01.05.2016 @ 09:00

Månedens butik på Motionsfeltet.dk i maj måned er pronghornracing.dk. Den danske producent af hi-end-racere og -MTB har nu fået en online shop, hvor man kan købe deres mange forskellige cykler.

Den danske producent af fuldblodsracere og lynhurtige mountainbikes, PRONGHORN RACING, lancerer nu en komplet online brand shop til at understøtte deres tre showrooms i Danmark og de etablerede PRONGHORN-forhandlere rundt om i Danmark og udlandet.

 

Sortimentet i shoppen består udelukkende af firmaets egne produkterinnovative racing-cykler til landevej, MTB, cykel cross, tri og fat bikesSamtidig er der en linje af landevejs- og MTB-carbonhjul, carbon-cockpit og tilbehør.

 

"Sortimentet består af en lang række faste modeller af cykler, som vi har sammensat for bedst mulige performance i de forskellige prisklasser. Men vi har indbygget muligheden for valgfrie opgraderinger på hjulsæt, krank og MTB-forgaffel. Det giver rytterne mulighed for at vælge ekstra performance præcis på de dele, hvor det giver mest fart for pengene. Det giver også god mening for kunden, at cyklen leveres med det helt rigtige set-up fra starten," siger Søren Veje Kristensen fra PRONGHORN RACING.

 

PRONGHORN Carbon Full Suspension XC 27.5" 1X11

 

Samtidig med lanceringen af webshoppen øges aktiviteterne i virksomhedens showrooms i Hillerød, Middelfart og Gjessø ved Mini-Harzen i Silkeborg. Her er der mulighed for at se og teste alle modeller, og man kan også få råd og vejledning omkring 100 procent skræddersyede cykler.

 

Man kan også se og prøve cyklerne hos de dygtige PRONGHORN-forhandlere rundt om i landet og til mange løb og events.

Cyklerne kan købes både hos den lokale forhandler eller på brand-webshoppen.

 

Køber man på brand-webshoppen kan man få leveret cyklen direkte til døren, afhente den i et PRONGHORN-showroom eller hos en af de tilknyttede forhandlere.

 

PRONGHORNs cykler og dele udvikles og sammensættes fra hovedkvarteret i Middelfart og produceres i samarbejde de dygtigste producenter internationalt. Blandt de innovative løsninger er teknologier som APLS (Anti Power Loss System til full suspension MTB), Carbon Front Grid og Rear Shock Absortion (MTB carbon hard tail), der alle tre medvirker til at gøre mountainbikes hurtigere.

 

PRONGHORNs cykler er udrustet med dele og grupper fra førende producenter som for eksempel SRAM og Shimano, men der bliver også brugt lette komponenter fra innovative producenter som Laufforks, Ceramic Speed, Equinox Wheels og Rotor. Som dansk producent er der selvfølgelig fokuseret specielt på opsætninger, der passer til efterspørgslen i Danmark - blandt andet 1x11 opsætninger i alle prisklasser på MTB-siden.

 

PRONGHORN Carbon Road SRAM Red eTap

 

RIDE FASTER!

PRONGHORNs cykler bruges i dag af både professionelle, supermotionister og flere teams. Danmarks største MTB-team er fabrikkens eget ”Team Pronghorn Racing. Det succesfulde danske UCI-kvindehold Team BMS BIRN har netop vist deres røde PRONGHORN-cykler frem internationalt i forårets flamske landevejsklassikere med flere sejre og topplaceringer.

 

PRONGHORN bygger udelukkende cykler på rammer af topkvalitet. Der er ikke udviklet billigere rammer til at konkurrere på forskellige prispunkter.

 

Det betyder, at et PRONGHORN-carbonstel er de samme på alle landevejscykler helt fra 19.000 kroner og op til 65.000 kroner, som topmodellen med SRAM Red eTap koster. Samme princip gælder for MT. På den måde er man altid sikker på at få en topramme, når man køber en PRONGHORN.

 

Cyklerne fra PRONGHORN har altid klaret sig godt i tests. Sidste år blev virksomhedens hardtails- og fully-mountainbikes begge kåret som ’Bäst i Test’ af det svenske MTB-magasin MTB Sweden, og Motionsfeltet.dk har også haft en PRONGHORN-MTB til test. Samtidig fik virksomhedens landevejsracer fem stjerner i samtlige testkategorier i en test af stort set alle branchens allerstørste mærker af landevejscykler.

 

PRONGHORN Carbon Hardtail 29" Gx 1X11

 

Hi-end brand

Virksomheden Pronghorn er grundlagt i 2007 for at udvikle verdens hurtigste full suspension MTB op omkring det patenterede APLS system. Pronghorn er opkaldt efter en amerikansk gaffelbuk art, der er verdens hurtigste landdyr over længere distancer.

 

Shoppen kan besøges på pronghornracing.dkVirksomhedens tre showrooms ligger i henholdsvis Gjessø ved Silkeborg, Middelfart og Hillerød. En oversigt over PRONGHORN-forhandlerne findes i shoppen.

 

PRONGHORN RACING har også Danmarks største DCU MTB-team med 20 ryttere, der udover at køre resultater hjem og promovere cyklerne også fungerer som test-kørere af cyklerne under realistiske, danske forhold.

 

BESØG PRONGHORNRACING.DK HER

 

___________________________________________________________________________

 

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK PÅ MOTIONSFELTET.DK

> Månedens butik i april: Velo Pavé

> Månedens butik i marts: Alexandersen Cykler

> Månedens butik i februrar: Buhlcykler.dk

> Månedens butik i januar: Lindbergsport

> Månedens butik i december: Rex Cykler

> Månedens butik i november: Cycle Sport Silkeborg

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

> Månedens butik i maj: Vendelboe Cykler 

> Månedens butik i april: Rose Bikes

___________________________________________________________________________

 

Tour de France-spillet er åbnet!
Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 1. juli! Tour de France køres frem til søndag den 23. juli. 
Tag cyklen med til Alperne og oplev Tour-feberen tæt på
Hvem kunne ikke tænke sig at opleve stemningen, når Tour de France-feltet kæmper sig op over de høje pas i Alperne - eller måske endnu bedre - hvem drømmer ikke om selv at bestige et af de ikoniske bjergpas, man kender fra sommerens tv-transmissioner fra Touren. Denne sommer kan begge dele lade sig gøre i franske Serre Chevalier-Briancondalen.
SIDSTE CHANCE: Skal Vingegaard på dit managerhold?
Det er nu muligt at sætte dit managerhold til Critérium du Dauphiné. Jonas Vingegaards sidste forberedelsesløb før Tour de France-forsvaret.
Giro-manager: Vinderne er fundet
Årets Giro d'Italia er slut og dermed er det tid til at gøre status på årets første grand tour managerspil.
Heby: Kørte jo nærmest solo hele vejen
Sofie Heby er Danmarks pt. bedste kvindelige MTB-rytter.
Sejrende Fini afslører: Havde siver i afslutningen
Sebastian Fini er dobbelt dansk mester anno 2023. Den seneste titel blev vundet trods en punktering til allersidst. Det afslører han overfor Feltet.dk kort efter løbet.
Den erfarne stjerne besejrer opkomling i spurten
Endnu en dag, endnu en DM-titel for Sebastian Fini, der i dag kunne lade sig hylde som danmarksmester på XCC-distancen.
To DM-sejre på to dage: Heby overlegen i Aalborg
Sofie Heby kunne i dag følge op på gårsdagens DM-sejr på den lange distance med endnu en på den korte af slagsen.
Ny vild DM-duel imellem Fini og Andreassen
Sebastian Fini genvinder DM-titlen i en tæt duel imod Simon Andreassen.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Vælg imellem 10 danske ryttere, når et af de vigtigste forberedelsesløb til Tour de France køres. Sæt dit hold til Schweiz Rundt, som starter i dag. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/sidste_chance_saet_dit_hold_til_schweiz_rundt_-_vaelg_imellem_10_danskere/Fra onsdag til søndag køres det fem dage lange ProSeries-løb ZLM Tour, der med sin prolog og fire helt flade etaper er en ganske speciel sag, der ofte er blevet brugt som Tour-forberedelse for de helt rene sprintere. I disse Dauphiné-tider tillader tiden ikke store optakter til hver etape, men vi vil hver dag komme med en kortere lynoptakt til den efterfølgende dags etape. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_4_etape_af_zlm_tour_2023/Sidste års udgave var en undtagelse, men normalt er det tempospecialisterne, der har det første ord i Tour de Suisse, og det gælder i særlig grad i år, hvor åbningsetapen er historisk vigtig. Med en distance på hele 12,7 km er der nemlig tale om den længste indledende enkeltstart i mands minde, og dermed vil der med det samme blive gjort væsentlige forskelle på en flad tur rundt om søen Sihlsee, hvor specialisterne vil slikke sig om munden over udsigten til flade veje uden tekniske udfordringer. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_tour_de_suisse_2023/Sidste års udgave var en undtagelse, men normalt er det tempospecialisterne, der har det første ord i Tour de Suisse, og det gælder i særlig grad i år, hvor åbningsetapen er historisk vigtig. Med en distance på hele 12,7 km er der nemlig tale om den længste indledende enkeltstart i mands minde, og dermed vil der med det samme blive gjort væsentlige forskelle på en flad tur rundt om søen Sihlsee, hvor specialisterne vil slikke sig om munden over udsigten til flade veje uden tekniske udfordringer. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_tour_de_suisse_2023/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x