02.09.2016 @ 18:47

Tacx har lanceret deres nye version af den ultimative 'hometrainer' - Tacx Magnum hedder den. Feltet.dk har sammen med Jakob Fuglsang set lidt nærmere på 'hometraineren', som egentligt er et løbebånd, der også kan bruges til cykling.

Det hollandske firma Tacx har lanceret en ny udgave af deres bud på en "hometrainer", sæt cyklen på et løbebånd og få den mest realistiske cykeloplevelse indenfor overhovedet. Cyklen har fri bevæglighed på løbebåndet.

Tacx Magnum er ANT+ og Bluetooth Smart kompatibel, og den er dermed mulighed for at styre via en desktop. tablet, smartphone, laptop eller manuelt. Du vil dermed også kunne kombinere Tacx Magnum med de populære træningsprogrammer Zwift og Trainerroad.

Du kan køre imellem 2,4 og 30 km/t på løbebåndet, hvis du vil køre stærkere, så vil løbebåndet ændre på hældningen og dermed vil du skulle træde flere watt, som svarer til højere hastighed. Du vil naturligvis også kunne løbe på løbebåndet, og dermed får du to produkter i ét.

Feltet.dk fik Jakob Fuglsang til at prøve at cykle på løbebåndet, og han havde kun rosende ord at sige om produktet, som han dog ikke forventer at få brug for i Monaco, men ser bestemt potentialet i den til det danske marked.Hometraineren koster cirka 60.000 danske kroner eller 7999 euro. Med i prisen er en 32" skærm, hvor du blandt andet kan køre alle de kendte cykelstigninger fra hele verden. Tacx Magnum er 160 cm høj og vejer 150 kg. Tacx lancerede også på Eurobike en ny version af sidste års NEO-serie. Den nye verision hedder Tacx Flux.


 

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x