01.10.2016 @ 00:00

Månedens butik i oktober er Ciclismo.nu, som er en online webshop, hvor du kan købe cykeltøj og tilbehør. 

Ciclismos hovedmærke, Castelli baseres på en 37 år gammel relation mellem Castelli og Per Bausager, som var blandt de første profesionelle ryttere til at køre i skorpionmærket, da det lancereres af Maurizio Castelli.

Efter Maurizio Castellis død overtog det Feltre-baserede foretagende, Manifattura Valcismon mærket. De ejede allerede et andet stort cykeltøjsbrand, Sportful, som sponserede storhold som Mapei og Technogym, samt det italienske landshold.


Manifattura Valcismon fortsatte Maurizio Castellis visionære stil, og med et slagkraftigt team formåede de, i løbet af ganske få år,  at bringe det skrantede brand helt til tops, som verdens mest succesfulde indenfor for sit felt. Castelli har stået bag næsten alle de mest banebrydende opfindelser der har været indenfor cykeltøj. Eksempler herpå er sublimationstryk, membranjakker, farvede lycrashorts, aerojerseys, speedsuits og Gabbajakken.

Verdens største ryttere har næsten alle på et eller andet tidspunkt kørt med Castelli eller Sportfultøj. Moser, Hinault, Saronni, Fignon, Lemond, Indurain, Bugno, Bettini, Tafi, Ballerini, Bartoli, Museeuw, Cipollini, Contador, Sagan, Nibali og mange flere.

"Præcis det samme tøj som verdens bedste ryttere kører i, kan vi også producere til klubber, teams og virksomheder. Kontakt os på info@ciclismo.nu for yderligere," forklarer Per Bausager og tilføjer: "Vi har med Ciclismo valgt et lave et clean cut, og alene sælge disse absolutte top brands, som med de mest avantgarde tesktiler og produktionsmetoder skiller sig ud i et stadig mere farverigt marked indenfor cykeltøj."

"Når du handler hos Ciclismo, så får kunden sine varer fra dag til dag. Vi råder over et stort lager der gør det muligt for os at ekspedere en meget bred vifte at varer omgående. Ciclismo yder fragtfri levering ved køb på mere end kr. 300."
 

Se mere om månedens butik på Ciclismo.nu

 

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK PÅ MOTIONSFELTET.DK

> Månedens butik i oktober: Ciclismo
> Månedens butik i september: Vangàrd

> Månedens butik i august: Trek Bicycle Store Copenhagen
> Månedens butik i juli: Trek Bicycle Store Højbjerg
> Månedens butik i juni: Børkop Cykler/BCbikeshop.dk

> Månedens butik i maj: pronghornracing.dk

> Månedens butik i april: Velo Pavé

> Månedens butik i marts: Alexandersen Cykler

> Månedens butik i februrar: Buhlcykler.dk

> Månedens butik i januar: Lindbergsport

> Månedens butik i december: Rex Cykler

> Månedens butik i november: Cycle Sport Silkeborg

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

> Månedens butik i maj: Vendelboe Cykler 

> Månedens butik i april: Rose Bikes

DM-vinder var kritisk før løb, men: Vi fik de rigtige vindere
Den mangedobbelte danmarksmester i XCO, Sebastian Fini, havde før det netop overståede DM i Roskilde kaldt valget af det lokale “Gulddyssespor” for “ikke et danmarksmesterskab værdigt”, men han roser efterfølgende arrangørerne og kalder DM et fint event.
Danske OL-deltagere viste god form
Sofie Heby blev i weekenden dobbelt dansk mester.
Se Fini blive dobbelt dansk mester
Sebastian Fini blev dobbelt dansk mester i den forgangne weekend.
Følg Schweiz Rundt på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Tour de Suisse på Feltet.dk's app. Følg Mattias Skjelmose, Tobias Lund, Anders Foldager, Frederik Wandahl, Søren Kragh Andersen, Michael Mørkøv og Johan Price-Pejtersen på tætteste hold.
Vingegaard og co i blåt til Touren? 124 sponsorpladser!
Der florerer masser af billeder af blandt andet Jonas Vingegaard og Wout van Aert, som træner på nye blå cykler, som forventes at blive lanceret til årets Tour de France. 
Fini vinder DM efter nervepirrende duel
Sebastian Fini genvandt DM i XCO-disciplinen efter en yderst tæt duel med Tobias Lillelund.
Sofie Heby stryger konkurrenterne og genvinder DM
Der var ingen slinger i valsen, da Sofie Heby Pedersen i dag skulle forsvare sit DM-mesterskab fra i fjor.
Sæt dit managerhold til Tour de Suisse nu
Kan Mattias Skjelmose genvinde Tour de Suisse-titlen?
MTB-landstræneren melder målsætning ud til OL
Den danske landstræner Mads Bødker satte onsdag navne på de tre ryttere, der skal kæmpe om OL-medaljer til Danmark ved legene i Paris.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

For andet år i træk tog Søren Wærenskjold et stort skridt mod den samlede sejr ved at vinde enkeltstarten, og måske får han chancen for at styrke sin føring yderligere. Torsdag gælder det nemlig den helt klassiske sprinteretape til Knokke-Heist, hvor nordmanden vil håbe at sikre sig nogle bonussekunder - men det bliver ikke let i et uhyggeligt stærkt sprinterfelt. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_2_etape_af_baloise_belgium_tour_2024/ Der kan jeg godt følge dig, jeg har heller ikke noget imod at betale det ekstra, så længe det giver mening. Jeg må lige i gang med, at finde nogle flere 11-speed cykler, som jeg kan komme ud og se på i weekenden. Dylan Groenewegen fortsatte sin succes i det slovenske løb ved at vinde første etape, og han får chancen for at gøre det igen allerede torsdag. Her venter nemlig løbets sidste sprinteretaper, og derfor vil det være mærkeligt, hvis der ikke igen er lagt op til et brag af en massespurt. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_2_etape_af_tour_of_slovenia_2024/Torstein Træen tog karrierens første sejr på den helt store scene, men den største vinder på den første bjergetape var Adam Yates, der gav rivalerne et nyrestød fra start. I denne brutale udgave får han imidlertid ikke tid til at hvile på laurbærrene, for torsdag venter allerede det næste store bjergslag, når der som i 2016 skal sluttes på den ganske stejle Cari-stigning, der vil være rammen om endnu et vigtigt opgør i kampen om den samlede sejr. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_5_etape_af_tour_de_suisse_2024/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet