27.07.2016 @ 20:00

Hvis Garmin 1000 og 520'eren fik et barn, så ville det være resultatet. Garmin sender to nye produkter på markedet i juli måned. Det er Garmin Edge 820 og Edge Explore 820.

Garmin Edge 820

Edge 820 er den lette og kompakte touchscreen-cykelcomputer til seriøse cykelryttere, der har brug for GPS-navigation og højdemåler, som fortæller dig hvor hurtigt, hvor højt og hvor langt du har kørt. Uanset om du træner til den næste konkurrence eller ønsker at opnå dine personlige mål, giver Edge 820 dig omfattende performanceovervågning som VO2 max1 estimering, restitutionsanbefaling og avanceret cykledynamik. Inklusive GroupTrack som holder styr på gruppen, Strava Live-segmenter på enheden, Smart Notifications og tilpassede apps og widgets fra Connect IQ.


Garmin Edge 820 Explore

Eventyrere og turcyklister, gør jer klar til outdooroplevelser med Edge Explore 820, den kompakte cykelcomputer til dig, der ønsker komfort og omfattende navigation på din næste tur. Med kapacitiv touchscreen og sving-for-sving-GPS-navigation på og uden for vejene. GroupTrack giver mulighed for gruppesporing, så du ved, hvor dine cyklevenner er, selv når gruppen ikke er samlet. Med adgang til en række connectede funktioner som Smart Notifications og tilpassede apps og widgets fra Connect IQTM. Inklusive indbygget registrering af uheld og kompatibilitet med VariaTM Rearview cykelradar for øget cyklistopmærksomhed.
 

GroupTrack
En af de største nyheder ved Edge 820, er den nye GroupTrack-funktion, som giver mulighed for gruppesporing, så du ved, hvor dine cykelvenner er, selv når gruppen ikke er samlet. Se funktionen illustreret i denne video. Tidligere har Garmin kun understøttet Livetrack, så dine venner og familie kan se, hvor du er. Nu er det altså muligt at lave en gruppesporing også.

Du kan connecte din Garmin Edge 820 til Facebook og din Garmin Connect-konto, hvor du kan se, hvor dine venner, familie og træningskammerater er henne indenfor en radius af 16 kilometer. Du har også mulighed for at se, de ryttere, som ikke har en Garmin computer, som understøtter denne funktion. F.eks. en Garmin 1000, men de kan dog ikke se dig.Sammenligning af Garmins produkter

(Klik for stor størrelse)

Garmins priser:

Edge 820 - 3399,-
I kassen: Edge 820, holdere (standard og outfront), USB-kabel, sikringsstrop, quick guide.

Edge 820 Bundle - 4199,-
I kassen: Edge 820, holdere (standard og outfront), hastighedssensor, kadencesensor, softstrap-pulsmåler, USB-kabel, sikringsstrop, quick guide.

Edge Explore 820 - 2949,-
I kassen: Edge Explore 820, holdere (standard og outfront), USB-kabel, sikringsstrop, quick guide.
 

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x