02.02.2017 @ 13:35

Canyon sender nu en ny highend cykel på markedet kaldet Ultimate CF Evo. 

‘‘Hvor tæt kan vi komme på at skabe den perfekte landevejscykel?’’

Sådan lyder spørgsmålet fra Canyons Development Team i pressemeddelelse. Det var det spørgsmål, som de stillede sig selv ved opstarten af Ultimate CF EVO projektet. 

Det, Canyon er endt med at skabe, er en ramme på kun 665 gram, og forgaffel der vejer 270 gram. Der er ikke gået på kompromis med den stivhed, komfort og holdbarhed, der har bragt Ultimate rammen op på de øverste trin på Grand Tour podier, lyder det fra Canyon.

Med den nye Ultimate CF EVO, så har Canyon skabt deres letteste og teknisk mest avancerede rammesæt nogensinde. Fra at vægtoptimere komponenter til brugen af eksotiske og komposit materialer, så har lav vægt været tilstræbt som en de vigtigste faktorer for landevejscykel performance gennem professionel cyklings historie.
 

I det 21. århundrede gjorde carbon sin entre og ændrede totalt konventionelt cykeldesign, og materialet gav nye muligheder for ingeniørerne vedrørende nye udformninger og applikationer for lettere designs end nogensinde før.

 


Lav vægt var dog ikke den eneste fordel

I over et årti har Ultimate CF SLX repræsenteret det ypperste af Canyons ingeniørkunnen. Ved at forene alle performance faktorer - uovertruffen stiffness-to-weight forhold, energibesparende komfort og wattbesparende aerodynamisk effektivitet - så er Ultimate CF SLX med rette betragtet som en af de mest komplette landevejscykler på markedet.
 

"Hemmelighederne bag de enestående testresultater findes i et markant optimeret layup, der består af ultra-high modulus pitch-based fibre, hvilke der kræves en speciel tilladelse fra Japans forsvarsministerie for at få tilgang til. Disse fibre gør det muligt for Ultimate CF EVO at levere hidtil uhørte niveauer vedrørende stivhed og responsvillighed i kombination med sin utroligt lave vægt," skriver Canyon i deres pressemeddelelse. 
 

Canyon tilbyder to komplette cykler, Ultimate CF EVO 10.0 SL og Ultimate CF EVO 10.0 LTD, der tydeliggør, hvad deres top landevejscykler kan præstere. Derudover tilbydes Ultimate CF EVO også som komplet rammesæt inklusiv H36 Aerocockpit CF og S15 VCLS 2.0 sadelpind, der giver rytterne et blankt lærred til at virkeliggøre deres drømmecykel på.

Se mere om cyklen på: www.canyon.com/evo/ ​

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x