01.12.2016 @ 00:00

Månedens butik i december er BikeConcept.dk, en ny webshop med fysiske partnerbutikker, hvor sortimentet kan prøves.

BikeConcept.dk er ikke blot en ny webshop, på det i forvejen fyldte marked indenfor cykelforretninger på online, men så sandelig også på butiksdelen.

 

Det er et helt nyt koncept med webshop, samt 8-9 partnerbutikker i hele landet. Det betyder, at uanset hvor du bor i landet, så skal du kunne se varen i virkeligheden, mens du stadig har den bedste pris på produktet.

 

Med fokus på landevejscykling og mountainbike har BikeConcept.dk til mål at være den forhandler, du altid vil gå til, hvor du kan skaffe det nyeste, bedste og mest brugbare til den mest konkurrencedygtige pris.

 

BikeConcept.dk ejes og drives af Sonne-Schmidt Trading ApS, som har flere års erfaring som markedsledende indenfor selv samme udstyr, blot med fokus på triatlon og åbenvandssvømning.

 

Bag vores webshops er et team på 8 sportsentusiaster, der alle dyrker sportsgrenene og tilsammen har en ekstrem bred viden om stort set alle de produkter, de fører. 

 

 

Ikke et koncept til hverdagscykler

I et marked med mastodonter er det tanken at gå tilbage til den mere specialiserede forretningsplan, hvor de kan fokusere på det behov, de ved landevejsryttere og MTB-ryttere har.

 

”Skyder vi med spredehagl og tager bagagebærere og støtteben ind i sortimentet ryger DNA’et, og vi vil falde igennem overfor de store spillere på markedet.”

 

Derfor er visionen bag BikeConcept.dk at gøre det muligt for kunder landet over at få fingre i det bedste grej. Det skal være nemt at handle online, men det skal også være muligt for kunderne at mærke og prøve produkterne, inden de køber. Dette gælder i sær med de dyrere high-end produkter. Mange kunder vil ikke gå ud og bruge mere end tusind kroner på en lækker cykeljakke, hvis kunden ikke samtidig kan prøve den og mærke kvaliteten. Det er det problem som BikeConcept.dk vil imødekomme med deres partnerbutikker.

 

 

Den første partnerbutik

I Ikast ligger deres flagskibet af en partnerbutik. Poul Erik, der i mange år har drevet Fabin Sport i Ikast, hoppede med på vognen, og som en del af processen ændrede han navn på butikken til BikeConcept Ikast.

 

I butikken finder du en lang række af de produkter, der også findes på webshoppen, men i særdeleshed er det en butik, hvor du kan komme og teste eksempelvis BKOOL, eller Garmins Vector pedaler.

 

Butikken har værksted, som håndteres af Poul Erik og Henrik Nørskov, der tilsammen leverer en yderst højprofessionel service af netop din cykel. I butikken finder du alt indenfor MTB, landevej, samt det højaktuelle cross-segment, hvor de har hele paletten af Focus cross-cykler.

 

Ud over at partnerbutikken hjælper med at vise vores produkter og selv får mulighed for at føre et bredere sortiment, er partnerbutikkerne også en del af et ønske om at være online, men samtidig lokalforankret.

 

Lokalforankrede butikker var og er en stor del af cykelmiljøet over hele landet, men cykelbutikkerne er stærkt presset på grund af priserne online og det større varesortiment online. Det forsøger BikeConcept.dk at gøre op med ved at bringe online-sortimentet ud til de lokalforankrede butikker. På den måde er håbet, at også kunne støtte det lokale cykelmiljø gennem gode cykelbutikker.

 

Et koncept i udvikling

Med kun ganske få måneder på bagen, er BikeConcept.dk stadig i den opbyggende fase. Opstartstidspunktet er helt bevidst, og valgt ud fra at bruge off-season for landevejscykling til at bygge op. På den måde kan de fra sæsonstart være kørende med det helt unikke sortiment og et helt og aldeles kørende koncept.

 

Dagligt kommer der nye varer på shoppen, og i løbet af de næste måneder, kommer der flere partnerbutikker rundt i landet. Derfor vil kunder snart kunne gå ned i deres lokale BikeConcept.dk partnerbutik og købe det lækreste cykelgrej.

 

BikeConcept.dk tror på, at de rammer rigtigt og med det koncept kan lykkedes med at være online og stadig støtte lokalt, så det gode cykelmiljø i Danmark bevares, hvor erfaringer kan deles over disken eller på cykelturen med den lokale cykelklub.

 

For BikeConcept.dk er fremtiden ikke kun online men i særdeleshed også ude hos kunderne i deres favorit cykelbutik.

 

 

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK PÅ MOTIONSFELTET.DK

> Månedens butik i november: Børkop Cykler/BCbikeshop.dk

> Månedens butik i oktober: Ciclismo

> Månedens butik i september: Vangàrd

> Månedens butik i august: Trek Bicycle Store Copenhagen
> Månedens butik i juli: Trek Bicycle Store Højbjerg
> Månedens butik i juni: Børkop Cykler/BCbikeshop.dk

> Månedens butik i maj: pronghornracing.dk

> Månedens butik i april: Velo Pavé

> Månedens butik i marts: Alexandersen Cykler

> Månedens butik i februrar: Buhlcykler.dk

> Månedens butik i januar: Lindbergsport

> Månedens butik i december: Rex Cykler

> Månedens butik i november: Cycle Sport Silkeborg

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

> Månedens butik i maj: Vendelboe Cykler 

> Månedens butik i april: Rose Bikes

Grand Tour-etape slutter i Slovenien ifølge medie
Skal man tro det slovenske medie Siol, får Slovenien en etapeafslutning i næste års Giro d’Italia. 
Stor VM-oversigt: Få alt det bedste fra danskernes magi i Ballerup
En stor uge ved VM i banecykling i Ballerup er slut, og der har været danske succesoplevelser på stribe. Feltet.dk har her samlet alle reaktionerne fra danskerne hele ugen.
Vingegaard-beslutning revses af Bruyneel: Ikke en grund
Jonas Vingegaards beslutning om at afslutte sin sæson tidligt undrer Johan Bruyneel.
Følg Lombardiet Rundt på Feltet.dk's app
Kom helt tæt på Lombardiet på Feltet.dk's app. Følg danskernes kamp imod Tadej Pogacar og co. 
Verdensstjerne har besluttet sig om fremtiden
38-årige Nino Schurter har taget en beslutning, om han vil fortsætte eller stoppe karrieren.
Officielt: Her afholdes EM i Gravel
Det er lige blevet annonceret at Finland bliver værtsnation for Europamesterskaberne i Gravel i 2027. 
Nyt cykelmagasin på gaden
Motionsfeltet.dk har sendt et nyt efterårsmagasin på gade. 160 sider med masser lækkert stof til motionisten eller pendleren.
Mørkøv vil have fingrene i Vingegaard: Jeg håber selvfølgelig utrolig meget
Den kommende landstræner i landevejscykling, Michael Mørkøv, vil have Jonas Vingegaard med til diverse mesterskaber.
Læserbrev: Pokal eller kiste?
Den teknologiske udvikling har gjort cykelsporten langt farligere, argumenterer Jan Louis Svenningsen i dette læserbrev. Han kræver derfor handling for at øge sikkerheden. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

uanset hvor mange gange man skriver det samme sluder bliver det ikke rigtigt af den grund men det er din mening og fred være med det og med hensyn til historiebøgerne kommer der ikke til at gå 50 år før de udkommer den dag han stopper står alt i dem dagen efter Jeg interesserer mig egentlig ikke voldsom meget for banecykling. Når jeg kommenterede på det under OL, var det fordi der var så voldsomt meget fokus på de på det tidspunkt få tilbageværende guldhåb. Man skal derfor ikke tage flg som udtryk for at jeg har megen føling med det, men alligevel vil jeg udtrykke tvivl om DK nu er verdens bedste banecyklingsnation, for andre nationer har dels brændt krudtet af under OL, og stiller måske ikke helt med de samme supernavne som ved foregående VM'er og OL i særdeleshed. Så det er ligesom år 0, hvor mange halvnye ryttere har deres første erfaringer med et VM. Dels så spiller hemmebanefordelen altid en rolle, selv om der måske ikke har været voldsom stor bevågenhed i befolkningen, så er der alligevel lidt at hente på den konto. Cykelbaner er som bekendt også forskellige, og der har danskerne kendt banen bedre. Men flotte resultater er det da.37-årige Wout Poels blev i Lombardiet Rundt mindet om, at han formentlig ikke har mange år tilbage af sin karriere. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/poels_saa_pogacars_dominans_og_overvejede_at_stoppe_karrieren/Eli Iserbyt får alligevel lov til at køre cross Exact Cross Heerderstrand på lørdag, selvom han egentlig var blevet suspenderet for en batalje med Ryan Kamp. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/trods_suspendering_belgisk_stjerne_faar_alligevel_lov_at_koere/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet