01.05.2016 @ 09:00

Månedens butik på Motionsfeltet.dk i maj måned er pronghornracing.dk. Den danske producent af hi-end-racere og -MTB har nu fået en online shop, hvor man kan købe deres mange forskellige cykler.

Den danske producent af fuldblodsracere og lynhurtige mountainbikes, PRONGHORN RACING, lancerer nu en komplet online brand shop til at understøtte deres tre showrooms i Danmark og de etablerede PRONGHORN-forhandlere rundt om i Danmark og udlandet.

 

Sortimentet i shoppen består udelukkende af firmaets egne produkterinnovative racing-cykler til landevej, MTB, cykel cross, tri og fat bikesSamtidig er der en linje af landevejs- og MTB-carbonhjul, carbon-cockpit og tilbehør.

 

"Sortimentet består af en lang række faste modeller af cykler, som vi har sammensat for bedst mulige performance i de forskellige prisklasser. Men vi har indbygget muligheden for valgfrie opgraderinger på hjulsæt, krank og MTB-forgaffel. Det giver rytterne mulighed for at vælge ekstra performance præcis på de dele, hvor det giver mest fart for pengene. Det giver også god mening for kunden, at cyklen leveres med det helt rigtige set-up fra starten," siger Søren Veje Kristensen fra PRONGHORN RACING.

 

PRONGHORN Carbon Full Suspension XC 27.5" 1X11

 

Samtidig med lanceringen af webshoppen øges aktiviteterne i virksomhedens showrooms i Hillerød, Middelfart og Gjessø ved Mini-Harzen i Silkeborg. Her er der mulighed for at se og teste alle modeller, og man kan også få råd og vejledning omkring 100 procent skræddersyede cykler.

 

Man kan også se og prøve cyklerne hos de dygtige PRONGHORN-forhandlere rundt om i landet og til mange løb og events.

Cyklerne kan købes både hos den lokale forhandler eller på brand-webshoppen.

 

Køber man på brand-webshoppen kan man få leveret cyklen direkte til døren, afhente den i et PRONGHORN-showroom eller hos en af de tilknyttede forhandlere.

 

PRONGHORNs cykler og dele udvikles og sammensættes fra hovedkvarteret i Middelfart og produceres i samarbejde de dygtigste producenter internationalt. Blandt de innovative løsninger er teknologier som APLS (Anti Power Loss System til full suspension MTB), Carbon Front Grid og Rear Shock Absortion (MTB carbon hard tail), der alle tre medvirker til at gøre mountainbikes hurtigere.

 

PRONGHORNs cykler er udrustet med dele og grupper fra førende producenter som for eksempel SRAM og Shimano, men der bliver også brugt lette komponenter fra innovative producenter som Laufforks, Ceramic Speed, Equinox Wheels og Rotor. Som dansk producent er der selvfølgelig fokuseret specielt på opsætninger, der passer til efterspørgslen i Danmark - blandt andet 1x11 opsætninger i alle prisklasser på MTB-siden.

 

PRONGHORN Carbon Road SRAM Red eTap

 

RIDE FASTER!

PRONGHORNs cykler bruges i dag af både professionelle, supermotionister og flere teams. Danmarks største MTB-team er fabrikkens eget ”Team Pronghorn Racing. Det succesfulde danske UCI-kvindehold Team BMS BIRN har netop vist deres røde PRONGHORN-cykler frem internationalt i forårets flamske landevejsklassikere med flere sejre og topplaceringer.

 

PRONGHORN bygger udelukkende cykler på rammer af topkvalitet. Der er ikke udviklet billigere rammer til at konkurrere på forskellige prispunkter.

 

Det betyder, at et PRONGHORN-carbonstel er de samme på alle landevejscykler helt fra 19.000 kroner og op til 65.000 kroner, som topmodellen med SRAM Red eTap koster. Samme princip gælder for MT. På den måde er man altid sikker på at få en topramme, når man køber en PRONGHORN.

 

Cyklerne fra PRONGHORN har altid klaret sig godt i tests. Sidste år blev virksomhedens hardtails- og fully-mountainbikes begge kåret som ’Bäst i Test’ af det svenske MTB-magasin MTB Sweden, og Motionsfeltet.dk har også haft en PRONGHORN-MTB til test. Samtidig fik virksomhedens landevejsracer fem stjerner i samtlige testkategorier i en test af stort set alle branchens allerstørste mærker af landevejscykler.

 

PRONGHORN Carbon Hardtail 29" Gx 1X11

 

Hi-end brand

Virksomheden Pronghorn er grundlagt i 2007 for at udvikle verdens hurtigste full suspension MTB op omkring det patenterede APLS system. Pronghorn er opkaldt efter en amerikansk gaffelbuk art, der er verdens hurtigste landdyr over længere distancer.

 

Shoppen kan besøges på pronghornracing.dkVirksomhedens tre showrooms ligger i henholdsvis Gjessø ved Silkeborg, Middelfart og Hillerød. En oversigt over PRONGHORN-forhandlerne findes i shoppen.

 

PRONGHORN RACING har også Danmarks største DCU MTB-team med 20 ryttere, der udover at køre resultater hjem og promovere cyklerne også fungerer som test-kørere af cyklerne under realistiske, danske forhold.

 

BESØG PRONGHORNRACING.DK HER

 

___________________________________________________________________________

 

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK PÅ MOTIONSFELTET.DK

> Månedens butik i april: Velo Pavé

> Månedens butik i marts: Alexandersen Cykler

> Månedens butik i februrar: Buhlcykler.dk

> Månedens butik i januar: Lindbergsport

> Månedens butik i december: Rex Cykler

> Månedens butik i november: Cycle Sport Silkeborg

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

> Månedens butik i maj: Vendelboe Cykler 

> Månedens butik i april: Rose Bikes

___________________________________________________________________________

 

DM-vinder var kritisk før løb, men: Vi fik de rigtige vindere
Den mangedobbelte danmarksmester i XCO, Sebastian Fini, havde før det netop overståede DM i Roskilde kaldt valget af det lokale “Gulddyssespor” for “ikke et danmarksmesterskab værdigt”, men han roser efterfølgende arrangørerne og kalder DM et fint event.
Danske OL-deltagere viste god form
Sofie Heby blev i weekenden dobbelt dansk mester.
Se Fini blive dobbelt dansk mester
Sebastian Fini blev dobbelt dansk mester i den forgangne weekend.
Følg Schweiz Rundt på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Tour de Suisse på Feltet.dk's app. Følg Mattias Skjelmose, Tobias Lund, Anders Foldager, Frederik Wandahl, Søren Kragh Andersen, Michael Mørkøv og Johan Price-Pejtersen på tætteste hold.
Vingegaard og co i blåt til Touren? 124 sponsorpladser!
Der florerer masser af billeder af blandt andet Jonas Vingegaard og Wout van Aert, som træner på nye blå cykler, som forventes at blive lanceret til årets Tour de France. 
Fini vinder DM efter nervepirrende duel
Sebastian Fini genvandt DM i XCO-disciplinen efter en yderst tæt duel med Tobias Lillelund.
Sofie Heby stryger konkurrenterne og genvinder DM
Der var ingen slinger i valsen, da Sofie Heby Pedersen i dag skulle forsvare sit DM-mesterskab fra i fjor.
Sæt dit managerhold til Tour de Suisse nu
Kan Mattias Skjelmose genvinde Tour de Suisse-titlen?
MTB-landstræneren melder målsætning ud til OL
Den danske landstræner Mads Bødker satte onsdag navne på de tre ryttere, der skal kæmpe om OL-medaljer til Danmark ved legene i Paris.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

For andet år i træk tog Søren Wærenskjold et stort skridt mod den samlede sejr ved at vinde enkeltstarten, og måske får han chancen for at styrke sin føring yderligere. Torsdag gælder det nemlig den helt klassiske sprinteretape til Knokke-Heist, hvor nordmanden vil håbe at sikre sig nogle bonussekunder - men det bliver ikke let i et uhyggeligt stærkt sprinterfelt. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_2_etape_af_baloise_belgium_tour_2024/ Der kan jeg godt følge dig, jeg har heller ikke noget imod at betale det ekstra, så længe det giver mening. Jeg må lige i gang med, at finde nogle flere 11-speed cykler, som jeg kan komme ud og se på i weekenden. Dylan Groenewegen fortsatte sin succes i det slovenske løb ved at vinde første etape, og han får chancen for at gøre det igen allerede torsdag. Her venter nemlig løbets sidste sprinteretaper, og derfor vil det være mærkeligt, hvis der ikke igen er lagt op til et brag af en massespurt. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_2_etape_af_tour_of_slovenia_2024/Torstein Træen tog karrierens første sejr på den helt store scene, men den største vinder på den første bjergetape var Adam Yates, der gav rivalerne et nyrestød fra start. I denne brutale udgave får han imidlertid ikke tid til at hvile på laurbærrene, for torsdag venter allerede det næste store bjergslag, når der som i 2016 skal sluttes på den ganske stejle Cari-stigning, der vil være rammen om endnu et vigtigt opgør i kampen om den samlede sejr. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_5_etape_af_tour_de_suisse_2024/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet