22.03.2017 @ 11:28

På fredag kan du få gode tips af Frank Høj via en livestream på Facebook, som optakt til motionsløbet ”En Forårsdag i Hell-singør."

Frank Høj er en erfaren herre på ujævnt cykelunderlag. Som professionel cykelrytter elskede han at køre de traditionsrige forårsklassikere - jo hårdere jo bedre - og som motionist har han flere gange deltaget i CK Kronborgs traditionsrige forårsbebuder ”En Forårsdag i Hell-singør”. Et løb, der netop er inspireret af de udenlandske forbilleder.

 

I år skal Frank Høj sidde i et TV-studie for at kommentere Paris-Roubaix ”En Forårsdag i Helvede”, der typisk køres samme dag, men deltagerne i ”En Forårsdag i Hell-singør” skal ikke snydes for at møde den populære cykelrytter, der har indvilget i at komme med et par gode tips til, hvordan man sætter både sig selv og sin cykel op til et par timers godt og hårdt race.

 

Derfor har CK Kronborg allieret sig både med Frank Høj og cykelforretningen Velo Pavé i Farum, hvorfra man sender et liveinterview på fredag den 24. marts kl. 13.00 via Facebook. Det eneste, man skal gøre for at kigge med, er at gå ind på løbets Facebookside. Faktisk kan man gå ind allerede nu og aktivere en påmindelse. Så får man helt automatisk en reminder om udsendelsen umiddelbart før, transmissionen begynder.

 

”Livestreaming via Facebook er det helt hotte lige nu, og qua mit arbejde råder jeg over den nødvendige teknologi. Så hvorfor ikke også bruge den i denne sammenhæng”, siger journalist og løbsansvarlig Henrik Malmgreen fra CK Kronborg, der lover et professionelt setup langt ud over, hvad en ”videoselfie” med smartphone ellers kan præstere.
 


Frank Høj er begejstret for den måde CK Kronborg udnytter den nordsjællandske natur til at tilrettelæg et løb af anselig sværhedsgrad. Interviewet vil derfor komme rundt om en række emner af såvel køreteknisk som cykelteknisk karaktér, og seerne kan komme med spørgsmål undervejs. Det er blot at stille dem i kommentarfeltet på Facebook.

 

”Jeg er sikker på, at der også bliver tid til en cykelanekdote, for Frank Høj har jo oplevet mangt og meget i sin professionelle cykelkarriere. Både han og jeg glæder os til denne helt nye event, så vi håber naturligvis, at rigtig mange kigger med”, siger Henrik Malmgreen og føjer til, at indslaget naturligvis også bliver ”båndet”, så det kan ses senere.

 

Se liveinterview med Frank Høj fredag den 24. marts kl. 13.00 med gode tips om, hvordan man bedst muligt kører ”En Forårsdag i Hell-singør”.

Klik ind på CK Kronborgs Facebookside og få en påmindelse, når arrangørerne livestream på fredag. 

 

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet