01.05.2016 @ 09:00

Månedens butik på Motionsfeltet.dk i maj måned er pronghornracing.dk. Den danske producent af hi-end-racere og -MTB har nu fået en online shop, hvor man kan købe deres mange forskellige cykler.

Den danske producent af fuldblodsracere og lynhurtige mountainbikes, PRONGHORN RACING, lancerer nu en komplet online brand shop til at understøtte deres tre showrooms i Danmark og de etablerede PRONGHORN-forhandlere rundt om i Danmark og udlandet.

 

Sortimentet i shoppen består udelukkende af firmaets egne produkterinnovative racing-cykler til landevej, MTB, cykel cross, tri og fat bikesSamtidig er der en linje af landevejs- og MTB-carbonhjul, carbon-cockpit og tilbehør.

 

"Sortimentet består af en lang række faste modeller af cykler, som vi har sammensat for bedst mulige performance i de forskellige prisklasser. Men vi har indbygget muligheden for valgfrie opgraderinger på hjulsæt, krank og MTB-forgaffel. Det giver rytterne mulighed for at vælge ekstra performance præcis på de dele, hvor det giver mest fart for pengene. Det giver også god mening for kunden, at cyklen leveres med det helt rigtige set-up fra starten," siger Søren Veje Kristensen fra PRONGHORN RACING.

 

PRONGHORN Carbon Full Suspension XC 27.5" 1X11

 

Samtidig med lanceringen af webshoppen øges aktiviteterne i virksomhedens showrooms i Hillerød, Middelfart og Gjessø ved Mini-Harzen i Silkeborg. Her er der mulighed for at se og teste alle modeller, og man kan også få råd og vejledning omkring 100 procent skræddersyede cykler.

 

Man kan også se og prøve cyklerne hos de dygtige PRONGHORN-forhandlere rundt om i landet og til mange løb og events.

Cyklerne kan købes både hos den lokale forhandler eller på brand-webshoppen.

 

Køber man på brand-webshoppen kan man få leveret cyklen direkte til døren, afhente den i et PRONGHORN-showroom eller hos en af de tilknyttede forhandlere.

 

PRONGHORNs cykler og dele udvikles og sammensættes fra hovedkvarteret i Middelfart og produceres i samarbejde de dygtigste producenter internationalt. Blandt de innovative løsninger er teknologier som APLS (Anti Power Loss System til full suspension MTB), Carbon Front Grid og Rear Shock Absortion (MTB carbon hard tail), der alle tre medvirker til at gøre mountainbikes hurtigere.

 

PRONGHORNs cykler er udrustet med dele og grupper fra førende producenter som for eksempel SRAM og Shimano, men der bliver også brugt lette komponenter fra innovative producenter som Laufforks, Ceramic Speed, Equinox Wheels og Rotor. Som dansk producent er der selvfølgelig fokuseret specielt på opsætninger, der passer til efterspørgslen i Danmark - blandt andet 1x11 opsætninger i alle prisklasser på MTB-siden.

 

PRONGHORN Carbon Road SRAM Red eTap

 

RIDE FASTER!

PRONGHORNs cykler bruges i dag af både professionelle, supermotionister og flere teams. Danmarks største MTB-team er fabrikkens eget ”Team Pronghorn Racing. Det succesfulde danske UCI-kvindehold Team BMS BIRN har netop vist deres røde PRONGHORN-cykler frem internationalt i forårets flamske landevejsklassikere med flere sejre og topplaceringer.

 

PRONGHORN bygger udelukkende cykler på rammer af topkvalitet. Der er ikke udviklet billigere rammer til at konkurrere på forskellige prispunkter.

 

Det betyder, at et PRONGHORN-carbonstel er de samme på alle landevejscykler helt fra 19.000 kroner og op til 65.000 kroner, som topmodellen med SRAM Red eTap koster. Samme princip gælder for MT. På den måde er man altid sikker på at få en topramme, når man køber en PRONGHORN.

 

Cyklerne fra PRONGHORN har altid klaret sig godt i tests. Sidste år blev virksomhedens hardtails- og fully-mountainbikes begge kåret som ’Bäst i Test’ af det svenske MTB-magasin MTB Sweden, og Motionsfeltet.dk har også haft en PRONGHORN-MTB til test. Samtidig fik virksomhedens landevejsracer fem stjerner i samtlige testkategorier i en test af stort set alle branchens allerstørste mærker af landevejscykler.

 

PRONGHORN Carbon Hardtail 29" Gx 1X11

 

Hi-end brand

Virksomheden Pronghorn er grundlagt i 2007 for at udvikle verdens hurtigste full suspension MTB op omkring det patenterede APLS system. Pronghorn er opkaldt efter en amerikansk gaffelbuk art, der er verdens hurtigste landdyr over længere distancer.

 

Shoppen kan besøges på pronghornracing.dkVirksomhedens tre showrooms ligger i henholdsvis Gjessø ved Silkeborg, Middelfart og Hillerød. En oversigt over PRONGHORN-forhandlerne findes i shoppen.

 

PRONGHORN RACING har også Danmarks største DCU MTB-team med 20 ryttere, der udover at køre resultater hjem og promovere cyklerne også fungerer som test-kørere af cyklerne under realistiske, danske forhold.

 

BESØG PRONGHORNRACING.DK HER

 

___________________________________________________________________________

 

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK PÅ MOTIONSFELTET.DK

> Månedens butik i april: Velo Pavé

> Månedens butik i marts: Alexandersen Cykler

> Månedens butik i februrar: Buhlcykler.dk

> Månedens butik i januar: Lindbergsport

> Månedens butik i december: Rex Cykler

> Månedens butik i november: Cycle Sport Silkeborg

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

> Månedens butik i maj: Vendelboe Cykler 

> Månedens butik i april: Rose Bikes

___________________________________________________________________________

 

Test: Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex
Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex mountainbike-sko, er optimale til meget kolde temperaturer og sammen med en afbalanceret stivhed, et nemt betjeneligt BOA-spændesystem samt Gore-TEX, kan skoen hurtigt gå hen og blive din bedste ven gennem vinterens træningspas.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x