04.11.2014 @ 09:25

”Gå aldrig ned på udstyr,” lyder en populær talemåde. Det gælder også, når du skal beskytte ørerne mod efterårets storme og vinterens kulde. Quies Neopren Earband giver den ultimative beskyttelse af dine ører og er samtidig designet, så det både er komfortabelt og dækker ørerne perfekt.

Danmark er et cykelland. Nogle cykler, for at få motion, andre for at vinde og rigtig mange bruger cyklen som transportmiddel. Vi cykler til arbejde og uddannelse, til fritidsinteresser samt når vi skal ud at købe ind eller vi har andre ærinder.

                          

Som cyklist kender du problemet: Når du får fart i hjulene, betyder chillfaktoren, at ørerne lynhurtigt bliver kolde som istapper. Quies Earband er skræddersyet til cyklister. Det giver komplet beskyttelse, og det kan også bruges under cykelhjelmen.


Hemmeligheden er neopren

Neopren er et meget fleksibelt og tæt materiale med ekstremt god isoleringsevne. Det bliver brugt til mange slags outdoor-beklædning til sports- og fritidsbrug, fordi materialet har en super god isoleringsevne. Det gør neopren ideel til at beskytte mod både kulde, vind og vand. Den unikke isoleringsevne betyder ydermere, at Quies Earband er så tyndt, at du snildt kan have det på under cykelhjelmen.

 

Fakta om Quies Neopren Earband

- Top-isolerende, fleksibelt og tyndt materiale
- Komplet beskyttelse mod kulde, vind og vand
- Anatomisk facon, så ørerne er dækket perfekt
- Kan bruges med/uden hjelm
- Velegnet til alle outdoor-aktiviteter
- Fås i to størrelser og kan justeres individuelt
- Kan bruges af både børn og voksne

 

Her kan du købe pandebåndet

Køb Quies Neopren Earband på dit lokale apotek, apoteket-online.dk, webapoteket.dk eller apotekeren.dk. Quies Neopren Earband sælges i Danmark af PharmaForce. Få mere info på pharmaforce.dk.

Feltet.dk's app: Følg Paris-Nice nu
Nu er den her - Feltet.dk's helt nye unikke app! En gratis app. Download den før dine cykelvenner og kom forrest i feltet. 
Sidste chance: Deltag i Paris-Nice managerspillet
Managerspillene til Paris-Nice og Tirreno-Adriatico er åbnet. Dyst i mod alle Feltet.dk's brugere og opret en privat liga, hvor du kun dyster imod dine venner, familie eller arbejdskollegaer.
Feltet.dk køber Bikemania Magazine
Skandinaviens største online cykelportal Feltet.dk køber Bikemania Magazine og stifter samtidig et nyt selskab Motionsfeltet.dk ApS. 
Stor dansk virksomhed går ind i cykelsporten - Ny sponsor i Giroen
Den danske lysvirksomhed VELUX kan kalde sig ny sponsor af nogle af cykelsportens største løb.
Officielt: Københavnsk cykelfusion ser dagens lys
Team Interklima ABC Copenhagen vil fremover være et samarbejde mellem Amager Cykle Ring og ABC København.
Oversigt: Se alle de nye trøjer til 2024
Vi bringer her en oversigt over alle de nye trøjer, der kommer til at pryde landskabet i den kommende sæson.
UCI tager bizar sag op: Mekaniker klædte sig ud som rytter
UCI sanktionerer det amerikanske kontinentalhold, Cynisca Cycling, efter de sidste år forsøgte at snyde sig til en startplads i et belgisk endagsløb.
I dag starter årets store cykeldyst! Er du klar!?
Er du klar til sæsonens ultimative managerspil? Feltet.dk's sæson kører helt fra februar til cykelsæsonen slutter den 20. oktober.
Test: EKOI HEAT Concept 5
Kolde fingre kan ødelægge den gode oplevelse af en vintercykeltur - med EKOI Heat Concept 5 er det bare med at komme afsted.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet