10.03.2017 @ 18:28

Når hele Danmarks Cykelfest til sommer indtager det ganske land bliver det med en ny titelsponsor og et nyt navn.

Den første søndag i juni 2017 går startskuddet igen til Danmarks mest unikke motionscykelløb, når VM-ruten i Rudersdal igen danner ramme om Cykelstafetten Spar Nord. Efterfølgende afvikles Cykelstafetten Spar Nord i Kolding den 12. august og i Triatland Rebild den 3. september.

 

Mere firmafest og folkefest end traditionelt cykelløb

Deltagerne skal igen dyste i en holdstafet, som vi kender det fra DHL-Stafetten. Derfor indbyder cykelløbet til, at kollegaer, naboer og venner kan stille op og dyste mod hinanden. Og mens holdkammeraten er på cyklen, bliver der rig mulighed for at hygge med andre deltagere og tilskuere i målområderne, som omdannes til en folkefest med underholdning til både deltagere og tilskuere.

 

"For os har det været vigtigt, at skabe en helt unik cykelevent - en event hvor folkefesten og det gode cykelløb går hånd i hånd - en event, hvor alle kan være med. Vores deltagere skal have en komplet oplevelse. Når de cykler ude på ruterne vil de opleve en uhørt grad af sikkerhed og nærmest få vejene for dem selv - og når de er i skiftezonen og målområdet vil de opleve festen," siger initiativtageren Ole Reersted Egeblad.

 

Cykelstafetten får vokseværk takket være Spar Nord

Efter succesen på den klassiske VM-rute i Rudersdal i 2016 udvider arrangørerne i år med to nye arrangementer i henholdsvis Kolding og i Rebild.

 

”Partnerskabet med Spar Nord giver os muligheden for at  gøre Cykelstafetten landsdækkende. Det er en uhyre stærk partner og et meget solidt brand. Spar Nord er ligesom Cykelstafetten landsdækkende med et stærkt lokalt fundament og engagement, og det er præcis det, Cykelstafetten Spar Nord står for," forklarer arrangør Ole Egeblad videre. 

 

For Spar Nord var Cykelstafetten et oplagt valg, forklarer Elisabeth Rosenbeck Viksnins, som er kommunikationschef for Spar Nord Fonden.

 

“Cykelstafetten Spar Nord er et spændende koncept, som Spar Nord kan udnytte lokalt såvel som på landsplan. Allerede under vores indledende dialog med arrangørerne blev vi begejstret over konceptets rummelighed, hvor alle danske cykelmotionister kan folde sig ud under sikre forhold og uanset, hvor stærkt de kører. Med donationen fra Spar Nord Fonden er vejen banet for omfattende lokal involvering og aktivering fra Spar Nord i København, i Kolding og i Rebild-området - til forhåbentlig stor glæde for både cykelentusiaster og alle andre borgere i og omkring de tre områder." 

Spar Nord Fondens vision er at være katalysator for menneskelig udvikling og være den økonomiske medspiller, når ildsjæles initiativer og aktiviteter skal blive til virkelighed. I 2017 donerer Spar Nord Fonden 40 millioner kroner til kultur, idræt, forskning og velgørende formål - både lokalt og nationalt.


Sikkerheden er i fokus

Afviklingen af Cykelstafetten i Rudersdal i 2016 forløb uden uheld. Igen i år har sikkerheden højeste prioritet.

 

"I 2017 vil vi igen have et samarbejde med Rigspolitiets Idrætsforening, som stiller op med Race Marshals på motorcykler fra MC Task Force samt et stort antal uddannede trafik-officials. Det garanterer, at vi kan regulere trafikken ud fra hensynet til vores deltagere og sikre afviklingen, så sikkerheden er i top for deltagerne, og borgerne oplever et minimum af gener,” fortæller medarrangør Henrik Andersen.

 

Fakta om Cykelstafetten Spar Nord

- Alle kan være med - man skal blot kunne cykle 14 km

- Der cykles i 4 timer + omgangen færdig

- Der køres i hold á 3 personer (M/K/mix)

- Deltagerne skal minimum køre én omgang hver

- Aldersgrænse 16 år

- Tour de France-vinderen Carlos Sastre samt Jens Voigt og Ivan Basso deltager


Cykelstafetten Spar Nord afvikles følgende steder i Danmark

- Rudersdal (VM-Ruten fra 2011) søndag den 4. juni

- Kolding lørdag den 12. august

- Triatland Rebild den 2.-3. september

 

Læs mere om cykelløbene og tilmeld dig på: www.cykelstafetten.com. Du kan også gæste Copenhagen Bike Show i denne weekend, hvor Cykelstafetten har en stand. 

Feltet.dk's app: Følg Paris-Nice nu
Nu er den her - Feltet.dk's helt nye unikke app! En gratis app. Download den før dine cykelvenner og kom forrest i feltet. 
Sidste chance: Deltag i Paris-Nice managerspillet
Managerspillene til Paris-Nice og Tirreno-Adriatico er åbnet. Dyst i mod alle Feltet.dk's brugere og opret en privat liga, hvor du kun dyster imod dine venner, familie eller arbejdskollegaer.
Feltet.dk køber Bikemania Magazine
Skandinaviens største online cykelportal Feltet.dk køber Bikemania Magazine og stifter samtidig et nyt selskab Motionsfeltet.dk ApS. 
Stor dansk virksomhed går ind i cykelsporten - Ny sponsor i Giroen
Den danske lysvirksomhed VELUX kan kalde sig ny sponsor af nogle af cykelsportens største løb.
Officielt: Københavnsk cykelfusion ser dagens lys
Team Interklima ABC Copenhagen vil fremover være et samarbejde mellem Amager Cykle Ring og ABC København.
Oversigt: Se alle de nye trøjer til 2024
Vi bringer her en oversigt over alle de nye trøjer, der kommer til at pryde landskabet i den kommende sæson.
UCI tager bizar sag op: Mekaniker klædte sig ud som rytter
UCI sanktionerer det amerikanske kontinentalhold, Cynisca Cycling, efter de sidste år forsøgte at snyde sig til en startplads i et belgisk endagsløb.
I dag starter årets store cykeldyst! Er du klar!?
Er du klar til sæsonens ultimative managerspil? Feltet.dk's sæson kører helt fra februar til cykelsæsonen slutter den 20. oktober.
Test: EKOI HEAT Concept 5
Kolde fingre kan ødelægge den gode oplevelse af en vintercykeltur - med EKOI Heat Concept 5 er det bare med at komme afsted.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet