11.04.2023 @ 18:15

Garmin er klar med to nye modeller af deres populære cykelcomputere. De hedder Edge 540 og Edge 840.

Garmin har i dag lanceret Edge 540 og Edge 840, som de seneste GPS-cykelcomputere, der kombinerer en bred vifte af præstationsbaserede træningsmålinger - inklusive en omfattende coaching rettet mod hver enkelt cyklists personlige mål, forbedret navigation, forbundne funktioner og i et letvægtsdesign, der hjælper cykelryttere med at nå deres mål.

 

Plus nye modeller med solopladning giver cyklister endnu mere køretid mellem opladningerne - med op til 32 timers batteritid ved krævende brug eller op til 60 timer i batterisparetilstand. 

 

Uanset om du træner til et større cyelløb eller forfølger en personligt mål, kan avancerede præstationsmålinger på Edge 540 og 840, inklusive målrettet coaching og cykleevne, give cykelryttere dynamisk indsigt og analyser - alt sammen for at forbedre ydeevnen og give et øjebliksbillede af styrker og svagheder forud for kommende begivenheder eller milepælsmål, oplyser Garmin.

 

 

"Vi er glade for at introducere de nye Edge 540 og Edge 840 til det globale cykelfællesskab. Disse nye Edge cykelcomputere, der præsenterer nye præstationsmålinger, kortlægningsopgraderinger og solopladningsmuligheder, er en gamechanger for vores kunder og er det perfekte værktøj til dynamisk at løfte enhver cykelrytters træning," forklarer Garmin Vice præsident hos Garmin globale kunder Dan Bartel. 

 

Nye funktioner

Edge 540 og 840 er designet til cyklister af cyklister og er fyldt med innovative funktioner herunder:

 

- Cykleevne: Identificer styrker og svagheder som cyklist og forbered dig på kravene til et specifikt forløb ved at fokusere træningen på de rigtige områder.


- Målrettet adaptiv coaching: Uanset om du cykler indendørs eller udendørs, kan ryttere se daglige foreslåede træningspas og træningsopfordringer samt modtage personlig coaching, der tilpasser sig baseret på træningsbelastning, restitution og kravene til kommende begivenheder.

 

 

- Udholdenhed i realtid: Overvåg og track anstrengelsesniveauer i realtid under en cykeltur for at hjælpe med at påvirke træningsindsatsen eller se, hvor meget længere det nuværende tempo kan opretholdes.

 

- Powerguide: Styr indsatser med wattmål gennem et forløb.

 


- ClimbPro stigningsplanlægning: Se den resterende stigning og stigning for hver bakke eller bjerg, mens du kører frit uden kursnavigation, eller søg efter stigninger direkte på Edge og i Garmin Connect smartphone-appen, før du kører.


- Multibånds-GNSS: Cyklister kan nemt finde vej med forbedret positioneringsnøjagtighed via multibånds-GNSS teknologi. Plus, Edge 540/840 fungerer godt i udfordrende miljøer, såsom tæt trædække eller bymiljøer i centrum.


- Solopladning: Power Glass med solopladning på solarmodeller forlænger batteritiden til op til 60 timer i batterisparetilstand, hvilket giver cyklister op til yderligere 25 minutter i timen under kørsel i dagtimerne.

 


Holdbart design

Klar til enhver tur - fra fjerntliggende grusstier til opslidende stigninger - alle Edge 540 og 840 modeller kan prale af et 2,6-tommer farvedisplay og funktionsknapper, der fungerer i ethvert miljø, mens Edge 840 computere også har en responsiv touchscreen.

 

Uanset hvor den næste tur fører hen, tilbyder Edge 540 og 840 en imponerende batteritid; Ikke-solarmodeller har op til 26 timers batteritid ved krævende brug - og op til 42 timer i batterisparetilstand, mens solarmodeller kan give endnu mere køretid.

 

Knus hver tur - hjælp til offroad cyklister

Edge 540 og 840 er spækket med avancerede træningsdata og navigationsværktøjer klar til at hjælpe cyklister med at præstere deres bedste. Med indsigt fra Firstbeat Analytics såsom VO2-max, træningsstatus og træningsbelastning, restitutionstid og mere, kan cyklister se, hvordan deres krop reagerer på deres træningsindsats.

 

 

Når de bærer et kompatibelt Garmin smartwatch, kan cyklister få et mere holistisk syn på deres generelle sundhed og velvære med indsigt som Pulse Ox3, Body Battery energiovervågning, avanceret søvnovervågning og søvnscore og mere.

 

Under en tur lader Edge 540 og 840 ryttere se, hvordan deres krop klarer sig i forskellige miljøer med varme- og højdeakklimatisering samt konfigurer undervejs-notifikationer, når det er tid til at spise eller drikke.

 

Der oveni giver avancerede cyklemålinger ryttere indsigt i præstationer, mens mountainbikemålinger, herunder hoptælling, hopdistance, grit og flow hjælper med at tracke de forskellige detaljer på hver tur.

 

Uanset, hvor stien fører hen, vil avancerede navigationsfunktioner holde cyklister på sporet. Opdateret kortlægning giver mere fællesskabsfølelse med forbedrede køretypespecifikke kort, der bruger Trendline Popularity Routing til at fremhæve populære veje og stier, plus søgbare interessepunkter.

 

Plus, både Edge 540 og 840 brugere har adgang til verdensomspændende Trailforks-stiindhold, der lader cyklister se ruter og spordetaljer rundt om i verden. I mellemtiden kan rutevejledning og notifikationer uden for ruten nu sættes på pause, mens cyklister udforsker og kan hurtigt tændes igen til enhver tid for at få ryttere tilbage til deres oprindelige rute eller udgangspunkt.

 

 

Masser af forbindelsesmuligheder

Cyklister kan køre med ro i sindet takket være indbyggede sikkerheds- og sporingsfunktioner som LiveTrack, gruppemeddelelser og hændelsesdetektion til alle cykelaktiviteter - inklusive mountainbike.

 

For at få øget sikkerhed, mens du kører, er Edge 540 og 840 kompatible med Varia cykelradarer og forlygter samt inReach enheder med SOS-funktioner og kommunikation, når du er uden mobildækning.

 

Når det er tid til at træne indendørs, kan Edge 540 og 840 nemt parres med indendørs smarttrainers til kørsel året rundt.

 

Uanset om du kører indendørs eller ude, kan du drage fordel af Garmin Connect-appen til at oprette og sende ruter til en Edge enhed, se alle de tekniske detaljer fra en tur, logge personlige præstationer, måle, hvordan træning trender og meget mere.

 

Opsætning af enheden er enkel som altid - en hurtig og nem oplevelse med adgang til information, ruter og træningsværktøjer. Plus, brugere kan justere datafelter direkte fra Edge enheden eller fra en parret kompatibel smartphone.

 

Priserne

Edge 540 Solar og Edge 840 Solar har vejledende udsalgspriser på henholdsvis 3.899 og 4.699 kroner.

 

Edge 540 har en vejledende udsalgspris på 3.099 kroner, mens Edge 840 har en vejledende udsalgspris på 3.899 kroner.

 

Diverse sensorer bundles til hver enhed er også tilgængelige til en merpris.

Her er overblikket over alt cykling ved OL
OL starter i næste uge. Feltet.dk har samlet overblikket over alle cykeldisciplinerne, så du ved, hvornår du skal følge med.
Oplagt udbrudsdag i vente - følg med på Feltet.dk's app
Kom helt tæt på Tour de France på Feltet.dk's app. Følg Jonas Vingegaard og Tadej Pogacars kamp om Tour-sejren og kom tæt på danskerne og alle de øvrige stjerner.
Test: Supreme sommertøj fra Re-Behave
Et lækkert sommersæt i god kvalitet og hvor Re-Behave demonstrerer god know-how ifølge med en grøn tilgang til cykeltøj.
Podcast: Hvem er den danske julemand ved Touren?
Har du set den danske julemand ved Giro d'Italia, Tour de France eller måske PostNord Danmark Rundt? Hvem er det? 
Cypern: Det oversete paradis for cykelryttere
Næsten 65% af Feltet.dk's læsere rejser med deres cykel, og måske hører du til de heldige, der har prøvet at cykle rundt i bjergene på en solskinsdag?
Test: Canyon Tempr CFR
Canyon træder ind på skomarkedet, og det er første skridt, der klarer sig overraskende godt. 
Test: Magped ROAD2 magnetiske pedaler
Er du ikke helt tryg ved almindelige klikpedaler, og bekymret for om du kan komme til at vælte, så skulle du måske prøve pedaler med magneter?
UDSALG: 12 gode Tour-bøger - SPAR 15-60%
Feltet.dk har udvalgt 12 gode Tour de France-bøger - og givet store rabatter til dig! God læselyst, når du får Tour-feber.
Virker bagepulver? Kosttilskud kan optimere din præstationen, men...
... det er vigtigt, at benytte sig af de rette.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Holm kårer årets nye Tour-trøje: Vinderen overrasker
Der er fem nye trøjer i årets Tour de France, men ikke alle kommer helt i mål. Feltet.dk har spurgt Brian Holm, hvem kan være stolte, og hvem der skal øve sig lidt mere. Samtidigt har Feltet.dk også spurgt jer, læsere. Og selvom der er stor konsensus, er favoritten ikke den samme. 
Stor konkurrence: Vind Cannondale-cykel til 22.000 kr
Svar rigtigt på 3 Tour de France spørgsmål, så kan du vinde en Cannondale cykel til en værdi på 22.000 kroner.
SIDSTE CHANCE: I dag starter Touren - sæt dit hold
Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 29. juni! Tour de France køres frem til søndag den 21. juli. 
Produktnyt: Nye aerohjul fra DT Swiss
DT Swiss har genopfundet deres højtydende ARC-hjul og gjort disse endnu bedre og hurtigere, skriver producenten i en pressemeddelelse. 
Er det årsagen til Vingegaard dropper Vueltaen?
Der har været mange spekulationer om Jonas Vingegaard efter styrtet i Baskerlandet Rundt. 
Touren i tal: Se alle de bedste detaljer og statistikker fra årets historiske Tour
Bliv klogere på alle statistikkerne og detaljerne ved årets Tour de France lige her.
Produktnyt og First Ride: Trek Madone Gen 8
Feltet.dk har været i Spanien på besøg hos Trek for at teste den nye generation af Trek Madone-serien. En cykel, som Trek selv beskriver som det ultimative våben til alle formål og Mads Pedersens nye supercykel.
ABUS sikrer kvaliteten i Italien
Når store stjerner på World Touren cykler og vinder, så er det ind i mellem med ABUS hjelme, som er udviklet og produceret i Italien, hvor producenten har valgt at rykke sin produktion til.
Test: Trek CarBack Radar Tail Light
Amerikanske Trek tilbyder med sin CarBack Radar Tail Light en stor optimering af sikkerheden, når man cykler på landevejen med en førsteklasses cykelradar.
Produktnyt: Ny Garmin Edge 1050 med højttaler
Garmin sender lige før Tour de France en ny cykelcomputer på markedet, som blandt andet har et levende farvedisplay, forbedrede gruppekørselsfunktioner, indbygget højttaler og meget mere - alt sammen uden at ofre batteritiden
”Ingen på holdet ville smide penge på det” – Holdkammerat tvivler på Vingegaards podiechancer
Tiesj Benoot og resten af holdkammeraterne ville ikke sætte penge på, at Jonas Vingegaard når podiet i årets Tour de France.
Stor overraskelse: Udviklingsrytter vinder DM efter mange favoritangreb
Rasmus Søjberg Pedersen er ny dansk mester efter et løb, hvor finalen åbnede meget tidligt, og mange favoritter angreb på skift.
Test: Scott Foil RC 30
En rendyrket aeroracer, som gør sig godt, hvis man er til høj fart og en stabil platform, når der køres stærkt i en vanvittig flot finish med en klar opgraderingsmulighed for at optimere oplevelsen endnu mere.  
Tidligere dansk WorldTour-rytter bliver talentchef og sportsdirektør
Niklas Eg fortsætter i cykelsporten, men det bliver ikke kun i sadlen.
Udbygger sin vilde World Cup-rekorder
Fantastiske Nino Schurter (38 år gammel!) sejrede på 4. afdeling af World Cuppen i Val di Sole (Italien), dermed sætter han nu to nye rekorder. 
Her er overblikket over alt cykling ved OL
OL starter i næste uge. Feltet.dk har samlet overblikket over alle cykeldisciplinerne, så du ved, hvornår du skal følge med.
Oplagt udbrudsdag i vente - følg med på Feltet.dk's app
Kom helt tæt på Tour de France på Feltet.dk's app. Følg Jonas Vingegaard og Tadej Pogacars kamp om Tour-sejren og kom tæt på danskerne og alle de øvrige stjerner.
Test: Supreme sommertøj fra Re-Behave
Et lækkert sommersæt i god kvalitet og hvor Re-Behave demonstrerer god know-how ifølge med en grøn tilgang til cykeltøj.
Podcast: Hvem er den danske julemand ved Touren?
Har du set den danske julemand ved Giro d'Italia, Tour de France eller måske PostNord Danmark Rundt? Hvem er det? 
Cypern: Det oversete paradis for cykelryttere
Næsten 65% af Feltet.dk's læsere rejser med deres cykel, og måske hører du til de heldige, der har prøvet at cykle rundt i bjergene på en solskinsdag?
Test: Canyon Tempr CFR
Canyon træder ind på skomarkedet, og det er første skridt, der klarer sig overraskende godt. 
Test: Magped ROAD2 magnetiske pedaler
Er du ikke helt tryg ved almindelige klikpedaler, og bekymret for om du kan komme til at vælte, så skulle du måske prøve pedaler med magneter?
UDSALG: 12 gode Tour-bøger - SPAR 15-60%
Feltet.dk har udvalgt 12 gode Tour de France-bøger - og givet store rabatter til dig! God læselyst, når du får Tour-feber.
Virker bagepulver? Kosttilskud kan optimere din præstationen, men...
... det er vigtigt, at benytte sig af de rette.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet