04.08.2014 @ 16:49

Vangàrd Street Race er et unikt mountainbike gadeløb, der med et utal af udfordringer har spænding for både udøvere og tilskuerne. Løbet afvikles lørdag den 16. august i Herning midtby.

Vangàrd Street Race er et unikt mountainbike gadeløb, der med et utal af udfordringer har spænding for både udøvere og tilskuerne. Løbet tager sit udgangspunkt fra Torvet i Herning, hvor der både vil være start og mål. Deltagerne vil på den 1,7 kilometer lange rundstrækning i Herning centrum, blive udfordret både over og under jordens overflade. Løbet bliver inddelt i fem forskellige klasser for både børn, nybegyndere, øvede og meget øvede samt Firma/VIP-klassen, der kun er for inviterede ryttere, der vil bestå af tidligere cykelstjerner og firmaer, der har sponsoreret en udfordring til løbet.
 

Et mountainbike gadeløb er normalt baseret på en kort rundstrækning indeholdende forskelligt terræn og højdemeter, men da løbet tager sit udgangspunkt fra Torvet i Herning, er der den udfordring, at Herning centrum hverken har terrænet eller er det mest oplagte - så at sige er Herning flad som en pandekage!
 

"Vi kører over og under jordens overflade!"
Der er derfor opbygget et samarbejde med flere samarbejdspartnere, hvor muligheden frem for begrænsningen har været på dagsordenen, hvilket har resulteret i grundlæggelsen af det unikke MTB gadeløb, Vangàrd Street Race. Hertil kommer et utal af udfordringer, der har spænding for både udøvere og tilskuerne, hvor man kører både over og under jordens overflade! To af de centrale elementer af ruten består nemlig af at skal køre igennem FØTEXs parkeringshus, hvor hele 9 etager skal forceres samt at ruten går ned under jorden igennem Herning Kommunes P-kælder, hvilket gør Vangàrd Street Race til en oplevelse ud over det sædvanelige!


Udfordringer til ruten leveres af forskellige firmaer
Derudover er MTB gadeløbet Vangàrd Street Race baseret på at forskellige firmaer har sponsoreret forhindringer rundt på ruten, hvilke vil give den enkelte motionist et utal af udfordringer, der er til spænding for både udøvere og tilskuerne, hvor man i år blandt anden kan blive udfordret af Feltet.dk, Cito Materieludlejning og Vangàrd Retail.
 

Forsættelse af Cykelfesten i Herning
Idéen bag at lave et ekstra gadeløb i Hernings gader lørdag den 16. august er baseret på, at fortsætte gårsdagens folkefest fra Handelsbanken Gadeløbet, hvor tusindvis kommer og ser den professionelle danske elite udfordre Tour-stjernerne i Hernings gader. Men i modsætning til dagen forinden, omfatter dette løb ikke elitecykling, men er et nyt innovativt tiltag for deltagelse af den danske motionist.
 

Få mere info og tilmeld dig på www.mstore.dk/streetrace eller www.facebook.com/MSOLUTIONSDK

Feltet.dks udlodder to starter til MTB gadeløbet på vores nye Facebookside for cykelmotionister - Motionsfeltet.dk.

 

Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet