01.12.2015 @ 08:00

December måneds cykelbutik er Rex Cykler i Nordsjælland, hvor det handler om den gode cykeloplevelse - uanset cykel.

Siden årtusindskiftet har Rex Cykler leveret kvalitetscykler til cykelfolket i Nordsjælland. Men de to cykelforretninger i Helsinge og Helsingør har leveret mere end det, for gode oplevelser hører også med til cykelkøbet.

 

”En god cykeloplevelse kræver en god cykel, hvad kvalitet angår, men når du køber ny cykel, er det ligeså vigtigt, at cyklen dækker dit behov. Derfor gør vi en dyd ud af at finde den cykel og model, der matcher dig 100 %. Uanset om du har brug for en pendlercykel, motionscykel eller en el-cykel med cykelvogn og hele molevitten. Når cyklen er fundet, skal den indstilles og tilpasses, så du får maksimalt glæde af den,” fortæller ejeren af Rex Cykler til Motionsfeltet.dk.


Kvalitet for pengene

I dag kan du handle cykel hos den lokale cykelhandler, men også på nettet eller i supermarkedet. Det er altså ikke svært at købe ny cykel. Det er til gengæld svært at gøre et godt køb, hvis du ikke får den rette rådgivning. Derfor er det en god idé at fortælle cykelhandleren, hvad cyklen skal bruges til. Det er første skridt på vejen til det perfekte køb.

 

 

”En cykel er ikke en dagligvare, men et køretøj, der skal passe præcist til dig og dit behov. Og så skal den holde i mange år. De færreste køber bil uden at prøve den først. Sådan bør det selvfølgelig også være med den nye cykel. Vi tilbyder selvfølgelig en prøvetur, så kunden kan fornemme, om cyklen er den rette.”

 

Sortimentet i Rex Cykler er bredt. Her finder du både Cannondale, Trek men også vores eget mærke Superior & Rock Machine, der laver fantastiske mountainbikes, som appellerer til alle med mod på at skifte cykelstierne ud med skovstier og uvejsomt terræn. Ud over cykler har butikken også et bredt sortiment af reservedele, cykeltøj og tilbehør.

 

Når du køber din cykel hos Rex Cykler, følger den gode service med. Også efter købet.

 

”Vi efterspænder din nye cykel, når du har brugt den et stykke tid, og skulle der opstå et problem, så står vi klar.”

 

 

Søndags-MTB i Tisvilde Hegn

Hos Rex Cykler er de ikke kun vilde med at sælge og servicere cykler. De er også vilde med at cykle MTB, og vilde med at lokke andre med på en MTB-tur i Tisvilde Hegn. Det er mere end lykkedes.

 

Hver søndag klokken 10 mødes 30-35 MTB’ere - nybegyndere såvel som øvede - for at cykle MTB, lære nye teknikker, få pulsen op og for at få en fantastisk cykeloplevelse. Har du mod på det, så følg opslagene på Facebook-gruppen ”os der kører MTB i Tisvilde Hegn.

 

BESØG REX CYKLERS HJEMMESIDE HER

 

____________________________________________________________________________

 

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK

> Månedens butik i november: Cycle Sport Silkeborg

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

___________________________________________________________________________

Test: Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex
Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex mountainbike-sko, er optimale til meget kolde temperaturer og sammen med en afbalanceret stivhed, et nemt betjeneligt BOA-spændesystem samt Gore-TEX, kan skoen hurtigt gå hen og blive din bedste ven gennem vinterens træningspas.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x