24.04.2016 @ 19:55

Har du en cykel - to venner eller to gode cykel-kolleger, så har du chancen for at cykle med Jens Voigt på VM-ruten i Rudersdal søndag den 5. juni.

MENY VM-Stafetten i Rudersdal får fint besøg, når Jens ”Shut up legs!” Voigt bliver genforenet med sin tidligere Team CSC-kollega, Carlos Sastre. Iøvrigt for første gang nogensinde, at Jens Voigt og Tour de France-vinderen Carlos Sastre stiller til start i et løb i Danmark sammen.

 

For Jens Voigt er det et særdeles velkomment og glædeligt gensyn med Danmark efter de mange år hos Team CSC.

 

”Jeg glæder mig virkelig til at køre på den meget omtalte VM-rute, som jeg desværre ikke fik lejlighed til at prøve i 2011. Jeg har kun hørt godt om den og så er det jo helt enestående, at jeg nu kan hygge mig med alle de danskere, der bakkede op om mig og holdet,” forklarer Jens Voigt.

 

Jens Voigt stoppede karrieren for blot to år siden. Han nåede i sin aktive karriere at vinde to Tour de France-etaper, fire gange etapeløbet Critérium International, tre gange Bayern Rundfahrt, tre etaper i Baskerlandet Rundt samt blandt andet Tyskland Rundt og Polen Rundt.

 

Medarrangør Henrik Andersen glæder sig over den populære tyskers deltagelse: ”Det er en drengedrøm, der går i opfyldelse, at vi kan præsentere Jens Voigt til alle motionscykellister i Danmark. Uanset hvor hurtigt man kører eller hvor erfaren man er, så kan man cykle med i løbet på VM-ruten og ikke mindst møde sine idoler Jens Voigt og Carlos Sastre”.

 

I dag er Jens Voigt blandt andet ambassadør for cykelholdet TREK og sælger merchandise med sit legendariske slogan ”Shut up legs!”.

 

Om MENY VM-Stafetten i Rudersdal

Det er første gang nogensinde, at alle danske motionscykelryttere inviteres til at køre på VM-ruten fra 2011 i Rudersdal.

 

Løbet afvikles som et stafetløb over fire timer med hold a’ tre personer og ALLE kan deltage. Du skal blot have en cykel, kunne køre mindst én omgang på den 14 kilometer lange VM-rute og så have to gode venner eller kollegaer at cykle med.

 

VM-ruten er sikret efter alle kunstens regler og løbet afvikles i tæt samarbejde med Rigspolitiets Idrætsforening, der stiller med mange uddannede trafikofficials og et højt antal MC Marshals fra MC Task Force.

 

Der er mange gode grunde til at stille til start i MENY VM-Stafetten i Rudersdal:

  • - Første løb for motionister på VM-ruten fra 2011.
  • - Jens Voigt deltager.
  • - Carlos Sastre deltager (vinder af Tour de France 2008).
  • - Det er cykelsportens første store ”sociale” løb, hvor cykelsport og socialt samvær går hånd i hånd med, at man kører væddeløb på en sikret VM-rute.
  • - Mad fra MENY efter løbet, drikkevarer fra Faxe Kondi.
  • - Sidst men ikke mindst en dejlig kold pilsner efter løbet.

 

Alle ovenstående fordele er inkluderet i startgebyret, desuden bliver der blandt alle tilmeldte løbende udtrukket attraktive lodtræningspræmier for mere end 100.000 kroner fra løbets mange sponsorer - så ingen grund til, at tøve med tilmeldingerne.


TILMELD DIG VM-STAFETTEN HER

 

Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet