02.09.2016 @ 18:47

Tacx har lanceret deres nye version af den ultimative 'hometrainer' - Tacx Magnum hedder den. Feltet.dk har sammen med Jakob Fuglsang set lidt nærmere på 'hometraineren', som egentligt er et løbebånd, der også kan bruges til cykling.

Det hollandske firma Tacx har lanceret en ny udgave af deres bud på en "hometrainer", sæt cyklen på et løbebånd og få den mest realistiske cykeloplevelse indenfor overhovedet. Cyklen har fri bevæglighed på løbebåndet.

Tacx Magnum er ANT+ og Bluetooth Smart kompatibel, og den er dermed mulighed for at styre via en desktop. tablet, smartphone, laptop eller manuelt. Du vil dermed også kunne kombinere Tacx Magnum med de populære træningsprogrammer Zwift og Trainerroad.

Du kan køre imellem 2,4 og 30 km/t på løbebåndet, hvis du vil køre stærkere, så vil løbebåndet ændre på hældningen og dermed vil du skulle træde flere watt, som svarer til højere hastighed. Du vil naturligvis også kunne løbe på løbebåndet, og dermed får du to produkter i ét.

Feltet.dk fik Jakob Fuglsang til at prøve at cykle på løbebåndet, og han havde kun rosende ord at sige om produktet, som han dog ikke forventer at få brug for i Monaco, men ser bestemt potentialet i den til det danske marked.Hometraineren koster cirka 60.000 danske kroner eller 7999 euro. Med i prisen er en 32" skærm, hvor du blandt andet kan køre alle de kendte cykelstigninger fra hele verden. Tacx Magnum er 160 cm høj og vejer 150 kg. Tacx lancerede også på Eurobike en ny version af sidste års NEO-serie. Den nye verision hedder Tacx Flux.


 

Managerspillet til Tour de Suisse åbnet
Kan Mattias Skjelmose forsvare 2023-sejren i Tour de Suisse? Det finder vi ud af i midten af juni - sæt dit managerhold nu.
Tøjmærke i opråb: Vi skal tænke os om
Vi er for mange mennesker på Jorden til, at den kan følge med ressourcemæssigt, derfor banker det danske tøjmærke Re-Behave på carbonstellet og blæser til angreb. 
Danmark kikser ekstra OL-plads
Det gik ikke danskernes vej, da OL-pladserne skulle endelig afgøres - desværre. 
Hvad har Mads P., Roglic og Evenepoel til fælles?
Alle tre stjerner skal køre opvarmningsløbet til Tour de France, Critérium du Dauphiné, og du kan derfor vælge dem i Feltet.dk's store managerspil til etapeløbet.
Dansk dobbeltsejr i World Cuppen i Nové Mesto
Det danske stortalent, Albert Withen Philipsen, bliver bare ved med at imponere, men han har fået konkurrence... af en anden dansker. 
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Dansk MTB'er før OL-afgørelsen: Jeg håber og tror på det
Sofie Heby vil blive skuffet, hvis hun ikke bliver udtaget til OL. 
Sølvhøj og Fini i ny duel i Shimano-ligaens tredje afdeling
Som det var tilfældet i Silkeborg var Shimano-ligaens tredje afdeling i Rold Skov en hård kamp mellem OL-bejleren Sebastian Fini Carstensen (Lapierre Mavic Unity) og den formstærke U-23 rytter Oliver Vedersø Sølvhøj (Scott Creuse Oxygene Gueret). Hos kvinderne var Sofie Heby Pedersen (Wilier-Vittoria Factory Team) ganske suveræn.
Følg Giroen på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Giro d'Italia på Feltet.dk's app. Følg Alexander Kamp, Tobias Lund, Michael Valgren, Mikkel Honoré samt Mikkel Bjerg på tætteste hold.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet