07.06.2016 @ 09:24

Kunne du tænke dig at prøve banecykling med instruktør og lån af cykel? Så har vi et sommertilbud til dig med 25 % rabat!

Du har nu mulighed for at prøve kræfter med cykelbanen i Ballerup Super Arena, da Feltet.dk og Motionsfeltet.dk i samarbejde med Sandstød Cycling igen har nye banearrangementer klar. Banen er træningsfacilitet for det danske banelandshold, vært hvert år for det københavnske 6-dagesløb og var vært for VM i banecykling i 2010.

 

Nu har du som almindelig motionist chancen for at prøve at køre på banen og endda får 25 % rabat. Det kræver ingen erfaring med banecykling og heller ikke nødvendigvis langvarig erfaring med landevejscykling at prøve sig af på de skrå brædder. Alle kan være med og opleve suset på langsiden, når Jimmi Madsen, tidligere rytter i par nummer 7, instruerer i, hvordan man gebærder sig på sådan en skrå, oval bane. Team Motionsfeltet.dk har tidligere besøgt banen med stor succes til følge - læs den beretning her.

 

Der er rigtige banecykler med fast nav til rådighed for alle, og der er også mulighed for at låne cykelsko og eventuelt cykelhjelm. Du skal bare have træningstøjet med, og så kan du få prøvet at køre nogle af de forskellige discipliner, der findes inden for banecykling.

 

Næste ararngement er den lørdag den 11. juni klokken 11.00-13.00.

 

Prisen er 750 kroner per deltager, og så får du altså 25 % rabat. 

 

>> LÆS MERE OG BESTIL ARRANGEMENTET NU!

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x