17.01.2017 @ 17:15

På CES messen i Las Vegas har Garmin præsenteret nye Fēnix 5 serie.

Garmin kommer med nye ure til den kommende sæson. Garmin har netop præsenteret deres nye serie, som hedder Fēnix 5.


De nye Garmin Fēnix 5 GPS-multisportsure til atleter og outdoor-eventyrere er pakket med nye avancerede træningsfunktioner og performance-widget i stilfulde og atletiske design. Den nye fēnix 5-serie består af tre størrelser: Det mindre fēnix 5S (42 mm), det kompakte fēnix 5 (47 mm) og det ultimative fēnix 5X (51 mm) med TOPO-kort i farver. Alle modeller har håndledsbaseret pulsmåler.


Urene kommer i tre forskellige udgaver: Fēnix 5, Fēnix 5S og Fēnix 5X.

 


Fēnix 5
Fēnix 5 er det kompakte GPS-multisportsur (47 mm) med håndledsbaseret pulsmåler, avancerede træningsfunktioner og QuickFit™ urremme, så du hurtigt kan skifte mellem job til træning. Uanset hvilken sport, du dyrker, så er Fēnix 5 den perfekte træningsmakker takket være indbyggede aktivitetsprofiler og avancerede performancedata, samt Smart Notifications.

Fēnix 5 Sapphire Edition tilføjer ridsefast safirglas, ekstra QuickFit silikoneurrem og Wi-Fi-funktioner til automatisk upload af aktiviteter.



 
Fēnix 5S

Fēnix 5S er vores mindste GPS-multisportsur (42 mm) og klar til enhver fitness- og outdoor-udfordring. Det er spækket med træningsfunktioner, som eksempelvis håndledsbaseret pulsmåler1, indbyggede aktivitetsprofiler med avancerede performancedata og navigationsfunktioner. Tilpas uret til din livsstil og dit eventyr med et udvalg af udskiftelige QuickFit™ remme, opylser Garmin. 


Fēnix 5S Sapphire Edition tilføjer ridsefast safirglas, ekstra QuickFit silikoneurrem og Wi-Fi-funktioner til automatisk upload af aktiviteter.





 

 

Fēnix 5X
Slå gårsdagens resultater, og vær sikker på at komme tilbage. Fēnix 5X er et sofistikeret ultra multisports-GPS-ur med fuldfarve TOPO kortlægning og funktioner til udendørs navigation. Når det er tid til at træne, tilbyder Fēnix håndledsbaseret pulsmåler og et antal avancerede træningsfunktioner, der er nemme at få adgang til i den nye Performance Widget. 

Alle Fēnix 5X modeller har yderst ridsefast safirglas og Wi-Fi® til automatisk upload af aktiviteter.


Se alle modellerne, farverne og priserne på Garmins hjemmeside.

Giro-spillet åbnet for tilmelding
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet