10.06.2015 @ 09:55

Fra Australien over Sydafrika til USA og Canada. Rytterne kommer fra alle verdenshjørner, når der fra den 3.-6. septemer 2015 afholdes amatørverdensmesterskaberne i landevejscykling i Aalborg og Hobro.

Med tre måneder til afholdelsen af Amatør-VM i landevejscykling i Aalborg og Hobro, er tilmeldingerne fra de kvalificerede ryttere begyndt at tikke ind fra hele verden. Mere end 300 ryttere med 24 forskellige nationaliteter har allerede meldt deres ankomst. Og klar til at tage imod dem, det er man i Aalborg og Hobro.

”Arbejdsgrupperne i Aalborg og Hobro gør et fantastisk stykke arbejde for at få dette kæmpe arrangement stablet på benene og afviklet på flotteste vis. Jeg er fuld af fortrøstning og glæder mig helt enormt,"  fortæller bestyrelsesformand i Danmarks Cykle Union Niels Sørensen. 

Niels Søresen kan sammen med resten af cykelverdenen se frem til enkeltstarten i Hobro torsdag den 3. september, et Team Relay-løb fredag aften i Aalborg bymidte og landevejsløbet med start og mål i Aalborg søndag den 6. september.

Amatør-VM skal imponere
Arrangørerne forventer, at op mod 1500 danske og udenlandske ryttere med 40 forskellige nationaliteter vil være til start til september.
Om det internationale felt og dets betydning for Aalborg, Hobro og omegn, siger Lars Enevold Pedersen, direktør for Visit Nordjylland, som selv er en glad amatørlandevejsrytter:

”Vi går op i at bruge landskabet som kulisse, både i golfturneringen Made in Denmark og i et landvejsløb som dette. Det imponerer dem, der kommer udenlands fra til begivenhederne, og de kan jo se, at eksempelvis cykling er en del af vores kultur.”

I juni måned køres der kvalifikationsløb til amatørverdensmesterkskaberne i Aalborg og Hobro i  Brasilien, England, Slovenien, Italien og Østrig. Tidligere på året er der blevet konkurreret om pladserne til VM-finalen via kvalifiaktionsløb i Helsingør og i lande som Australien, Dubai, Sydafrika, Canada og Frankrig.

Amatør-VM afholdes i et samarbejde mellem Danmarks Cykle Union, Sport Event Danmark, Aalborg Kommune, Mariagerfjord kommune samt Aalborg Cykle-Ring og Hobro Cykle Klub.  
 

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Efter appetizeren Classic Brugge-De Panne bliver det på fredag rigtigt alvor i den belgiske klassikersæson. Med en rute, der er nært beslægtet med den, der en uge senere benyttes i Flandern Rundt, har E3 Saxo Classic opbygget et ry som den helt store test for de største klassikerspecialister, der er klar til at grave dybt en sidste gang inden det helt stor slag i Vlaanderen’s Mooiste. Det er med andre ord tid til den store generalprøve og tid til at finde ud af, hvem vi kan vente at se øverst på podiet i Oudenaarde om lidt over en uge! Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_e3_saxo_classic_2023/I denne uge køres det lille og stærkt kuperede Settimana Internazionale Coppi e Bartali, der i år har en uhyre stjernebesat startliste. Tidspres gør det umuligt at bringe store, forkromede etapeoptakter, men hver dag giver vi en ganske kort favoritvurdering af den kommende dags begivenheder. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_3_etape_af_settimana_internazionale_coppi_e_bartali_2023/Olav Kooij leverede en sublim indsats i det sjaskvåde Brugge-De Panne løb, men han var tæt på at opgive undervejs. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/kooij_taet_paa_stor_triumf_jeg_troede_at_mit_loeb_var_slut/Kommer til at tænke på om grunden til at du hellere vil have skivebremser har noget at gøre med at raceren har fiberhjul. Har du prøvet et aluhjul eller et Shimano fiberhjul med alu bremseflade?

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x