01.10.2016 @ 00:00

Månedens butik i oktober er Ciclismo.nu, som er en online webshop, hvor du kan købe cykeltøj og tilbehør. 

Ciclismos hovedmærke, Castelli baseres på en 37 år gammel relation mellem Castelli og Per Bausager, som var blandt de første profesionelle ryttere til at køre i skorpionmærket, da det lancereres af Maurizio Castelli.

Efter Maurizio Castellis død overtog det Feltre-baserede foretagende, Manifattura Valcismon mærket. De ejede allerede et andet stort cykeltøjsbrand, Sportful, som sponserede storhold som Mapei og Technogym, samt det italienske landshold.


Manifattura Valcismon fortsatte Maurizio Castellis visionære stil, og med et slagkraftigt team formåede de, i løbet af ganske få år,  at bringe det skrantede brand helt til tops, som verdens mest succesfulde indenfor for sit felt. Castelli har stået bag næsten alle de mest banebrydende opfindelser der har været indenfor cykeltøj. Eksempler herpå er sublimationstryk, membranjakker, farvede lycrashorts, aerojerseys, speedsuits og Gabbajakken.

Verdens største ryttere har næsten alle på et eller andet tidspunkt kørt med Castelli eller Sportfultøj. Moser, Hinault, Saronni, Fignon, Lemond, Indurain, Bugno, Bettini, Tafi, Ballerini, Bartoli, Museeuw, Cipollini, Contador, Sagan, Nibali og mange flere.

"Præcis det samme tøj som verdens bedste ryttere kører i, kan vi også producere til klubber, teams og virksomheder. Kontakt os på info@ciclismo.nu for yderligere," forklarer Per Bausager og tilføjer: "Vi har med Ciclismo valgt et lave et clean cut, og alene sælge disse absolutte top brands, som med de mest avantgarde tesktiler og produktionsmetoder skiller sig ud i et stadig mere farverigt marked indenfor cykeltøj."

"Når du handler hos Ciclismo, så får kunden sine varer fra dag til dag. Vi råder over et stort lager der gør det muligt for os at ekspedere en meget bred vifte at varer omgående. Ciclismo yder fragtfri levering ved køb på mere end kr. 300."
 

Se mere om månedens butik på Ciclismo.nu

 

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK PÅ MOTIONSFELTET.DK

> Månedens butik i oktober: Ciclismo
> Månedens butik i september: Vangàrd

> Månedens butik i august: Trek Bicycle Store Copenhagen
> Månedens butik i juli: Trek Bicycle Store Højbjerg
> Månedens butik i juni: Børkop Cykler/BCbikeshop.dk

> Månedens butik i maj: pronghornracing.dk

> Månedens butik i april: Velo Pavé

> Månedens butik i marts: Alexandersen Cykler

> Månedens butik i februrar: Buhlcykler.dk

> Månedens butik i januar: Lindbergsport

> Månedens butik i december: Rex Cykler

> Månedens butik i november: Cycle Sport Silkeborg

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

> Månedens butik i maj: Vendelboe Cykler 

> Månedens butik i april: Rose Bikes

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x