10.09.2014 @ 07:46

Med start og mål på fængslet kan du deltage i den ultimative flugt til Horsens MTB Prison Break i dagene  27.- 28. september 2014.

I forbindelse med Giro d'Italia starten i Danmark i 2012 blev grundstenen til Horsens MTB Prison Break lagt. Ideen var at skabe et unikt løb, som var en del af Giro d’Italia i det midtjyske. Løbet blev så stor en succes, at arrangørerne valgte at forsætte ”flugten” og i år gennemføres løbet for tredje gang.
 

Løbet foregår i de autentiske og flotte rammer på fængslet i Horsens med start og målområde i fængselsgården i det tidligere statsfængsel. Her vil der blive taget mug shots (billeder af alle deltagerne) og de flugt-gale MTB ́ere vil blive sendt ud gennem fængselsmurene flankeret af pigtråd og sirenehylen.
 

Horsens MTB Prison Break har det hele. Det er ikke alene et velorganiseret løb med fede ruter for alle niveauer. Det er også et løb for alle med hang til flugt, frihed og fuld smæk på.
 

”Horsens Kommune sætter stor pris på at kunne huse et af Danmarks aller mest interessante og innovative MTB-løb. Løbet har udviklet sig og bygget spændende aktiviteter på. Vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer med Horsens MTB Prison Break,” forklarer projektkoordinator Mads Søbye Helbo.
 

Som det eneste MTB løb i verden starter og slutter løbet ikke alene på et fængsel. Ruten går også forbi kunstinstallationerne på Horsens Kunstmuseum.
 

"Horsens MTB Prison Break rammer essensen i det at være mountainbiker. Friheden. Frihedsfølelsen. Væk fra hverdagen og ud på de fede spor i naturen. Følelsen når ruten går tværs gennem Horsens Kunst Museum er helt unik. Vi har plads til alle og løbet er særdeles velegnet til løbsdebut for folk, der endnu ikke har haft nummer på,” forklarer stævneleder Rico Busk.
 

Der er plads til 1.600 mountainbikere på flugten, og de 1.300 er besat. Der er ruter for børn, motionister og eliten. I år køres løbet over tre dage, hvor man kan vælge mellem, at køre alle tre dage eller kun en enkelt.
 

 

Tilmelding og mere info på www.mtbprisonbreak.dk

Managerspillet til Tour de Suisse åbnet
Kan Mattias Skjelmose forsvare 2023-sejren i Tour de Suisse? Det finder vi ud af i midten af juni - sæt dit managerhold nu.
Tøjmærke i opråb: Vi skal tænke os om
Vi er for mange mennesker på Jorden til, at den kan følge med ressourcemæssigt, derfor banker det danske tøjmærke Re-Behave på carbonstellet og blæser til angreb. 
Danmark kikser ekstra OL-plads
Det gik ikke danskernes vej, da OL-pladserne skulle endelig afgøres - desværre. 
Hvad har Mads P., Roglic og Evenepoel til fælles?
Alle tre stjerner skal køre opvarmningsløbet til Tour de France, Critérium du Dauphiné, og du kan derfor vælge dem i Feltet.dk's store managerspil til etapeløbet.
Dansk dobbeltsejr i World Cuppen i Nové Mesto
Det danske stortalent, Albert Withen Philipsen, bliver bare ved med at imponere, men han har fået konkurrence... af en anden dansker. 
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Dansk MTB'er før OL-afgørelsen: Jeg håber og tror på det
Sofie Heby vil blive skuffet, hvis hun ikke bliver udtaget til OL. 
Sølvhøj og Fini i ny duel i Shimano-ligaens tredje afdeling
Som det var tilfældet i Silkeborg var Shimano-ligaens tredje afdeling i Rold Skov en hård kamp mellem OL-bejleren Sebastian Fini Carstensen (Lapierre Mavic Unity) og den formstærke U-23 rytter Oliver Vedersø Sølvhøj (Scott Creuse Oxygene Gueret). Hos kvinderne var Sofie Heby Pedersen (Wilier-Vittoria Factory Team) ganske suveræn.
Følg Giroen på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Giro d'Italia på Feltet.dk's app. Følg Alexander Kamp, Tobias Lund, Michael Valgren, Mikkel Honoré samt Mikkel Bjerg på tætteste hold.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet