04.11.2014 @ 09:25

”Gå aldrig ned på udstyr,” lyder en populær talemåde. Det gælder også, når du skal beskytte ørerne mod efterårets storme og vinterens kulde. Quies Neopren Earband giver den ultimative beskyttelse af dine ører og er samtidig designet, så det både er komfortabelt og dækker ørerne perfekt.

Danmark er et cykelland. Nogle cykler, for at få motion, andre for at vinde og rigtig mange bruger cyklen som transportmiddel. Vi cykler til arbejde og uddannelse, til fritidsinteresser samt når vi skal ud at købe ind eller vi har andre ærinder.

                          

Som cyklist kender du problemet: Når du får fart i hjulene, betyder chillfaktoren, at ørerne lynhurtigt bliver kolde som istapper. Quies Earband er skræddersyet til cyklister. Det giver komplet beskyttelse, og det kan også bruges under cykelhjelmen.


Hemmeligheden er neopren

Neopren er et meget fleksibelt og tæt materiale med ekstremt god isoleringsevne. Det bliver brugt til mange slags outdoor-beklædning til sports- og fritidsbrug, fordi materialet har en super god isoleringsevne. Det gør neopren ideel til at beskytte mod både kulde, vind og vand. Den unikke isoleringsevne betyder ydermere, at Quies Earband er så tyndt, at du snildt kan have det på under cykelhjelmen.

 

Fakta om Quies Neopren Earband

- Top-isolerende, fleksibelt og tyndt materiale
- Komplet beskyttelse mod kulde, vind og vand
- Anatomisk facon, så ørerne er dækket perfekt
- Kan bruges med/uden hjelm
- Velegnet til alle outdoor-aktiviteter
- Fås i to størrelser og kan justeres individuelt
- Kan bruges af både børn og voksne

 

Her kan du købe pandebåndet

Køb Quies Neopren Earband på dit lokale apotek, apoteket-online.dk, webapoteket.dk eller apotekeren.dk. Quies Neopren Earband sælges i Danmark af PharmaForce. Få mere info på pharmaforce.dk.

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x