28.08.2016 @ 08:50

Tour de Vest afvikles igen i starten af september. Arrangørerne håber på, at du kommer og kører med.

Det traditionsrige motionscykelløbet, Tour de Vest, er igen i år på motionskalenderen og denne gang søndag den 4. september. Der er som de foregåenden år tre distancer: 25, 70 og 120 kilometer, så der er noget for en hver smag og temperament.

"Tour de Vest er også stolte over at kunne offentliggøre Sydbank, som ny hovedsponsor af løbet. Det er nemlig kun gennem tætte relationer og stærke værdier at Tour de Vest fortsat kan være et cykelløb i særklasse, hvor der er plads til alle," forklarer løbsarrangør Christian Ebbe til Motionsfeltet.dk. 


Starten er tilbage ved sit gamle udgangspunkt ved Glostrup Hallen på Stadionvej. Her vil der også være mål og opløbsstrækning samt festlig stemning og publikum kan komme og se rytterne komme i mål og opleve stemningen. Første start er klokken 10 og her efter med 15 minutters mellemrum. Den længste distance starter først. På 70 og 120 kilometer distancerne får rytterne selskab og hjælp af både servicebiler og racemarshalls.


"Alle deltagere får målt deres tid med chip, og der er depoter på alle tre distancer samt forplejning, når rytterne kommer i mål. Du får et motionscykelløb i høj klasse med alt, hvad der høre til. Prisen er kun 100, 150 og 200 kroner + gebyr frem til 1. august. Vi glæder os til at se dig," tilføjer Christian Ebbe.


Har du selv lyst til at sætte dig i sadlen og cykle én af de tre distancer, så kan du læse mere og tilmelde dig på www.tourdevest.dk. Brug koden "FELTET", og så får du 15% rabat.  


 

Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet