01.12.2015 @ 08:00

December måneds cykelbutik er Rex Cykler i Nordsjælland, hvor det handler om den gode cykeloplevelse - uanset cykel.

Siden årtusindskiftet har Rex Cykler leveret kvalitetscykler til cykelfolket i Nordsjælland. Men de to cykelforretninger i Helsinge og Helsingør har leveret mere end det, for gode oplevelser hører også med til cykelkøbet.

 

”En god cykeloplevelse kræver en god cykel, hvad kvalitet angår, men når du køber ny cykel, er det ligeså vigtigt, at cyklen dækker dit behov. Derfor gør vi en dyd ud af at finde den cykel og model, der matcher dig 100 %. Uanset om du har brug for en pendlercykel, motionscykel eller en el-cykel med cykelvogn og hele molevitten. Når cyklen er fundet, skal den indstilles og tilpasses, så du får maksimalt glæde af den,” fortæller ejeren af Rex Cykler til Motionsfeltet.dk.


Kvalitet for pengene

I dag kan du handle cykel hos den lokale cykelhandler, men også på nettet eller i supermarkedet. Det er altså ikke svært at købe ny cykel. Det er til gengæld svært at gøre et godt køb, hvis du ikke får den rette rådgivning. Derfor er det en god idé at fortælle cykelhandleren, hvad cyklen skal bruges til. Det er første skridt på vejen til det perfekte køb.

 

 

”En cykel er ikke en dagligvare, men et køretøj, der skal passe præcist til dig og dit behov. Og så skal den holde i mange år. De færreste køber bil uden at prøve den først. Sådan bør det selvfølgelig også være med den nye cykel. Vi tilbyder selvfølgelig en prøvetur, så kunden kan fornemme, om cyklen er den rette.”

 

Sortimentet i Rex Cykler er bredt. Her finder du både Cannondale, Trek men også vores eget mærke Superior & Rock Machine, der laver fantastiske mountainbikes, som appellerer til alle med mod på at skifte cykelstierne ud med skovstier og uvejsomt terræn. Ud over cykler har butikken også et bredt sortiment af reservedele, cykeltøj og tilbehør.

 

Når du køber din cykel hos Rex Cykler, følger den gode service med. Også efter købet.

 

”Vi efterspænder din nye cykel, når du har brugt den et stykke tid, og skulle der opstå et problem, så står vi klar.”

 

 

Søndags-MTB i Tisvilde Hegn

Hos Rex Cykler er de ikke kun vilde med at sælge og servicere cykler. De er også vilde med at cykle MTB, og vilde med at lokke andre med på en MTB-tur i Tisvilde Hegn. Det er mere end lykkedes.

 

Hver søndag klokken 10 mødes 30-35 MTB’ere - nybegyndere såvel som øvede - for at cykle MTB, lære nye teknikker, få pulsen op og for at få en fantastisk cykeloplevelse. Har du mod på det, så følg opslagene på Facebook-gruppen ”os der kører MTB i Tisvilde Hegn.

 

BESØG REX CYKLERS HJEMMESIDE HER

 

____________________________________________________________________________

 

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK

> Månedens butik i november: Cycle Sport Silkeborg

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

___________________________________________________________________________

DM-vinder var kritisk før løb, men: Vi fik de rigtige vindere
Den mangedobbelte danmarksmester i XCO, Sebastian Fini, havde før det netop overståede DM i Roskilde kaldt valget af det lokale “Gulddyssespor” for “ikke et danmarksmesterskab værdigt”, men han roser efterfølgende arrangørerne og kalder DM et fint event.
Danske OL-deltagere viste god form
Sofie Heby blev i weekenden dobbelt dansk mester.
Se Fini blive dobbelt dansk mester
Sebastian Fini blev dobbelt dansk mester i den forgangne weekend.
Følg Schweiz Rundt på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Tour de Suisse på Feltet.dk's app. Følg Mattias Skjelmose, Tobias Lund, Anders Foldager, Frederik Wandahl, Søren Kragh Andersen, Michael Mørkøv og Johan Price-Pejtersen på tætteste hold.
Vingegaard og co i blåt til Touren? 124 sponsorpladser!
Der florerer masser af billeder af blandt andet Jonas Vingegaard og Wout van Aert, som træner på nye blå cykler, som forventes at blive lanceret til årets Tour de France. 
Fini vinder DM efter nervepirrende duel
Sebastian Fini genvandt DM i XCO-disciplinen efter en yderst tæt duel med Tobias Lillelund.
Sofie Heby stryger konkurrenterne og genvinder DM
Der var ingen slinger i valsen, da Sofie Heby Pedersen i dag skulle forsvare sit DM-mesterskab fra i fjor.
Sæt dit managerhold til Tour de Suisse nu
Kan Mattias Skjelmose genvinde Tour de Suisse-titlen?
MTB-landstræneren melder målsætning ud til OL
Den danske landstræner Mads Bødker satte onsdag navne på de tre ryttere, der skal kæmpe om OL-medaljer til Danmark ved legene i Paris.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

For andet år i træk tog Søren Wærenskjold et stort skridt mod den samlede sejr ved at vinde enkeltstarten, og måske får han chancen for at styrke sin føring yderligere. Torsdag gælder det nemlig den helt klassiske sprinteretape til Knokke-Heist, hvor nordmanden vil håbe at sikre sig nogle bonussekunder - men det bliver ikke let i et uhyggeligt stærkt sprinterfelt. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_2_etape_af_baloise_belgium_tour_2024/ Der kan jeg godt følge dig, jeg har heller ikke noget imod at betale det ekstra, så længe det giver mening. Jeg må lige i gang med, at finde nogle flere 11-speed cykler, som jeg kan komme ud og se på i weekenden. Dylan Groenewegen fortsatte sin succes i det slovenske løb ved at vinde første etape, og han får chancen for at gøre det igen allerede torsdag. Her venter nemlig løbets sidste sprinteretaper, og derfor vil det være mærkeligt, hvis der ikke igen er lagt op til et brag af en massespurt. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_2_etape_af_tour_of_slovenia_2024/Torstein Træen tog karrierens første sejr på den helt store scene, men den største vinder på den første bjergetape var Adam Yates, der gav rivalerne et nyrestød fra start. I denne brutale udgave får han imidlertid ikke tid til at hvile på laurbærrene, for torsdag venter allerede det næste store bjergslag, når der som i 2016 skal sluttes på den ganske stejle Cari-stigning, der vil være rammen om endnu et vigtigt opgør i kampen om den samlede sejr. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_5_etape_af_tour_de_suisse_2024/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet