24.04.2016 @ 19:55

Har du en cykel - to venner eller to gode cykel-kolleger, så har du chancen for at cykle med Jens Voigt på VM-ruten i Rudersdal søndag den 5. juni.

MENY VM-Stafetten i Rudersdal får fint besøg, når Jens ”Shut up legs!” Voigt bliver genforenet med sin tidligere Team CSC-kollega, Carlos Sastre. Iøvrigt for første gang nogensinde, at Jens Voigt og Tour de France-vinderen Carlos Sastre stiller til start i et løb i Danmark sammen.

 

For Jens Voigt er det et særdeles velkomment og glædeligt gensyn med Danmark efter de mange år hos Team CSC.

 

”Jeg glæder mig virkelig til at køre på den meget omtalte VM-rute, som jeg desværre ikke fik lejlighed til at prøve i 2011. Jeg har kun hørt godt om den og så er det jo helt enestående, at jeg nu kan hygge mig med alle de danskere, der bakkede op om mig og holdet,” forklarer Jens Voigt.

 

Jens Voigt stoppede karrieren for blot to år siden. Han nåede i sin aktive karriere at vinde to Tour de France-etaper, fire gange etapeløbet Critérium International, tre gange Bayern Rundfahrt, tre etaper i Baskerlandet Rundt samt blandt andet Tyskland Rundt og Polen Rundt.

 

Medarrangør Henrik Andersen glæder sig over den populære tyskers deltagelse: ”Det er en drengedrøm, der går i opfyldelse, at vi kan præsentere Jens Voigt til alle motionscykellister i Danmark. Uanset hvor hurtigt man kører eller hvor erfaren man er, så kan man cykle med i løbet på VM-ruten og ikke mindst møde sine idoler Jens Voigt og Carlos Sastre”.

 

I dag er Jens Voigt blandt andet ambassadør for cykelholdet TREK og sælger merchandise med sit legendariske slogan ”Shut up legs!”.

 

Om MENY VM-Stafetten i Rudersdal

Det er første gang nogensinde, at alle danske motionscykelryttere inviteres til at køre på VM-ruten fra 2011 i Rudersdal.

 

Løbet afvikles som et stafetløb over fire timer med hold a’ tre personer og ALLE kan deltage. Du skal blot have en cykel, kunne køre mindst én omgang på den 14 kilometer lange VM-rute og så have to gode venner eller kollegaer at cykle med.

 

VM-ruten er sikret efter alle kunstens regler og løbet afvikles i tæt samarbejde med Rigspolitiets Idrætsforening, der stiller med mange uddannede trafikofficials og et højt antal MC Marshals fra MC Task Force.

 

Der er mange gode grunde til at stille til start i MENY VM-Stafetten i Rudersdal:

  • - Første løb for motionister på VM-ruten fra 2011.
  • - Jens Voigt deltager.
  • - Carlos Sastre deltager (vinder af Tour de France 2008).
  • - Det er cykelsportens første store ”sociale” løb, hvor cykelsport og socialt samvær går hånd i hånd med, at man kører væddeløb på en sikret VM-rute.
  • - Mad fra MENY efter løbet, drikkevarer fra Faxe Kondi.
  • - Sidst men ikke mindst en dejlig kold pilsner efter løbet.

 

Alle ovenstående fordele er inkluderet i startgebyret, desuden bliver der blandt alle tilmeldte løbende udtrukket attraktive lodtræningspræmier for mere end 100.000 kroner fra løbets mange sponsorer - så ingen grund til, at tøve med tilmeldingerne.


TILMELD DIG VM-STAFETTEN HER

 

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x