02.09.2016 @ 19:42

Månedens butik er www.vangard.dk, som er en online webshop, hvor du kan købe cykeltøj, løbetøj, sved undertøj og tilbehørs-udstyr til førnævnte produktgrupper.  

Om Vangàrd
Vangàrd Retail blev startet i 1948 med en produktion på dameundertøj af Anders Vang Nielsen. Siden da har Vangàrd fulgt udviklingen og har i dag en produktion, som er koncentreret på sved undertøj, cykeltøj og løbetøj. 60% af virksomhedens produkter går til eksport i hele Europa.

Selskabet er 100% ejet af familien Vang. Direktør Bo Vang er tredje generation og overtog virksomheden i 2013 efter sin far Flemming Vang Nielsen, som er søn af grundlæggeren Anders Vang Nielsen.

Vangàrd Retail A/S er i dag en vertikal virksomhed, som har sit eget produktionsapparat i Danmark, Polen og Ukraine. Firmaet strikker sine egne metervarer og har stor erfaring med tekniske metervarer til sport og industri.

Webshop
I vores webshop sælger vi standard lagervarer, hvor vi også jævnligt laver tilbud på udvalgte produkter inde for cykling og løb. Eksempelvis kan du i september måned spare op til 70% på vores nogle af vores egne Vangárd produkter.Customized Team Wear
Udover normalt standardvarer, har vi også et koncept ved navn ”Customized Team Wear”, som går ud på at vi designer teamtøj til sportsklubber, virksomheder og organisationer.
Med Customized Team Wear bestemmer du altså selv designet, logoet og farvene på tøjet. Det er kun fantasien der sætter grænser, for hvordan jeres teamtøj skal se ud!Express print
Der er 7-8 uger leveringstid på Customized Team Wear, da vi går meget op i kvalitet og ordentlighed. Det er to faktorer der kræver tid, men vi garanteret dig for at ”ventetiden” er det hele værd.

Men hvis du alligevel ikke kan vente 7-8 uger, har vi et andet koncept vi kalder Express print, hvor layoutet og designet allerede er udarbejdet, således du selv bestemmer hvor jeres logo eller navn skal stå på trøjen. 

___________________________________________________________________________

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK PÅ MOTIONSFELTET.DK

> Månedens butik i august: Trek Bicycle Store Copenhagen
> Månedens butik i juli: Trek Bicycle Store Højbjerg
> Månedens butik i juni: Børkop Cykler/BCbikeshop.dk

> Månedens butik i maj: pronghornracing.dk

> Månedens butik i april: Velo Pavé

> Månedens butik i marts: Alexandersen Cykler

> Månedens butik i februrar: Buhlcykler.dk

> Månedens butik i januar: Lindbergsport

> Månedens butik i december: Rex Cykler

> Månedens butik i november: Cycle Sport Silkeborg

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

> Månedens butik i maj: Vendelboe Cykler 

> Månedens butik i april: Rose Bikes
___________________________________________________________________________

Her er overblikket over alt cykling ved OL
OL starter i næste uge. Feltet.dk har samlet overblikket over alle cykeldisciplinerne, så du ved, hvornår du skal følge med.
Oplagt udbrudsdag i vente - følg med på Feltet.dk's app
Kom helt tæt på Tour de France på Feltet.dk's app. Følg Jonas Vingegaard og Tadej Pogacars kamp om Tour-sejren og kom tæt på danskerne og alle de øvrige stjerner.
Test: Supreme sommertøj fra Re-Behave
Et lækkert sommersæt i god kvalitet og hvor Re-Behave demonstrerer god know-how ifølge med en grøn tilgang til cykeltøj.
Podcast: Hvem er den danske julemand ved Touren?
Har du set den danske julemand ved Giro d'Italia, Tour de France eller måske PostNord Danmark Rundt? Hvem er det? 
Cypern: Det oversete paradis for cykelryttere
Næsten 65% af Feltet.dk's læsere rejser med deres cykel, og måske hører du til de heldige, der har prøvet at cykle rundt i bjergene på en solskinsdag?
Test: Canyon Tempr CFR
Canyon træder ind på skomarkedet, og det er første skridt, der klarer sig overraskende godt. 
Test: Magped ROAD2 magnetiske pedaler
Er du ikke helt tryg ved almindelige klikpedaler, og bekymret for om du kan komme til at vælte, så skulle du måske prøve pedaler med magneter?
UDSALG: 12 gode Tour-bøger - SPAR 15-60%
Feltet.dk har udvalgt 12 gode Tour de France-bøger - og givet store rabatter til dig! God læselyst, når du får Tour-feber.
Virker bagepulver? Kosttilskud kan optimere din præstationen, men...
... det er vigtigt, at benytte sig af de rette.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet