07.10.2016 @ 20:40

Det tidligere juniorverdensmester i mountainbike, Simon Andreassen, glæder sig til lørdagens Rævejagt, hvor han skal jage over 400 andre mountainbikere gennem Rold Skov.

Når der i morgen køres Red Bull Rævejagt i Rebild Bakker, skal danske Simon Andreassen forsøge at overhale mere end 400 andre ryttere på den 12 kilometer lange rute. Sidste år lykkedes det for den nu 19-årige dansker at komme først over målstregen, men i år er det blevet gjort sværere for ham.

 

”Jeg tror, det bliver lidt anderledes end sidste år. Feltet får et større forspring til mig,” forklarer Simon Andreassen til Motionsfeltet.dk med henvisning til, at han i år starter to minutter efter de øvrige ryttere. Sidste år var forspringet kun et minut.

"Og så er der også flere med i forhold til sidste år, så det kommer også til at gøre en forskel," påpeger det unge danske talent.

 

På trods af de ændrede betingelser har han ikke i sinde at ændre sin taktik i forhold til sidste år.

”Jeg gør ikke så meget anderledes. Det er stadigvæk samme taktik med at køre så hurtigt som muligt fra start af, og så må jeg jo se, hvor mange jeg kan nå at indhente.”

 

"Det bliver sjovt"
Simon Andreassen har efter sin første sæson som senior holdt pause i et stykke tid, men nu glæder han sig til at komme i gang igen.

 

”Jeg forventer, at det bliver sjovt. Det bliver mega sjovt at komme til at køre løb igen. Jeg har ikke kørt løb i et stykke tid nu, og så glæder jeg mig bare til at mærke den gode stemning igen.”

 

På trods af at han kun er 19 år, er han meget komfortabel med at have hovedrollen som trækplaster og at være den, som alle 400 ryttere kører imod.

 

”Jeg har det egentligt fint med den rolle. Jeg har prøvet det nogle gange før, så det er egentligt okay,” lyder det fra hovedpersonen.

I løbet af weekenden kan du læse mere om, hvordan det er gået Simon Andreassen i Redbull Rævejagt. Sidste år lykkedes det ham at hente hele feltet i en hæsblæsende jagt. Team Motionsfeltet.dk stiller også til start i morgen ved Flemming Ytting Hansen, som glæder sig til udfordringen.

"Så blev ruten testet til Redbull Rævejagt i morgen," forklarer han, men han erkender også, at det bliver svært at holde den tidligere dobbelte juniorverdensmester bag sig: "Det bliver svært, men jeg er klar til at få baghjul."E-sport vokser i øjeblikket i Danmark, har du prøvet CS:GO Betting? Hvis du vil vide mere så klik ind på linket. 

Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet