10.02.2017 @ 14:23

Den tidligere verdensmester, Simon Andreassen har fem favoritsange, der får ham "in the zone" under træning.

Hvad får Simon Andreassen til at at toppræstere i træningslokalet eller i skoven. Efter et vildt 2016, som blandt andet tog ham til de olympiske lege i Rio som den yngste dansker nogensinde, er Simon allerede godt i gang med 2017. I weekenden står den således på UCI Cyclo-Cross World Cup i Holland, men midt i forberedelserne har han nået at lave en playliste til os.

Herunder fortæller Simon om de fem sange, der særligt ofte finder vej til hans playliste, under træning og lige op til et race:Simon Andreassen: "Elsker det her nummer, og jeg kan hele teksten i hovedet. Den er så god at komme 'in the zone' med!"  Simon Andreassen: "Den er superfed bare at køre derudad til! Og også god til intervaller, hvor det gælder om at holde den samme rytme." 

 

Simon Andreasssen: "Elsker at høre den her, hvis jeg skal køre nogle korte intervaller under 3 minutter. Så er det bare på med det nummer og fuld gas indtil man brækker sig!"    

HØR DU OGSÅ MUSIK, NÅR DU TRÆNER? SÅ KØB TREKZ TITANIUM!Simon Andreassen: "Den her er lækker at høre, når det gør ondt i benene, og man mangler lidt motivation!" Simon Andreassen: "Jeg lytter faktisk til rigtig meget forskelligt under træning. Specielt hvis jeg kører mere end 4 timer er det vigtigt for mig med varieret musik."  

Denne artikel er lavet i samarbejde med Redbull

 

Sidste chance: Deltag i Tirreno-Adriatico managerspillet
Managerspillet til Tirreno-Adriatico starter mandag klokken 12.30. Dyst i mod alle Feltet.dk's brugere og opret en privat liga, hvor du kun dyster imod dine venner, familie eller arbejdskollegaer.
Feltet.dk's app: Følg Paris-Nice nu
Nu er den her - Feltet.dk's helt nye unikke app! En gratis app. Download den før dine cykelvenner og kom forrest i feltet. 
Feltet.dk køber Bikemania Magazine
Skandinaviens største online cykelportal Feltet.dk køber Bikemania Magazine og stifter samtidig et nyt selskab Motionsfeltet.dk ApS. 
Stor dansk virksomhed går ind i cykelsporten - Ny sponsor i Giroen
Den danske lysvirksomhed VELUX kan kalde sig ny sponsor af nogle af cykelsportens største løb.
Officielt: Københavnsk cykelfusion ser dagens lys
Team Interklima ABC Copenhagen vil fremover være et samarbejde mellem Amager Cykle Ring og ABC København.
Oversigt: Se alle de nye trøjer til 2024
Vi bringer her en oversigt over alle de nye trøjer, der kommer til at pryde landskabet i den kommende sæson.
UCI tager bizar sag op: Mekaniker klædte sig ud som rytter
UCI sanktionerer det amerikanske kontinentalhold, Cynisca Cycling, efter de sidste år forsøgte at snyde sig til en startplads i et belgisk endagsløb.
I dag starter årets store cykeldyst! Er du klar!?
Er du klar til sæsonens ultimative managerspil? Feltet.dk's sæson kører helt fra februar til cykelsæsonen slutter den 20. oktober.
Test: EKOI HEAT Concept 5
Kolde fingre kan ødelægge den gode oplevelse af en vintercykeltur - med EKOI Heat Concept 5 er det bare med at komme afsted.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet