27.03.2017 @ 14:39

"Vores mål med Grejsdalsløbet er at afvikle et godt og sikkert motionscykelløb hvert år, som er en god oplevelse for alle nye og tilbagevendende deltagere - og samtidig forny os hvert år," sådan lyder målsætningen fra Jacob Jalving fra Vejle Cykel Motion forud for årets Grejsdalsløb.

Ruter for alle

Siden første løb i 1989 har løbet udviklet sig til at have opnået et maksimum med 4.500 deltagere fordelt over fem ruter. De seje deltagere tager ruterne fra 85 km til ”kongeetapen” på 220 kilometer (med cirka 2.500 højdemeter) og for familierne er der en hyggelige rute på 35 kilometer. Så der er plads til cykelmotionister på alle niveauer.
 

Begrænset deltagerantal

Grejsdalsløbet afvikles søndag, den 14. maj 2017 (Bededagsweekenden). Tilmeldingerne er godt i gang til dette års løb, og Grejsdalsløbet forventer udsolgt igen i år med 4.500 deltagere.

"Vi ønsker ikke at hæve deltagerloftet, da vi mener, alle skal have en god oplevelse på vejene i og omkring Vejle, hvor man føler, at der er plads på vejene," forklarer Jacob Jalving.
 

”Forårsklassiker”

Mange motionister ser i dag Grejsdalsløbet som en ”forårsklassiker”, hvor de skal prøve sig selv og ikke mindst deres udstyr af i det flotte og kuperede terræn omkring Vejle.

"Vi har nogle stigninger, der kan få selv den stærkeste rytter ud af sadlen. Husk at få en bakkeoversigt til at sætte om styret, så du kan tælle ned til mål. Vi er igen i år en del af 'Den Jyske Udfordring', en serie af spændende Jyske motionsløb i løbet af maj med samlet klassement," tilføjer arrangøren. 
 

Et rent løb

For at kunne fortsætte med at afholde så stort et løb har Grejsdalsløbet de seneste par år arbejdet på at gøre løbet renere med indførelse af dropzoner for affald på ruterne og introduceret en film om Grejsdalsløbet som et rent løb."I år vil vi ikke udlevere en plasticpose med tryksager sammen med løbsnummeret, da det i mange tilfælde havner i skraldespandene, men der vil stadig være en energigel at stikke i baglommen. Vi fortsætter også med at ombytte punkterede slanger, der afleveres i depoter, til en ny så længe lager haves." 
 

Årets løb

Igen i år har Grejsdalsløbet også Race Marshalls på motorcykler. Live streaming fra stigningen på Chr. Winthers vej vil arrangørerne også gentage.

"De største ændringer i år vil være i Expo/cafe-området, som vi håber vil være en tiltrækkende oase for deltagere og tilskuere, hvor man kan sidde og spise sit velfortjente varme måltid. Vi ser frem til endnu et godt Grejsdalsløb i Vejle, hvor benene kan blive testet i bakkerne. Formen og vejret har vi ikke kontrol over. Vi lover til gengæld, at bakkerne står klar til at blive besteget. I depoterne har vi glade og friske hjælpere klar til at supportere deltagerne." 
 

Følg Grejsdalsløbet

Der kommer løbende nyheder på Grejsdalsløbets hjemmeside www.grejsdalsloebet.dk og ikke mindst på løbets FB-side. Hvis du gerne vil have nyhederne hurtigt, vil arrangørerne anbefale, at man ”liker” deres FB-side, så man hurtigt bliver ajourført med nyheder fra Grejsdalsløbet. Del også gerne billeder på Instagram under hashtagget #Grejsdalsløbet.

 

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x