07.06.2016 @ 09:24

Kunne du tænke dig at prøve banecykling med instruktør og lån af cykel? Så har vi et sommertilbud til dig med 25 % rabat!

Du har nu mulighed for at prøve kræfter med cykelbanen i Ballerup Super Arena, da Feltet.dk og Motionsfeltet.dk i samarbejde med Sandstød Cycling igen har nye banearrangementer klar. Banen er træningsfacilitet for det danske banelandshold, vært hvert år for det københavnske 6-dagesløb og var vært for VM i banecykling i 2010.

 

Nu har du som almindelig motionist chancen for at prøve at køre på banen og endda får 25 % rabat. Det kræver ingen erfaring med banecykling og heller ikke nødvendigvis langvarig erfaring med landevejscykling at prøve sig af på de skrå brædder. Alle kan være med og opleve suset på langsiden, når Jimmi Madsen, tidligere rytter i par nummer 7, instruerer i, hvordan man gebærder sig på sådan en skrå, oval bane. Team Motionsfeltet.dk har tidligere besøgt banen med stor succes til følge - læs den beretning her.

 

Der er rigtige banecykler med fast nav til rådighed for alle, og der er også mulighed for at låne cykelsko og eventuelt cykelhjelm. Du skal bare have træningstøjet med, og så kan du få prøvet at køre nogle af de forskellige discipliner, der findes inden for banecykling.

 

Næste ararngement er den lørdag den 11. juni klokken 11.00-13.00.

 

Prisen er 750 kroner per deltager, og så får du altså 25 % rabat. 

 

>> LÆS MERE OG BESTIL ARRANGEMENTET NU!

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet