06.02.2017 @ 19:05

Skal du prøve kræfter med to af Tyskland allerstørste cykelløb? Vi har kigget nærmere på VELOTHON serien, som blandt andet afvikles i Berlin og Hamborg.

VELOTHON Berlin

VELOTHON Series i Berlin køres på lukkede veje, hurtige ruter med tusindvis af tilskuere og en fantastisk beliggenhed midt i Berlin. Som deltager får du ikke bedre betingelser for personlig rekorder. De tre utroligt hurtige ruter hører til verdens mest spektakulære. Løbet starter i hjertet af Berlin og alle ruter tager dig forbi stort antal verdensberømte lokationer.

 

I år er det 10 års jubilæum for VELOTHON Berlin og løbet vender tilbage til start og mål ved Brandenburger Tor, som gør løbet endnu mere spektakulær end i de foregående år. VELOTHON Berlins spektakulære omgivelser og rute fører alle cykelrytterne gennem byens centrum og langs Potsdamer Platz, Tempelhof Lufthavn, Regerings District, "Siegessäule", og "Straße des 17. Juni", hvilket gør det til en must-do begivenhed i den europæiske cykling kalender.


"Den flade rute i VELOTHON Berlin appellerer til alle og tilbyder forskellige konkurrence muligheder for deltagere i alle aldre og på alle niveauer. Første gangs deltagere kan nyde den perfekte cykeloplevelse, mens ambitiøse cyklister skal forsøge at følge med i den meget høje fart, som er kendetegnende for ruten. VELOTHON Berlin byder på 60 venlige kilometer til først gangs deltagere, mere ambitiøse motionister kan tage fat på 120 km distancen og som noget helt ny for 2017 bydes der også på en 180 kilometer udholdenheds udfordring for elitemotionister. Den nye 180 km rute appellerer til ryttere, der trives, når det kommer til udholdenhed og er den ultimative VELOTHON udfordring i løbskalenderen," forklarer Frederik Schmidt til Motionsfeltet.dk. 
 

Takket være helt lukkede veje, med hverken biler eller trafiklys mellem dig og målstregen kan du se frem til et race, hvor du suser i høj fart forbi de fleste af Berlins verdensberømte sights.

 

VELOTHON Berlin Fakta

• Helt lukkede veje

• De hurtige ruter i VELOTHON serierne: VELOTHON 60, VELOTHON 120, VELOTHON 180

• Oplev Berlins sites på to hjul: Potsdamer Platz, Tempelhof Lufthavn, regeringens distriktet, "Siegessäule" og det spektakulære opløb foran Brandenburger Tor

• Mulighed for ”Safe Cycling” med guider

• Perfekte forhold for hver deltager - uanset niveau

• Kvinde start samt Kids VELOTHON for de 6 til 12-årige

• 7.000 kvm. expo i byens centrum

• 300.000 tilskuere langs ruten.


 

 

EuroEyes Cyclassics Hamburg

I 2017 vil Europas største cykelløb skabe gåsehuds fremkaldende atmosfære i Hamburg, og alle kan være en del af det. Deltagere kan vælge en af ​​de tre distancer der sammen udgør en ægte cykel klassiker.

 

20.000 motionister vil begive sig ud på ruten gennem byens centrum i metropolen Hamborg før de bedste professionelle hold skal i duel på den samme rute. Det er de 18 mest kendte cykelhold i verden, der er til start i WorldTour-løbet (den højeste kategori i Den Internationale Cykle Union), og det forventes at mere end 650.000 begejstrede tilskuere vil overvære løbet.


Både motionist og pro-løbet vil være helt afspærret fra normal trafik. Ligesom løbets store Expo i Hamborgs Jungfernstieg og Rathausmarkt byder på masser af underholdning for cykelentusiaster.


De forskellige distancer til EuroEyes Cyclassics er skabt for at alle kan være med. Førstegangs deltagere kan få den perfekte cykeloplevelse på den korte rute, mens ambitiøse cyklister kan give sig i kast med de længere distancer. 180 km distancen appellerer til ryttere, der trives, når det kommer til udholdenhed og er den hårdeste Cyclassics udfordring.

 

"Distancerne er 60, 120 eller 180 kilometer. Helt lukkede veje, hvor hverken biler eller trafiklys kommer mellem dig og målstregen giver optimale betingelser for en uforglemmelig weekend fuld af cykling. Start og mål er i hjertet af hjertet af Hamburg, hvor EuroEyes Cyclassics har etableret sig som et 'must-do” race," påpeger Frederik Schmidt og tilføjer:

"EuroEyes Cyclassics 2017 er i sandhed et landevejsløb, der giver dig oplevelsen af at deltage i et professionelt cykelløb, eller som vi siger #ThisIsCycling. Løbet er en UCI sanktioneret begivenhed, og giver en fantastisk mulighed for at ikke kun se nogle af verdens førende pro cyklister i aktion, men også at deltage på samme rute som dem."

 

EuroEyes Cyclassics Fakta

• Europas største cykelfestival

• Valg af 60 km, 120 km eller 180 km distancer på helt lukkede veje

• Perfekte forhold for alle deltagere - uanset færdighedsniveau

• Venlig atmosfære, uovertruffen kvalitet, imponerende afvikling.

• UCI Sanktioneret

• Kør på samme rute som nogle af verdens bedste cykelhold.

Se mere: Velothon.com

Managerspillet til Tour de Suisse åbnet
Kan Mattias Skjelmose forsvare 2023-sejren i Tour de Suisse? Det finder vi ud af i midten af juni - sæt dit managerhold nu.
Tøjmærke i opråb: Vi skal tænke os om
Vi er for mange mennesker på Jorden til, at den kan følge med ressourcemæssigt, derfor banker det danske tøjmærke Re-Behave på carbonstellet og blæser til angreb. 
Danmark kikser ekstra OL-plads
Det gik ikke danskernes vej, da OL-pladserne skulle endelig afgøres - desværre. 
Hvad har Mads P., Roglic og Evenepoel til fælles?
Alle tre stjerner skal køre opvarmningsløbet til Tour de France, Critérium du Dauphiné, og du kan derfor vælge dem i Feltet.dk's store managerspil til etapeløbet.
Dansk dobbeltsejr i World Cuppen i Nové Mesto
Det danske stortalent, Albert Withen Philipsen, bliver bare ved med at imponere, men han har fået konkurrence... af en anden dansker. 
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Dansk MTB'er før OL-afgørelsen: Jeg håber og tror på det
Sofie Heby vil blive skuffet, hvis hun ikke bliver udtaget til OL. 
Sølvhøj og Fini i ny duel i Shimano-ligaens tredje afdeling
Som det var tilfældet i Silkeborg var Shimano-ligaens tredje afdeling i Rold Skov en hård kamp mellem OL-bejleren Sebastian Fini Carstensen (Lapierre Mavic Unity) og den formstærke U-23 rytter Oliver Vedersø Sølvhøj (Scott Creuse Oxygene Gueret). Hos kvinderne var Sofie Heby Pedersen (Wilier-Vittoria Factory Team) ganske suveræn.
Følg Giroen på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Giro d'Italia på Feltet.dk's app. Følg Alexander Kamp, Tobias Lund, Michael Valgren, Mikkel Honoré samt Mikkel Bjerg på tætteste hold.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet