11.04.2023 @ 18:15

Garmin er klar med to nye modeller af deres populære cykelcomputere. De hedder Edge 540 og Edge 840.

Garmin har i dag lanceret Edge 540 og Edge 840, som de seneste GPS-cykelcomputere, der kombinerer en bred vifte af præstationsbaserede træningsmålinger - inklusive en omfattende coaching rettet mod hver enkelt cyklists personlige mål, forbedret navigation, forbundne funktioner og i et letvægtsdesign, der hjælper cykelryttere med at nå deres mål.

 

Plus nye modeller med solopladning giver cyklister endnu mere køretid mellem opladningerne - med op til 32 timers batteritid ved krævende brug eller op til 60 timer i batterisparetilstand. 

 

Uanset om du træner til et større cyelløb eller forfølger en personligt mål, kan avancerede præstationsmålinger på Edge 540 og 840, inklusive målrettet coaching og cykleevne, give cykelryttere dynamisk indsigt og analyser - alt sammen for at forbedre ydeevnen og give et øjebliksbillede af styrker og svagheder forud for kommende begivenheder eller milepælsmål, oplyser Garmin.

 

 

"Vi er glade for at introducere de nye Edge 540 og Edge 840 til det globale cykelfællesskab. Disse nye Edge cykelcomputere, der præsenterer nye præstationsmålinger, kortlægningsopgraderinger og solopladningsmuligheder, er en gamechanger for vores kunder og er det perfekte værktøj til dynamisk at løfte enhver cykelrytters træning," forklarer Garmin Vice præsident hos Garmin globale kunder Dan Bartel. 

 

Nye funktioner

Edge 540 og 840 er designet til cyklister af cyklister og er fyldt med innovative funktioner herunder:

 

- Cykleevne: Identificer styrker og svagheder som cyklist og forbered dig på kravene til et specifikt forløb ved at fokusere træningen på de rigtige områder.


- Målrettet adaptiv coaching: Uanset om du cykler indendørs eller udendørs, kan ryttere se daglige foreslåede træningspas og træningsopfordringer samt modtage personlig coaching, der tilpasser sig baseret på træningsbelastning, restitution og kravene til kommende begivenheder.

 

 

- Udholdenhed i realtid: Overvåg og track anstrengelsesniveauer i realtid under en cykeltur for at hjælpe med at påvirke træningsindsatsen eller se, hvor meget længere det nuværende tempo kan opretholdes.

 

- Powerguide: Styr indsatser med wattmål gennem et forløb.

 


- ClimbPro stigningsplanlægning: Se den resterende stigning og stigning for hver bakke eller bjerg, mens du kører frit uden kursnavigation, eller søg efter stigninger direkte på Edge og i Garmin Connect smartphone-appen, før du kører.


- Multibånds-GNSS: Cyklister kan nemt finde vej med forbedret positioneringsnøjagtighed via multibånds-GNSS teknologi. Plus, Edge 540/840 fungerer godt i udfordrende miljøer, såsom tæt trædække eller bymiljøer i centrum.


- Solopladning: Power Glass med solopladning på solarmodeller forlænger batteritiden til op til 60 timer i batterisparetilstand, hvilket giver cyklister op til yderligere 25 minutter i timen under kørsel i dagtimerne.

 


Holdbart design

Klar til enhver tur - fra fjerntliggende grusstier til opslidende stigninger - alle Edge 540 og 840 modeller kan prale af et 2,6-tommer farvedisplay og funktionsknapper, der fungerer i ethvert miljø, mens Edge 840 computere også har en responsiv touchscreen.

 

Uanset hvor den næste tur fører hen, tilbyder Edge 540 og 840 en imponerende batteritid; Ikke-solarmodeller har op til 26 timers batteritid ved krævende brug - og op til 42 timer i batterisparetilstand, mens solarmodeller kan give endnu mere køretid.

 

Knus hver tur - hjælp til offroad cyklister

Edge 540 og 840 er spækket med avancerede træningsdata og navigationsværktøjer klar til at hjælpe cyklister med at præstere deres bedste. Med indsigt fra Firstbeat Analytics såsom VO2-max, træningsstatus og træningsbelastning, restitutionstid og mere, kan cyklister se, hvordan deres krop reagerer på deres træningsindsats.

 

 

Når de bærer et kompatibelt Garmin smartwatch, kan cyklister få et mere holistisk syn på deres generelle sundhed og velvære med indsigt som Pulse Ox3, Body Battery energiovervågning, avanceret søvnovervågning og søvnscore og mere.

 

Under en tur lader Edge 540 og 840 ryttere se, hvordan deres krop klarer sig i forskellige miljøer med varme- og højdeakklimatisering samt konfigurer undervejs-notifikationer, når det er tid til at spise eller drikke.

 

Der oveni giver avancerede cyklemålinger ryttere indsigt i præstationer, mens mountainbikemålinger, herunder hoptælling, hopdistance, grit og flow hjælper med at tracke de forskellige detaljer på hver tur.

 

Uanset, hvor stien fører hen, vil avancerede navigationsfunktioner holde cyklister på sporet. Opdateret kortlægning giver mere fællesskabsfølelse med forbedrede køretypespecifikke kort, der bruger Trendline Popularity Routing til at fremhæve populære veje og stier, plus søgbare interessepunkter.

 

Plus, både Edge 540 og 840 brugere har adgang til verdensomspændende Trailforks-stiindhold, der lader cyklister se ruter og spordetaljer rundt om i verden. I mellemtiden kan rutevejledning og notifikationer uden for ruten nu sættes på pause, mens cyklister udforsker og kan hurtigt tændes igen til enhver tid for at få ryttere tilbage til deres oprindelige rute eller udgangspunkt.

 

 

Masser af forbindelsesmuligheder

Cyklister kan køre med ro i sindet takket være indbyggede sikkerheds- og sporingsfunktioner som LiveTrack, gruppemeddelelser og hændelsesdetektion til alle cykelaktiviteter - inklusive mountainbike.

 

For at få øget sikkerhed, mens du kører, er Edge 540 og 840 kompatible med Varia cykelradarer og forlygter samt inReach enheder med SOS-funktioner og kommunikation, når du er uden mobildækning.

 

Når det er tid til at træne indendørs, kan Edge 540 og 840 nemt parres med indendørs smarttrainers til kørsel året rundt.

 

Uanset om du kører indendørs eller ude, kan du drage fordel af Garmin Connect-appen til at oprette og sende ruter til en Edge enhed, se alle de tekniske detaljer fra en tur, logge personlige præstationer, måle, hvordan træning trender og meget mere.

 

Opsætning af enheden er enkel som altid - en hurtig og nem oplevelse med adgang til information, ruter og træningsværktøjer. Plus, brugere kan justere datafelter direkte fra Edge enheden eller fra en parret kompatibel smartphone.

 

Priserne

Edge 540 Solar og Edge 840 Solar har vejledende udsalgspriser på henholdsvis 3.899 og 4.699 kroner.

 

Edge 540 har en vejledende udsalgspris på 3.099 kroner, mens Edge 840 har en vejledende udsalgspris på 3.899 kroner.

 

Diverse sensorer bundles til hver enhed er også tilgængelige til en merpris.

Tour de France-spillet er åbnet!
Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 1. juli! Tour de France køres frem til søndag den 23. juli. 
Tag cyklen med til Alperne og oplev Tour-feberen tæt på
Hvem kunne ikke tænke sig at opleve stemningen, når Tour de France-feltet kæmper sig op over de høje pas i Alperne - eller måske endnu bedre - hvem drømmer ikke om selv at bestige et af de ikoniske bjergpas, man kender fra sommerens tv-transmissioner fra Touren. Denne sommer kan begge dele lade sig gøre i franske Serre Chevalier-Briancondalen.
SIDSTE CHANCE: Skal Vingegaard på dit managerhold?
Det er nu muligt at sætte dit managerhold til Critérium du Dauphiné. Jonas Vingegaards sidste forberedelsesløb før Tour de France-forsvaret.
Giro-manager: Vinderne er fundet
Årets Giro d'Italia er slut og dermed er det tid til at gøre status på årets første grand tour managerspil.
Heby: Kørte jo nærmest solo hele vejen
Sofie Heby er Danmarks pt. bedste kvindelige MTB-rytter.
Sejrende Fini afslører: Havde siver i afslutningen
Sebastian Fini er dobbelt dansk mester anno 2023. Den seneste titel blev vundet trods en punktering til allersidst. Det afslører han overfor Feltet.dk kort efter løbet.
Den erfarne stjerne besejrer opkomling i spurten
Endnu en dag, endnu en DM-titel for Sebastian Fini, der i dag kunne lade sig hylde som danmarksmester på XCC-distancen.
To DM-sejre på to dage: Heby overlegen i Aalborg
Sofie Heby kunne i dag følge op på gårsdagens DM-sejr på den lange distance med endnu en på den korte af slagsen.
Ny vild DM-duel imellem Fini og Andreassen
Sebastian Fini genvinder DM-titlen i en tæt duel imod Simon Andreassen.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Heby og Vedersø kæmpede om U23-titlen
Gustav Heby Pedersen blev dansk mester i U23-klassen i mountainbike, da Danmarks største talenter dystede om XCO-titlen.
DM-tronen skifter: Bohés stime brudt
22-årige Sofie Heby Pedersen er ny dansk mester i mountainbike!
MAD,ONE: Slip dit indre bæst løs med innovativt cykeltøj
Den danske cykelrytter, Jakob Fuglsang, står bag et nyt cykeltøjsmærke, som Feltet.dk kigger nærmere på i denne artikel.
Feltet.dk lancerer en ny Giro-app
Feltet.dk lancerer en gratis app til årets Giro d'Italia. Det er en gratis beta-version, hvor du kan følge Giro-etaperne helt tæt.
Test: WTB Gravelier-sadel
For en cykelrytter som har rigtig svært ved at finde en sadel, som føles komfortabel, så vil begejstringen ingen ende tage, når man finder en sadel, som giver timevis på cyklen uden ubehag. WTB Gravelier har været netop den oplevelse og er en meget komfortabel sadel med nogle fede gravel specifikke features.  
Test: Assos R Bibshorts S9
Virkelig lækre bibs med vanlig Assos-teknologi, god materialekvalitet, lækre materialer og en pris som er yderst fair i et marked, hvor prisen for bibshorts ellers er stukket af.  
Produktnyt: Nyt dæk fra Pirelli - det hurtigste nogensinde
Mads Pedersen og Mattias Skjelmose kan se frem til at rulle bedre i 2023, da dæksponsoren Pirelli har gode nyheder til dem.
Danmarks Højeste Motionscykelløb fejrer jubilæum Kr. Himmmelfartsdag - skal du køre?
Danmarks Højeste Motionscykelløb afholdes igen i år Kr. Himmelfartsdag den 18. maj 2023.
Sidste chance: Deltag i årets Giro-spil! Præmier for over 40.000 kroner
Deltag i årets Giro d'Italia managerspil starter lørdag den 6. maj og slutter søndag den 28. maj 2022.
Test: Northwave gravel-tøj
Et afslappet sæt tøj til gravel-turene hvor udseende, funktion og komfort går op i en højere enhed.  
Langtidstest: Principia Gravel Carbon
Feltet.dk langtidstester Principia Gravel Carbon med HiRide Suspension forgaffel. Følg med de kommende måneder. 
Når de franske bjerge skiftes ud med ruter langs vandet
Cykelferie kan være andet end stejle alpeveje, skarpe kurver og dagsruter på plus hundrede kilometer. Vil man opleve en mere afslappet form for cykelferie, hvor der også er plads til en god frokost og et koldt glas vin, er området syd for Bretagne - det hedder Atlantique-Loire - det perfekte sted.
Talenterne kæmpede om sejrene i MTB Ligaen
Tobias Lillelund og Caroline Bohe triumferede i årets første afdeling af Shimano MTB Ligaen i Randers.
Test: Northwave Crossland Plus
Den trend, der lige nu buldrer frem i Sydeuropa, med all mountain-sko, som både kan bruges på cyklen, til og fra arbejde eller på café, er ved at vinde indpas i Danmark. Northwave introducerer nu Crossland Plus-modellen, der kan det hele.
Vind en signeret Jonas Vingegaard-trøje
Du kan vinde en signeret Jonas Vingegaard-trøje i Feltet.dk's Giro-managerspil. Tilmeld dig nu!

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Anden gang var lykkens gang for tyske Georg Zimmermann. I dag trak han det længste strå i kampen mod Mathieu Burgaudeau og sikrede sig karrierens anden professionelle sejr.   Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/etapevinder_en_andenplads_havde_ogsaa_vaeret_et_godt_resultat/Mens et par af Tour-favoritterne og flere af deres rivaler afslutter deres sidste forberedelsesløb i Dauphiné, gør de fleste af de øvrige store navne til dette års udgave af La Grande Boucle sig klar til deres sidste udfordring inden deres store mål. Trods dets tidligere status som verdens mest prestigefulde ugelange etapeløb har Tour de Suisse tabt meget af dets appel til de største stjerner, der med 2018 som en markant undtagelse klart har tabt kampen om de største navne til Criterium du Dauphiné. Det gælder også i år, hvo antallet af Tour-kaptajner på klassementssiden er ganske lavt, men det ændrer ikke på, at det er en stjerneparade af navne, der vil kaste sig ud i otte dages alsidigt cykelløb på en rute, der byder på lidt for enhver smag. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_tour_de_suisse_2023/Måske er det sommer, men lørdag eftermiddag vil det kortvarigt igen føles som forår, når det herlige grusvejsløb Dwars door Het Hageland løber af stablen. For fjerde gang er det endda en del af den nye ProSeries, og det har ført til en ganske stærk startliste, hvor særligt de belgiske hold møder op med en stor del af deres A-hold til klassikerne og vil se frem til et løb, der på alle måder appellerer til dem, som elsker forårets store endagsløb. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_dwars_door_het_hageland_2023/Fra onsdag til søndag køres det fem dage lange ProSeries-løb ZLM Tour, der med sin prolog og fire helt flade etaper er en ganske speciel sag, der ofte er blevet brugt som Tour-forberedelse for de helt rene sprintere. I disse Dauphiné-tider tillader tiden ikke store optakter til hver etape, men vi vil hver dag komme med en kortere lynoptakt til den efterfølgende dags etape. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_3_etape_af_zlm_tour_2023/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Tour de France-spillet er åbnet!
Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 1. juli! Tour de France køres frem til søndag den 23. juli. 
Tag cyklen med til Alperne og oplev Tour-feberen tæt på
Hvem kunne ikke tænke sig at opleve stemningen, når Tour de France-feltet kæmper sig op over de høje pas i Alperne - eller måske endnu bedre - hvem drømmer ikke om selv at bestige et af de ikoniske bjergpas, man kender fra sommerens tv-transmissioner fra Touren. Denne sommer kan begge dele lade sig gøre i franske Serre Chevalier-Briancondalen.
SIDSTE CHANCE: Skal Vingegaard på dit managerhold?
Det er nu muligt at sætte dit managerhold til Critérium du Dauphiné. Jonas Vingegaards sidste forberedelsesløb før Tour de France-forsvaret.
Giro-manager: Vinderne er fundet
Årets Giro d'Italia er slut og dermed er det tid til at gøre status på årets første grand tour managerspil.
Heby: Kørte jo nærmest solo hele vejen
Sofie Heby er Danmarks pt. bedste kvindelige MTB-rytter.
Sejrende Fini afslører: Havde siver i afslutningen
Sebastian Fini er dobbelt dansk mester anno 2023. Den seneste titel blev vundet trods en punktering til allersidst. Det afslører han overfor Feltet.dk kort efter løbet.
Den erfarne stjerne besejrer opkomling i spurten
Endnu en dag, endnu en DM-titel for Sebastian Fini, der i dag kunne lade sig hylde som danmarksmester på XCC-distancen.
To DM-sejre på to dage: Heby overlegen i Aalborg
Sofie Heby kunne i dag følge op på gårsdagens DM-sejr på den lange distance med endnu en på den korte af slagsen.
Ny vild DM-duel imellem Fini og Andreassen
Sebastian Fini genvinder DM-titlen i en tæt duel imod Simon Andreassen.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x