06.02.2017 @ 19:05

Skal du prøve kræfter med to af Tyskland allerstørste cykelløb? Vi har kigget nærmere på VELOTHON serien, som blandt andet afvikles i Berlin og Hamborg.

VELOTHON Berlin

VELOTHON Series i Berlin køres på lukkede veje, hurtige ruter med tusindvis af tilskuere og en fantastisk beliggenhed midt i Berlin. Som deltager får du ikke bedre betingelser for personlig rekorder. De tre utroligt hurtige ruter hører til verdens mest spektakulære. Løbet starter i hjertet af Berlin og alle ruter tager dig forbi stort antal verdensberømte lokationer.

 

I år er det 10 års jubilæum for VELOTHON Berlin og løbet vender tilbage til start og mål ved Brandenburger Tor, som gør løbet endnu mere spektakulær end i de foregående år. VELOTHON Berlins spektakulære omgivelser og rute fører alle cykelrytterne gennem byens centrum og langs Potsdamer Platz, Tempelhof Lufthavn, Regerings District, "Siegessäule", og "Straße des 17. Juni", hvilket gør det til en must-do begivenhed i den europæiske cykling kalender.


"Den flade rute i VELOTHON Berlin appellerer til alle og tilbyder forskellige konkurrence muligheder for deltagere i alle aldre og på alle niveauer. Første gangs deltagere kan nyde den perfekte cykeloplevelse, mens ambitiøse cyklister skal forsøge at følge med i den meget høje fart, som er kendetegnende for ruten. VELOTHON Berlin byder på 60 venlige kilometer til først gangs deltagere, mere ambitiøse motionister kan tage fat på 120 km distancen og som noget helt ny for 2017 bydes der også på en 180 kilometer udholdenheds udfordring for elitemotionister. Den nye 180 km rute appellerer til ryttere, der trives, når det kommer til udholdenhed og er den ultimative VELOTHON udfordring i løbskalenderen," forklarer Frederik Schmidt til Motionsfeltet.dk. 
 

Takket være helt lukkede veje, med hverken biler eller trafiklys mellem dig og målstregen kan du se frem til et race, hvor du suser i høj fart forbi de fleste af Berlins verdensberømte sights.

 

VELOTHON Berlin Fakta

• Helt lukkede veje

• De hurtige ruter i VELOTHON serierne: VELOTHON 60, VELOTHON 120, VELOTHON 180

• Oplev Berlins sites på to hjul: Potsdamer Platz, Tempelhof Lufthavn, regeringens distriktet, "Siegessäule" og det spektakulære opløb foran Brandenburger Tor

• Mulighed for ”Safe Cycling” med guider

• Perfekte forhold for hver deltager - uanset niveau

• Kvinde start samt Kids VELOTHON for de 6 til 12-årige

• 7.000 kvm. expo i byens centrum

• 300.000 tilskuere langs ruten.


 

 

EuroEyes Cyclassics Hamburg

I 2017 vil Europas største cykelløb skabe gåsehuds fremkaldende atmosfære i Hamburg, og alle kan være en del af det. Deltagere kan vælge en af ​​de tre distancer der sammen udgør en ægte cykel klassiker.

 

20.000 motionister vil begive sig ud på ruten gennem byens centrum i metropolen Hamborg før de bedste professionelle hold skal i duel på den samme rute. Det er de 18 mest kendte cykelhold i verden, der er til start i WorldTour-løbet (den højeste kategori i Den Internationale Cykle Union), og det forventes at mere end 650.000 begejstrede tilskuere vil overvære løbet.


Både motionist og pro-løbet vil være helt afspærret fra normal trafik. Ligesom løbets store Expo i Hamborgs Jungfernstieg og Rathausmarkt byder på masser af underholdning for cykelentusiaster.


De forskellige distancer til EuroEyes Cyclassics er skabt for at alle kan være med. Førstegangs deltagere kan få den perfekte cykeloplevelse på den korte rute, mens ambitiøse cyklister kan give sig i kast med de længere distancer. 180 km distancen appellerer til ryttere, der trives, når det kommer til udholdenhed og er den hårdeste Cyclassics udfordring.

 

"Distancerne er 60, 120 eller 180 kilometer. Helt lukkede veje, hvor hverken biler eller trafiklys kommer mellem dig og målstregen giver optimale betingelser for en uforglemmelig weekend fuld af cykling. Start og mål er i hjertet af hjertet af Hamburg, hvor EuroEyes Cyclassics har etableret sig som et 'must-do” race," påpeger Frederik Schmidt og tilføjer:

"EuroEyes Cyclassics 2017 er i sandhed et landevejsløb, der giver dig oplevelsen af at deltage i et professionelt cykelløb, eller som vi siger #ThisIsCycling. Løbet er en UCI sanktioneret begivenhed, og giver en fantastisk mulighed for at ikke kun se nogle af verdens førende pro cyklister i aktion, men også at deltage på samme rute som dem."

 

EuroEyes Cyclassics Fakta

• Europas største cykelfestival

• Valg af 60 km, 120 km eller 180 km distancer på helt lukkede veje

• Perfekte forhold for alle deltagere - uanset færdighedsniveau

• Venlig atmosfære, uovertruffen kvalitet, imponerende afvikling.

• UCI Sanktioneret

• Kør på samme rute som nogle af verdens bedste cykelhold.

Se mere: Velothon.com

Tour de France-spillet er åbnet!
Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 1. juli! Tour de France køres frem til søndag den 23. juli. 
Tag cyklen med til Alperne og oplev Tour-feberen tæt på
Hvem kunne ikke tænke sig at opleve stemningen, når Tour de France-feltet kæmper sig op over de høje pas i Alperne - eller måske endnu bedre - hvem drømmer ikke om selv at bestige et af de ikoniske bjergpas, man kender fra sommerens tv-transmissioner fra Touren. Denne sommer kan begge dele lade sig gøre i franske Serre Chevalier-Briancondalen.
SIDSTE CHANCE: Skal Vingegaard på dit managerhold?
Det er nu muligt at sætte dit managerhold til Critérium du Dauphiné. Jonas Vingegaards sidste forberedelsesløb før Tour de France-forsvaret.
Giro-manager: Vinderne er fundet
Årets Giro d'Italia er slut og dermed er det tid til at gøre status på årets første grand tour managerspil.
Heby: Kørte jo nærmest solo hele vejen
Sofie Heby er Danmarks pt. bedste kvindelige MTB-rytter.
Sejrende Fini afslører: Havde siver i afslutningen
Sebastian Fini er dobbelt dansk mester anno 2023. Den seneste titel blev vundet trods en punktering til allersidst. Det afslører han overfor Feltet.dk kort efter løbet.
Den erfarne stjerne besejrer opkomling i spurten
Endnu en dag, endnu en DM-titel for Sebastian Fini, der i dag kunne lade sig hylde som danmarksmester på XCC-distancen.
To DM-sejre på to dage: Heby overlegen i Aalborg
Sofie Heby kunne i dag følge op på gårsdagens DM-sejr på den lange distance med endnu en på den korte af slagsen.
Ny vild DM-duel imellem Fini og Andreassen
Sebastian Fini genvinder DM-titlen i en tæt duel imod Simon Andreassen.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Vælg imellem 10 danske ryttere, når et af de vigtigste forberedelsesløb til Tour de France køres. Sæt dit hold til Schweiz Rundt, som starter i dag. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/sidste_chance_saet_dit_hold_til_schweiz_rundt_-_vaelg_imellem_10_danskere/Fra onsdag til søndag køres det fem dage lange ProSeries-løb ZLM Tour, der med sin prolog og fire helt flade etaper er en ganske speciel sag, der ofte er blevet brugt som Tour-forberedelse for de helt rene sprintere. I disse Dauphiné-tider tillader tiden ikke store optakter til hver etape, men vi vil hver dag komme med en kortere lynoptakt til den efterfølgende dags etape. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_4_etape_af_zlm_tour_2023/Sidste års udgave var en undtagelse, men normalt er det tempospecialisterne, der har det første ord i Tour de Suisse, og det gælder i særlig grad i år, hvor åbningsetapen er historisk vigtig. Med en distance på hele 12,7 km er der nemlig tale om den længste indledende enkeltstart i mands minde, og dermed vil der med det samme blive gjort væsentlige forskelle på en flad tur rundt om søen Sihlsee, hvor specialisterne vil slikke sig om munden over udsigten til flade veje uden tekniske udfordringer. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_tour_de_suisse_2023/Sidste års udgave var en undtagelse, men normalt er det tempospecialisterne, der har det første ord i Tour de Suisse, og det gælder i særlig grad i år, hvor åbningsetapen er historisk vigtig. Med en distance på hele 12,7 km er der nemlig tale om den længste indledende enkeltstart i mands minde, og dermed vil der med det samme blive gjort væsentlige forskelle på en flad tur rundt om søen Sihlsee, hvor specialisterne vil slikke sig om munden over udsigten til flade veje uden tekniske udfordringer. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_tour_de_suisse_2023/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x