01.10.2016 @ 00:00

Månedens butik i oktober er Ciclismo.nu, som er en online webshop, hvor du kan købe cykeltøj og tilbehør. 

Ciclismos hovedmærke, Castelli baseres på en 37 år gammel relation mellem Castelli og Per Bausager, som var blandt de første profesionelle ryttere til at køre i skorpionmærket, da det lancereres af Maurizio Castelli.

Efter Maurizio Castellis død overtog det Feltre-baserede foretagende, Manifattura Valcismon mærket. De ejede allerede et andet stort cykeltøjsbrand, Sportful, som sponserede storhold som Mapei og Technogym, samt det italienske landshold.


Manifattura Valcismon fortsatte Maurizio Castellis visionære stil, og med et slagkraftigt team formåede de, i løbet af ganske få år,  at bringe det skrantede brand helt til tops, som verdens mest succesfulde indenfor for sit felt. Castelli har stået bag næsten alle de mest banebrydende opfindelser der har været indenfor cykeltøj. Eksempler herpå er sublimationstryk, membranjakker, farvede lycrashorts, aerojerseys, speedsuits og Gabbajakken.

Verdens største ryttere har næsten alle på et eller andet tidspunkt kørt med Castelli eller Sportfultøj. Moser, Hinault, Saronni, Fignon, Lemond, Indurain, Bugno, Bettini, Tafi, Ballerini, Bartoli, Museeuw, Cipollini, Contador, Sagan, Nibali og mange flere.

"Præcis det samme tøj som verdens bedste ryttere kører i, kan vi også producere til klubber, teams og virksomheder. Kontakt os på info@ciclismo.nu for yderligere," forklarer Per Bausager og tilføjer: "Vi har med Ciclismo valgt et lave et clean cut, og alene sælge disse absolutte top brands, som med de mest avantgarde tesktiler og produktionsmetoder skiller sig ud i et stadig mere farverigt marked indenfor cykeltøj."

"Når du handler hos Ciclismo, så får kunden sine varer fra dag til dag. Vi råder over et stort lager der gør det muligt for os at ekspedere en meget bred vifte at varer omgående. Ciclismo yder fragtfri levering ved køb på mere end kr. 300."
 

Se mere om månedens butik på Ciclismo.nu

 

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK PÅ MOTIONSFELTET.DK

> Månedens butik i oktober: Ciclismo
> Månedens butik i september: Vangàrd

> Månedens butik i august: Trek Bicycle Store Copenhagen
> Månedens butik i juli: Trek Bicycle Store Højbjerg
> Månedens butik i juni: Børkop Cykler/BCbikeshop.dk

> Månedens butik i maj: pronghornracing.dk

> Månedens butik i april: Velo Pavé

> Månedens butik i marts: Alexandersen Cykler

> Månedens butik i februrar: Buhlcykler.dk

> Månedens butik i januar: Lindbergsport

> Månedens butik i december: Rex Cykler

> Månedens butik i november: Cycle Sport Silkeborg

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

> Månedens butik i maj: Vendelboe Cykler 

> Månedens butik i april: Rose Bikes

Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x