13.11.2022 @ 17:00

Lækre produkter i høj kvalitet, hvor især bukserne lukker et hul i markedet, som denne tester har efterlyst. 

Motionsfeltet.dk's vurdering:

(9/10)

Introduktion

Pro Team-kollektionen fra Rapha har en række produkter, som bærer efternavnet ’Training’. De er lavet til hverdagsbrug og utallige træningskilometer, med en pasform, som er en anelse mere behagelig end decideret racewear og et prispunkt, som er lidt billigere.

 

Vi har testet de nye langbenede tights og en matchende langærmet trøje.

 

Fakta
Producent: Rapha
Produkt: Pro Team Training Tights with Pad
Farver: Sort (fås også i navy)

Størrelse: Medium (tester er 183 centimeter / 75 kilo)
Pris: Kr. 1750,-

 

 

Test

 

Bukserne her er reelt en langbenet version af et par bibshorts, hvilket er ret genialt i min optik.

 

Det danske vejr i ydersæsonerne byder på endeløse dage, hvor det er en anelse for koldt til bare ben, men også for lunt til deciderede vintertights. Det efterlader så muligheden for at køre med løse ben, men det er en løsning, som jeg aldrig er blevet helt venner med, da jeg sjældent kan få det til at sidde helt rigtigt og behageligt i det stykke, hvor shorts og løse ben overlapper.

 

Derfor udfylder bukserne her helt sikkert et hul for mit vedkommende. De er lange og beskytter derved hele benet mod kold luft og faldende temperaturer. Omvendt har de samme tykkelse og foring som et par bibshorts, så de ikke bliver alt for varme, når temperaturen ikke sniger sig ned på vintergrader. Og så slipper man for at bakse med løse ben, som skarver i lysken og driller i området ved elastikken i bukserne.

 

Stoffet er let og lækkert. Det strækker godt og sætter sig behageligt om både ben, bagdel og hofteregion. Materialet er dejligt let og det er dejligt blødt mod huden.
Der er masser af stræk i stoffet og endda en smule kompression hen over benet. Om det hjælper på ens performance, skal jeg lade være usagt, men det bidrager helt sikkert til en tæt, men behagelig pasform, så bukserne sidder klinet til benene uden at flytte på sig, når man træder adskillige timer til træning. 

 

Selesystemet er helt nyt fra Rapha og føles en smule mere minimalistisk og tætsiddende, hvilket er et plus. Shortsene har nærmest et forlænget panel, som dækker lænden og som fortsætter i ét stykke op imellem skulderbladene, hvor det deler sig i to hen over hver skulder og bliver til seler. Ryggen er lavet i mesh, så man kan ånde optimalt.
Fronten af selerne er helt tynd og flad, så de passer under hvilket som helst trøje uden at genere eller være synlige.

 

Afslutningen på benene er en semi-bred elastikkant, som slutter godt til uden at stramme unødigt. Det er min oplevelse, at den holder den nederste del af bukserne godt på plads og samtidig holder den kolde luft ude.

 

 

Ude på cyklen er bukserne blandt de allermest komfortable bukser med lange ben, som jeg har prøvet. De passer perfekt til mellemsæsonen og jeg er lykkelig for at slippe for de løse ben og de komfortudfordringer, som de kan give.

 

Bukserne er overordnet set et virkeligt lækkert produkt. Materialerne er i top og har den helt rette tykkelse til efterårsdagene, hvor det endnu er for varmt til vinterbukserne med isolering.
Jeg vil nærmest sige, at sådan et par langbenede bibs er lige så vigtige som et par gode short i Danmark, da vi har mindst lige så mange dage, hvor man har behov for lange ben.

 

Fakta

Producent: Rapha
Produkt: Pro Team Training Jersey Long Sleeve
Farver: Rød (fås i 9 farver)
Størrelse: Medium (Tester er 183 centimeter / 75 kilo)
Pris: Kr. 995,-

 

 

Test

 

Pro Team-kollektionen er lavet med kravene fra konkurrence-rytterne i baghovedet.
Produkterne er derfor lette, tætsiddende og er alle bygget op om performance-elementer, som skal være med til at bibringe både komfort og fart.

 

Den langærmede Pro Team Training Jersey er kollektionens mest prisvenlige version af en trøje, som er lavet til den daglige træning for den seriøse rytter. Den findes også i en kortærmet version, som er blevet enormt populær hen over de sidste par sæsoner.

 

Trøjen er lavet i et fint og tyndt materiale, som gør den til en let størrelse, som er god i ydersæsonerne på egen hånd og så fungerer den desuden rigtigt fint som et godt mellemlag, da den ikke fylder meget. Den kan både bruges om vinteren under en jakke eller et vind- og vandtæt lag

 

Materialerne er generelt tynde og lette, men fronten er faktisk lavet helt uden perforeringer, så den er lidt mere modstandsdygtig overfor vinden. Omvendt er ryggen lavet med et stof i gittermønster, så sveden bedre kan fordampe og overskydende varme bedre kan finde vej ud.

 

Produkterne fra Raphas Pro Team Trainiing-kollektion har en kæmpe styrke i mine øjne: Deres pasform. Den er nemlig lavet til at sidde godt til, men tætheden er tonet en anelse ned i forhold til decideret racewear. Det giver et tæt fit, men med en stor grad af komfort. Det er min opfattelse, at det er netop denne fornemmelse de fleste cykelryttere søger.


Trøjen sidder således behageligt tæt uden at anstrenge sig. Både stoffets elastiske kvaliteter og en fin konstruktion sørger for, at den sætter sig let omkring overkroppen og armene uden at der strammer nogen steder.  Som tidligere nævnt: Præcis som cykeltøj skal sidde. Tæt uden at stramme nogen steder.

 

Trøjen er virkelig lækker i ydersæsonerne - forår og efterår - og så passer den rigtig let under en jakke, så man får et ekstra, varmt lag om vinteren. Den er en anelse til den tynde side, hvis man skal bruge den alene i denne tid, men man kan sagtens opgradere dens funktionalitet med et par løse ærmer under og en varm vest over, når efteråret er mildt som nu. Alternativt som et mellemlag under en tynd jakke, som kan tage vind og vand.

 

Alt i alt en virkelig lækker jersey, som har kæmpe anvendelsesmuligheder i vores klima.

 

Konklusion

Pro Team Training-produkterne fortsætter med at imponere med god pasform, lækre produkter og god anvendelighed.

 

Trøjen er perfekt til ydersæsonerne, om end den nok bliver for kold som enkeltstående produkt, når vinteren trænger sig på.

 

Bukserne er helt geniale som en overgang mellem sommer og vinter og jeg er personligt glad for at slippe for de løse ben. Det giver så meget bedre komfort!

 

 Stillet til rådighed af: Rapha

 

Motionsfeltet.dk's vurdering: (9/10)

Det danske landshold udtaget til cross-VM
Den 4.-5. februar er der VM i cross i hollandske Hoogerheide, hvor et ungt dansk landshold stiller til start. 
Sæsonmanagerspillene er åbnet - 40.000 kroner i startpuljen
Er du klar til cykelsæsonen 2023? Nu er Feltet.dk's to store sæsonmanagerspil åbnet for tilmelding! Vi har puttet 40.000 kroner samlet i startpuljerne, så hvis du sætte de andre manager af, så er det kontant afregning!
Fini og Degns hold med store nyheder
Malene Degn og Sebastian Finis hold skifter sponsorer, får nyt navn og et helt nyt cykelmærke.
Spilstart rykket til Tour Down Under-managerspillet
Er du klar til WorldTouren? Sæt dit managerhold inden tirsdag klokken 08.30!
Test: Mavic Crossmax SL Ultimate 25 / Conway RLC FS 7.9
Hvor stor forskel gør det for en god cykel at få skiftet standardhjulene ud med et sæt i topklasse? Det prøver vi at give et bud på med denne test, hvor vi tester Conways full suspension MTB med en seriøs opgradering på hjulfronten.
Kom til Tysklands største cykelfestival BEMER Cyclassics
Kom til Tysklands største cykelfestival BEMER Cyclassics i Hamborg søndag den 20. august 2023. Cykl selv med og se WorldTour-løbet.
Løbsberetning: BEMER Cyclassics Hamburg 2022
Tine Mathiesen fortæller her om sin oplevelse ved motionsløbet Bemer Cyclassics i Hamborg.
Test: Canyon Lux WC CFR team
Den konstante udvikling af materialer og teknologi, giver os motionister bedre og hurtige cykler. Og Canyon har med deres topmodel af deres lagt endnu et lag på når det gælder om at komme først til stregen.
Produktfokus: DT Swiss leverer populære hjulsæt
DT Swiss har produkter til stort set alle kategorier blandt andet MTB, landevej, Gravel, Cross Country, E-MTB og flere. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Glædelig jul til alle
Feltet.dk og Motionsfeltet.dk ønsker alle en rigtig glædelig jul!
Test: Assos Löwenkralle jakke
En spændende opfindelse fra Assos, som giver mulighed for at lave en fleksibel og lækker jakke om til en styrtaske, så man kan have den med overalt. Som altid leverer Assos sublim kvalitet og løsninger.
Klar til cykelsæsonen? Opret en spillekonto - Få 1000 kr i velkomstbonus og 2 managerhold
Feltet.dk har lavet en samarbejdsaftale med spiludbyderen ComeOn, som gælder hele VM-slutrunden i fodbold. Det er en aftale, som sender Feltet.dk's brugere i udbrud, når det kommer til gambling på sportsbegivenheder eller casino. Vi tilbyder i samarbejde med ComeOn helt op til 1.000 kroner i bonus og to gratis managerhold til 2023-sæsonen.
Test: Trek Commuter Pro RT og Flare RT lygtesæt
Lygtesættet fra Trek bestående af Commuter Pro RT-forlygte og Flare RT-baglygte dækker rigeligt de behov, du har som cykelrytter eller cykel-pendler i vinterhalvåret. Lygtesættet gør dig synlig på god afstand, blænder ikke modkørende og kan forbindes med hinanden, så du kan styre begge lygter på én og samme tid.
En aften med Jens Voigt - The Shut Up Legs Tour
Unik aften med en af cykelsportens mest elskede karakterer, den tyske tempomaskine, speedsnakker og standupkomiker, tyske Jens Voigt. 
EL-pendlercykel EL-ler ej?
Kan der blive en vaskeægte EL-cykelpendler ud af en racerrøv? Cykelmosteren Tine Mathiesen har de seneste måneder testet en EL-pendlercykel. Læs om hendes erfaringer og konklusioner med en EL-cykel i denne artikel.
Test: Polar Pacer Pro løbe- og multisportsur
Polar Pacer Pro er Polar’s nyeste multisportsur, som ligger i den prisvenlige ende, med et funktionsspektrum, der ikke lader meget tilbage at ønske. Med dette ur på håndleddet bliver dine fysiologiske data ”registreret” 24/7. Det sidder ubemærket på armen og uanset sportsgren eller navigationsopgave, så kan denne ”schweizerkniv” af et ur, løse opgaven. Uden touch-skærm, men button-only betjening skæmmer bestemt ikke betjeningsoplevelsen, ligesom uret imponerer med en forrygende betjeningshastighed.
Anmeldelse: Pro Cycling Quiz
Feltet.dk har anmeldt brætspillet Pro Cycling Quiz.
Feltet.dk lancerer "Jul i Feltet"
Feltet.dk lancerer en julekalender, som kommer på sitet fra den 1. til den 24. december med forskellige cykelkendisser.
Cykelbrands advarer om falske hjemmesider og webshops
Falske hjemmesider og webshops, der henviser til FSA og VISION uden autorisation, er på spil.
Boganmeldelse: Mads P - Væddeløber og Verdensmester
Sin unge alder til trods har Mads Pedersen allerede opnået mere end mange etablerede stjerner når gennem en hel karriere. I sin selvbiografi, der er skrevet sammen med Per Bausager, kommer hovedpersonen omkring alt fra verdensmesterskab til vanvittige træningspas og vilde finaler.
Kom på billig cykelferie på Mallorca
Har du lyst til at køre på lækre racercykler på skønne Mallorca, så er Python Camp Mallorca måske lige noget for dig?
Oplev det bedste af Sierra Nevada på cykel
Det lyder som opskriften på den perfekte cykeldestination; masser af bjerge med hårnålesving og panoramiske udsigter, hyggelige tapasbarer i de små landsbyer og endelig mulighed for at slutte dagen med en svømmetur i Middelhavets blå bølger. Alt det kan man opleve, hvis man besøger ”Cycle Sierra Nevada” i det sydlige Spanien.
Tacx lancerer en ny indendørscykel
Alt i én indendørs smart bike tilbyder en af de mest præcise, realistiske og støjsvage indendørs cykeloplevelser - plus en fuldt justerbar pasform.
Test: Rapha Pro Team Training – efterårstøj
Lækre produkter i høj kvalitet, hvor især bukserne lukker et hul i markedet, som denne tester har efterlyst. 

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Efter halvandet år øjner Lizzie Deignan et comeback ude i horisonten. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/trek-stjerne_forklarer_roubaix-fravalg_og_udpeger_comeback/I gamle dage åbnedes det tidligere sprinterløb altid med en klassisk sprinteretape, men sådan er det ikke længere. For fjerde år i træk skal rytterne nemlig slutte med den korte bakke Cote de la Tour i Bellegarde, hvor sprinterne ganske vist stadig står stærkt, men hvor de mere holdbare typer har overhånden. Forinden er der dog lagt op til et gedigent sidevindsdrama, da mistralen vil blæse kraftigt - akkurat som den gjorde, da samme etape eksploderede til atomer i 2020 og 2022, hvor det i sidstnævnte tilfælde var en suveræn Mads Pedersen, der sejrede. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_etoile_de_besseges_2023/Jeg fik en tanke da jeg kørte forbi en nu lukket cykelhandler på vej hjem fra arbejde. Er cykelindustrien - og måske i endnu højere grad cykelbutikkerne - i krise? Hvis man følger diverse cykel-relaterede YouTube kanaler, så skorter der ikke på forudsigelser om at 2023 vil være et kriseår for cykelindustrien. https://www.youtube.com/results?search_query=bike+industry+crisis+2023 Hypotesen er at den store efterspørgsel efter cykler under coronaen kombineret med problemer med forsyningskæder har ført til meget store forudbestillinger af cykler og udstyr i alle led af forsyningskæderne. Med en lurende recession og faldende efterspørgsel er der alt for meget hel og halvfærdigt cykeludstyr på lager i alle led. Jeg tænker heller ikke at timingen i forhold til fokus på high-end udstyr som elektroniske gear kommer belejligt i en periode med en stigende prisfølsomhed. Nogle af de store producenter (f.eks. Specialized og Giant) er allerede begyndt at forberede sig i form af fyringer og længere betalingsfrister til deres underleverandører. Jeg har nok haft den tanke, at det blot ville være en naturlig korrektion til et overophedet marked og at det måske ville være en fordel for os forbrugere. Dels i form af lavere priser og dels fordi det kan blive nemmere at skaffe cykler og dele. Men er det kun godt for os forbrugere? Når jeg kigger lidt tilbage kan jeg konstatere, at den cykelforretning jeg havde 100 meter fra min hoveddør er lukket (det var en kædebutik og ikke der jeg handlede allermest). Den cykelhandler jeg købte min gravelcykel hos (og fik cykel serviceret hos) har jeg lige opdaget er lukket og under konkursbehandling. Og dertil den nævnte lukkede cykelhandler jeg kørte forbi på vej hjem. Det ligner lidt en trend. Retfærdigvis er der også åbnet cykelforretning i København inden for det seneste år (https://www.giantstore-andreas-lund.dk/dk). Interessant nok arbejder netop Giant på salg direkte til forbrugeren i nogle markeder - dog med mulighed for at cykelhandleren kommer og samler cyklen. https://www.bikeradar.com/news/giant-to-offer-consumer-direct-sales-in-the-uk/ Hvad er jeres oplevelse? Lukker cykelhandlerne omkring jer? Vil i alligevel hellere handle på nettet end hos en cykelhandler? Uno-X har netop påbegyndt sin sæson, og fra onsdag skal fem danskere i aktion, i tillæg til de to som allerede er det.  Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/dansker-optakter_den_store_tour-chance_-_og_hvad_ellers/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Det danske landshold udtaget til cross-VM
Den 4.-5. februar er der VM i cross i hollandske Hoogerheide, hvor et ungt dansk landshold stiller til start. 
Sæsonmanagerspillene er åbnet - 40.000 kroner i startpuljen
Er du klar til cykelsæsonen 2023? Nu er Feltet.dk's to store sæsonmanagerspil åbnet for tilmelding! Vi har puttet 40.000 kroner samlet i startpuljerne, så hvis du sætte de andre manager af, så er det kontant afregning!
Fini og Degns hold med store nyheder
Malene Degn og Sebastian Finis hold skifter sponsorer, får nyt navn og et helt nyt cykelmærke.
Spilstart rykket til Tour Down Under-managerspillet
Er du klar til WorldTouren? Sæt dit managerhold inden tirsdag klokken 08.30!
Test: Mavic Crossmax SL Ultimate 25 / Conway RLC FS 7.9
Hvor stor forskel gør det for en god cykel at få skiftet standardhjulene ud med et sæt i topklasse? Det prøver vi at give et bud på med denne test, hvor vi tester Conways full suspension MTB med en seriøs opgradering på hjulfronten.
Kom til Tysklands største cykelfestival BEMER Cyclassics
Kom til Tysklands største cykelfestival BEMER Cyclassics i Hamborg søndag den 20. august 2023. Cykl selv med og se WorldTour-løbet.
Løbsberetning: BEMER Cyclassics Hamburg 2022
Tine Mathiesen fortæller her om sin oplevelse ved motionsløbet Bemer Cyclassics i Hamborg.
Test: Canyon Lux WC CFR team
Den konstante udvikling af materialer og teknologi, giver os motionister bedre og hurtige cykler. Og Canyon har med deres topmodel af deres lagt endnu et lag på når det gælder om at komme først til stregen.
Produktfokus: DT Swiss leverer populære hjulsæt
DT Swiss har produkter til stort set alle kategorier blandt andet MTB, landevej, Gravel, Cross Country, E-MTB og flere. 

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x