02.09.2016 @ 19:42

Månedens butik er www.vangard.dk, som er en online webshop, hvor du kan købe cykeltøj, løbetøj, sved undertøj og tilbehørs-udstyr til førnævnte produktgrupper.  

Om Vangàrd
Vangàrd Retail blev startet i 1948 med en produktion på dameundertøj af Anders Vang Nielsen. Siden da har Vangàrd fulgt udviklingen og har i dag en produktion, som er koncentreret på sved undertøj, cykeltøj og løbetøj. 60% af virksomhedens produkter går til eksport i hele Europa.

Selskabet er 100% ejet af familien Vang. Direktør Bo Vang er tredje generation og overtog virksomheden i 2013 efter sin far Flemming Vang Nielsen, som er søn af grundlæggeren Anders Vang Nielsen.

Vangàrd Retail A/S er i dag en vertikal virksomhed, som har sit eget produktionsapparat i Danmark, Polen og Ukraine. Firmaet strikker sine egne metervarer og har stor erfaring med tekniske metervarer til sport og industri.

Webshop
I vores webshop sælger vi standard lagervarer, hvor vi også jævnligt laver tilbud på udvalgte produkter inde for cykling og løb. Eksempelvis kan du i september måned spare op til 70% på vores nogle af vores egne Vangárd produkter.Customized Team Wear
Udover normalt standardvarer, har vi også et koncept ved navn ”Customized Team Wear”, som går ud på at vi designer teamtøj til sportsklubber, virksomheder og organisationer.
Med Customized Team Wear bestemmer du altså selv designet, logoet og farvene på tøjet. Det er kun fantasien der sætter grænser, for hvordan jeres teamtøj skal se ud!Express print
Der er 7-8 uger leveringstid på Customized Team Wear, da vi går meget op i kvalitet og ordentlighed. Det er to faktorer der kræver tid, men vi garanteret dig for at ”ventetiden” er det hele værd.

Men hvis du alligevel ikke kan vente 7-8 uger, har vi et andet koncept vi kalder Express print, hvor layoutet og designet allerede er udarbejdet, således du selv bestemmer hvor jeres logo eller navn skal stå på trøjen. 

___________________________________________________________________________

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK PÅ MOTIONSFELTET.DK

> Månedens butik i august: Trek Bicycle Store Copenhagen
> Månedens butik i juli: Trek Bicycle Store Højbjerg
> Månedens butik i juni: Børkop Cykler/BCbikeshop.dk

> Månedens butik i maj: pronghornracing.dk

> Månedens butik i april: Velo Pavé

> Månedens butik i marts: Alexandersen Cykler

> Månedens butik i februrar: Buhlcykler.dk

> Månedens butik i januar: Lindbergsport

> Månedens butik i december: Rex Cykler

> Månedens butik i november: Cycle Sport Silkeborg

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

> Månedens butik i maj: Vendelboe Cykler 

> Månedens butik i april: Rose Bikes
___________________________________________________________________________

Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x