02.02.2017 @ 13:35

Canyon sender nu en ny highend cykel på markedet kaldet Ultimate CF Evo. 

‘‘Hvor tæt kan vi komme på at skabe den perfekte landevejscykel?’’

Sådan lyder spørgsmålet fra Canyons Development Team i pressemeddelelse. Det var det spørgsmål, som de stillede sig selv ved opstarten af Ultimate CF EVO projektet. 

Det, Canyon er endt med at skabe, er en ramme på kun 665 gram, og forgaffel der vejer 270 gram. Der er ikke gået på kompromis med den stivhed, komfort og holdbarhed, der har bragt Ultimate rammen op på de øverste trin på Grand Tour podier, lyder det fra Canyon.

Med den nye Ultimate CF EVO, så har Canyon skabt deres letteste og teknisk mest avancerede rammesæt nogensinde. Fra at vægtoptimere komponenter til brugen af eksotiske og komposit materialer, så har lav vægt været tilstræbt som en de vigtigste faktorer for landevejscykel performance gennem professionel cyklings historie.
 

I det 21. århundrede gjorde carbon sin entre og ændrede totalt konventionelt cykeldesign, og materialet gav nye muligheder for ingeniørerne vedrørende nye udformninger og applikationer for lettere designs end nogensinde før.

 


Lav vægt var dog ikke den eneste fordel

I over et årti har Ultimate CF SLX repræsenteret det ypperste af Canyons ingeniørkunnen. Ved at forene alle performance faktorer - uovertruffen stiffness-to-weight forhold, energibesparende komfort og wattbesparende aerodynamisk effektivitet - så er Ultimate CF SLX med rette betragtet som en af de mest komplette landevejscykler på markedet.
 

"Hemmelighederne bag de enestående testresultater findes i et markant optimeret layup, der består af ultra-high modulus pitch-based fibre, hvilke der kræves en speciel tilladelse fra Japans forsvarsministerie for at få tilgang til. Disse fibre gør det muligt for Ultimate CF EVO at levere hidtil uhørte niveauer vedrørende stivhed og responsvillighed i kombination med sin utroligt lave vægt," skriver Canyon i deres pressemeddelelse. 
 

Canyon tilbyder to komplette cykler, Ultimate CF EVO 10.0 SL og Ultimate CF EVO 10.0 LTD, der tydeliggør, hvad deres top landevejscykler kan præstere. Derudover tilbydes Ultimate CF EVO også som komplet rammesæt inklusiv H36 Aerocockpit CF og S15 VCLS 2.0 sadelpind, der giver rytterne et blankt lærred til at virkeliggøre deres drømmecykel på.

Se mere om cyklen på: www.canyon.com/evo/ ​

Feltet.dk's app: Følg Paris-Nice nu
Nu er den her - Feltet.dk's helt nye unikke app! En gratis app. Download den før dine cykelvenner og kom forrest i feltet. 
Sidste chance: Deltag i Paris-Nice managerspillet
Managerspillene til Paris-Nice og Tirreno-Adriatico er åbnet. Dyst i mod alle Feltet.dk's brugere og opret en privat liga, hvor du kun dyster imod dine venner, familie eller arbejdskollegaer.
Feltet.dk køber Bikemania Magazine
Skandinaviens største online cykelportal Feltet.dk køber Bikemania Magazine og stifter samtidig et nyt selskab Motionsfeltet.dk ApS. 
Stor dansk virksomhed går ind i cykelsporten - Ny sponsor i Giroen
Den danske lysvirksomhed VELUX kan kalde sig ny sponsor af nogle af cykelsportens største løb.
Officielt: Københavnsk cykelfusion ser dagens lys
Team Interklima ABC Copenhagen vil fremover være et samarbejde mellem Amager Cykle Ring og ABC København.
Oversigt: Se alle de nye trøjer til 2024
Vi bringer her en oversigt over alle de nye trøjer, der kommer til at pryde landskabet i den kommende sæson.
UCI tager bizar sag op: Mekaniker klædte sig ud som rytter
UCI sanktionerer det amerikanske kontinentalhold, Cynisca Cycling, efter de sidste år forsøgte at snyde sig til en startplads i et belgisk endagsløb.
I dag starter årets store cykeldyst! Er du klar!?
Er du klar til sæsonens ultimative managerspil? Feltet.dk's sæson kører helt fra februar til cykelsæsonen slutter den 20. oktober.
Test: EKOI HEAT Concept 5
Kolde fingre kan ødelægge den gode oplevelse af en vintercykeltur - med EKOI Heat Concept 5 er det bare med at komme afsted.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet