22.03.2017 @ 11:28

På fredag kan du få gode tips af Frank Høj via en livestream på Facebook, som optakt til motionsløbet ”En Forårsdag i Hell-singør."

Frank Høj er en erfaren herre på ujævnt cykelunderlag. Som professionel cykelrytter elskede han at køre de traditionsrige forårsklassikere - jo hårdere jo bedre - og som motionist har han flere gange deltaget i CK Kronborgs traditionsrige forårsbebuder ”En Forårsdag i Hell-singør”. Et løb, der netop er inspireret af de udenlandske forbilleder.

 

I år skal Frank Høj sidde i et TV-studie for at kommentere Paris-Roubaix ”En Forårsdag i Helvede”, der typisk køres samme dag, men deltagerne i ”En Forårsdag i Hell-singør” skal ikke snydes for at møde den populære cykelrytter, der har indvilget i at komme med et par gode tips til, hvordan man sætter både sig selv og sin cykel op til et par timers godt og hårdt race.

 

Derfor har CK Kronborg allieret sig både med Frank Høj og cykelforretningen Velo Pavé i Farum, hvorfra man sender et liveinterview på fredag den 24. marts kl. 13.00 via Facebook. Det eneste, man skal gøre for at kigge med, er at gå ind på løbets Facebookside. Faktisk kan man gå ind allerede nu og aktivere en påmindelse. Så får man helt automatisk en reminder om udsendelsen umiddelbart før, transmissionen begynder.

 

”Livestreaming via Facebook er det helt hotte lige nu, og qua mit arbejde råder jeg over den nødvendige teknologi. Så hvorfor ikke også bruge den i denne sammenhæng”, siger journalist og løbsansvarlig Henrik Malmgreen fra CK Kronborg, der lover et professionelt setup langt ud over, hvad en ”videoselfie” med smartphone ellers kan præstere.
 


Frank Høj er begejstret for den måde CK Kronborg udnytter den nordsjællandske natur til at tilrettelæg et løb af anselig sværhedsgrad. Interviewet vil derfor komme rundt om en række emner af såvel køreteknisk som cykelteknisk karaktér, og seerne kan komme med spørgsmål undervejs. Det er blot at stille dem i kommentarfeltet på Facebook.

 

”Jeg er sikker på, at der også bliver tid til en cykelanekdote, for Frank Høj har jo oplevet mangt og meget i sin professionelle cykelkarriere. Både han og jeg glæder os til denne helt nye event, så vi håber naturligvis, at rigtig mange kigger med”, siger Henrik Malmgreen og føjer til, at indslaget naturligvis også bliver ”båndet”, så det kan ses senere.

 

Se liveinterview med Frank Høj fredag den 24. marts kl. 13.00 med gode tips om, hvordan man bedst muligt kører ”En Forårsdag i Hell-singør”.

Klik ind på CK Kronborgs Facebookside og få en påmindelse, når arrangørerne livestream på fredag. 

 

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x