02.07.2016 @ 00:00

Dette års Tour de France managerspil er åbnet for tilmelding. Sæt dit managerhold og giv kollegerne kamp til stregen.

Dette års Tour de France står for døren, og Feltet.dk er klar med endnu et managerspil. Denne gang er du blevet den heldige sportsdirektør for et Tour de France hold. Din manager har derfor bedt dig om at stille dit hold til løbet. Touren køres fra lørdag den 2. juli til den 24. juli.


Du skal sammensætte et hold bestående af 9 ryttere ud fra de hold, som kører Tour de France i virkelighedens verden. Du må max. have 3 ryttere fra samme hold. Du kan ændre på holdet frem til spilstart den 2. juli - derefter låses spillet, og du kan ikke ændre på holdet undervejs i spillet. Hvem vælger du?


Det koster 69,- kroner per hold, som du opretter i Tour de France-managerspillet, og du kan oprette et ubegrænset antal hold. Du kan hele tiden på forsiden følge, hvor mange hold der er tilmeldt til det pågældende spil. Bemærk, når spillet går i gang, så kan du ikke længere ændre på dit hold. Du sætter med andre ord dit hold en gang for alle.

 

Husk at aktivere dit hold, hvis du ikke har betalt for det endnu. Du finder dit hold under Mine managerhold, når du er logget ind.


SÆT DIT HOLD!

 


OVER 60.000 KRONER I PRÆMIER
I Tour de France spillet kan du vinde kontante præmier. Der er masser af lækre kontante præmier på højkant til top 10. Feltet.dk har puttet 20.000 kroner i puljen fra start, og for HVERT managerhold, som bliver tilmeldt, putter vi yderligere 10 kroner i puljen. Der er præmier til de 100 bedste samt det bedste managerhold på hver af de 21 etaper. Se hele præmielisten.


FÅ TO TOUR MANAGERHOLD I RABAT - SPAR 138 KRONER
Hvis du bestiller varer for 500 kroner på JUHLCYCLING.DK og indtaster kuponkoden "TOUR", inden du går til betaling, så får du to managerhold i rabat til Tour de France-managerspillet på Feltet.dk til en værdi af 138 kroner. Når du har gennemført din bestilling, skal du sende kvitteringen i en mail til salg@feltet.dk, hvor du skriver navnene på de to managerhold, du har oprettet. 

TILMELD DIT HOLD HER
 

Sidste chance: Deltag i Tirreno-Adriatico managerspillet
Managerspillet til Tirreno-Adriatico starter mandag klokken 12.30. Dyst i mod alle Feltet.dk's brugere og opret en privat liga, hvor du kun dyster imod dine venner, familie eller arbejdskollegaer.
Feltet.dk's app: Følg Paris-Nice nu
Nu er den her - Feltet.dk's helt nye unikke app! En gratis app. Download den før dine cykelvenner og kom forrest i feltet. 
Feltet.dk køber Bikemania Magazine
Skandinaviens største online cykelportal Feltet.dk køber Bikemania Magazine og stifter samtidig et nyt selskab Motionsfeltet.dk ApS. 
Stor dansk virksomhed går ind i cykelsporten - Ny sponsor i Giroen
Den danske lysvirksomhed VELUX kan kalde sig ny sponsor af nogle af cykelsportens største løb.
Officielt: Københavnsk cykelfusion ser dagens lys
Team Interklima ABC Copenhagen vil fremover være et samarbejde mellem Amager Cykle Ring og ABC København.
Oversigt: Se alle de nye trøjer til 2024
Vi bringer her en oversigt over alle de nye trøjer, der kommer til at pryde landskabet i den kommende sæson.
UCI tager bizar sag op: Mekaniker klædte sig ud som rytter
UCI sanktionerer det amerikanske kontinentalhold, Cynisca Cycling, efter de sidste år forsøgte at snyde sig til en startplads i et belgisk endagsløb.
I dag starter årets store cykeldyst! Er du klar!?
Er du klar til sæsonens ultimative managerspil? Feltet.dk's sæson kører helt fra februar til cykelsæsonen slutter den 20. oktober.
Test: EKOI HEAT Concept 5
Kolde fingre kan ødelægge den gode oplevelse af en vintercykeltur - med EKOI Heat Concept 5 er det bare med at komme afsted.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet