenede bibs er lige så vigtige som et par gode short i Danmark, da vi har mindst lige så mange dage, hvor man har behov for lange ben.

 

Fakta

Producent: Rapha
Produkt: Pro Team Training Jersey Long Sleeve
Farver: Rød (fås i 9 farver)
Størrelse: Medium (Tester er 183 centimeter / 75 kilo)
Pris: Kr. 995,-

 

 

Test

 

Pro Team-kollektionen er lavet med kravene fra konkurrence-rytterne i baghovedet.
Produkterne er derfor lette, tætsiddende og er alle bygget op om performance-elementer, som skal være med til at bibringe både komfort og fart.

 

Den langærmede Pro Team Training Jersey er kollektionens mest prisvenlige version af en trøje, som er lavet til den daglige træning for den seriøse rytter. Den findes også i en kortærmet version, som er blevet enormt populær hen over de sidste par sæsoner.

 

Trøjen er lavet i et fint og tyndt materiale, som gør den til en let størrelse, som er god i ydersæsonerne på egen hånd og så fungerer den desuden rigtigt fint som et godt mellemlag, da den ikke fylder meget. Den kan både bruges om vinteren under en jakke eller et vind- og vandtæt lag

 

Materialerne er generelt tynde og lette, men fronten er faktisk lavet helt uden perforeringer, så den er lidt mere modstandsdygtig overfor vinden. Omvendt er ryggen lavet med et stof i gittermønster, så sveden bedre kan fordampe og overskydende varme bedre kan finde vej ud.

 

Produkterne fra Raphas Pro Team Trainiing-kollektion har en kæmpe styrke i mine øjne: Deres pasform. Den er nemlig lavet til at sidde godt til, men tætheden er tonet en anelse ned i forhold til decideret racewear. Det giver et tæt fit, men med en stor grad af komfort. Det er min opfattelse, at det er netop denne fornemmelse de fleste cykelryttere søger.


Trøjen sidder således behageligt tæt uden at anstrenge sig. Både stoffets elastiske kvaliteter og en fin konstruktion sørger for, at den sætter sig let omkring overkroppen og armene uden at der strammer nogen steder.  Som tidligere nævnt: Præcis som cykeltøj skal sidde. Tæt uden at stramme nogen steder.

 

Trøjen er virkelig lækker i ydersæsonerne - forår og efterår - og så passer den rigtig let under en jakke, så man får et ekstra, varmt lag om vinteren. Den er en anelse til den tynde side, hvis man skal bruge den alene i denne tid, men man kan sagtens opgradere dens funktionalitet med et par løse ærmer under og en varm vest over, når efteråret er mildt som nu. Alternativt som et mellemlag under en tynd jakke, som kan tage vind og vand.

 

Alt i alt en virkelig lækker jersey, som har kæmpe anvendelsesmuligheder i vores klima.

 

Konklusion

Pro Team Training-produkterne fortsætter med at imponere med god pasform, lækre produkter og god anvendelighed.

 

Trøjen er perfekt til ydersæsonerne, om end den nok bliver for kold som enkeltstående produkt, når vinteren trænger sig på.

 

Bukserne er helt geniale som en overgang mellem sommer og vinter og jeg er personligt glad for at slippe for de løse ben. Det giver så meget bedre komfort!

 

 Stillet til rådighed af: Rapha

 

Motionsfeltet.dk's vurdering: (9/10)

Ny vild DM-duel imellem Fini og Andreassen
Sebastian Fini genvinder DM-titlen i en tæt duel imod Simon Andreassen.
Heby og Vedersø kæmpede om U23-titlen
Gustav Heby Pedersen blev dansk mester i U23-klassen i mountainbike, da Danmarks største talenter dystede om XCO-titlen.
DM-tronen skifter: Bohés stime brudt
22-årige Sofie Heby Pedersen er ny dansk mester i mountainbike!
Skal Vingegaard på dit managerhold?
Det er nu muligt at sætte dit managerhold til Critérium du Dauphiné. Jonas Vingegaards sidste forberedelsesløb før Tour de France-forsvaret.
MAD,ONE: Slip dit indre bæst løs med innovativt cykeltøj
Den danske cykelrytter, Jakob Fuglsang, står bag et nyt cykeltøjsmærke, som Feltet.dk kigger nærmere på i denne artikel.
Feltet.dk lancerer en ny Giro-app
Feltet.dk lancerer en gratis app til årets Giro d'Italia. Det er en gratis beta-version, hvor du kan følge Giro-etaperne helt tæt.
Test: WTB Gravelier-sadel
For en cykelrytter som har rigtig svært ved at finde en sadel, som føles komfortabel, så vil begejstringen ingen ende tage, når man finder en sadel, som giver timevis på cyklen uden ubehag. WTB Gravelier har været netop den oplevelse og er en meget komfortabel sadel med nogle fede gravel specifikke features.  
Test: Assos R Bibshorts S9
Virkelig lækre bibs med vanlig Assos-teknologi, god materialekvalitet, lækre materialer og en pris som er yderst fair i et marked, hvor prisen for bibshorts ellers er stukket af.  
Produktnyt: Nyt dæk fra Pirelli - det hurtigste nogensinde
Mads Pedersen og Mattias Skjelmose kan se frem til at rulle bedre i 2023, da dæksponsoren Pirelli har gode nyheder til dem.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Danmarks Højeste Motionscykelløb fejrer jubilæum Kr. Himmmelfartsdag - skal du køre?
Danmarks Højeste Motionscykelløb afholdes igen i år Kr. Himmelfartsdag den 18. maj 2023.
Sidste chance: Deltag i årets Giro-spil! Præmier for over 40.000 kroner
Deltag i årets Giro d'Italia managerspil starter lørdag den 6. maj og slutter søndag den 28. maj 2022.
Test: Northwave gravel-tøj
Et afslappet sæt tøj til gravel-turene hvor udseende, funktion og komfort går op i en højere enhed.  
Langtidstest: Principia Gravel Carbon
Feltet.dk langtidstester Principia Gravel Carbon med HiRide Suspension forgaffel. Følg med de kommende måneder. 
Når de franske bjerge skiftes ud med ruter langs vandet
Cykelferie kan være andet end stejle alpeveje, skarpe kurver og dagsruter på plus hundrede kilometer. Vil man opleve en mere afslappet form for cykelferie, hvor der også er plads til en god frokost og et koldt glas vin, er området syd for Bretagne - det hedder Atlantique-Loire - det perfekte sted.
Talenterne kæmpede om sejrene i MTB Ligaen
Tobias Lillelund og Caroline Bohe triumferede i årets første afdeling af Shimano MTB Ligaen i Randers.
Test: Northwave Crossland Plus
Den trend, der lige nu buldrer frem i Sydeuropa, med all mountain-sko, som både kan bruges på cyklen, til og fra arbejde eller på café, er ved at vinde indpas i Danmark. Northwave introducerer nu Crossland Plus-modellen, der kan det hele.
Vind en signeret Jonas Vingegaard-trøje
Du kan vinde en signeret Jonas Vingegaard-trøje i Feltet.dk's Giro-managerspil. Tilmeld dig nu!
Stream Liege-Bastogne-Liege uden afbrydelser fra kl. 11
Discovery+ sender i dag Liege-Bastogne-Liege både for herrer og damer samt har optakts- og nedtaktsstudie. 
Produktnyt: Argon 18 lancerer ny cykel
Argon 18 har netop introduceret den helt nye Krypton cykel, som passer til alle terræner. 
Produktnyt: Gravelier - Ny sadel fra WTB
Det californiske mærke, WTB, lancerer en ny sadel, kaldet Gravelier, som er specielt designet til alle gravel-rytterne.
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
Produktnyt: Nye cykelcomputere fra Garmin
Garmin er klar med to nye modeller af deres populære cykelcomputere. De hedder Edge 540 og Edge 840.
Manager: Vinderen af Baskerlandet Rundt fundet
”Satser du på Vingegaard?” blev der spurgt i teaseren til managerspillet i Baskerlandet Rundt. Det hurtige svar er: ”Ja, selvfølgelig!”, men er det nok - skal der ikke mere til end bare en genert knægt fra Salling? Det hurtige svar er: ”Jo, syv ryttere mere!”
Test: Trek Checkpoint SLR 9 AXS gravel
Ny gravelcykel fra Trek, hvor komfort og aerodynamik går hånd i hånd.
Ny vild DM-duel imellem Fini og Andreassen
Sebastian Fini genvinder DM-titlen i en tæt duel imod Simon Andreassen.
Heby og Vedersø kæmpede om U23-titlen
Gustav Heby Pedersen blev dansk mester i U23-klassen i mountainbike, da Danmarks største talenter dystede om XCO-titlen.
DM-tronen skifter: Bohés stime brudt
22-årige Sofie Heby Pedersen er ny dansk mester i mountainbike!
Skal Vingegaard på dit managerhold?
Det er nu muligt at sætte dit managerhold til Critérium du Dauphiné. Jonas Vingegaards sidste forberedelsesløb før Tour de France-forsvaret.
MAD,ONE: Slip dit indre bæst løs med innovativt cykeltøj
Den danske cykelrytter, Jakob Fuglsang, står bag et nyt cykeltøjsmærke, som Feltet.dk kigger nærmere på i denne artikel.
Feltet.dk lancerer en ny Giro-app
Feltet.dk lancerer en gratis app til årets Giro d'Italia. Det er en gratis beta-version, hvor du kan følge Giro-etaperne helt tæt.
Test: WTB Gravelier-sadel
For en cykelrytter som har rigtig svært ved at finde en sadel, som føles komfortabel, så vil begejstringen ingen ende tage, når man finder en sadel, som giver timevis på cyklen uden ubehag. WTB Gravelier har været netop den oplevelse og er en meget komfortabel sadel med nogle fede gravel specifikke features.  
Test: Assos R Bibshorts S9
Virkelig lækre bibs med vanlig Assos-teknologi, god materialekvalitet, lækre materialer og en pris som er yderst fair i et marked, hvor prisen for bibshorts ellers er stukket af.  
Produktnyt: Nyt dæk fra Pirelli - det hurtigste nogensinde
Mads Pedersen og Mattias Skjelmose kan se frem til at rulle bedre i 2023, da dæksponsoren Pirelli har gode nyheder til dem.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x