12.06.2015 @ 13:24

Søndag den 28. juni afvikles DM for eliteherrerne, men dagen før kan du prøve kræfter med DM-ruten.

Du kan nu muligt at tilmelde sig motionsløbet, som afholdes i forbindelse med de Danske Mesterskaber i 2015. Løbet finder sted lørdag den 27. juni 2015 med start klokken 9.00.


Ruten, der køres svarer til den rute, hvor de ”rigtige” cykelryttere skal køre på om eftermiddagen (kvinderne) og dagen efter (herrerne og juniorerne). Ruten er en rundstrækning på cirka 14 kilometer, og den skal til motionsløbet gennemkøres seks gange, det vil sige en strækning på i alt cirka 85 kilometer. Ruten er særdeles kupperet og byder på 171 højdemeter per omgang. Alt i alt over 1.000 højdemeter.


I nærheden af startområdet vil der være parkeringsplads (Rønde Skole, Skrejrupvej 1) samt mulighed for omklædning for rytterne. Startstedet er Hovedgaden, Torvet ved Superbest, Rønde. Efter motionsløbet er der mulighed for at se afgørelsen i damernes DM.


Prisen for deltagelse i motionsløbet er 175 kroner.


Bliv VIP
Der er endvidere mulighed for at tilmelde sig et samlet arrangement med kombineret deltagelse i Post,aster-løbet samt adgang til VIP-området lørdag den 27. juni. Her serveres morgenmad og efterfølgende frokostbuffet (Buffeten bestående af blandet salat, lune frikadeller, krydrede oksefrikadeller, tzatziki kyllingespyd, pålægsfad med skovkvægs spegepølse og røget okseinderlår samt frugtfad - hertil friskbagt brød.

Samlet pris for dette arrangement er 350 kroner.

Læs mere om Postmaster-motionsløbet og tilmeld dig her.

Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet