Månedens butik: Børkop Cykler / BCBikeshop.dk
Foto: Børkop Cykler / BCbikeshop.dk
01.11.2016 @ 00:00

Månedens butik i november er Børkop Cykler, der har gennemgået en større renovering og også fået en webshop, BCbikeshop.dk.

Navnet Børkop Cykler kan du nævne over stort set hele landet, så har de inkarnerede cykelelskere aflagt butikken eller webshoppen et besøg. På de over 20 år forretningen har været i familien Knudsens eje, er succesen kun blevet større. I dag er butikken vokset til at inkludere både hverdagscykler, børnecykler, mountainbikes og racercykler i alle prislag.

 

High-end cykler

Det, der adskiller Børkop Cykler fra andre cykelforretninger, er deres ekspertise i salg og specialbygning af high-end cykler. Du finder et omfattende udvalg af forskellige brands, der kun er få forhandlere af i landet - hvis andre overhovedet - både inden for racercykler og mountainbikes.

 

Udover at have et bredt udvalg af lækre mærker som Colnago, Pinarello, Ridley, Giant, Bianchi, Santa Cruz og Trek, har du som kunde også mulighed for fuldkommen at designe din drømmecykel.

 

Børkop Cykler har gennem mange år specialiseret sig i specialopbygning af cykler - også cykler til langt over 100.000 kroner - så der er ingen drøm, der er for stor eller for lille til, at Børkop Cykler kan realisere den.   

 

 

Alt til dig og din cykel

Udover din drømmecykel finder du selvfølgelig også alt i tilbehør og komponenter i både forretningen og på webshoppen. Udvalget spænder bredt fra cykelhjelme og cykeltøj til bagskiftere og kranksæt. Hvis du skal bruge en cykelkurv eller et batteri til din elcykel, finder du det hos Børkop Cykler samt på BCBikeshop.dk.

 

Certificeret værksted

Børkop Cykler sætter en ære i at have et professionelt værksted på adressen. Alle mekanikere er certificerede og yder den bedste service til både dig og din cykel.

 

Det dygtige mekanikerteam sørger for at få dig tilbage på vejen så hurtigt som muligt, og Børkop Cykler har flere officielle certificeringer som servicecenter for blandt andet FOX og Shimano.

 

Ligeledes gør det store lager af alt inden for reservedele fra f.eks. Shimano og Campagnolo det muligt for mekanikerne at udføre specialopbygninger og -reparationer hurtigt. 

 

High-end

To gange om året slår Børkop Cykler dørene op for deres High-end-weekend, som er blevet et af de mest eksklusive kundearrangementer i danske cykelforretninger. Det næste arrangement står endda lige for døren. Torsdag, fredag og lørdag i uge 44 (d. 3.-5. nov.) slår Børkop Cykler dørene op til et hav af gode tilbud og spændende oplevelser for cykelfolket.

 

Under High-end-weekenden flyttes der rundt på hele butikken, så du kan se og opleve de fede nye cykelmodeller. Samtidig sørger Børkop Cykler for, at der er så mange gode tilbud, at kunderne kommer fra hele landet for at gøre en god handel. Dette værende hvad enten du søger et godt tilbud på hverdagscyklen, eller du vil have en ny high-end racercykel.

 

 

I løbet af de tre dage High End-weekenden varer, besøger repræsentanter fra alle de bedste cykelmærker forretningen. Det betyder, at du som kunde kan få den mest præcise vejledning og svar på alle dine spørgsmål fra de helt rigtige eksperter, inden du vælger cykel eller udstyr.

 

Hold også et ekstra øje med de sociale medier op til High-end-weekenderne, da der bliver arrangeret forskellige konkurrencer fyldt med gode præmier. Gå ind og følg Børkop Cykler / BCBikeshop på Facebook - så går du aldrig glip af et godt tilbud.

 

BCBikeshop er Børkop Cykler på nettet

Meget er sket over det seneste års tid, med udvidelse af den fysiske forretning og opstart af webshoppen BCBikeshop.dk.

 

Baggrunden for webshoppen skal findes i, at Børkop Cykler altid har været gode til at tiltrække kunder fra hele landet - ja, sågar udlandet - men den potentielt lange vej kan virke afskrækkende, hvis man blot har brug for et enkelt sæt dæk. Derfor åbnede online-versionen af Børkop Cykler - BCBikeshop - i marts 2016. 

 

Her får kunderne de samme gode tilbud og det samme store udvalg, som de finder i den fysiske forretning, for alle skal have mulighed for at få det bedste udstyr til de bedste priser. Denne nye satsning har allerede givet pote, og det er tydeligt, at interessen er tilstede. Derfor sidder der også flere medarbejdere klar ved tasterne til at sørge for, at webshoppen konstant er opdateret, og som kan hjælpe med spørgsmål. Der bliver ligeledes sørget for, at dine varer bliver pakket og sendt så hurtigt som muligt, da hovedparten af alle produkterne er at finde direkte på forretningens lager.

 

 

___________________________________________________________________________

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK PÅ MOTIONSFELTET.DK

> Månedens butik i oktober: Ciclismo

> Månedens butik i september: Vangàrd

> Månedens butik i august: Trek Bicycle Store Copenhagen
> Månedens butik i juli: Trek Bicycle Store Højbjerg
> Månedens butik i juni: Børkop Cykler/BCbikeshop.dk

> Månedens butik i maj: pronghornracing.dk

> Månedens butik i april: Velo Pavé

> Månedens butik i marts: Alexandersen Cykler

> Månedens butik i februrar: Buhlcykler.dk

> Månedens butik i januar: Lindbergsport

> Månedens butik i december: Rex Cykler

> Månedens butik i november: Cycle Sport Silkeborg

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

> Månedens butik i maj: Vendelboe Cykler 

> Månedens butik i april: Rose Bikes
___________________________________________________________________________

Her er overblikket over alt cykling ved OL
OL starter i næste uge. Feltet.dk har samlet overblikket over alle cykeldisciplinerne, så du ved, hvornår du skal følge med.
Pogacar bryder en ny barriere
Tadej Pogacar og Slovenien sætter nye rekorder i Tour de France. Danmark indtager andenplads på én af listerne.
Følg den afsluttende enkeltstart - Få mellemtider m.m. på Feltet.dk's app
Kom helt tæt på Tour de France på Feltet.dk's app. Følg Jonas Vingegaard og Tadej Pogacars kamp om Tour-sejren og kom tæt på danskerne og alle de øvrige stjerner.
Vanvittige Pogacar slår flere Merckx-rekorder
Tadej Pogacar er nutidens kannibal, som går fra rekord til rekord. Slovenieren sætter nemlig den ene rekord efter den anden og har nu slået flere af Eddy Merckx's rekorder.
Test: Supreme sommertøj fra Re-Behave
Et lækkert sommersæt i god kvalitet og hvor Re-Behave demonstrerer god know-how ifølge med en grøn tilgang til cykeltøj.
Podcast: Hvem er den danske julemand ved Touren?
Har du set den danske julemand ved Giro d'Italia, Tour de France eller måske PostNord Danmark Rundt? Hvem er det? 
Cypern: Det oversete paradis for cykelryttere
Næsten 65% af Feltet.dk's læsere rejser med deres cykel, og måske hører du til de heldige, der har prøvet at cykle rundt i bjergene på en solskinsdag?
Test: Canyon Tempr CFR
Canyon træder ind på skomarkedet, og det er første skridt, der klarer sig overraskende godt. 
Test: Magped ROAD2 magnetiske pedaler
Er du ikke helt tryg ved almindelige klikpedaler, og bekymret for om du kan komme til at vælte, så skulle du måske prøve pedaler med magneter?

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Unlock the secrets behind <a href="https://healthcurepills.com/product/gabapentin-800mg/">gabapentin 800mg</a> and Pregabalin, two champions in the realm of chronic pain relief! 🌟 Gabapentin, the seasoned veteran, has long been trusted to alleviate a variety of painful conditions, including neuropathic pain and restless leg syndrome. It's the dependable old friend, always ready to provide steady and consistent relief. Its mechanism works by calming overactive nerves, making it a versatile ally for many patients. [url=https://healthcurepills.com/product/pregalin-50mg-pregabalin/]Pregalin 50 mg[/url], on the other hand, is the dynamic newcomer, a refined evolution of Gabapentin. This potent powerhouse offers quicker and more effective pain relief, often favored for its swift action and broader range of applications. From fibromyalgia to generalized anxiety disorder, Pregabalin stands out as the modern hero, tackling pain with a cutting-edge approach. So, what truly sets these two apart? Gabapentin's versatility and long-standing track record make it a trusted choice, while Pregabalin's enhanced potency and faster relief cater to those needing more immediate results. In this forum, we delve into the nuances of these medications, exploring their unique benefits, side effects, and optimal uses. Join our discussion to gain a deeper understanding of Gabapentin and Pregabalin. Whether you're a healthcare provider or someone seeking the best pain management solution, our guide provides valuable insights to help you navigate your options. Share your experiences and discover which medication might be the key to unlocking a pain-free future. 🌈?> 4 år er de utrolig tætte Her er en anden udgave af stat'ene, med et andet resultat! https://www.procyclingstats.com/article/pogacar-vingegaard-2021-2024 Ja, uden Vingegaard og Mads Pedersen ville vi vel være tilbage på niveau med den periode, hvor Matti Breschel var vores bedste kort. På den korte bane kan det betyde færre ryttere ved VM og lignende. På den længere bane kan det betyde, at der kan komme nogle år, hvor det danske præg på forårsklassikere og Grand Tours er meget beskedent. I så fald vil jeg sætte min lid til et UnoX-hold med flere danskere på, for selvom det næppe vil kaste absolutte topresultater af sig, så vil det give en god grund til at heppe lidt ekstra.Tadej Pogacar lagde de fleste konkurrenter langt bag sig under årets Tour de France. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/sjaeldent_set_tidsforskellene_illustrerer_pogacars_suveraenitet/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet