13.08.2014 @ 07:24

Det er på lørdag den 16. august, MTB-gadeløbet Vangàrd Street Race afholdes i Herning.

Er du frisk på en sjov udfordring? Dun kan tilmelde dig i fem forskellige klasser til Vangàrd Street Race - både for børn, nybegyndere, øvede og meget øvede. Derudover vil der også vil være en firma/VIP-klasse, hvilken kun er for inviterede ryttere, der vil bestå af tidligere cykelstjerner og firmaer, som har sponsoreret en udfordring til løbet.

MTB-gadeløbet Vangàrd Street Race køres på tid tilpasset den enkelte klasse, så alle kan være med. Ruten består af en rundstrækning på 1,7 km, hvor spænding kan ses i særklasse både for publikum og udøvere! Tag derfor familien med, hvor både børn og resten af familien igennem fysisk aktivitet kan få en sjov dag på Torvet i Herning.

 

Efter afholdelse af MTB-gadeløbet vil der være afterparty i teltet, hvor aftenen sluttes af med live-band og hygge.

 

Kom i cykeltøjet, tag denne udfordring op og vær med til en festlig og anderledes dag.


Information og tilmelding til Vangàrd Street Race sker på www.mstore.dk/streetrace eller på www.facebook.com/MSOLUTIONSDK

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x