Månedens butik: Børkop Cykler / BCBikeshop.dk
Foto: Børkop Cykler / BCbikeshop.dk
01.11.2016 @ 00:00

Månedens butik i november er Børkop Cykler, der har gennemgået en større renovering og også fået en webshop, BCbikeshop.dk.

Navnet Børkop Cykler kan du nævne over stort set hele landet, så har de inkarnerede cykelelskere aflagt butikken eller webshoppen et besøg. På de over 20 år forretningen har været i familien Knudsens eje, er succesen kun blevet større. I dag er butikken vokset til at inkludere både hverdagscykler, børnecykler, mountainbikes og racercykler i alle prislag.

 

High-end cykler

Det, der adskiller Børkop Cykler fra andre cykelforretninger, er deres ekspertise i salg og specialbygning af high-end cykler. Du finder et omfattende udvalg af forskellige brands, der kun er få forhandlere af i landet - hvis andre overhovedet - både inden for racercykler og mountainbikes.

 

Udover at have et bredt udvalg af lækre mærker som Colnago, Pinarello, Ridley, Giant, Bianchi, Santa Cruz og Trek, har du som kunde også mulighed for fuldkommen at designe din drømmecykel.

 

Børkop Cykler har gennem mange år specialiseret sig i specialopbygning af cykler - også cykler til langt over 100.000 kroner - så der er ingen drøm, der er for stor eller for lille til, at Børkop Cykler kan realisere den.   

 

 

Alt til dig og din cykel

Udover din drømmecykel finder du selvfølgelig også alt i tilbehør og komponenter i både forretningen og på webshoppen. Udvalget spænder bredt fra cykelhjelme og cykeltøj til bagskiftere og kranksæt. Hvis du skal bruge en cykelkurv eller et batteri til din elcykel, finder du det hos Børkop Cykler samt på BCBikeshop.dk.

 

Certificeret værksted

Børkop Cykler sætter en ære i at have et professionelt værksted på adressen. Alle mekanikere er certificerede og yder den bedste service til både dig og din cykel.

 

Det dygtige mekanikerteam sørger for at få dig tilbage på vejen så hurtigt som muligt, og Børkop Cykler har flere officielle certificeringer som servicecenter for blandt andet FOX og Shimano.

 

Ligeledes gør det store lager af alt inden for reservedele fra f.eks. Shimano og Campagnolo det muligt for mekanikerne at udføre specialopbygninger og -reparationer hurtigt. 

 

High-end

To gange om året slår Børkop Cykler dørene op for deres High-end-weekend, som er blevet et af de mest eksklusive kundearrangementer i danske cykelforretninger. Det næste arrangement står endda lige for døren. Torsdag, fredag og lørdag i uge 44 (d. 3.-5. nov.) slår Børkop Cykler dørene op til et hav af gode tilbud og spændende oplevelser for cykelfolket.

 

Under High-end-weekenden flyttes der rundt på hele butikken, så du kan se og opleve de fede nye cykelmodeller. Samtidig sørger Børkop Cykler for, at der er så mange gode tilbud, at kunderne kommer fra hele landet for at gøre en god handel. Dette værende hvad enten du søger et godt tilbud på hverdagscyklen, eller du vil have en ny high-end racercykel.

 

 

I løbet af de tre dage High End-weekenden varer, besøger repræsentanter fra alle de bedste cykelmærker forretningen. Det betyder, at du som kunde kan få den mest præcise vejledning og svar på alle dine spørgsmål fra de helt rigtige eksperter, inden du vælger cykel eller udstyr.

 

Hold også et ekstra øje med de sociale medier op til High-end-weekenderne, da der bliver arrangeret forskellige konkurrencer fyldt med gode præmier. Gå ind og følg Børkop Cykler / BCBikeshop på Facebook - så går du aldrig glip af et godt tilbud.

 

BCBikeshop er Børkop Cykler på nettet

Meget er sket over det seneste års tid, med udvidelse af den fysiske forretning og opstart af webshoppen BCBikeshop.dk.

 

Baggrunden for webshoppen skal findes i, at Børkop Cykler altid har været gode til at tiltrække kunder fra hele landet - ja, sågar udlandet - men den potentielt lange vej kan virke afskrækkende, hvis man blot har brug for et enkelt sæt dæk. Derfor åbnede online-versionen af Børkop Cykler - BCBikeshop - i marts 2016. 

 

Her får kunderne de samme gode tilbud og det samme store udvalg, som de finder i den fysiske forretning, for alle skal have mulighed for at få det bedste udstyr til de bedste priser. Denne nye satsning har allerede givet pote, og det er tydeligt, at interessen er tilstede. Derfor sidder der også flere medarbejdere klar ved tasterne til at sørge for, at webshoppen konstant er opdateret, og som kan hjælpe med spørgsmål. Der bliver ligeledes sørget for, at dine varer bliver pakket og sendt så hurtigt som muligt, da hovedparten af alle produkterne er at finde direkte på forretningens lager.

 

 

___________________________________________________________________________

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK PÅ MOTIONSFELTET.DK

> Månedens butik i oktober: Ciclismo

> Månedens butik i september: Vangàrd

> Månedens butik i august: Trek Bicycle Store Copenhagen
> Månedens butik i juli: Trek Bicycle Store Højbjerg
> Månedens butik i juni: Børkop Cykler/BCbikeshop.dk

> Månedens butik i maj: pronghornracing.dk

> Månedens butik i april: Velo Pavé

> Månedens butik i marts: Alexandersen Cykler

> Månedens butik i februrar: Buhlcykler.dk

> Månedens butik i januar: Lindbergsport

> Månedens butik i december: Rex Cykler

> Månedens butik i november: Cycle Sport Silkeborg

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

> Månedens butik i maj: Vendelboe Cykler 

> Månedens butik i april: Rose Bikes
___________________________________________________________________________

Tour de France-spillet er åbnet!
Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 1. juli! Tour de France køres frem til søndag den 23. juli. 
Tag cyklen med til Alperne og oplev Tour-feberen tæt på
Hvem kunne ikke tænke sig at opleve stemningen, når Tour de France-feltet kæmper sig op over de høje pas i Alperne - eller måske endnu bedre - hvem drømmer ikke om selv at bestige et af de ikoniske bjergpas, man kender fra sommerens tv-transmissioner fra Touren. Denne sommer kan begge dele lade sig gøre i franske Serre Chevalier-Briancondalen.
SIDSTE CHANCE: Skal Vingegaard på dit managerhold?
Det er nu muligt at sætte dit managerhold til Critérium du Dauphiné. Jonas Vingegaards sidste forberedelsesløb før Tour de France-forsvaret.
Giro-manager: Vinderne er fundet
Årets Giro d'Italia er slut og dermed er det tid til at gøre status på årets første grand tour managerspil.
Heby: Kørte jo nærmest solo hele vejen
Sofie Heby er Danmarks pt. bedste kvindelige MTB-rytter.
Sejrende Fini afslører: Havde siver i afslutningen
Sebastian Fini er dobbelt dansk mester anno 2023. Den seneste titel blev vundet trods en punktering til allersidst. Det afslører han overfor Feltet.dk kort efter løbet.
Den erfarne stjerne besejrer opkomling i spurten
Endnu en dag, endnu en DM-titel for Sebastian Fini, der i dag kunne lade sig hylde som danmarksmester på XCC-distancen.
To DM-sejre på to dage: Heby overlegen i Aalborg
Sofie Heby kunne i dag følge op på gårsdagens DM-sejr på den lange distance med endnu en på den korte af slagsen.
Ny vild DM-duel imellem Fini og Andreassen
Sebastian Fini genvinder DM-titlen i en tæt duel imod Simon Andreassen.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Vælg imellem 10 danske ryttere, når et af de vigtigste forberedelsesløb til Tour de France køres. Sæt dit hold til Schweiz Rundt, som starter i dag. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/sidste_chance_saet_dit_hold_til_schweiz_rundt_-_vaelg_imellem_10_danskere/Fra onsdag til søndag køres det fem dage lange ProSeries-løb ZLM Tour, der med sin prolog og fire helt flade etaper er en ganske speciel sag, der ofte er blevet brugt som Tour-forberedelse for de helt rene sprintere. I disse Dauphiné-tider tillader tiden ikke store optakter til hver etape, men vi vil hver dag komme med en kortere lynoptakt til den efterfølgende dags etape. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_4_etape_af_zlm_tour_2023/Sidste års udgave var en undtagelse, men normalt er det tempospecialisterne, der har det første ord i Tour de Suisse, og det gælder i særlig grad i år, hvor åbningsetapen er historisk vigtig. Med en distance på hele 12,7 km er der nemlig tale om den længste indledende enkeltstart i mands minde, og dermed vil der med det samme blive gjort væsentlige forskelle på en flad tur rundt om søen Sihlsee, hvor specialisterne vil slikke sig om munden over udsigten til flade veje uden tekniske udfordringer. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_tour_de_suisse_2023/Sidste års udgave var en undtagelse, men normalt er det tempospecialisterne, der har det første ord i Tour de Suisse, og det gælder i særlig grad i år, hvor åbningsetapen er historisk vigtig. Med en distance på hele 12,7 km er der nemlig tale om den længste indledende enkeltstart i mands minde, og dermed vil der med det samme blive gjort væsentlige forskelle på en flad tur rundt om søen Sihlsee, hvor specialisterne vil slikke sig om munden over udsigten til flade veje uden tekniske udfordringer. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_tour_de_suisse_2023/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x