06.02.2015 @ 11:05

Det italienske cykelmærke, De Rosa, har lanceret en ny dansk Proshop, hvor kunderne selv kan konfigurere deres De Rosa og se, hvordan de ønskede indstillinger påvirker prisen.

De Rosa går nye veje for at skaffe flere kunder og gøre brugeroplevelsen bedre og mere enkelt for kunderne fremover. Leveringen sker fra en af de autoriserede De Rosa Proshop forhandler, som har et udvalg af cyklerne stående i forretningen.

"Kunden kan selv bestemme rammestørrelse, farve og komponent-sammensætningen, herunder specifikationer på gruppe, hjul, styr, frempind, sadel, styrbånd, flaskestativer, pedaler mv. De store fabriksmærker leveres som standard cykler og giver ikke kunden samme muligheder. Ønsker kunden at få en standard cykel ombygget, er det både fordyrende og kan give kvalitetsmæssige problemer," forklarer den danske De Rosa importør, Steen Hansen fra Juhl Cycling Nordic, til Feltet.dk.


"De Rosa Proshop giver kunderne en masse fordele, og et langt større udvalg inden beslutningen tages. Det giver samtidig kunden en sikkerhed for at cyklen er korrekt bygget med de ønskede komponenter," tilføjer importøren.

På derosa.dk kan du se, hvordan dine valg påvirker prisen, og dermed kan du også holde dig indenfor dit budget. Det er Juhl Cycling Nordic, som står bag den nye hjemmeside, hvor kunderne altså selv kan konfigurere sin nye De Rosa Cykel, men bestillingen sker fortsat ved en De Rosa Proshop forhandler - se mere på www.derosa.dk

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x