24.10.2015 @ 19:52

Klokken 14 i dag gik startskuddet til MTB-løbet Red Bull Rævejagt. Der var fart over feltet, da 400 ryttere på alle niveauer blev sendt iført røde jakker. Ræven, den danske juniorverdensmester i MTB Simon Andreassen, startede et minut efter alle og skulle forsøge at hente flest mulige.

En utraditionel rævejagt blev lørdag eftermiddag blæst i gang i området omkring Rebild Bakker i Rold Skov. Red Bull Rævejagt følger den traditionelle Hubertusjagt, men vender alligevel konceptet på hovedet. Udover at hesten var skiftet ud med en af ”jern”, var jagten ikke helt traditionel: Det var nemlig jægerne, som blev jagtet af ræven, den tredobbelte verdensmester Simon Andreassen.

 

Præcis klokken 14:00 fløj 400 ryttere - fra amatører til professionelle henover startlinjen i en infernostart med et mål om ikke at blive indhentet af Simon Andreassen. Men selvom den tredobbelte juniorverdensmester blev sendt afsted et minut efter feltet, fik han hentet ind på de 400 ryttere undervejs på ruten. På de sidste to kilometer var der under 10 ryttere foran Simon Andreassen og på den sidste stejle opstigning lagde han sig spidsen og kørte sikkert i mål i tiden 26:50.

 

”Det har været super sjovt at køre mod 400 ryttere og forsøge at hente så mange som muligt undervejs. Ruten var både fysisk krævende og teknisk udfordrende, så der har været masser af udfordringer for både professionelle og amatører,” forklarede Simon Andreassen efter løbet. 

 

Lige i hælene på Simon Andreassen kom et stærkt felt på tre Nordjyder bestående af de to brødre Christian og Kasper Svendsen og Anders Bregnhøj, der med stor kendskab til det lokale område kunne tilbagelægge ruten på omkring 27 minutter. Første kvinde i mål var Malene Degn i tiden 31.00.Så en længere video fra Redbull Rævejagt.
 


 

Resultat - top 5

1 Simon Andreassen 26.50
2 Christian Svendsen 27.11 
3 Kasper Svendsen 27.11
4 Anders Bregnhøj 27.37
5 Mads Vinther 27.43
 

Se alle resultater fra Red Bull Rævejagt.

 

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Efter appetizeren Classic Brugge-De Panne bliver det på fredag rigtigt alvor i den belgiske klassikersæson. Med en rute, der er nært beslægtet med den, der en uge senere benyttes i Flandern Rundt, har E3 Saxo Classic opbygget et ry som den helt store test for de største klassikerspecialister, der er klar til at grave dybt en sidste gang inden det helt stor slag i Vlaanderen’s Mooiste. Det er med andre ord tid til den store generalprøve og tid til at finde ud af, hvem vi kan vente at se øverst på podiet i Oudenaarde om lidt over en uge! Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_e3_saxo_classic_2023/I denne uge køres det lille og stærkt kuperede Settimana Internazionale Coppi e Bartali, der i år har en uhyre stjernebesat startliste. Tidspres gør det umuligt at bringe store, forkromede etapeoptakter, men hver dag giver vi en ganske kort favoritvurdering af den kommende dags begivenheder. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_3_etape_af_settimana_internazionale_coppi_e_bartali_2023/Olav Kooij leverede en sublim indsats i det sjaskvåde Brugge-De Panne løb, men han var tæt på at opgive undervejs. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/kooij_taet_paa_stor_triumf_jeg_troede_at_mit_loeb_var_slut/Kommer til at tænke på om grunden til at du hellere vil have skivebremser har noget at gøre med at raceren har fiberhjul. Har du prøvet et aluhjul eller et Shimano fiberhjul med alu bremseflade?

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x