10.03.2017 @ 18:28

Når hele Danmarks Cykelfest til sommer indtager det ganske land bliver det med en ny titelsponsor og et nyt navn.

Den første søndag i juni 2017 går startskuddet igen til Danmarks mest unikke motionscykelløb, når VM-ruten i Rudersdal igen danner ramme om Cykelstafetten Spar Nord. Efterfølgende afvikles Cykelstafetten Spar Nord i Kolding den 12. august og i Triatland Rebild den 3. september.

 

Mere firmafest og folkefest end traditionelt cykelløb

Deltagerne skal igen dyste i en holdstafet, som vi kender det fra DHL-Stafetten. Derfor indbyder cykelløbet til, at kollegaer, naboer og venner kan stille op og dyste mod hinanden. Og mens holdkammeraten er på cyklen, bliver der rig mulighed for at hygge med andre deltagere og tilskuere i målområderne, som omdannes til en folkefest med underholdning til både deltagere og tilskuere.

 

"For os har det været vigtigt, at skabe en helt unik cykelevent - en event hvor folkefesten og det gode cykelløb går hånd i hånd - en event, hvor alle kan være med. Vores deltagere skal have en komplet oplevelse. Når de cykler ude på ruterne vil de opleve en uhørt grad af sikkerhed og nærmest få vejene for dem selv - og når de er i skiftezonen og målområdet vil de opleve festen," siger initiativtageren Ole Reersted Egeblad.

 

Cykelstafetten får vokseværk takket være Spar Nord

Efter succesen på den klassiske VM-rute i Rudersdal i 2016 udvider arrangørerne i år med to nye arrangementer i henholdsvis Kolding og i Rebild.

 

”Partnerskabet med Spar Nord giver os muligheden for at  gøre Cykelstafetten landsdækkende. Det er en uhyre stærk partner og et meget solidt brand. Spar Nord er ligesom Cykelstafetten landsdækkende med et stærkt lokalt fundament og engagement, og det er præcis det, Cykelstafetten Spar Nord står for," forklarer arrangør Ole Egeblad videre. 

 

For Spar Nord var Cykelstafetten et oplagt valg, forklarer Elisabeth Rosenbeck Viksnins, som er kommunikationschef for Spar Nord Fonden.

 

“Cykelstafetten Spar Nord er et spændende koncept, som Spar Nord kan udnytte lokalt såvel som på landsplan. Allerede under vores indledende dialog med arrangørerne blev vi begejstret over konceptets rummelighed, hvor alle danske cykelmotionister kan folde sig ud under sikre forhold og uanset, hvor stærkt de kører. Med donationen fra Spar Nord Fonden er vejen banet for omfattende lokal involvering og aktivering fra Spar Nord i København, i Kolding og i Rebild-området - til forhåbentlig stor glæde for både cykelentusiaster og alle andre borgere i og omkring de tre områder." 

Spar Nord Fondens vision er at være katalysator for menneskelig udvikling og være den økonomiske medspiller, når ildsjæles initiativer og aktiviteter skal blive til virkelighed. I 2017 donerer Spar Nord Fonden 40 millioner kroner til kultur, idræt, forskning og velgørende formål - både lokalt og nationalt.


Sikkerheden er i fokus

Afviklingen af Cykelstafetten i Rudersdal i 2016 forløb uden uheld. Igen i år har sikkerheden højeste prioritet.

 

"I 2017 vil vi igen have et samarbejde med Rigspolitiets Idrætsforening, som stiller op med Race Marshals på motorcykler fra MC Task Force samt et stort antal uddannede trafik-officials. Det garanterer, at vi kan regulere trafikken ud fra hensynet til vores deltagere og sikre afviklingen, så sikkerheden er i top for deltagerne, og borgerne oplever et minimum af gener,” fortæller medarrangør Henrik Andersen.

 

Fakta om Cykelstafetten Spar Nord

- Alle kan være med - man skal blot kunne cykle 14 km

- Der cykles i 4 timer + omgangen færdig

- Der køres i hold á 3 personer (M/K/mix)

- Deltagerne skal minimum køre én omgang hver

- Aldersgrænse 16 år

- Tour de France-vinderen Carlos Sastre samt Jens Voigt og Ivan Basso deltager


Cykelstafetten Spar Nord afvikles følgende steder i Danmark

- Rudersdal (VM-Ruten fra 2011) søndag den 4. juni

- Kolding lørdag den 12. august

- Triatland Rebild den 2.-3. september

 

Læs mere om cykelløbene og tilmeld dig på: www.cykelstafetten.com. Du kan også gæste Copenhagen Bike Show i denne weekend, hvor Cykelstafetten har en stand. 

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Efter appetizeren Classic Brugge-De Panne bliver det på fredag rigtigt alvor i den belgiske klassikersæson. Med en rute, der er nært beslægtet med den, der en uge senere benyttes i Flandern Rundt, har E3 Saxo Classic opbygget et ry som den helt store test for de største klassikerspecialister, der er klar til at grave dybt en sidste gang inden det helt stor slag i Vlaanderen’s Mooiste. Det er med andre ord tid til den store generalprøve og tid til at finde ud af, hvem vi kan vente at se øverst på podiet i Oudenaarde om lidt over en uge! Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_e3_saxo_classic_2023/I denne uge køres det lille og stærkt kuperede Settimana Internazionale Coppi e Bartali, der i år har en uhyre stjernebesat startliste. Tidspres gør det umuligt at bringe store, forkromede etapeoptakter, men hver dag giver vi en ganske kort favoritvurdering af den kommende dags begivenheder. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_3_etape_af_settimana_internazionale_coppi_e_bartali_2023/Olav Kooij leverede en sublim indsats i det sjaskvåde Brugge-De Panne løb, men han var tæt på at opgive undervejs. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/kooij_taet_paa_stor_triumf_jeg_troede_at_mit_loeb_var_slut/Kommer til at tænke på om grunden til at du hellere vil have skivebremser har noget at gøre med at raceren har fiberhjul. Har du prøvet et aluhjul eller et Shimano fiberhjul med alu bremseflade?

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x