01.07.2015 @ 14:25

I denne måned er Canyon månedens butik på Motionsfeltet.dk. Innovation, gode priser og godt udstyr er nogle af nøgleordene for Canyons succes.

Canyon Bicycles er gået fra at være startet i grundlæggeren Roman Arnolds garage til i dag 25 år senere at have over 600 ansatte og være en af de mest trendsættende og innovative cykelmærker på markedet. I dag sponsorerer Canyon blandt andet to af verdens største cykelhold Team Katusha og Movistar.

"Canyon er i dag repræsenteret med nationale service centre i 20 lande og flere kommer hele tiden til, og firmaet tilbyder landevejscykler, mountainbikes, gravity bikes, triatloncykler, urban bikes og fitness bikes af højeste kvalitet, leveret direkte hjem til dig og til priser ingen andre kan matche. Se vores cykler, tilbehør med mere og bliv overbevist," forklarer Carsten Steenfeldt fra Canyon Danmark.

Canyon sælger direkte uden om grossisterne og butikkerne, hvilket betyder slutforbrugeren kan spare penge.Canyon har netop præsenteret en helt ny topracer fra Canyon - Ultimate CF SLX, som Motionsfeltet.dk så nærmere på på Mallorca.

BESØG CANYON DANMARKS WEBSITE

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK

> Månedens butik i juni 2015: Bikeworld Silkeborg
> Månedens butik i maj 2015: Vendelboe Cykler
> Månedens butik i april 2015: Rose Bikes

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet