02.09.2016 @ 19:42

Månedens butik er www.vangard.dk, som er en online webshop, hvor du kan købe cykeltøj, løbetøj, sved undertøj og tilbehørs-udstyr til førnævnte produktgrupper.  

Om Vangàrd
Vangàrd Retail blev startet i 1948 med en produktion på dameundertøj af Anders Vang Nielsen. Siden da har Vangàrd fulgt udviklingen og har i dag en produktion, som er koncentreret på sved undertøj, cykeltøj og løbetøj. 60% af virksomhedens produkter går til eksport i hele Europa.

Selskabet er 100% ejet af familien Vang. Direktør Bo Vang er tredje generation og overtog virksomheden i 2013 efter sin far Flemming Vang Nielsen, som er søn af grundlæggeren Anders Vang Nielsen.

Vangàrd Retail A/S er i dag en vertikal virksomhed, som har sit eget produktionsapparat i Danmark, Polen og Ukraine. Firmaet strikker sine egne metervarer og har stor erfaring med tekniske metervarer til sport og industri.

Webshop
I vores webshop sælger vi standard lagervarer, hvor vi også jævnligt laver tilbud på udvalgte produkter inde for cykling og løb. Eksempelvis kan du i september måned spare op til 70% på vores nogle af vores egne Vangárd produkter.Customized Team Wear
Udover normalt standardvarer, har vi også et koncept ved navn ”Customized Team Wear”, som går ud på at vi designer teamtøj til sportsklubber, virksomheder og organisationer.
Med Customized Team Wear bestemmer du altså selv designet, logoet og farvene på tøjet. Det er kun fantasien der sætter grænser, for hvordan jeres teamtøj skal se ud!Express print
Der er 7-8 uger leveringstid på Customized Team Wear, da vi går meget op i kvalitet og ordentlighed. Det er to faktorer der kræver tid, men vi garanteret dig for at ”ventetiden” er det hele værd.

Men hvis du alligevel ikke kan vente 7-8 uger, har vi et andet koncept vi kalder Express print, hvor layoutet og designet allerede er udarbejdet, således du selv bestemmer hvor jeres logo eller navn skal stå på trøjen. 

___________________________________________________________________________

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK PÅ MOTIONSFELTET.DK

> Månedens butik i august: Trek Bicycle Store Copenhagen
> Månedens butik i juli: Trek Bicycle Store Højbjerg
> Månedens butik i juni: Børkop Cykler/BCbikeshop.dk

> Månedens butik i maj: pronghornracing.dk

> Månedens butik i april: Velo Pavé

> Månedens butik i marts: Alexandersen Cykler

> Månedens butik i februrar: Buhlcykler.dk

> Månedens butik i januar: Lindbergsport

> Månedens butik i december: Rex Cykler

> Månedens butik i november: Cycle Sport Silkeborg

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

> Månedens butik i maj: Vendelboe Cykler 

> Månedens butik i april: Rose Bikes
___________________________________________________________________________

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x