06.02.2017 @ 19:05

Skal du prøve kræfter med to af Tyskland allerstørste cykelløb? Vi har kigget nærmere på VELOTHON serien, som blandt andet afvikles i Berlin og Hamborg.

VELOTHON Berlin

VELOTHON Series i Berlin køres på lukkede veje, hurtige ruter med tusindvis af tilskuere og en fantastisk beliggenhed midt i Berlin. Som deltager får du ikke bedre betingelser for personlig rekorder. De tre utroligt hurtige ruter hører til verdens mest spektakulære. Løbet starter i hjertet af Berlin og alle ruter tager dig forbi stort antal verdensberømte lokationer.

 

I år er det 10 års jubilæum for VELOTHON Berlin og løbet vender tilbage til start og mål ved Brandenburger Tor, som gør løbet endnu mere spektakulær end i de foregående år. VELOTHON Berlins spektakulære omgivelser og rute fører alle cykelrytterne gennem byens centrum og langs Potsdamer Platz, Tempelhof Lufthavn, Regerings District, "Siegessäule", og "Straße des 17. Juni", hvilket gør det til en must-do begivenhed i den europæiske cykling kalender.


"Den flade rute i VELOTHON Berlin appellerer til alle og tilbyder forskellige konkurrence muligheder for deltagere i alle aldre og på alle niveauer. Første gangs deltagere kan nyde den perfekte cykeloplevelse, mens ambitiøse cyklister skal forsøge at følge med i den meget høje fart, som er kendetegnende for ruten. VELOTHON Berlin byder på 60 venlige kilometer til først gangs deltagere, mere ambitiøse motionister kan tage fat på 120 km distancen og som noget helt ny for 2017 bydes der også på en 180 kilometer udholdenheds udfordring for elitemotionister. Den nye 180 km rute appellerer til ryttere, der trives, når det kommer til udholdenhed og er den ultimative VELOTHON udfordring i løbskalenderen," forklarer Frederik Schmidt til Motionsfeltet.dk. 
 

Takket være helt lukkede veje, med hverken biler eller trafiklys mellem dig og målstregen kan du se frem til et race, hvor du suser i høj fart forbi de fleste af Berlins verdensberømte sights.

 

VELOTHON Berlin Fakta

• Helt lukkede veje

• De hurtige ruter i VELOTHON serierne: VELOTHON 60, VELOTHON 120, VELOTHON 180

• Oplev Berlins sites på to hjul: Potsdamer Platz, Tempelhof Lufthavn, regeringens distriktet, "Siegessäule" og det spektakulære opløb foran Brandenburger Tor

• Mulighed for ”Safe Cycling” med guider

• Perfekte forhold for hver deltager - uanset niveau

• Kvinde start samt Kids VELOTHON for de 6 til 12-årige

• 7.000 kvm. expo i byens centrum

• 300.000 tilskuere langs ruten.


 

 

EuroEyes Cyclassics Hamburg

I 2017 vil Europas største cykelløb skabe gåsehuds fremkaldende atmosfære i Hamburg, og alle kan være en del af det. Deltagere kan vælge en af ​​de tre distancer der sammen udgør en ægte cykel klassiker.

 

20.000 motionister vil begive sig ud på ruten gennem byens centrum i metropolen Hamborg før de bedste professionelle hold skal i duel på den samme rute. Det er de 18 mest kendte cykelhold i verden, der er til start i WorldTour-løbet (den højeste kategori i Den Internationale Cykle Union), og det forventes at mere end 650.000 begejstrede tilskuere vil overvære løbet.


Både motionist og pro-løbet vil være helt afspærret fra normal trafik. Ligesom løbets store Expo i Hamborgs Jungfernstieg og Rathausmarkt byder på masser af underholdning for cykelentusiaster.


De forskellige distancer til EuroEyes Cyclassics er skabt for at alle kan være med. Førstegangs deltagere kan få den perfekte cykeloplevelse på den korte rute, mens ambitiøse cyklister kan give sig i kast med de længere distancer. 180 km distancen appellerer til ryttere, der trives, når det kommer til udholdenhed og er den hårdeste Cyclassics udfordring.

 

"Distancerne er 60, 120 eller 180 kilometer. Helt lukkede veje, hvor hverken biler eller trafiklys kommer mellem dig og målstregen giver optimale betingelser for en uforglemmelig weekend fuld af cykling. Start og mål er i hjertet af hjertet af Hamburg, hvor EuroEyes Cyclassics har etableret sig som et 'must-do” race," påpeger Frederik Schmidt og tilføjer:

"EuroEyes Cyclassics 2017 er i sandhed et landevejsløb, der giver dig oplevelsen af at deltage i et professionelt cykelløb, eller som vi siger #ThisIsCycling. Løbet er en UCI sanktioneret begivenhed, og giver en fantastisk mulighed for at ikke kun se nogle af verdens førende pro cyklister i aktion, men også at deltage på samme rute som dem."

 

EuroEyes Cyclassics Fakta

• Europas største cykelfestival

• Valg af 60 km, 120 km eller 180 km distancer på helt lukkede veje

• Perfekte forhold for alle deltagere - uanset færdighedsniveau

• Venlig atmosfære, uovertruffen kvalitet, imponerende afvikling.

• UCI Sanktioneret

• Kør på samme rute som nogle af verdens bedste cykelhold.

Se mere: Velothon.com

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Efter appetizeren Classic Brugge-De Panne bliver det på fredag rigtigt alvor i den belgiske klassikersæson. Med en rute, der er nært beslægtet med den, der en uge senere benyttes i Flandern Rundt, har E3 Saxo Classic opbygget et ry som den helt store test for de største klassikerspecialister, der er klar til at grave dybt en sidste gang inden det helt stor slag i Vlaanderen’s Mooiste. Det er med andre ord tid til den store generalprøve og tid til at finde ud af, hvem vi kan vente at se øverst på podiet i Oudenaarde om lidt over en uge! Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_e3_saxo_classic_2023/I denne uge køres det lille og stærkt kuperede Settimana Internazionale Coppi e Bartali, der i år har en uhyre stjernebesat startliste. Tidspres gør det umuligt at bringe store, forkromede etapeoptakter, men hver dag giver vi en ganske kort favoritvurdering af den kommende dags begivenheder. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_3_etape_af_settimana_internazionale_coppi_e_bartali_2023/Olav Kooij leverede en sublim indsats i det sjaskvåde Brugge-De Panne løb, men han var tæt på at opgive undervejs. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/kooij_taet_paa_stor_triumf_jeg_troede_at_mit_loeb_var_slut/Kommer til at tænke på om grunden til at du hellere vil have skivebremser har noget at gøre med at raceren har fiberhjul. Har du prøvet et aluhjul eller et Shimano fiberhjul med alu bremseflade?

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x