07.10.2016 @ 20:40

Det tidligere juniorverdensmester i mountainbike, Simon Andreassen, glæder sig til lørdagens Rævejagt, hvor han skal jage over 400 andre mountainbikere gennem Rold Skov.

Når der i morgen køres Red Bull Rævejagt i Rebild Bakker, skal danske Simon Andreassen forsøge at overhale mere end 400 andre ryttere på den 12 kilometer lange rute. Sidste år lykkedes det for den nu 19-årige dansker at komme først over målstregen, men i år er det blevet gjort sværere for ham.

 

”Jeg tror, det bliver lidt anderledes end sidste år. Feltet får et større forspring til mig,” forklarer Simon Andreassen til Motionsfeltet.dk med henvisning til, at han i år starter to minutter efter de øvrige ryttere. Sidste år var forspringet kun et minut.

"Og så er der også flere med i forhold til sidste år, så det kommer også til at gøre en forskel," påpeger det unge danske talent.

 

På trods af de ændrede betingelser har han ikke i sinde at ændre sin taktik i forhold til sidste år.

”Jeg gør ikke så meget anderledes. Det er stadigvæk samme taktik med at køre så hurtigt som muligt fra start af, og så må jeg jo se, hvor mange jeg kan nå at indhente.”

 

"Det bliver sjovt"
Simon Andreassen har efter sin første sæson som senior holdt pause i et stykke tid, men nu glæder han sig til at komme i gang igen.

 

”Jeg forventer, at det bliver sjovt. Det bliver mega sjovt at komme til at køre løb igen. Jeg har ikke kørt løb i et stykke tid nu, og så glæder jeg mig bare til at mærke den gode stemning igen.”

 

På trods af at han kun er 19 år, er han meget komfortabel med at have hovedrollen som trækplaster og at være den, som alle 400 ryttere kører imod.

 

”Jeg har det egentligt fint med den rolle. Jeg har prøvet det nogle gange før, så det er egentligt okay,” lyder det fra hovedpersonen.

I løbet af weekenden kan du læse mere om, hvordan det er gået Simon Andreassen i Redbull Rævejagt. Sidste år lykkedes det ham at hente hele feltet i en hæsblæsende jagt. Team Motionsfeltet.dk stiller også til start i morgen ved Flemming Ytting Hansen, som glæder sig til udfordringen.

"Så blev ruten testet til Redbull Rævejagt i morgen," forklarer han, men han erkender også, at det bliver svært at holde den tidligere dobbelte juniorverdensmester bag sig: "Det bliver svært, men jeg er klar til at få baghjul."E-sport vokser i øjeblikket i Danmark, har du prøvet CS:GO Betting? Hvis du vil vide mere så klik ind på linket. 

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x