03.05.2017 @ 08:20

Fredag starter årets Giro d'Italia. Feltet.dk er igen klar med et stort managerspil - og der er præmier for næsten 50.000 kroner. Vind en lækker racercykel til 17.990 kroner! Sæt dit managerhold nu!

Giro d'Italia står for døren - og det er tid til at sætte sit managerhold og udfordrer sine venner, familie med mere til en dyst om cykelviden. Feltet.dks Giro d'Italia managerspil er åben for tilmelding og sidste frist er fredag klokken 14.00! Sæt dit hold nu og vind nogle af de mange præmier. Der er præmier til de 60 bedste og de 21 etapevindere! 

Update: Præmielisten er blevet udvidet fra de 50 bedste til nu at omfatte den 60 bedste samt de 21 etapevindere.

SÆT DIT MANAGERHOLD NU OG DYST IMOD VENNERNE

PRÆMIER

1. præmie RF-C502i Team Edition m/Ultegra - Værdi 17.990 kroner

 

2. præmie Gavekort til Juhl Cycling
Du får et gavekort til Juhl Cycling.dk på 5.000 kroner, hvor du frit kan vælge imellem produkter.
Se mere: www.juhlcycling.dk

3. præmie: 
Du får et gavekort til Juhl Cycling.dk på 2.500 kroner, hvor du frit kan vælge imellem produkter.
Se mere: www.juhlcycling.dk

4. præmie: Ryders solbriller  - 1.699 kroner


Sponsor: www.ryderseyewear.dk

5-6. præmie: Team Motionsfeltet.dk - premium medlemsskab - værdi 1.450 kroner
Bliv en del af Team Motionsfeltet.dks premium. Se mere www.feltet.dk/team

7.-8. præmie: Ryders solbriller Seventh - 899 kroner


Sponsor: www.ryderseyewear.dk
 

9.-11. præmie: Rhythm+ Pulsmåler - 799 kroner


Rhythm+ Pulsmåler armbånd er super behageligt at have på og sidder på armen, så du slipper for den irriterende brystrem. Super præcise målinger med patenteret optisk sensor teknologi og pålidelig data. Den nøjagtig måling af træningsintensitet er et område, hvor mange andre produkter kommer til kort, men IKKE Rhythm +™. Rhythm+ pulsmåler armbånd er også derfor valgt som pulsmåler til det nye 6-Day Series cykelløb på banen.

Sponsor: www.scoschedanmark.dk/rhythm

12.-22. præmie: 2 billetter til Grøn Koncert - værdi 500 kroner
To billetter til Grøn Koncert. 

23-32. præmie: La Corsa Rosa bog - værdi 349,95 kroner
Vind den store Giro d'Italia bog på 666 sider. 
Sponsor: www.feltet.dk/webshop

33.-34. præmie: Bogen sportshjerte - værdi 149,95 kroner
Sponsor: www.feltet.dk/webshop

35.-49. præmie: Gratis deltagelse i Tour de France managerspillet - værdi 69 kroner
Sponsor: www.feltet.dk/manager 

50.-60. præmie: Et freebet på Fanpicks.dk til en værdi af 50 kroner
Sponsor: www.fanpicks.dk


ETAPEPRÆMIER
Alle etapevinderne vinder et gavekort fra Python Pro på 200 kroner, som gælder i to måneder efter spillets afslutning. Præmien er eksklusiv fragt, som altid skal betales.

Sponsor: www.pythonpro.com

SÆT DIT MANAGERHOLD NU OG DYST IMOD VENNERNE

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Efter appetizeren Classic Brugge-De Panne bliver det på fredag rigtigt alvor i den belgiske klassikersæson. Med en rute, der er nært beslægtet med den, der en uge senere benyttes i Flandern Rundt, har E3 Saxo Classic opbygget et ry som den helt store test for de største klassikerspecialister, der er klar til at grave dybt en sidste gang inden det helt stor slag i Vlaanderen’s Mooiste. Det er med andre ord tid til den store generalprøve og tid til at finde ud af, hvem vi kan vente at se øverst på podiet i Oudenaarde om lidt over en uge! Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_e3_saxo_classic_2023/I denne uge køres det lille og stærkt kuperede Settimana Internazionale Coppi e Bartali, der i år har en uhyre stjernebesat startliste. Tidspres gør det umuligt at bringe store, forkromede etapeoptakter, men hver dag giver vi en ganske kort favoritvurdering af den kommende dags begivenheder. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_3_etape_af_settimana_internazionale_coppi_e_bartali_2023/Olav Kooij leverede en sublim indsats i det sjaskvåde Brugge-De Panne løb, men han var tæt på at opgive undervejs. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/kooij_taet_paa_stor_triumf_jeg_troede_at_mit_loeb_var_slut/Kommer til at tænke på om grunden til at du hellere vil have skivebremser har noget at gøre med at raceren har fiberhjul. Har du prøvet et aluhjul eller et Shimano fiberhjul med alu bremseflade?

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x