27.07.2016 @ 20:00

Hvis Garmin 1000 og 520'eren fik et barn, så ville det være resultatet. Garmin sender to nye produkter på markedet i juli måned. Det er Garmin Edge 820 og Edge Explore 820.

Garmin Edge 820

Edge 820 er den lette og kompakte touchscreen-cykelcomputer til seriøse cykelryttere, der har brug for GPS-navigation og højdemåler, som fortæller dig hvor hurtigt, hvor højt og hvor langt du har kørt. Uanset om du træner til den næste konkurrence eller ønsker at opnå dine personlige mål, giver Edge 820 dig omfattende performanceovervågning som VO2 max1 estimering, restitutionsanbefaling og avanceret cykledynamik. Inklusive GroupTrack som holder styr på gruppen, Strava Live-segmenter på enheden, Smart Notifications og tilpassede apps og widgets fra Connect IQ.


Garmin Edge 820 Explore

Eventyrere og turcyklister, gør jer klar til outdooroplevelser med Edge Explore 820, den kompakte cykelcomputer til dig, der ønsker komfort og omfattende navigation på din næste tur. Med kapacitiv touchscreen og sving-for-sving-GPS-navigation på og uden for vejene. GroupTrack giver mulighed for gruppesporing, så du ved, hvor dine cyklevenner er, selv når gruppen ikke er samlet. Med adgang til en række connectede funktioner som Smart Notifications og tilpassede apps og widgets fra Connect IQTM. Inklusive indbygget registrering af uheld og kompatibilitet med VariaTM Rearview cykelradar for øget cyklistopmærksomhed.
 

GroupTrack
En af de største nyheder ved Edge 820, er den nye GroupTrack-funktion, som giver mulighed for gruppesporing, så du ved, hvor dine cykelvenner er, selv når gruppen ikke er samlet. Se funktionen illustreret i denne video. Tidligere har Garmin kun understøttet Livetrack, så dine venner og familie kan se, hvor du er. Nu er det altså muligt at lave en gruppesporing også.

Du kan connecte din Garmin Edge 820 til Facebook og din Garmin Connect-konto, hvor du kan se, hvor dine venner, familie og træningskammerater er henne indenfor en radius af 16 kilometer. Du har også mulighed for at se, de ryttere, som ikke har en Garmin computer, som understøtter denne funktion. F.eks. en Garmin 1000, men de kan dog ikke se dig.Sammenligning af Garmins produkter

(Klik for stor størrelse)

Garmins priser:

Edge 820 - 3399,-
I kassen: Edge 820, holdere (standard og outfront), USB-kabel, sikringsstrop, quick guide.

Edge 820 Bundle - 4199,-
I kassen: Edge 820, holdere (standard og outfront), hastighedssensor, kadencesensor, softstrap-pulsmåler, USB-kabel, sikringsstrop, quick guide.

Edge Explore 820 - 2949,-
I kassen: Edge Explore 820, holdere (standard og outfront), USB-kabel, sikringsstrop, quick guide.
 

Feltet.dk's app: Følg Paris-Nice nu
Nu er den her - Feltet.dk's helt nye unikke app! En gratis app. Download den før dine cykelvenner og kom forrest i feltet. 
Sidste chance: Deltag i Paris-Nice managerspillet
Managerspillene til Paris-Nice og Tirreno-Adriatico er åbnet. Dyst i mod alle Feltet.dk's brugere og opret en privat liga, hvor du kun dyster imod dine venner, familie eller arbejdskollegaer.
Feltet.dk køber Bikemania Magazine
Skandinaviens største online cykelportal Feltet.dk køber Bikemania Magazine og stifter samtidig et nyt selskab Motionsfeltet.dk ApS. 
Stor dansk virksomhed går ind i cykelsporten - Ny sponsor i Giroen
Den danske lysvirksomhed VELUX kan kalde sig ny sponsor af nogle af cykelsportens største løb.
Officielt: Københavnsk cykelfusion ser dagens lys
Team Interklima ABC Copenhagen vil fremover være et samarbejde mellem Amager Cykle Ring og ABC København.
Oversigt: Se alle de nye trøjer til 2024
Vi bringer her en oversigt over alle de nye trøjer, der kommer til at pryde landskabet i den kommende sæson.
UCI tager bizar sag op: Mekaniker klædte sig ud som rytter
UCI sanktionerer det amerikanske kontinentalhold, Cynisca Cycling, efter de sidste år forsøgte at snyde sig til en startplads i et belgisk endagsløb.
I dag starter årets store cykeldyst! Er du klar!?
Er du klar til sæsonens ultimative managerspil? Feltet.dk's sæson kører helt fra februar til cykelsæsonen slutter den 20. oktober.
Test: EKOI HEAT Concept 5
Kolde fingre kan ødelægge den gode oplevelse af en vintercykeltur - med EKOI Heat Concept 5 er det bare med at komme afsted.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet