17.01.2017 @ 17:15

På CES messen i Las Vegas har Garmin præsenteret nye Fēnix 5 serie.

Garmin kommer med nye ure til den kommende sæson. Garmin har netop præsenteret deres nye serie, som hedder Fēnix 5.


De nye Garmin Fēnix 5 GPS-multisportsure til atleter og outdoor-eventyrere er pakket med nye avancerede træningsfunktioner og performance-widget i stilfulde og atletiske design. Den nye fēnix 5-serie består af tre størrelser: Det mindre fēnix 5S (42 mm), det kompakte fēnix 5 (47 mm) og det ultimative fēnix 5X (51 mm) med TOPO-kort i farver. Alle modeller har håndledsbaseret pulsmåler.


Urene kommer i tre forskellige udgaver: Fēnix 5, Fēnix 5S og Fēnix 5X.

 


Fēnix 5
Fēnix 5 er det kompakte GPS-multisportsur (47 mm) med håndledsbaseret pulsmåler, avancerede træningsfunktioner og QuickFit™ urremme, så du hurtigt kan skifte mellem job til træning. Uanset hvilken sport, du dyrker, så er Fēnix 5 den perfekte træningsmakker takket være indbyggede aktivitetsprofiler og avancerede performancedata, samt Smart Notifications.

Fēnix 5 Sapphire Edition tilføjer ridsefast safirglas, ekstra QuickFit silikoneurrem og Wi-Fi-funktioner til automatisk upload af aktiviteter. 
Fēnix 5S

Fēnix 5S er vores mindste GPS-multisportsur (42 mm) og klar til enhver fitness- og outdoor-udfordring. Det er spækket med træningsfunktioner, som eksempelvis håndledsbaseret pulsmåler1, indbyggede aktivitetsprofiler med avancerede performancedata og navigationsfunktioner. Tilpas uret til din livsstil og dit eventyr med et udvalg af udskiftelige QuickFit™ remme, opylser Garmin. 


Fēnix 5S Sapphire Edition tilføjer ridsefast safirglas, ekstra QuickFit silikoneurrem og Wi-Fi-funktioner til automatisk upload af aktiviteter.

 

 

Fēnix 5X
Slå gårsdagens resultater, og vær sikker på at komme tilbage. Fēnix 5X er et sofistikeret ultra multisports-GPS-ur med fuldfarve TOPO kortlægning og funktioner til udendørs navigation. Når det er tid til at træne, tilbyder Fēnix håndledsbaseret pulsmåler og et antal avancerede træningsfunktioner, der er nemme at få adgang til i den nye Performance Widget. 

Alle Fēnix 5X modeller har yderst ridsefast safirglas og Wi-Fi® til automatisk upload af aktiviteter.


Se alle modellerne, farverne og priserne på Garmins hjemmeside.

Sidste chance: Deltag i Tirreno-Adriatico managerspillet
Managerspillet til Tirreno-Adriatico starter mandag klokken 12.30. Dyst i mod alle Feltet.dk's brugere og opret en privat liga, hvor du kun dyster imod dine venner, familie eller arbejdskollegaer.
Feltet.dk's app: Følg Paris-Nice nu
Nu er den her - Feltet.dk's helt nye unikke app! En gratis app. Download den før dine cykelvenner og kom forrest i feltet. 
Feltet.dk køber Bikemania Magazine
Skandinaviens største online cykelportal Feltet.dk køber Bikemania Magazine og stifter samtidig et nyt selskab Motionsfeltet.dk ApS. 
Stor dansk virksomhed går ind i cykelsporten - Ny sponsor i Giroen
Den danske lysvirksomhed VELUX kan kalde sig ny sponsor af nogle af cykelsportens største løb.
Officielt: Københavnsk cykelfusion ser dagens lys
Team Interklima ABC Copenhagen vil fremover være et samarbejde mellem Amager Cykle Ring og ABC København.
Oversigt: Se alle de nye trøjer til 2024
Vi bringer her en oversigt over alle de nye trøjer, der kommer til at pryde landskabet i den kommende sæson.
UCI tager bizar sag op: Mekaniker klædte sig ud som rytter
UCI sanktionerer det amerikanske kontinentalhold, Cynisca Cycling, efter de sidste år forsøgte at snyde sig til en startplads i et belgisk endagsløb.
I dag starter årets store cykeldyst! Er du klar!?
Er du klar til sæsonens ultimative managerspil? Feltet.dk's sæson kører helt fra februar til cykelsæsonen slutter den 20. oktober.
Test: EKOI HEAT Concept 5
Kolde fingre kan ødelægge den gode oplevelse af en vintercykeltur - med EKOI Heat Concept 5 er det bare med at komme afsted.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet