09.12.2016 @ 13:27

Skal du have en fed cykeloplevelse på årets sidste dag? Så arrangeres der Nytårscross og MTB på Nordhavnen i København.

Er du klar til 45 minutter eller en times udfordring i Københavns vildest og mest urbane miljø? Så har du muligheden nu. CyclingPlanet arrangerer nemlig cykelløb den 31. december på Nordhavnen i København. Ruten er cirka tre kilometer lang. 


"Nogle af Danmarks cykelkendisser vil også stille til start i form af Brian Holm, juniorverdensmesteren Jakob Egholm, vm-sølvinderen Mikkel Bjerg, Bo Hamburger," forklarer kommerciel løbsleder Lars Maagaard.

"Kom og kør julefedtet af inden nytårsaften og få en sjov dag i sadlen på årets sidste dag. En glimrende måde at slutte sin cykelsæson af på," smiler Maagaard.

Løbet afvikles over to klasser. Første start går klokken 10.00, hvor en kombiklasse (cross/MTB) sendes ud og kører 45 minutter på ruten. Klokken 11.15 køres et crossløb på en time for de erfarne og hurtige.

Danmarks største fordelsklub, Team Motionsfeltet.dk, vil også være til start i både cross og MTB-løbet, så vil du gerne høre mere om Team Motionsfeltet.dk, så er der også mulighed for dette til løbet. 

 

Løbet afvikles den 31. december på adressen: Kattegatvej 2, 2100 København Ø.

TILMELD DIG HER

Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet