11.04.2023 @ 18:15

Garmin er klar med to nye modeller af deres populære cykelcomputere. De hedder Edge 540 og Edge 840.

Garmin har i dag lanceret Edge 540 og Edge 840, som de seneste GPS-cykelcomputere, der kombinerer en bred vifte af præstationsbaserede træningsmålinger - inklusive en omfattende coaching rettet mod hver enkelt cyklists personlige mål, forbedret navigation, forbundne funktioner og i et letvægtsdesign, der hjælper cykelryttere med at nå deres mål.

 

Plus nye modeller med solopladning giver cyklister endnu mere køretid mellem opladningerne - med op til 32 timers batteritid ved krævende brug eller op til 60 timer i batterisparetilstand. 

 

Uanset om du træner til et større cyelløb eller forfølger en personligt mål, kan avancerede præstationsmålinger på Edge 540 og 840, inklusive målrettet coaching og cykleevne, give cykelryttere dynamisk indsigt og analyser - alt sammen for at forbedre ydeevnen og give et øjebliksbillede af styrker og svagheder forud for kommende begivenheder eller milepælsmål, oplyser Garmin.

 

 

"Vi er glade for at introducere de nye Edge 540 og Edge 840 til det globale cykelfællesskab. Disse nye Edge cykelcomputere, der præsenterer nye præstationsmålinger, kortlægningsopgraderinger og solopladningsmuligheder, er en gamechanger for vores kunder og er det perfekte værktøj til dynamisk at løfte enhver cykelrytters træning," forklarer Garmin Vice præsident hos Garmin globale kunder Dan Bartel. 

 

Nye funktioner

Edge 540 og 840 er designet til cyklister af cyklister og er fyldt med innovative funktioner herunder:

 

- Cykleevne: Identificer styrker og svagheder som cyklist og forbered dig på kravene til et specifikt forløb ved at fokusere træningen på de rigtige områder.


- Målrettet adaptiv coaching: Uanset om du cykler indendørs eller udendørs, kan ryttere se daglige foreslåede træningspas og træningsopfordringer samt modtage personlig coaching, der tilpasser sig baseret på træningsbelastning, restitution og kravene til kommende begivenheder.

 

 

- Udholdenhed i realtid: Overvåg og track anstrengelsesniveauer i realtid under en cykeltur for at hjælpe med at påvirke træningsindsatsen eller se, hvor meget længere det nuværende tempo kan opretholdes.

 

- Powerguide: Styr indsatser med wattmål gennem et forløb.

 


- ClimbPro stigningsplanlægning: Se den resterende stigning og stigning for hver bakke eller bjerg, mens du kører frit uden kursnavigation, eller søg efter stigninger direkte på Edge og i Garmin Connect smartphone-appen, før du kører.


- Multibånds-GNSS: Cyklister kan nemt finde vej med forbedret positioneringsnøjagtighed via multibånds-GNSS teknologi. Plus, Edge 540/840 fungerer godt i udfordrende miljøer, såsom tæt trædække eller bymiljøer i centrum.


- Solopladning: Power Glass med solopladning på solarmodeller forlænger batteritiden til op til 60 timer i batterisparetilstand, hvilket giver cyklister op til yderligere 25 minutter i timen under kørsel i dagtimerne.

 


Holdbart design

Klar til enhver tur - fra fjerntliggende grusstier til opslidende stigninger - alle Edge 540 og 840 modeller kan prale af et 2,6-tommer farvedisplay og funktionsknapper, der fungerer i ethvert miljø, mens Edge 840 computere også har en responsiv touchscreen.

 

Uanset hvor den næste tur fører hen, tilbyder Edge 540 og 840 en imponerende batteritid; Ikke-solarmodeller har op til 26 timers batteritid ved krævende brug - og op til 42 timer i batterisparetilstand, mens solarmodeller kan give endnu mere køretid.

 

Knus hver tur - hjælp til offroad cyklister

Edge 540 og 840 er spækket med avancerede træningsdata og navigationsværktøjer klar til at hjælpe cyklister med at præstere deres bedste. Med indsigt fra Firstbeat Analytics såsom VO2-max, træningsstatus og træningsbelastning, restitutionstid og mere, kan cyklister se, hvordan deres krop reagerer på deres træningsindsats.

 

 

Når de bærer et kompatibelt Garmin smartwatch, kan cyklister få et mere holistisk syn på deres generelle sundhed og velvære med indsigt som Pulse Ox3, Body Battery energiovervågning, avanceret søvnovervågning og søvnscore og mere.

 

Under en tur lader Edge 540 og 840 ryttere se, hvordan deres krop klarer sig i forskellige miljøer med varme- og højdeakklimatisering samt konfigurer undervejs-notifikationer, når det er tid til at spise eller drikke.

 

Der oveni giver avancerede cyklemålinger ryttere indsigt i præstationer, mens mountainbikemålinger, herunder hoptælling, hopdistance, grit og flow hjælper med at tracke de forskellige detaljer på hver tur.

 

Uanset, hvor stien fører hen, vil avancerede navigationsfunktioner holde cyklister på sporet. Opdateret kortlægning giver mere fællesskabsfølelse med forbedrede køretypespecifikke kort, der bruger Trendline Popularity Routing til at fremhæve populære veje og stier, plus søgbare interessepunkter.

 

Plus, både Edge 540 og 840 brugere har adgang til verdensomspændende Trailforks-stiindhold, der lader cyklister se ruter og spordetaljer rundt om i verden. I mellemtiden kan rutevejledning og notifikationer uden for ruten nu sættes på pause, mens cyklister udforsker og kan hurtigt tændes igen til enhver tid for at få ryttere tilbage til deres oprindelige rute eller udgangspunkt.

 

 

Masser af forbindelsesmuligheder

Cyklister kan køre med ro i sindet takket være indbyggede sikkerheds- og sporingsfunktioner som LiveTrack, gruppemeddelelser og hændelsesdetektion til alle cykelaktiviteter - inklusive mountainbike.

 

For at få øget sikkerhed, mens du kører, er Edge 540 og 840 kompatible med Varia cykelradarer og forlygter samt inReach enheder med SOS-funktioner og kommunikation, når du er uden mobildækning.

 

Når det er tid til at træne indendørs, kan Edge 540 og 840 nemt parres med indendørs smarttrainers til kørsel året rundt.

 

Uanset om du kører indendørs eller ude, kan du drage fordel af Garmin Connect-appen til at oprette og sende ruter til en Edge enhed, se alle de tekniske detaljer fra en tur, logge personlige præstationer, måle, hvordan træning trender og meget mere.

 

Opsætning af enheden er enkel som altid - en hurtig og nem oplevelse med adgang til information, ruter og træningsværktøjer. Plus, brugere kan justere datafelter direkte fra Edge enheden eller fra en parret kompatibel smartphone.

 

Priserne

Edge 540 Solar og Edge 840 Solar har vejledende udsalgspriser på henholdsvis 3.899 og 4.699 kroner.

 

Edge 540 har en vejledende udsalgspris på 3.099 kroner, mens Edge 840 har en vejledende udsalgspris på 3.899 kroner.

 

Diverse sensorer bundles til hver enhed er også tilgængelige til en merpris.

Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: Canyon Endurace CFR
Den moderne rytter kan være svær at definere, men Canyon har givet sig i kast med at fange dens opmærksomhed med komfort og integration.
Guide: Alt om tubeless
Tubeless på racercyklen er efterhånden ved at være almindeligt. Det forstår man godt, når man har prøvet den komfort, som følger med. Feltet.dk har derfor testet forskellige setup og vi vil se på fordele og ulemper, som trods alt følger med brugen af væske i dækkene.  
Nyt dansk cykelregister i kæmpe fremgang
Bliver din cykel stjålet er chancerne for at du får den tilbage nærmest ikke eksisterende - det vil Bikekey ændre på, og de danske cykelejere tager det til sig.
Ferrand-Prevot skriver VM-historie - Dansker kæmpede bravt
31-årige Pauline Ferrand-Prevot er verdensmester igen på den olympiske distance. Ferrand-Prevot skriver dermed historie og er den første kvinde nogensinde, der vinder fem VM-titler på den olympiske distance.
Feltet.dk kører Maratona Dolomites 2023
Jeg kæmper mig op af det sidste af løbets mange bjerge. 786 højdemeter bringer mig over Passo Valparola via Falzarego i over 2200 meters højde. Solen skinner og de flotte bjerge står lodret op omkring mig. Endelig er jeg oppe og nu går det stærkt ned mod mål i Corvara.
Nedtur: Sofie Heby misser VM-titlen efter styrt og dårlig dag
Sofie Heby Pedersen var kæmpe favorit til at vinde VM-titlen i mountainbike, men danskeren styrtede i starten af løbet - og det kostede dyrt.
Produktnyt: Specialized lancerer ny version af Tarmac
Specialized lancerer næste generation af den populære Tarmac-platform - Tarmac SL8 er på gaden nu.
Sidste chance: Efterårsspillet starter søndag kl. 12.00
Managersæsonen fortsætter efter Tour de France med et helt nyt spil - og anderledes spilformat!
Abu Dhabi bliver VM-værter i 2028 og 2029
VM i landsvejscykling finder sted i Abu Dhabi i 2028. Det blev annonceret i dag på en UCI-konference forud for verdensmesterskaberne i Glasgow. VM i banecykling i 2029 vil også blive afholdt i hovedstaden af De Forenede Arabiske Emirater.
Så du det? Det danske hold kører på vilde nye banecykler til VM
Canyon bliver ny cykelsponsor for det danske og amerikanske banelandshold med en banebrydende cykel, der jagter fart.
Man kan da ikke stoppe efter fire ture?
På trods af, at det blev en fysisk hård omgang på en ellers let tur og med flere mindre uheld, blev det samlet en stor oplevelse for Torsten Brix at cykle til Paris for femte gang. Her kommer hans dagbog!
Klar til weekenden!? Køb Tour-merchandise til nedsat pris!
Skal du have den officielle gule førertrøje? 
Vind 24 karats Tour de France-guldmønt til en værdi af 4.500 kroner!
Feltet.dk udlodder smuk og stærkt limiteret guldmønt i samarbejde med Mønthuset Danmark.
12 gode Tour-bøger - SPAR 15-50%
Feltet.dk har udvalgt 12 gode Tour de France-bøger - og givet store rabatter til dig! God læselyst, når du får Tour-feber.
Ny bog fra Jørgen Leth og Bastian Emil
Forfatterne Jørgen Leth ​og Bastian Emil Goldschmidt er klar med en ny bog omhandlende legenden Fausto Coppi.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x