10.09.2014 @ 07:46

Med start og mål på fængslet kan du deltage i den ultimative flugt til Horsens MTB Prison Break i dagene  27.- 28. september 2014.

I forbindelse med Giro d'Italia starten i Danmark i 2012 blev grundstenen til Horsens MTB Prison Break lagt. Ideen var at skabe et unikt løb, som var en del af Giro d’Italia i det midtjyske. Løbet blev så stor en succes, at arrangørerne valgte at forsætte ”flugten” og i år gennemføres løbet for tredje gang.
 

Løbet foregår i de autentiske og flotte rammer på fængslet i Horsens med start og målområde i fængselsgården i det tidligere statsfængsel. Her vil der blive taget mug shots (billeder af alle deltagerne) og de flugt-gale MTB ́ere vil blive sendt ud gennem fængselsmurene flankeret af pigtråd og sirenehylen.
 

Horsens MTB Prison Break har det hele. Det er ikke alene et velorganiseret løb med fede ruter for alle niveauer. Det er også et løb for alle med hang til flugt, frihed og fuld smæk på.
 

”Horsens Kommune sætter stor pris på at kunne huse et af Danmarks aller mest interessante og innovative MTB-løb. Løbet har udviklet sig og bygget spændende aktiviteter på. Vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer med Horsens MTB Prison Break,” forklarer projektkoordinator Mads Søbye Helbo.
 

Som det eneste MTB løb i verden starter og slutter løbet ikke alene på et fængsel. Ruten går også forbi kunstinstallationerne på Horsens Kunstmuseum.
 

"Horsens MTB Prison Break rammer essensen i det at være mountainbiker. Friheden. Frihedsfølelsen. Væk fra hverdagen og ud på de fede spor i naturen. Følelsen når ruten går tværs gennem Horsens Kunst Museum er helt unik. Vi har plads til alle og løbet er særdeles velegnet til løbsdebut for folk, der endnu ikke har haft nummer på,” forklarer stævneleder Rico Busk.
 

Der er plads til 1.600 mountainbikere på flugten, og de 1.300 er besat. Der er ruter for børn, motionister og eliten. I år køres løbet over tre dage, hvor man kan vælge mellem, at køre alle tre dage eller kun en enkelt.
 

 

Tilmelding og mere info på www.mtbprisonbreak.dk

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x