04.08.2014 @ 16:49

Vangàrd Street Race er et unikt mountainbike gadeløb, der med et utal af udfordringer har spænding for både udøvere og tilskuerne. Løbet afvikles lørdag den 16. august i Herning midtby.

Vangàrd Street Race er et unikt mountainbike gadeløb, der med et utal af udfordringer har spænding for både udøvere og tilskuerne. Løbet tager sit udgangspunkt fra Torvet i Herning, hvor der både vil være start og mål. Deltagerne vil på den 1,7 kilometer lange rundstrækning i Herning centrum, blive udfordret både over og under jordens overflade. Løbet bliver inddelt i fem forskellige klasser for både børn, nybegyndere, øvede og meget øvede samt Firma/VIP-klassen, der kun er for inviterede ryttere, der vil bestå af tidligere cykelstjerner og firmaer, der har sponsoreret en udfordring til løbet.
 

Et mountainbike gadeløb er normalt baseret på en kort rundstrækning indeholdende forskelligt terræn og højdemeter, men da løbet tager sit udgangspunkt fra Torvet i Herning, er der den udfordring, at Herning centrum hverken har terrænet eller er det mest oplagte - så at sige er Herning flad som en pandekage!
 

"Vi kører over og under jordens overflade!"
Der er derfor opbygget et samarbejde med flere samarbejdspartnere, hvor muligheden frem for begrænsningen har været på dagsordenen, hvilket har resulteret i grundlæggelsen af det unikke MTB gadeløb, Vangàrd Street Race. Hertil kommer et utal af udfordringer, der har spænding for både udøvere og tilskuerne, hvor man kører både over og under jordens overflade! To af de centrale elementer af ruten består nemlig af at skal køre igennem FØTEXs parkeringshus, hvor hele 9 etager skal forceres samt at ruten går ned under jorden igennem Herning Kommunes P-kælder, hvilket gør Vangàrd Street Race til en oplevelse ud over det sædvanelige!


Udfordringer til ruten leveres af forskellige firmaer
Derudover er MTB gadeløbet Vangàrd Street Race baseret på at forskellige firmaer har sponsoreret forhindringer rundt på ruten, hvilke vil give den enkelte motionist et utal af udfordringer, der er til spænding for både udøvere og tilskuerne, hvor man i år blandt anden kan blive udfordret af Feltet.dk, Cito Materieludlejning og Vangàrd Retail.
 

Forsættelse af Cykelfesten i Herning
Idéen bag at lave et ekstra gadeløb i Hernings gader lørdag den 16. august er baseret på, at fortsætte gårsdagens folkefest fra Handelsbanken Gadeløbet, hvor tusindvis kommer og ser den professionelle danske elite udfordre Tour-stjernerne i Hernings gader. Men i modsætning til dagen forinden, omfatter dette løb ikke elitecykling, men er et nyt innovativt tiltag for deltagelse af den danske motionist.
 

Få mere info og tilmeld dig på www.mstore.dk/streetrace eller www.facebook.com/MSOLUTIONSDK

Feltet.dks udlodder to starter til MTB gadeløbet på vores nye Facebookside for cykelmotionister - Motionsfeltet.dk.

 

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Søren Kragh Andersen er færdig i dette års Flandern Rundt. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/kragh_er_udgaaet/Baskerlandet Rundt er måske det mest sprinterfjendtlige af WorldTourens etapeløb, men løbet byder altid på mindst én mulighed for hurtige folk, der kan klatre. Det gør det således også i år, hvor løbet åbnes med sin letteste etape, for selvom der undervejs skal klatres 2500 højdemeter på de kuperede baskiske veje, betyder en let afslutning, at løbets hurtigste formentlig skal slås om den første førertrøje i en stigende afslutning, der ikke er helt let. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_itzulia_baaque_country_2023/Theodor August Clemmensen sluttede nummer to i klassementet i Junioren Etappenfahrt.   Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/dansk_teenage-talent_leverer_podieplacering_samlet_i_triple-sejr_i_tyskland/Mens de tunge drenge er i gang med sæsonens højdepunkter på de toppede brosten i Nordeuropa, er det lette kavaleri rejst til Baskerlandet for at bestige de mange stejle stigninger i Itzulia Basque Country, hvor Jonas Vingegaard jagter sit sidste store mål i foråret. Samtidig fortsætter klassikersæsonen med sprinternes verdensmesterskab i onsdagens Scheldeprijs, inden det søndag gælder den helt store brostensfinale i mytiske Paris-Roubaix, og fra tirsdag til fredag varmes der op til den franske klassiker i det tidligere Circuit Cycliste Sarthe, der i dag kendes som Region Pays de la Loire Tour. Du kan følge alle løbene på Feltet.dk og undervejs stille spørgsmål til vores ekspert, Emil Axelgaard. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/foelg_vingegaard_paa_foerstedagen_i_baskerlandet/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x