02.07.2016 @ 00:00

Dette års Tour de France managerspil er åbnet for tilmelding. Sæt dit managerhold og giv kollegerne kamp til stregen.

Dette års Tour de France står for døren, og Feltet.dk er klar med endnu et managerspil. Denne gang er du blevet den heldige sportsdirektør for et Tour de France hold. Din manager har derfor bedt dig om at stille dit hold til løbet. Touren køres fra lørdag den 2. juli til den 24. juli.


Du skal sammensætte et hold bestående af 9 ryttere ud fra de hold, som kører Tour de France i virkelighedens verden. Du må max. have 3 ryttere fra samme hold. Du kan ændre på holdet frem til spilstart den 2. juli - derefter låses spillet, og du kan ikke ændre på holdet undervejs i spillet. Hvem vælger du?


Det koster 69,- kroner per hold, som du opretter i Tour de France-managerspillet, og du kan oprette et ubegrænset antal hold. Du kan hele tiden på forsiden følge, hvor mange hold der er tilmeldt til det pågældende spil. Bemærk, når spillet går i gang, så kan du ikke længere ændre på dit hold. Du sætter med andre ord dit hold en gang for alle.

 

Husk at aktivere dit hold, hvis du ikke har betalt for det endnu. Du finder dit hold under Mine managerhold, når du er logget ind.


SÆT DIT HOLD!

 


OVER 60.000 KRONER I PRÆMIER
I Tour de France spillet kan du vinde kontante præmier. Der er masser af lækre kontante præmier på højkant til top 10. Feltet.dk har puttet 20.000 kroner i puljen fra start, og for HVERT managerhold, som bliver tilmeldt, putter vi yderligere 10 kroner i puljen. Der er præmier til de 100 bedste samt det bedste managerhold på hver af de 21 etaper. Se hele præmielisten.


FÅ TO TOUR MANAGERHOLD I RABAT - SPAR 138 KRONER
Hvis du bestiller varer for 500 kroner på JUHLCYCLING.DK og indtaster kuponkoden "TOUR", inden du går til betaling, så får du to managerhold i rabat til Tour de France-managerspillet på Feltet.dk til en værdi af 138 kroner. Når du har gennemført din bestilling, skal du sende kvitteringen i en mail til salg@feltet.dk, hvor du skriver navnene på de to managerhold, du har oprettet. 

TILMELD DIT HOLD HER
 

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Søren Kragh Andersen er færdig i dette års Flandern Rundt. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/kragh_er_udgaaet/Baskerlandet Rundt er måske det mest sprinterfjendtlige af WorldTourens etapeløb, men løbet byder altid på mindst én mulighed for hurtige folk, der kan klatre. Det gør det således også i år, hvor løbet åbnes med sin letteste etape, for selvom der undervejs skal klatres 2500 højdemeter på de kuperede baskiske veje, betyder en let afslutning, at løbets hurtigste formentlig skal slås om den første førertrøje i en stigende afslutning, der ikke er helt let. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_itzulia_baaque_country_2023/Theodor August Clemmensen sluttede nummer to i klassementet i Junioren Etappenfahrt.   Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/dansk_teenage-talent_leverer_podieplacering_samlet_i_triple-sejr_i_tyskland/Mens de tunge drenge er i gang med sæsonens højdepunkter på de toppede brosten i Nordeuropa, er det lette kavaleri rejst til Baskerlandet for at bestige de mange stejle stigninger i Itzulia Basque Country, hvor Jonas Vingegaard jagter sit sidste store mål i foråret. Samtidig fortsætter klassikersæsonen med sprinternes verdensmesterskab i onsdagens Scheldeprijs, inden det søndag gælder den helt store brostensfinale i mytiske Paris-Roubaix, og fra tirsdag til fredag varmes der op til den franske klassiker i det tidligere Circuit Cycliste Sarthe, der i dag kendes som Region Pays de la Loire Tour. Du kan følge alle løbene på Feltet.dk og undervejs stille spørgsmål til vores ekspert, Emil Axelgaard. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/foelg_vingegaard_paa_foerstedagen_i_baskerlandet/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x