11.08.2016 @ 10:40

Hver måned kigger vi her på Motionsfeltet.dk nærmere på en cykelbutik i Danmark. I august måned er vi taget til Trek Bicycle Store Copenhagen. 

Trek Bicycle Store Copenhagen har ifølge dem selv: "verdens bedste cykler." Trek har lavet cykler siden 1976, hvor det amerikanske firma har designet og bygget nogle af de mest avancerede og innovative cykler. Disse cykler kan du se udstillet hos Trek Bicycle Store Copenhagen. 

"Med et exceptionelt udvalg af cykler og et venligt og veluddannet personale, er vi her for at hjælpe dig med alle dine cykel behov. Hos Trek Bicycle Store Copenhagen præsenterer vi stolt det bedste inden for landevejs-, mountainbike-, og børnecykler samt stilfuldt cykeltøj og funktionelt cykeludstyr. Så uanset, hvornår du vil afsted på den næste tur - og uanset om du bruger cyklen til transport eller motion - så kan vi hjælpe dig med at nå frem," forklarer Store manager Bjarne Gisli.
Stort udvalg - med tilfredshedgaranti!

Butikken holder til på Strandvejen i Hellerup, og her kan du finde det perfekte cykeludstyr til netop din kørestil.

"Vi har et hjælpsomt personale. Vi er selv cykelentusiaster, og vi er her for at besvare alle dine spørgsmål og for at hjælpe dig med at vælge det rigtige udstyr," tilføjer Gisli.
 

Butikken åbnede den 6. juli 2016 og har tilfredshedsgaranti. "Vi står bag ethvert produkt, som vi sælger. Hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med dit køb, så lover vi at gøre dig tilfreds igen," smiler Gisli.

 

Butikken tilbyder cykler, udstyr og tilbehør på alle niveauer - fra nybegynder til top professionel. Her forhandles både race, MTB, triatlon, samt sport og citybikes. Butikken har også masser af tilbehør i form af hjelme, sko, beklædning og livsstilsprodukter.
 

Skal cyklen repareres tilbyder Trek Bicycle Store, at man som kunde har direkte personlig kontakt til mekanikeren, så man ved præcis hvilke reparationer, der er udført.


"Hos Trek Bicycle Store står døren altid åben til en snak over en kop kaffe og cykelsport på storskærmen. Kom forbi og besøg os på Strandvejen nummer 60," lyder det fra Bjarne.
 

Du kan følge Trek Bicycle Store på trekbicyclestore.com/copenhagen samt finde butikken på Facebook
___________________________________________________________________________

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK PÅ MOTIONSFELTET.DK

> Månedens butik i august: Trek Bicycle Store Copenhagen
> Månedens butik i juli: Trek Bicycle Store Højbjerg
> Månedens butik i juni: Børkop Cykler/BCbikeshop.dk

> Månedens butik i maj: pronghornracing.dk

> Månedens butik i april: Velo Pavé

> Månedens butik i marts: Alexandersen Cykler

> Månedens butik i februrar: Buhlcykler.dk

> Månedens butik i januar: Lindbergsport

> Månedens butik i december: Rex Cykler

> Månedens butik i november: Cycle Sport Silkeborg

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

> Månedens butik i maj: Vendelboe Cykler 

> Månedens butik i april: Rose Bikes
___________________________________________________________________________

DM-vinder var kritisk før løb, men: Vi fik de rigtige vindere
Den mangedobbelte danmarksmester i XCO, Sebastian Fini, havde før det netop overståede DM i Roskilde kaldt valget af det lokale “Gulddyssespor” for “ikke et danmarksmesterskab værdigt”, men han roser efterfølgende arrangørerne og kalder DM et fint event.
Danske OL-deltagere viste god form
Sofie Heby blev i weekenden dobbelt dansk mester.
Se Fini blive dobbelt dansk mester
Sebastian Fini blev dobbelt dansk mester i den forgangne weekend.
Følg Schweiz Rundt på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Tour de Suisse på Feltet.dk's app. Følg Mattias Skjelmose, Tobias Lund, Anders Foldager, Frederik Wandahl, Søren Kragh Andersen, Michael Mørkøv og Johan Price-Pejtersen på tætteste hold.
Vingegaard og co i blåt til Touren? 124 sponsorpladser!
Der florerer masser af billeder af blandt andet Jonas Vingegaard og Wout van Aert, som træner på nye blå cykler, som forventes at blive lanceret til årets Tour de France. 
Fini vinder DM efter nervepirrende duel
Sebastian Fini genvandt DM i XCO-disciplinen efter en yderst tæt duel med Tobias Lillelund.
Sofie Heby stryger konkurrenterne og genvinder DM
Der var ingen slinger i valsen, da Sofie Heby Pedersen i dag skulle forsvare sit DM-mesterskab fra i fjor.
Sæt dit managerhold til Tour de Suisse nu
Kan Mattias Skjelmose genvinde Tour de Suisse-titlen?
MTB-landstræneren melder målsætning ud til OL
Den danske landstræner Mads Bødker satte onsdag navne på de tre ryttere, der skal kæmpe om OL-medaljer til Danmark ved legene i Paris.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

For andet år i træk tog Søren Wærenskjold et stort skridt mod den samlede sejr ved at vinde enkeltstarten, og måske får han chancen for at styrke sin føring yderligere. Torsdag gælder det nemlig den helt klassiske sprinteretape til Knokke-Heist, hvor nordmanden vil håbe at sikre sig nogle bonussekunder - men det bliver ikke let i et uhyggeligt stærkt sprinterfelt. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_2_etape_af_baloise_belgium_tour_2024/ Der kan jeg godt følge dig, jeg har heller ikke noget imod at betale det ekstra, så længe det giver mening. Jeg må lige i gang med, at finde nogle flere 11-speed cykler, som jeg kan komme ud og se på i weekenden. Dylan Groenewegen fortsatte sin succes i det slovenske løb ved at vinde første etape, og han får chancen for at gøre det igen allerede torsdag. Her venter nemlig løbets sidste sprinteretaper, og derfor vil det være mærkeligt, hvis der ikke igen er lagt op til et brag af en massespurt. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_2_etape_af_tour_of_slovenia_2024/Torstein Træen tog karrierens første sejr på den helt store scene, men den største vinder på den første bjergetape var Adam Yates, der gav rivalerne et nyrestød fra start. I denne brutale udgave får han imidlertid ikke tid til at hvile på laurbærrene, for torsdag venter allerede det næste store bjergslag, når der som i 2016 skal sluttes på den ganske stejle Cari-stigning, der vil være rammen om endnu et vigtigt opgør i kampen om den samlede sejr. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_5_etape_af_tour_de_suisse_2024/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet