24.10.2015 @ 19:52

Klokken 14 i dag gik startskuddet til MTB-løbet Red Bull Rævejagt. Der var fart over feltet, da 400 ryttere på alle niveauer blev sendt iført røde jakker. Ræven, den danske juniorverdensmester i MTB Simon Andreassen, startede et minut efter alle og skulle forsøge at hente flest mulige.

En utraditionel rævejagt blev lørdag eftermiddag blæst i gang i området omkring Rebild Bakker i Rold Skov. Red Bull Rævejagt følger den traditionelle Hubertusjagt, men vender alligevel konceptet på hovedet. Udover at hesten var skiftet ud med en af ”jern”, var jagten ikke helt traditionel: Det var nemlig jægerne, som blev jagtet af ræven, den tredobbelte verdensmester Simon Andreassen.

 

Præcis klokken 14:00 fløj 400 ryttere - fra amatører til professionelle henover startlinjen i en infernostart med et mål om ikke at blive indhentet af Simon Andreassen. Men selvom den tredobbelte juniorverdensmester blev sendt afsted et minut efter feltet, fik han hentet ind på de 400 ryttere undervejs på ruten. På de sidste to kilometer var der under 10 ryttere foran Simon Andreassen og på den sidste stejle opstigning lagde han sig spidsen og kørte sikkert i mål i tiden 26:50.

 

”Det har været super sjovt at køre mod 400 ryttere og forsøge at hente så mange som muligt undervejs. Ruten var både fysisk krævende og teknisk udfordrende, så der har været masser af udfordringer for både professionelle og amatører,” forklarede Simon Andreassen efter løbet. 

 

Lige i hælene på Simon Andreassen kom et stærkt felt på tre Nordjyder bestående af de to brødre Christian og Kasper Svendsen og Anders Bregnhøj, der med stor kendskab til det lokale område kunne tilbagelægge ruten på omkring 27 minutter. Første kvinde i mål var Malene Degn i tiden 31.00.Så en længere video fra Redbull Rævejagt.
 


 

Resultat - top 5

1 Simon Andreassen 26.50
2 Christian Svendsen 27.11 
3 Kasper Svendsen 27.11
4 Anders Bregnhøj 27.37
5 Mads Vinther 27.43
 

Se alle resultater fra Red Bull Rævejagt.

 

Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet