01.12.2015 @ 08:00

December måneds cykelbutik er Rex Cykler i Nordsjælland, hvor det handler om den gode cykeloplevelse - uanset cykel.

Siden årtusindskiftet har Rex Cykler leveret kvalitetscykler til cykelfolket i Nordsjælland. Men de to cykelforretninger i Helsinge og Helsingør har leveret mere end det, for gode oplevelser hører også med til cykelkøbet.

 

”En god cykeloplevelse kræver en god cykel, hvad kvalitet angår, men når du køber ny cykel, er det ligeså vigtigt, at cyklen dækker dit behov. Derfor gør vi en dyd ud af at finde den cykel og model, der matcher dig 100 %. Uanset om du har brug for en pendlercykel, motionscykel eller en el-cykel med cykelvogn og hele molevitten. Når cyklen er fundet, skal den indstilles og tilpasses, så du får maksimalt glæde af den,” fortæller ejeren af Rex Cykler til Motionsfeltet.dk.


Kvalitet for pengene

I dag kan du handle cykel hos den lokale cykelhandler, men også på nettet eller i supermarkedet. Det er altså ikke svært at købe ny cykel. Det er til gengæld svært at gøre et godt køb, hvis du ikke får den rette rådgivning. Derfor er det en god idé at fortælle cykelhandleren, hvad cyklen skal bruges til. Det er første skridt på vejen til det perfekte køb.

 

 

”En cykel er ikke en dagligvare, men et køretøj, der skal passe præcist til dig og dit behov. Og så skal den holde i mange år. De færreste køber bil uden at prøve den først. Sådan bør det selvfølgelig også være med den nye cykel. Vi tilbyder selvfølgelig en prøvetur, så kunden kan fornemme, om cyklen er den rette.”

 

Sortimentet i Rex Cykler er bredt. Her finder du både Cannondale, Trek men også vores eget mærke Superior & Rock Machine, der laver fantastiske mountainbikes, som appellerer til alle med mod på at skifte cykelstierne ud med skovstier og uvejsomt terræn. Ud over cykler har butikken også et bredt sortiment af reservedele, cykeltøj og tilbehør.

 

Når du køber din cykel hos Rex Cykler, følger den gode service med. Også efter købet.

 

”Vi efterspænder din nye cykel, når du har brugt den et stykke tid, og skulle der opstå et problem, så står vi klar.”

 

 

Søndags-MTB i Tisvilde Hegn

Hos Rex Cykler er de ikke kun vilde med at sælge og servicere cykler. De er også vilde med at cykle MTB, og vilde med at lokke andre med på en MTB-tur i Tisvilde Hegn. Det er mere end lykkedes.

 

Hver søndag klokken 10 mødes 30-35 MTB’ere - nybegyndere såvel som øvede - for at cykle MTB, lære nye teknikker, få pulsen op og for at få en fantastisk cykeloplevelse. Har du mod på det, så følg opslagene på Facebook-gruppen ”os der kører MTB i Tisvilde Hegn.

 

BESØG REX CYKLERS HJEMMESIDE HER

 

____________________________________________________________________________

 

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK

> Månedens butik i november: Cycle Sport Silkeborg

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

___________________________________________________________________________

Tour de France-spillet er åbnet!
Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 1. juli! Tour de France køres frem til søndag den 23. juli. 
Tag cyklen med til Alperne og oplev Tour-feberen tæt på
Hvem kunne ikke tænke sig at opleve stemningen, når Tour de France-feltet kæmper sig op over de høje pas i Alperne - eller måske endnu bedre - hvem drømmer ikke om selv at bestige et af de ikoniske bjergpas, man kender fra sommerens tv-transmissioner fra Touren. Denne sommer kan begge dele lade sig gøre i franske Serre Chevalier-Briancondalen.
SIDSTE CHANCE: Skal Vingegaard på dit managerhold?
Det er nu muligt at sætte dit managerhold til Critérium du Dauphiné. Jonas Vingegaards sidste forberedelsesløb før Tour de France-forsvaret.
Giro-manager: Vinderne er fundet
Årets Giro d'Italia er slut og dermed er det tid til at gøre status på årets første grand tour managerspil.
Heby: Kørte jo nærmest solo hele vejen
Sofie Heby er Danmarks pt. bedste kvindelige MTB-rytter.
Sejrende Fini afslører: Havde siver i afslutningen
Sebastian Fini er dobbelt dansk mester anno 2023. Den seneste titel blev vundet trods en punktering til allersidst. Det afslører han overfor Feltet.dk kort efter løbet.
Den erfarne stjerne besejrer opkomling i spurten
Endnu en dag, endnu en DM-titel for Sebastian Fini, der i dag kunne lade sig hylde som danmarksmester på XCC-distancen.
To DM-sejre på to dage: Heby overlegen i Aalborg
Sofie Heby kunne i dag følge op på gårsdagens DM-sejr på den lange distance med endnu en på den korte af slagsen.
Ny vild DM-duel imellem Fini og Andreassen
Sebastian Fini genvinder DM-titlen i en tæt duel imod Simon Andreassen.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Vælg imellem 10 danske ryttere, når et af de vigtigste forberedelsesløb til Tour de France køres. Sæt dit hold til Schweiz Rundt, som starter i dag. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/sidste_chance_saet_dit_hold_til_schweiz_rundt_-_vaelg_imellem_10_danskere/Fra onsdag til søndag køres det fem dage lange ProSeries-løb ZLM Tour, der med sin prolog og fire helt flade etaper er en ganske speciel sag, der ofte er blevet brugt som Tour-forberedelse for de helt rene sprintere. I disse Dauphiné-tider tillader tiden ikke store optakter til hver etape, men vi vil hver dag komme med en kortere lynoptakt til den efterfølgende dags etape. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_4_etape_af_zlm_tour_2023/Sidste års udgave var en undtagelse, men normalt er det tempospecialisterne, der har det første ord i Tour de Suisse, og det gælder i særlig grad i år, hvor åbningsetapen er historisk vigtig. Med en distance på hele 12,7 km er der nemlig tale om den længste indledende enkeltstart i mands minde, og dermed vil der med det samme blive gjort væsentlige forskelle på en flad tur rundt om søen Sihlsee, hvor specialisterne vil slikke sig om munden over udsigten til flade veje uden tekniske udfordringer. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_tour_de_suisse_2023/Sidste års udgave var en undtagelse, men normalt er det tempospecialisterne, der har det første ord i Tour de Suisse, og det gælder i særlig grad i år, hvor åbningsetapen er historisk vigtig. Med en distance på hele 12,7 km er der nemlig tale om den længste indledende enkeltstart i mands minde, og dermed vil der med det samme blive gjort væsentlige forskelle på en flad tur rundt om søen Sihlsee, hvor specialisterne vil slikke sig om munden over udsigten til flade veje uden tekniske udfordringer. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_tour_de_suisse_2023/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x