12.06.2015 @ 13:24

Søndag den 28. juni afvikles DM for eliteherrerne, men dagen før kan du prøve kræfter med DM-ruten.

Du kan nu muligt at tilmelde sig motionsløbet, som afholdes i forbindelse med de Danske Mesterskaber i 2015. Løbet finder sted lørdag den 27. juni 2015 med start klokken 9.00.


Ruten, der køres svarer til den rute, hvor de ”rigtige” cykelryttere skal køre på om eftermiddagen (kvinderne) og dagen efter (herrerne og juniorerne). Ruten er en rundstrækning på cirka 14 kilometer, og den skal til motionsløbet gennemkøres seks gange, det vil sige en strækning på i alt cirka 85 kilometer. Ruten er særdeles kupperet og byder på 171 højdemeter per omgang. Alt i alt over 1.000 højdemeter.


I nærheden af startområdet vil der være parkeringsplads (Rønde Skole, Skrejrupvej 1) samt mulighed for omklædning for rytterne. Startstedet er Hovedgaden, Torvet ved Superbest, Rønde. Efter motionsløbet er der mulighed for at se afgørelsen i damernes DM.


Prisen for deltagelse i motionsløbet er 175 kroner.


Bliv VIP
Der er endvidere mulighed for at tilmelde sig et samlet arrangement med kombineret deltagelse i Post,aster-løbet samt adgang til VIP-området lørdag den 27. juni. Her serveres morgenmad og efterfølgende frokostbuffet (Buffeten bestående af blandet salat, lune frikadeller, krydrede oksefrikadeller, tzatziki kyllingespyd, pålægsfad med skovkvægs spegepølse og røget okseinderlår samt frugtfad - hertil friskbagt brød.

Samlet pris for dette arrangement er 350 kroner.

Læs mere om Postmaster-motionsløbet og tilmeld dig her.

Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet