04.05.2015 @ 17:05

Det er tid til, at du kan kvalificere dig til VM i amatørcykling, som afvikles senere på året i Danmark. 

Den 14. maj køres enkeltstart over 25,4 kilometer med start og mål på Axel Torv i centrum af det historiske Helsingør. Der køres igen i år på en helt afspærret rute. Den 16. maj skal der køres landevejsløb på en 56,5 kilometer rundstrækning med start- og målområde helt ud til Øresund på Strandvejen ved Skotterup syd for Helsingør:


“Enkeltstarten bliver en gentagelse af succesen fra sidste år, hvor vi fik afviklet en super enkeltstart og havde fantastisk stemning på Torvet hele dagen. Så dette gentager vi. Til landevejsløbet har vi som en nyhed valgt at køre på rundstrækning. Det tror vi på giver en større oplevelse for alle. Vi har expoområde og MTB løb for børnene i start- og målområdet, så der er garanti for god stemning og mange mennesker i området hele dagen”, forklarer løbsdirektør Jens Kasler og understreger, at han godt kan mærke øget interesse for Copenhagen Gran Fondo som følge af at Amatør-VM i år er i Danmark.

“Det er klart at folk gerne vil have den store oplevelse det er at køre VM. Og så er det altså hos os at de skal kvalificere sig”.


De 25 procent bedste i hver aldersgruppe i hver af de to løb kvalificere sig til henholdsvis enkeltstarten den 3. september i Hobro og landevejsløbet i Aalborg den 6. september ved amatør-VM i Nordjylland.


Sidste dag for tilmelding til Copenhagen Gran Fondo enkeltstarten er søndag den 10. maj kl. 23:59. Til landevejsløbet vil der mulighed for eftertilmelding helt frem til kort før start, dog til en forhøjet pris.


Får du ikke kvalificeret dig via Copenhagen Gran Fondo følger der hen over sommeren afdelinger i Canada, Grækenland, Brasilien, Storbritannien, Slovenien, Italien og Østrig, hvor du kan kvalificere dig til Amatør-VM i Hobro og Aalborg til september
.

Læs mere om de to store events på www.copenhagengranfondo.dk og www.denmark2015.dk.

Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet