04.05.2015 @ 11:05

Stortalentet Magnus Cort er med, når den traditionsrige landevejsklassiker, Stjerneløbet, bliver afholdt søndag den 17. maj i Roskilde.

Trods sin unge alder har han et væld af sejre med sig i bagagen, når Magnus Cort fra ORICA GreenEDGE Cycling skal køre Stjerneløbet i Roskilde til maj. I 2014 kunne han tegne sig for 12 sejre heriblandt en etapesejr i Post Danmark Rundt. Han er en dygtig allround-rytter. men har sine forcer i sprinter og endagsløb.

 

”Stjerneløbet er et helt specielt løb, hvor man kombinerer linjeløb og enkeltstart på en måde, som man ellers aldrig gør. Det glæder jeg mig rigtig meget til at prøve. Det er ikke noget, jeg har prøvet før, så det bliver meget spændende”, siger Magnus Cort.


Hos arrangørerne bag løbet er der begejstring for, at Cort bliver en del af løbet.

 

”Vi er super glade for, at Magnus har meldt sig klar til start. Han har virkelig vist sine kvaliteter og kan gøre løbet rigtigt interessant”, siger Bo Wacker fra DGI og fortsætter: ”For os er det vigtigt, at Stjerneløbet bliver en stor oplevelse for både ryttere og publikum. Derfor lægger vi meget energi i at få gode ryttere til start i eliteløbet og fantastiske rammer for motionsrytterne”.

 

Motionister møder eliten
DGI relancerede det traditionsrige cykelløb sidste år med en kombination af eliteløb og motionsløb. Tanken var at lave et cykelløb af høj kvalitet med fokus på sikkerhed. I år er ruten for motionsryttere 73 km på dele af den stjerneformede rute, som eliteløbet også kører på.

 

”Det er med dyb respekt, man går ind i et cykelløb med så lang og vigtig en historie. År et var en stor succes med de danske eliteteams til start og 400 ryttere i motionsløbet. Vi glæder os til at gentage succesen igen i år,” siger Bo Wacker.

 

Stjerneløbet bliver kørt den 17. maj 2015 fra Vikingeskibsmuseet i Roskilde. Tjek www.dgi.dk/stjerneloeb for mere information og for tilmelding til motionsløbet.

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x