21.07.2014 @ 11:30

En dansk klassiker genopstår, når Stjerneløbet igen indtager Roskilde den 3. august 2014. Feltet.dks kommende motionsportal, motionsfeltet.dk, udlodder i samarbejde med arrangørerne ti starter til klassikeren.

Igennem årene har mange kendte ryttere vundet Stjerneløbet i Roskilde, og nu vender løbet tilbage. I 1920’erne og 1930’erne sad den danske verdens- og olympiske mester Henry Hansen tungt på løbet. I nyere tid dominerede Ole Ritter stjerneløbet. I år skal en ny stjerne findes blandt de danske eliteteams, der har meldt deres ankomst.
 

Som noget nyt udvides det traditionsrige cykelløb med et motionsløb, hvor du kan prøve kræfter med 46 kilometer af stjerneruten. Fortæl os, hvorfor du skal vinde et af de 10 startnumre, som motionsfeltet.dk udlodder. Send os en mail på info@motionsfeltet.dk

 

Konkurrencen slutter den 22. juli kl.12.00. Er du en af vinderne, får du direkte besked.

 

Bag løbet står DGI og Roskilde Cykle Ring, se mere om løbet på www.facebook.com/stjerneloeb

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x