04.08.2014 @ 16:49

Vangàrd Street Race er et unikt mountainbike gadeløb, der med et utal af udfordringer har spænding for både udøvere og tilskuerne. Løbet afvikles lørdag den 16. august i Herning midtby.

Vangàrd Street Race er et unikt mountainbike gadeløb, der med et utal af udfordringer har spænding for både udøvere og tilskuerne. Løbet tager sit udgangspunkt fra Torvet i Herning, hvor der både vil være start og mål. Deltagerne vil på den 1,7 kilometer lange rundstrækning i Herning centrum, blive udfordret både over og under jordens overflade. Løbet bliver inddelt i fem forskellige klasser for både børn, nybegyndere, øvede og meget øvede samt Firma/VIP-klassen, der kun er for inviterede ryttere, der vil bestå af tidligere cykelstjerner og firmaer, der har sponsoreret en udfordring til løbet.
 

Et mountainbike gadeløb er normalt baseret på en kort rundstrækning indeholdende forskelligt terræn og højdemeter, men da løbet tager sit udgangspunkt fra Torvet i Herning, er der den udfordring, at Herning centrum hverken har terrænet eller er det mest oplagte - så at sige er Herning flad som en pandekage!
 

"Vi kører over og under jordens overflade!"
Der er derfor opbygget et samarbejde med flere samarbejdspartnere, hvor muligheden frem for begrænsningen har været på dagsordenen, hvilket har resulteret i grundlæggelsen af det unikke MTB gadeløb, Vangàrd Street Race. Hertil kommer et utal af udfordringer, der har spænding for både udøvere og tilskuerne, hvor man kører både over og under jordens overflade! To af de centrale elementer af ruten består nemlig af at skal køre igennem FØTEXs parkeringshus, hvor hele 9 etager skal forceres samt at ruten går ned under jorden igennem Herning Kommunes P-kælder, hvilket gør Vangàrd Street Race til en oplevelse ud over det sædvanelige!


Udfordringer til ruten leveres af forskellige firmaer
Derudover er MTB gadeløbet Vangàrd Street Race baseret på at forskellige firmaer har sponsoreret forhindringer rundt på ruten, hvilke vil give den enkelte motionist et utal af udfordringer, der er til spænding for både udøvere og tilskuerne, hvor man i år blandt anden kan blive udfordret af Feltet.dk, Cito Materieludlejning og Vangàrd Retail.
 

Forsættelse af Cykelfesten i Herning
Idéen bag at lave et ekstra gadeløb i Hernings gader lørdag den 16. august er baseret på, at fortsætte gårsdagens folkefest fra Handelsbanken Gadeløbet, hvor tusindvis kommer og ser den professionelle danske elite udfordre Tour-stjernerne i Hernings gader. Men i modsætning til dagen forinden, omfatter dette løb ikke elitecykling, men er et nyt innovativt tiltag for deltagelse af den danske motionist.
 

Få mere info og tilmeld dig på www.mstore.dk/streetrace eller www.facebook.com/MSOLUTIONSDK

Feltet.dks udlodder to starter til MTB gadeløbet på vores nye Facebookside for cykelmotionister - Motionsfeltet.dk.

 

Følg OL på Feltet.dk's app
Kom helt tæt på OL på Feltet.dk's app. Følg danskernes kamp om OL-medaljer på landvejen, banen, mountainbiken og bmx'en. Kom tæt på danskerne og alle de øvrige stjerner.
Produktnyt: Nye aerohjul fra DT Swiss
DT Swiss har genopfundet deres højtydende ARC-hjul og gjort disse endnu bedre og hurtigere, skriver producenten i en pressemeddelelse. 
Her er overblikket over alt cykling ved OL
OL starter i næste uge. Feltet.dk har samlet overblikket over alle cykeldisciplinerne, så du ved, hvornår du skal følge med.
Danskernes Tour-historie: Én udgik, da cykelskoene forsvandt
Sådan er det gået danskerne i Tour de France igennem tiderne. 
Pogacar bryder en ny barriere
Tadej Pogacar og Slovenien sætter nye rekorder i Tour de France. Danmark indtager andenplads på én af listerne.
Vanvittige Pogacar slår flere Merckx-rekorder
Tadej Pogacar er nutidens kannibal, som går fra rekord til rekord. Slovenieren sætter nemlig den ene rekord efter den anden og har nu slået flere af Eddy Merckx's rekorder.
Test: Supreme sommertøj fra Re-Behave
Et lækkert sommersæt i god kvalitet og hvor Re-Behave demonstrerer god know-how ifølge med en grøn tilgang til cykeltøj.
Podcast: Hvem er den danske julemand ved Touren?
Har du set den danske julemand ved Giro d'Italia, Tour de France eller måske PostNord Danmark Rundt? Hvem er det? 
Cypern: Det oversete paradis for cykelryttere
Næsten 65% af Feltet.dk's læsere rejser med deres cykel, og måske hører du til de heldige, der har prøvet at cykle rundt i bjergene på en solskinsdag?

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet