16.03.2015 @ 14:14

Nyt er det ikke, at der Kristi Himmelfartsdag køres motionscykelløb i Skanderborg. Den 14. maj er det nemlig 33. gang løbet skydes i gang, og en forhåbentlig stor flok glade, friske og forventningsfulde motionsryttere sendes ud i bakkerne omkring Skanderborg. Men...

Nyt er det derimod, at "CyclingParts Race-Danmarks Højeste Motionscykelløb" i år har startet samarbejde op med Stjerne Tour de Grindsted og Grejsdalsløbet i Vejle. Sammen har de tre motionsklassikere søsat ”Den Jyske Udfordring” med Sporti som bindeled.

Du kan her vælge mellem ”Den Barske” udgave, som byder på 585 kilometer og mere end 5800 højdemeter, eller ”Den Hårde” version på 400 kilometer og mere end 3900 højdemeter. Det indebærer, at du over de 12 dage de tre løb afvikles, deltager i alle tre. Udover separate tider også kan få én samlet tid og placering. Det er utvivlsomt en udfordring, der vil kunne give anledning til en del væddemål i klubben eller på jobbet. Du kan naturligvis læse meget mere om dette tiltag på løbenes respektive hjemmesider samt på sporti.dk, der som tidtager holder styr på den del.
 

"Samarbejdet med løbene i Vejle og Grindsted er helt nyt og i sin meget spæde start, men der er enighed om, at det er noget, der kan og skal videreudvikles, så i Skanderborg forventer vi os meget af dette i de kommende år," forklarer Jesper Nordland til Motionsfeltet.dk

Mere nyt

Nyt til CyclingParts Race-Danmarks Højeste Motionscykelløb i Skanderborg er også, at et andet samarbejde forventes etableret.

"Der er bestilt BMW-Marshallls til løbet, og alt tyder på, at vi for hjælp af 4-6 motorcykler. Vi har også i år ”reserveret” de første starter på 140 km distancen til deltagere, der kører +32 km/t i gennemsnit, og i første omgang er det tanken, at det er disse grupper, der vil blive ledsaget af motorcykler. Det er dog vigtigt at understrege, at det ikke tilsidesætter anden trafik, og at det stadig er færdselsloven, der køres efter. En efterfølgende evaluering vil så afgøre, hvorvidt det er noget der skal udvides også til andre distancer," forklarer Jesper Nordland. 
 

I lighed med tidligere år, er det de kendte distancer på henholdsvis 25, 65, 100, 140 og 185 km, der tilbydes, og som altid foregår det i det østjyske søhøjland. Som ordet næsten fortæller, er det et dejligt kuperet landskab og en fantastisk natur, der uanset distance vil byde på oplevelser for alle sanserne og cykelmæssige udfordringer for enhver. Der vil naturligvis være depoter undervejs, hvor vådt og tørt kan indtages og provianteres.

Med andre ord, vil der være al mulig grund til, at tage en tur på cyklen enten selv, med familien, kollegerne, venner/veninder fra klubben eller måske med naboerne hjemme fra vejen.
 

CyclingParts Race-Danmarks Højeste Motionscykelløb satte i et forrygende godt cykelvejr deltagerrekord i 2014, og i forventning om et tilsvarende godt vejr den 14. maj i år, håber løbsararngørerne meget, at du vil være med til at slå den rekord.
 

Læs mere om løbet og tilmelding på www.dkhojeste.dk.

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x