19.02.2024 @ 18:43

Den 31-årige grafiske designer, bosiddende i Kolding, har god grund til være optimistisk vedrørende den netop startede managersæson. Det blev nemlig til kroner 16.403 plus seks gratishold i 2023. Det hele fordelt på 14 placeringer i præmierækken. Sådan!

En førsteplads i sæsonspillet uden kaptajn 2023 og en andenplads i sæsonspillet med kaptajn kommer ikke ud af ingenting.

 

Det kræver en vis portion held - helt sikkert - men resten (og det er en temmelig stor procentdel) er bare hårdt og seriøst forarbejde ved pc’en og tv-skærmen, inden de respektive ryttere udvælges. Og handler det om kaptajn-managerspillet, kræver det ligeledes 100% opmærksomhed fra februar til midten af oktober.

 

Desuden har Casper et uvurderligt redskab i værktøjskassen, når de endelige beslutninger skal tages: en sparringspartner. Og kan man tænke sig en bedre sparringspartner end en tidligere managervinder i form af Sonny Bitsch - vinderen af Sæsonspillet 2022, det første, hvor der var en kaptajn involveret.

 

Man gør hinanden bedre, men man kigger dog ikke hinanden over skulderen, når holdene skal sættes. Man er konkurrenter på lige fod med alle andre managers. Selv blandt de bedste venner eksisterer håneretten.

 

Foto: Sonny Bitsch og Casper Sørensen
 

De to knægte har kendt hinanden siden 2014, hvor de begge begyndte på Århus Designskole. Det skal være usagt, hvad det skyldtes, men på et tidspunkt blev de to studerende omtalt som Beavis and Butthead. Af en lærer, altså!

 

Det var før krænkelseskulturen satte ind. For ikke-kendere af den amerikanske kult-serie tilbage fra 90’erne kan det nævnes, at de to superspader var kendetegnet ved barnlig humor, apati og deres karakteristiske latter.

 

Herefter gik turen i 2015 til Haderslev, nærmere betegnet Skolen for Visuel Kommunikation, hvor de to venners studier blev færdiggjort i 2018. Venskabet har efterfølgende varet ved, så flere gange ugentligt er der kontakt, når der skal diskuteres cykling og managerspil.

 

Det er også blevet til flere ture sammen - i ind- og udland - når der skal opleves cykelløb på nærmeste hold. I 2020 blev Tour de France taget i besigtigelse i Nice og året efter i Pyrenæerne, og naturligvis som begejstrede tilskuere, da der var enkeltstart i Københavns gader juli 2022.

 

Foto: Casper Sørensen sidder ude på en vinmark og følger den sidste enkeltstart igen i Tour de France i 2021

 

Team Beavis og Team Butt-head har siden 2019 været en aktiv del af Feltet.dk’s mange managerspil. Sonny har ind imellem skiftet til det lidt mere mondæne Team Bitsch, som indtil videre har indkørt tre pokaler. Casper, derimod, har holdt fast i det mere drengerøvsagtige Team Butthead, som for nuværende har syv (7!) podieplaceringer.

 

Skal man styre 6-7 managerhold med kaptajn plus det løse, bliver der ikke tid til så meget andet. Casper får alligevel selv cyklet på sin Python Pro - små 2.000 kilometer bliver det til i løbet af året, når det er godt vejr. I øjeblikket hænger cyklen på væggen i lejligheden på 9. sal og venter på foråret.

 

I øvrigt er cyklen også en præmie vundet i et managerspil på Feltet.dk - tilbage i 2018 af en Joakim Vestergaard, som solgte den til Casper. Mange managers har en stort netværk blandt ligesindede, kan man vist godt påstå.

 

Foto: Casper Sørensen på vej på cykeltur til Ærø

 

Casper er således heller ikke bleg for at give et godt råd eller fire til alle os, der ikke besidder de magiske manager-evner: Mads Pedersen er for dyr, tag Pogacar fremfor Vingegaard, Isaac Del Toro kunne være en god investering, hold øje med de talentfulde U23-ryttere. Og hav styr på kalenderen, naturligvis!

 

Vi siger mange tak og ønsker naturligvis Casper og Team Butt-head alt muligt held og lykke i den nye sæson.

 

Og dog - der må også godt være lidt til os andre! Vi giver ikke op på forhånd. Så en vinder i Sæsonspillene 2024 må meget gerne hedde noget andet end Sonny eller Casper.

 

SÆSONSPILLENE STARTER PÅ LØRDAG KLOKKEN 14.30

SE MERE OG DELTAG I SÆSONSPILLET MED KAPTAJN

SE MERE OG DELTAG I SÆSONSPILLET UDEN KAPTAJN

Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Dansk endagsløb præsenterer ny finale: Giver holdene noget at tænke over
Grand Prix Herning har præsenteret en spændende ny rute til årets løb, som vil udfordre rytterne på de karakteristiske grusveje helt ind i finalen og forhåbentlig skabe endnu mere spænding i det danske UCI-løb.
Positiv opdatering på Vingegaard-operation
”Jonas har gennemgået vellykket operation” sådan skriver Team Visma Lease a Bike via mediet X. 
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: ABUS Gamechanger 2.0
Aerodynamik, ventilation og komfort er i højsædet i den nyeste udgave af ABUS’ populære landevejshjelm Gamechanger. Hjelmen har store ventilationskanaler, flere aerodynamiske features, gode indstillingsmuligheder og er strippet for overflødige elementer, som er med til at holde hjelmens vægt godt nede. Feltet.dk har testet hjelmen - læs med her og find ud af hvordan hjelmen klarer sig i testen.
Startlisten til kvindernes Paris-Roubaix - 3 danskere med
I dag køres kvindernes Paris-Roubaix, og der er tre danskere blandt de deltagende.
Flere brosten end i 30 år: Her er pavéerne i Paris-Roubaix 2024
Pavéerne til årets Paris-Roubaix er blevet præsenteret.
Tour des Stations et cykelløb for motionister med gode bjergben
Er du til højdemeter og stigninger, så er Tour des Stations præcis et løb for dig! Prøv kræfter med en benbrækker.
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Elcyklernes kvalitet stiger: Nu er producent klar med elcykel fra øverste hylde
Gennem de seneste år er salget af elcykler steget markant, og det kan ses på elcyklernes kvalitet. I år lancerer producenten Gazelle en ny version af deres populære model, Eclipse, som sætter nye standarder og giver bilen kamp til stregen som det foretrukne transportmiddel.
Schurter og Fini ender på podiet – Ghost Factory triumferer på kvindesiden
Det blev til en samlet andenplads for Sebastian Fini og Nino Schurter i Absa Cape Epic.
Chefens hjørne: Feltet.dk startede for alvor på lokummet
Feltet.dk fylder i dag 21 år, men hvordan startede Skandivinaens største cykelside egentligt?
Nyt dansk talent smadrer Vingegaards gamle rekord
Den unge dansker slog den dengang 21-årige Jonas Vingegaards rekord fra 2018 med over 20 sekunder. En rekord, der for bare en måned siden blev taget af supertalentet Juan Ayuso.
Bosch lancerer batteri til elcykler - med fire store nyheder
Bosch eBike Systems lancerer en ny batteriinnovation til el-cykler. PowerPack 800 Frame er navnet på det nye powerfulde batteri, men med batteriet følger flere store nyheder fra producenten.  
Feltet.dk har store planer for nyt magasin
Skandinaviens største online cykelportal Feltet.dk køber Bikemania Magazine og stifter samtidig et nyt selskab Motionsfeltet.dk ApS. 

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet