13.11.2022 @ 17:00

Lækre produkter i høj kvalitet, hvor især bukserne lukker et hul i markedet, som denne tester har efterlyst. 

Motionsfeltet.dk's vurdering:

(9/10)

Introduktion

Pro Team-kollektionen fra Rapha har en række produkter, som bærer efternavnet ’Training’. De er lavet til hverdagsbrug og utallige træningskilometer, med en pasform, som er en anelse mere behagelig end decideret racewear og et prispunkt, som er lidt billigere.

 

Vi har testet de nye langbenede tights og en matchende langærmet trøje.

 

Fakta
Producent: Rapha
Produkt: Pro Team Training Tights with Pad
Farver: Sort (fås også i navy)

Størrelse: Medium (tester er 183 centimeter / 75 kilo)
Pris: Kr. 1750,-

 

 

Test

 

Bukserne her er reelt en langbenet version af et par bibshorts, hvilket er ret genialt i min optik.

 

Det danske vejr i ydersæsonerne byder på endeløse dage, hvor det er en anelse for koldt til bare ben, men også for lunt til deciderede vintertights. Det efterlader så muligheden for at køre med løse ben, men det er en løsning, som jeg aldrig er blevet helt venner med, da jeg sjældent kan få det til at sidde helt rigtigt og behageligt i det stykke, hvor shorts og løse ben overlapper.

 

Derfor udfylder bukserne her helt sikkert et hul for mit vedkommende. De er lange og beskytter derved hele benet mod kold luft og faldende temperaturer. Omvendt har de samme tykkelse og foring som et par bibshorts, så de ikke bliver alt for varme, når temperaturen ikke sniger sig ned på vintergrader. Og så slipper man for at bakse med løse ben, som skarver i lysken og driller i området ved elastikken i bukserne.

 

Stoffet er let og lækkert. Det strækker godt og sætter sig behageligt om både ben, bagdel og hofteregion. Materialet er dejligt let og det er dejligt blødt mod huden.
Der er masser af stræk i stoffet og endda en smule kompression hen over benet. Om det hjælper på ens performance, skal jeg lade være usagt, men det bidrager helt sikkert til en tæt, men behagelig pasform, så bukserne sidder klinet til benene uden at flytte på sig, når man træder adskillige timer til træning. 

 

Selesystemet er helt nyt fra Rapha og føles en smule mere minimalistisk og tætsiddende, hvilket er et plus. Shortsene har nærmest et forlænget panel, som dækker lænden og som fortsætter i ét stykke op imellem skulderbladene, hvor det deler sig i to hen over hver skulder og bliver til seler. Ryggen er lavet i mesh, så man kan ånde optimalt.
Fronten af selerne er helt tynd og flad, så de passer under hvilket som helst trøje uden at genere eller være synlige.

 

Afslutningen på benene er en semi-bred elastikkant, som slutter godt til uden at stramme unødigt. Det er min oplevelse, at den holder den nederste del af bukserne godt på plads og samtidig holder den kolde luft ude.

 

 

Ude på cyklen er bukserne blandt de allermest komfortable bukser med lange ben, som jeg har prøvet. De passer perfekt til mellemsæsonen og jeg er lykkelig for at slippe for de løse ben og de komfortudfordringer, som de kan give.

 

Bukserne er overordnet set et virkeligt lækkert produkt. Materialerne er i top og har den helt rette tykkelse til efterårsdagene, hvor det endnu er for varmt til vinterbukserne med isolering.
Jeg vil nærmest sige, at sådan et par langbenede bibs er lige så vigtige som et par gode short i Danmark, da vi har mindst lige så mange dage, hvor man har behov for lange ben.

 

Fakta

Producent: Rapha
Produkt: Pro Team Training Jersey Long Sleeve
Farver: Rød (fås i 9 farver)
Størrelse: Medium (Tester er 183 centimeter / 75 kilo)
Pris: Kr. 995,-

 

 

Test

 

Pro Team-kollektionen er lavet med kravene fra konkurrence-rytterne i baghovedet.
Produkterne er derfor lette, tætsiddende og er alle bygget op om performance-elementer, som skal være med til at bibringe både komfort og fart.

 

Den langærmede Pro Team Training Jersey er kollektionens mest prisvenlige version af en trøje, som er lavet til den daglige træning for den seriøse rytter. Den findes også i en kortærmet version, som er blevet enormt populær hen over de sidste par sæsoner.

 

Trøjen er lavet i et fint og tyndt materiale, som gør den til en let størrelse, som er god i ydersæsonerne på egen hånd og så fungerer den desuden rigtigt fint som et godt mellemlag, da den ikke fylder meget. Den kan både bruges om vinteren under en jakke eller et vind- og vandtæt lag

 

Materialerne er generelt tynde og lette, men fronten er faktisk lavet helt uden perforeringer, så den er lidt mere modstandsdygtig overfor vinden. Omvendt er ryggen lavet med et stof i gittermønster, så sveden bedre kan fordampe og overskydende varme bedre kan finde vej ud.

 

Produkterne fra Raphas Pro Team Trainiing-kollektion har en kæmpe styrke i mine øjne: Deres pasform. Den er nemlig lavet til at sidde godt til, men tætheden er tonet en anelse ned i forhold til decideret racewear. Det giver et tæt fit, men med en stor grad af komfort. Det er min opfattelse, at det er netop denne fornemmelse de fleste cykelryttere søger.


Trøjen sidder således behageligt tæt uden at anstrenge sig. Både stoffets elastiske kvaliteter og en fin konstruktion sørger for, at den sætter sig let omkring overkroppen og armene uden at der strammer nogen steder.  Som tidligere nævnt: Præcis som cykeltøj skal sidde. Tæt uden at stramme nogen steder.

 

Trøjen er virkelig lækker i ydersæsonerne - forår og efterår - og så passer den rigtig let under en jakke, så man får et ekstra, varmt lag om vinteren. Den er en anelse til den tynde side, hvis man skal bruge den alene i denne tid, men man kan sagtens opgradere dens funktionalitet med et par løse ærmer under og en varm vest over, når efteråret er mildt som nu. Alternativt som et mellemlag under en tynd jakke, som kan tage vind og vand.

 

Alt i alt en virkelig lækker jersey, som har kæmpe anvendelsesmuligheder i vores klima.

 

Konklusion

Pro Team Training-produkterne fortsætter med at imponere med god pasform, lækre produkter og god anvendelighed.

 

Trøjen er perfekt til ydersæsonerne, om end den nok bliver for kold som enkeltstående produkt, når vinteren trænger sig på.

 

Bukserne er helt geniale som en overgang mellem sommer og vinter og jeg er personligt glad for at slippe for de løse ben. Det giver så meget bedre komfort!

 

 Stillet til rådighed af: Rapha

 

Motionsfeltet.dk's vurdering: (9/10)

Klar til cykelsæsonen? Opret en spillekonto - Få 1000 kr i velkomstbonus og 2 managerhold
Feltet.dk har lavet en samarbejdsaftale med spiludbyderen ComeOn, som gælder hele VM-slutrunden i fodbold. Det er en aftale, som sender Feltet.dk's brugere i udbrud, når det kommer til gambling på sportsbegivenheder eller casino. Vi tilbyder i samarbejde med ComeOn helt op til 1.000 kroner i bonus og to gratis managerhold til 2023-sæsonen.
Anmeldelse: Pro Cycling Quiz
Feltet.dk har anmeldt brætspillet Pro Cycling Quiz.
Feltet.dk lancerer "Jul i Feltet"
Feltet.dk lancerer en julekalender, som kommer på sitet fra den 1. til den 24. december med forskellige cykelkendisser.
Cykelbrands advarer om falske hjemmesider og webshops
Falske hjemmesider og webshops, der henviser til FSA og VISION uden autorisation, er på spil.
Boganmeldelse: Mads P - Væddeløber og Verdensmester
Sin unge alder til trods har Mads Pedersen allerede opnået mere end mange etablerede stjerner når gennem en hel karriere. I sin selvbiografi, der er skrevet sammen med Per Bausager, kommer hovedpersonen omkring alt fra verdensmesterskab til vanvittige træningspas og vilde finaler.
Kom på billig cykelferie på Mallorca
Har du lyst til at køre på lækre racercykler på skønne Mallorca, så er Python Camp Mallorca måske lige noget for dig?
Oplev det bedste af Sierra Nevada på cykel
Det lyder som opskriften på den perfekte cykeldestination; masser af bjerge med hårnålesving og panoramiske udsigter, hyggelige tapasbarer i de små landsbyer og endelig mulighed for at slutte dagen med en svømmetur i Middelhavets blå bølger. Alt det kan man opleve, hvis man besøger ”Cycle Sierra Nevada” i det sydlige Spanien.
Tacx lancerer en ny indendørscykel
Alt i én indendørs smart bike tilbyder en af de mest præcise, realistiske og støjsvage indendørs cykeloplevelser - plus en fuldt justerbar pasform.
Test: Rapha Pro Team Training – efterårstøj
Lækre produkter i høj kvalitet, hvor især bukserne lukker et hul i markedet, som denne tester har efterlyst. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Produktfokus: Magnus Cort kører kun på SystemSix
Vi har set nærmere på Magnus Corts vindermaskine - Cannondales SystemSix.
Test: Stages SB20 indoor bike
Vintersæsonen er i gang og rigtig mange ryttere rykker lige nu deres træning - eller i hvert fald noget af den - indenfor. Vi er også rykket delvist indenfor og har i den forbindelse kørt lidt på den stationære, indendørscykel fra Stages kaldet SB20. Har du endnu ikke læst vores optakt til testen og cyklens baggrund, så kan du læse den her.
Test: Northwave Rebel 3
Rebel 3 er en flot sko til gravel og MTB  med et suverænt spædensystem. Pasform, komfort og god kraftoverførsel kendetegner Northwaves nye Rebel 3-model og med detaljer som Northwaves helt eget spændesystem, X-Dial, holder skoen et højt niveau.  
Test: Bontrager Circuit Road Shoe
Med Bontrager Circuit Road Shoe får man en god landevejssko til en rimelig pris, velegnet til længere træningsture samt visuel rigtig flot. Og så kan den bruges af både damer og herrer.  
Test: Giordana G-Shield cykeltøj
G-Shield-serien er en kraftfuld, men yderst komfortabel kollektion af funktionelt cykeltøj, som er suverænt til danske forhold - til en pris, som er mere end konkurrencedygtig. 
Ny bog: Uden for kategori - Dagbog fra Tour de France 2022
Cykelsportsekspert Brian Nygaard fulgte Tour de France gennem en brandvarm sommer og i sin meget personlige dagbog endte han med at skrive sig helt ind på løbets sjæl og på de skæbner, der inkarnerer de vigtigste øjeblikke, fulde af lidelse og forløsning. Det blev en sommer, vi aldrig glemmer.
Ny bog fra Bastian Emil - Forudbestil nu og få rabat!
Før tv og radio transmitterede direkte fra helikoptere og motorcykler, blev de store løb præsenteret gennem reportager i de europæiske dagblade. Denne tradition vækker Bastian Emil Goldschmidt til live i 32 reportager fra et mindeværdigt år på landevejene.
Nye bøger i webshoppen - få rabat
Der udkommer mange bøger i øjeblikket. Vi har netop fyldt webshoppen med bøger og giver dig her et overblik over de nyeste.  
Produktnyt: Mavic sender nyt MTB-hjul på markedet
Mavic har lanceret et nyt MTB-hjul, Crossmax SL Ultimate, som blandt andet Sebastian Fini kører med.
Test: Polar Pacer Pro løbe- og multisportsur
Polar Pacer Pro er Polar’s nyeste multisportsur, som ligger i den prisvenlige ende, med et funktionsspektrum, der ikke lader meget tilbage at ønske. Med dette ur på håndleddet bliver dine fysiologiske data ”registreret” 24/7. Det sidder ubemærket på armen og uanset sportsgren eller navigationsopgave, så kan denne ”schweizerkniv” af et ur, løse opgaven. Uden touch-skærm, men button-only betjening skæmmer bestemt ikke betjeningsoplevelsen, ligesom uret imponerer med en forrygende betjeningshastighed.
Optakt: Test af Stages SB20 indoor bike
Indendørs-sæsonen står for døren og vi er i gang med at teste en komplet indendørs cykel fra Stages.
Produktnyt: Flowgun One - Nyeste massageteknologi fra Flowlife
Flowlifes næste innovation til massage og restitution er Flowgun One - avanceret teknologi med et gummi belagt aluminiumshus for perfekt massage og kontrol. Dette giver en dybdegående behandling og en helt ny massagefornemmelse.
VeloDays - en ny cykelmesse ser dagens lys
Christian Ritter er idémanden bag Copenhagen Bike Show, som afholdes hvert år i marts måned. Det er Skandinaviens største cykelmesse med mange internationale udstillere og besøgende.
Nu udkommer Mads P.s nye bog - og spar 20%
Mads Pedersen har længe arbejdet på en bogudgivelse: "Væddeløber og verdensmester"! Den udkommer i næste uge og Feltet.dk har udsender fra starten af næste uge.
Bankede hele manager-feltet: Hvem er den anonyme Vuelta-vinder?
Den beskedne nu-ikke-længere-helt-så-anonyme etter fortæller: "Der skal lidt rygvind til."

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Klar til cykelsæsonen? Opret en spillekonto - Få 1000 kr i velkomstbonus og 2 managerhold
Feltet.dk har lavet en samarbejdsaftale med spiludbyderen ComeOn, som gælder hele VM-slutrunden i fodbold. Det er en aftale, som sender Feltet.dk's brugere i udbrud, når det kommer til gambling på sportsbegivenheder eller casino. Vi tilbyder i samarbejde med ComeOn helt op til 1.000 kroner i bonus og to gratis managerhold til 2023-sæsonen.
Anmeldelse: Pro Cycling Quiz
Feltet.dk har anmeldt brætspillet Pro Cycling Quiz.
Feltet.dk lancerer "Jul i Feltet"
Feltet.dk lancerer en julekalender, som kommer på sitet fra den 1. til den 24. december med forskellige cykelkendisser.
Cykelbrands advarer om falske hjemmesider og webshops
Falske hjemmesider og webshops, der henviser til FSA og VISION uden autorisation, er på spil.
Boganmeldelse: Mads P - Væddeløber og Verdensmester
Sin unge alder til trods har Mads Pedersen allerede opnået mere end mange etablerede stjerner når gennem en hel karriere. I sin selvbiografi, der er skrevet sammen med Per Bausager, kommer hovedpersonen omkring alt fra verdensmesterskab til vanvittige træningspas og vilde finaler.
Kom på billig cykelferie på Mallorca
Har du lyst til at køre på lækre racercykler på skønne Mallorca, så er Python Camp Mallorca måske lige noget for dig?
Oplev det bedste af Sierra Nevada på cykel
Det lyder som opskriften på den perfekte cykeldestination; masser af bjerge med hårnålesving og panoramiske udsigter, hyggelige tapasbarer i de små landsbyer og endelig mulighed for at slutte dagen med en svømmetur i Middelhavets blå bølger. Alt det kan man opleve, hvis man besøger ”Cycle Sierra Nevada” i det sydlige Spanien.
Tacx lancerer en ny indendørscykel
Alt i én indendørs smart bike tilbyder en af de mest præcise, realistiske og støjsvage indendørs cykeloplevelser - plus en fuldt justerbar pasform.
Test: Rapha Pro Team Training – efterårstøj
Lækre produkter i høj kvalitet, hvor især bukserne lukker et hul i markedet, som denne tester har efterlyst. 

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x