22.03.2017 @ 11:28

På fredag kan du få gode tips af Frank Høj via en livestream på Facebook, som optakt til motionsløbet ”En Forårsdag i Hell-singør."

Frank Høj er en erfaren herre på ujævnt cykelunderlag. Som professionel cykelrytter elskede han at køre de traditionsrige forårsklassikere - jo hårdere jo bedre - og som motionist har han flere gange deltaget i CK Kronborgs traditionsrige forårsbebuder ”En Forårsdag i Hell-singør”. Et løb, der netop er inspireret af de udenlandske forbilleder.

 

I år skal Frank Høj sidde i et TV-studie for at kommentere Paris-Roubaix ”En Forårsdag i Helvede”, der typisk køres samme dag, men deltagerne i ”En Forårsdag i Hell-singør” skal ikke snydes for at møde den populære cykelrytter, der har indvilget i at komme med et par gode tips til, hvordan man sætter både sig selv og sin cykel op til et par timers godt og hårdt race.

 

Derfor har CK Kronborg allieret sig både med Frank Høj og cykelforretningen Velo Pavé i Farum, hvorfra man sender et liveinterview på fredag den 24. marts kl. 13.00 via Facebook. Det eneste, man skal gøre for at kigge med, er at gå ind på løbets Facebookside. Faktisk kan man gå ind allerede nu og aktivere en påmindelse. Så får man helt automatisk en reminder om udsendelsen umiddelbart før, transmissionen begynder.

 

”Livestreaming via Facebook er det helt hotte lige nu, og qua mit arbejde råder jeg over den nødvendige teknologi. Så hvorfor ikke også bruge den i denne sammenhæng”, siger journalist og løbsansvarlig Henrik Malmgreen fra CK Kronborg, der lover et professionelt setup langt ud over, hvad en ”videoselfie” med smartphone ellers kan præstere.
 


Frank Høj er begejstret for den måde CK Kronborg udnytter den nordsjællandske natur til at tilrettelæg et løb af anselig sværhedsgrad. Interviewet vil derfor komme rundt om en række emner af såvel køreteknisk som cykelteknisk karaktér, og seerne kan komme med spørgsmål undervejs. Det er blot at stille dem i kommentarfeltet på Facebook.

 

”Jeg er sikker på, at der også bliver tid til en cykelanekdote, for Frank Høj har jo oplevet mangt og meget i sin professionelle cykelkarriere. Både han og jeg glæder os til denne helt nye event, så vi håber naturligvis, at rigtig mange kigger med”, siger Henrik Malmgreen og føjer til, at indslaget naturligvis også bliver ”båndet”, så det kan ses senere.

 

Se liveinterview med Frank Høj fredag den 24. marts kl. 13.00 med gode tips om, hvordan man bedst muligt kører ”En Forårsdag i Hell-singør”.

Klik ind på CK Kronborgs Facebookside og få en påmindelse, når arrangørerne livestream på fredag. 

 

Feltet.dk's app: Følg Paris-Nice nu
Nu er den her - Feltet.dk's helt nye unikke app! En gratis app. Download den før dine cykelvenner og kom forrest i feltet. 
Sidste chance: Deltag i Paris-Nice managerspillet
Managerspillene til Paris-Nice og Tirreno-Adriatico er åbnet. Dyst i mod alle Feltet.dk's brugere og opret en privat liga, hvor du kun dyster imod dine venner, familie eller arbejdskollegaer.
Feltet.dk køber Bikemania Magazine
Skandinaviens største online cykelportal Feltet.dk køber Bikemania Magazine og stifter samtidig et nyt selskab Motionsfeltet.dk ApS. 
Stor dansk virksomhed går ind i cykelsporten - Ny sponsor i Giroen
Den danske lysvirksomhed VELUX kan kalde sig ny sponsor af nogle af cykelsportens største løb.
Officielt: Københavnsk cykelfusion ser dagens lys
Team Interklima ABC Copenhagen vil fremover være et samarbejde mellem Amager Cykle Ring og ABC København.
Oversigt: Se alle de nye trøjer til 2024
Vi bringer her en oversigt over alle de nye trøjer, der kommer til at pryde landskabet i den kommende sæson.
UCI tager bizar sag op: Mekaniker klædte sig ud som rytter
UCI sanktionerer det amerikanske kontinentalhold, Cynisca Cycling, efter de sidste år forsøgte at snyde sig til en startplads i et belgisk endagsløb.
I dag starter årets store cykeldyst! Er du klar!?
Er du klar til sæsonens ultimative managerspil? Feltet.dk's sæson kører helt fra februar til cykelsæsonen slutter den 20. oktober.
Test: EKOI HEAT Concept 5
Kolde fingre kan ødelægge den gode oplevelse af en vintercykeltur - med EKOI Heat Concept 5 er det bare med at komme afsted.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet