17.01.2017 @ 17:15

På CES messen i Las Vegas har Garmin præsenteret nye Fēnix 5 serie.

Garmin kommer med nye ure til den kommende sæson. Garmin har netop præsenteret deres nye serie, som hedder Fēnix 5.


De nye Garmin Fēnix 5 GPS-multisportsure til atleter og outdoor-eventyrere er pakket med nye avancerede træningsfunktioner og performance-widget i stilfulde og atletiske design. Den nye fēnix 5-serie består af tre størrelser: Det mindre fēnix 5S (42 mm), det kompakte fēnix 5 (47 mm) og det ultimative fēnix 5X (51 mm) med TOPO-kort i farver. Alle modeller har håndledsbaseret pulsmåler.


Urene kommer i tre forskellige udgaver: Fēnix 5, Fēnix 5S og Fēnix 5X.

 


Fēnix 5
Fēnix 5 er det kompakte GPS-multisportsur (47 mm) med håndledsbaseret pulsmåler, avancerede træningsfunktioner og QuickFit™ urremme, så du hurtigt kan skifte mellem job til træning. Uanset hvilken sport, du dyrker, så er Fēnix 5 den perfekte træningsmakker takket være indbyggede aktivitetsprofiler og avancerede performancedata, samt Smart Notifications.

Fēnix 5 Sapphire Edition tilføjer ridsefast safirglas, ekstra QuickFit silikoneurrem og Wi-Fi-funktioner til automatisk upload af aktiviteter. 
Fēnix 5S

Fēnix 5S er vores mindste GPS-multisportsur (42 mm) og klar til enhver fitness- og outdoor-udfordring. Det er spækket med træningsfunktioner, som eksempelvis håndledsbaseret pulsmåler1, indbyggede aktivitetsprofiler med avancerede performancedata og navigationsfunktioner. Tilpas uret til din livsstil og dit eventyr med et udvalg af udskiftelige QuickFit™ remme, opylser Garmin. 


Fēnix 5S Sapphire Edition tilføjer ridsefast safirglas, ekstra QuickFit silikoneurrem og Wi-Fi-funktioner til automatisk upload af aktiviteter.

 

 

Fēnix 5X
Slå gårsdagens resultater, og vær sikker på at komme tilbage. Fēnix 5X er et sofistikeret ultra multisports-GPS-ur med fuldfarve TOPO kortlægning og funktioner til udendørs navigation. Når det er tid til at træne, tilbyder Fēnix håndledsbaseret pulsmåler og et antal avancerede træningsfunktioner, der er nemme at få adgang til i den nye Performance Widget. 

Alle Fēnix 5X modeller har yderst ridsefast safirglas og Wi-Fi® til automatisk upload af aktiviteter.


Se alle modellerne, farverne og priserne på Garmins hjemmeside.

Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Sjovt du nævner Cancellara. Han forstår heller ikke hvorfor forfølgerne ikke kan nosse sig sammen: https://www.feltet.dk/nyheder/cancellara_revser_jumbos_rivaler_saa_krigere_men_ikke_hjerner/Jeg kom i besiddelse af en kædemåler. Den viste, at kæden var i god stand på den ene af mine cykler, og nedslidt på min anden. Så overvejede jeg at gå i krig med at skifte kæden selv, hvilket ville indebære anskaffelse af en kædeskiller. Men jeg endte med at give cykelsmeden en chance mere, og hvis der så fx var lang ventetid på at få skiftet kæden, kunne jeg evt tage cyklen med mig hjem igen. Det viste sig dog, at ventetiden kun var på få dage denne gang, så det var fint. Men beskeden var, at de som standard skifter både kæde og bagkrans. Det har de nok deres gode grunde til, men det motiverede mig i al fald til at prøve at klare kædeskiftet selv næste gang og så se, om man ikke kan få kransen til at holde lidt længere. Det skal lige siges, at jeg som regel har benyttet kædeskiftet hos cykelsmeden til også at få klaret andre ting. Egentlig er et enkelt årligt besøg hos cykelsmeden pr. cykel vel udmærket. P.S.: Den kædeskiller de har i butikken, er en lige lovlig pebret sag - henved 350 kroner, mener jeg der stod. Hvad ville I give for en kædeskiller? Tadej Pogacar ser frem til endnu et hårdt løb mellem ham og cross-duellanterne Wout van Aert og Mathieu van der Poel, når de søndag kører Flanderen Rundt.  Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/pogacar_er_klar_til_vildt_loeb_igen/Onsdag skulle Julius Johansen have kørt Dwars door Vlaanderen, men på grund af sygdom tidligere i marts til andre ryttere er han blevet skiftet ud. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/julius_johansen_haaber_paa_roubaix_jeg_staar_et_godt_sted/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x