04.05.2015 @ 11:05

Stortalentet Magnus Cort er med, når den traditionsrige landevejsklassiker, Stjerneløbet, bliver afholdt søndag den 17. maj i Roskilde.

Trods sin unge alder har han et væld af sejre med sig i bagagen, når Magnus Cort fra ORICA GreenEDGE Cycling skal køre Stjerneløbet i Roskilde til maj. I 2014 kunne han tegne sig for 12 sejre heriblandt en etapesejr i Post Danmark Rundt. Han er en dygtig allround-rytter. men har sine forcer i sprinter og endagsløb.

 

”Stjerneløbet er et helt specielt løb, hvor man kombinerer linjeløb og enkeltstart på en måde, som man ellers aldrig gør. Det glæder jeg mig rigtig meget til at prøve. Det er ikke noget, jeg har prøvet før, så det bliver meget spændende”, siger Magnus Cort.


Hos arrangørerne bag løbet er der begejstring for, at Cort bliver en del af løbet.

 

”Vi er super glade for, at Magnus har meldt sig klar til start. Han har virkelig vist sine kvaliteter og kan gøre løbet rigtigt interessant”, siger Bo Wacker fra DGI og fortsætter: ”For os er det vigtigt, at Stjerneløbet bliver en stor oplevelse for både ryttere og publikum. Derfor lægger vi meget energi i at få gode ryttere til start i eliteløbet og fantastiske rammer for motionsrytterne”.

 

Motionister møder eliten
DGI relancerede det traditionsrige cykelløb sidste år med en kombination af eliteløb og motionsløb. Tanken var at lave et cykelløb af høj kvalitet med fokus på sikkerhed. I år er ruten for motionsryttere 73 km på dele af den stjerneformede rute, som eliteløbet også kører på.

 

”Det er med dyb respekt, man går ind i et cykelløb med så lang og vigtig en historie. År et var en stor succes med de danske eliteteams til start og 400 ryttere i motionsløbet. Vi glæder os til at gentage succesen igen i år,” siger Bo Wacker.

 

Stjerneløbet bliver kørt den 17. maj 2015 fra Vikingeskibsmuseet i Roskilde. Tjek www.dgi.dk/stjerneloeb for mere information og for tilmelding til motionsløbet.

DM-vinder var kritisk før løb, men: Vi fik de rigtige vindere
Den mangedobbelte danmarksmester i XCO, Sebastian Fini, havde før det netop overståede DM i Roskilde kaldt valget af det lokale “Gulddyssespor” for “ikke et danmarksmesterskab værdigt”, men han roser efterfølgende arrangørerne og kalder DM et fint event.
Danske OL-deltagere viste god form
Sofie Heby blev i weekenden dobbelt dansk mester.
Se Fini blive dobbelt dansk mester
Sebastian Fini blev dobbelt dansk mester i den forgangne weekend.
Følg Schweiz Rundt på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Tour de Suisse på Feltet.dk's app. Følg Mattias Skjelmose, Tobias Lund, Anders Foldager, Frederik Wandahl, Søren Kragh Andersen, Michael Mørkøv og Johan Price-Pejtersen på tætteste hold.
Vingegaard og co i blåt til Touren? 124 sponsorpladser!
Der florerer masser af billeder af blandt andet Jonas Vingegaard og Wout van Aert, som træner på nye blå cykler, som forventes at blive lanceret til årets Tour de France. 
Fini vinder DM efter nervepirrende duel
Sebastian Fini genvandt DM i XCO-disciplinen efter en yderst tæt duel med Tobias Lillelund.
Sofie Heby stryger konkurrenterne og genvinder DM
Der var ingen slinger i valsen, da Sofie Heby Pedersen i dag skulle forsvare sit DM-mesterskab fra i fjor.
Sæt dit managerhold til Tour de Suisse nu
Kan Mattias Skjelmose genvinde Tour de Suisse-titlen?
MTB-landstræneren melder målsætning ud til OL
Den danske landstræner Mads Bødker satte onsdag navne på de tre ryttere, der skal kæmpe om OL-medaljer til Danmark ved legene i Paris.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

For andet år i træk tog Søren Wærenskjold et stort skridt mod den samlede sejr ved at vinde enkeltstarten, og måske får han chancen for at styrke sin føring yderligere. Torsdag gælder det nemlig den helt klassiske sprinteretape til Knokke-Heist, hvor nordmanden vil håbe at sikre sig nogle bonussekunder - men det bliver ikke let i et uhyggeligt stærkt sprinterfelt. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_2_etape_af_baloise_belgium_tour_2024/ Der kan jeg godt følge dig, jeg har heller ikke noget imod at betale det ekstra, så længe det giver mening. Jeg må lige i gang med, at finde nogle flere 11-speed cykler, som jeg kan komme ud og se på i weekenden. Dylan Groenewegen fortsatte sin succes i det slovenske løb ved at vinde første etape, og han får chancen for at gøre det igen allerede torsdag. Her venter nemlig løbets sidste sprinteretaper, og derfor vil det være mærkeligt, hvis der ikke igen er lagt op til et brag af en massespurt. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_2_etape_af_tour_of_slovenia_2024/Torstein Træen tog karrierens første sejr på den helt store scene, men den største vinder på den første bjergetape var Adam Yates, der gav rivalerne et nyrestød fra start. I denne brutale udgave får han imidlertid ikke tid til at hvile på laurbærrene, for torsdag venter allerede det næste store bjergslag, når der som i 2016 skal sluttes på den ganske stejle Cari-stigning, der vil være rammen om endnu et vigtigt opgør i kampen om den samlede sejr. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_5_etape_af_tour_de_suisse_2024/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet