07.06.2016 @ 09:24

Kunne du tænke dig at prøve banecykling med instruktør og lån af cykel? Så har vi et sommertilbud til dig med 25 % rabat!

Du har nu mulighed for at prøve kræfter med cykelbanen i Ballerup Super Arena, da Feltet.dk og Motionsfeltet.dk i samarbejde med Sandstød Cycling igen har nye banearrangementer klar. Banen er træningsfacilitet for det danske banelandshold, vært hvert år for det københavnske 6-dagesløb og var vært for VM i banecykling i 2010.

 

Nu har du som almindelig motionist chancen for at prøve at køre på banen og endda får 25 % rabat. Det kræver ingen erfaring med banecykling og heller ikke nødvendigvis langvarig erfaring med landevejscykling at prøve sig af på de skrå brædder. Alle kan være med og opleve suset på langsiden, når Jimmi Madsen, tidligere rytter i par nummer 7, instruerer i, hvordan man gebærder sig på sådan en skrå, oval bane. Team Motionsfeltet.dk har tidligere besøgt banen med stor succes til følge - læs den beretning her.

 

Der er rigtige banecykler med fast nav til rådighed for alle, og der er også mulighed for at låne cykelsko og eventuelt cykelhjelm. Du skal bare have træningstøjet med, og så kan du få prøvet at køre nogle af de forskellige discipliner, der findes inden for banecykling.

 

Næste ararngement er den lørdag den 11. juni klokken 11.00-13.00.

 

Prisen er 750 kroner per deltager, og så får du altså 25 % rabat. 

 

>> LÆS MERE OG BESTIL ARRANGEMENTET NU!

Sidste chance: Deltag i Tirreno-Adriatico managerspillet
Managerspillet til Tirreno-Adriatico starter mandag klokken 12.30. Dyst i mod alle Feltet.dk's brugere og opret en privat liga, hvor du kun dyster imod dine venner, familie eller arbejdskollegaer.
Feltet.dk's app: Følg Paris-Nice nu
Nu er den her - Feltet.dk's helt nye unikke app! En gratis app. Download den før dine cykelvenner og kom forrest i feltet. 
Feltet.dk køber Bikemania Magazine
Skandinaviens største online cykelportal Feltet.dk køber Bikemania Magazine og stifter samtidig et nyt selskab Motionsfeltet.dk ApS. 
Stor dansk virksomhed går ind i cykelsporten - Ny sponsor i Giroen
Den danske lysvirksomhed VELUX kan kalde sig ny sponsor af nogle af cykelsportens største løb.
Officielt: Københavnsk cykelfusion ser dagens lys
Team Interklima ABC Copenhagen vil fremover være et samarbejde mellem Amager Cykle Ring og ABC København.
Oversigt: Se alle de nye trøjer til 2024
Vi bringer her en oversigt over alle de nye trøjer, der kommer til at pryde landskabet i den kommende sæson.
UCI tager bizar sag op: Mekaniker klædte sig ud som rytter
UCI sanktionerer det amerikanske kontinentalhold, Cynisca Cycling, efter de sidste år forsøgte at snyde sig til en startplads i et belgisk endagsløb.
I dag starter årets store cykeldyst! Er du klar!?
Er du klar til sæsonens ultimative managerspil? Feltet.dk's sæson kører helt fra februar til cykelsæsonen slutter den 20. oktober.
Test: EKOI HEAT Concept 5
Kolde fingre kan ødelægge den gode oplevelse af en vintercykeltur - med EKOI Heat Concept 5 er det bare med at komme afsted.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet