08.06.2017 @ 09:06

Den glade cyklist eller den ivrige motionist får mulighed for at komme Europas bedste cykelryttere i forkøbet til EM i Herning. Onsdag og søndag under EM i august bliver to cykelløb for alle afholdt på ruterne.

Før de professionelle cykelryttere skal dyste om titlen som europamester onsdag den 2. og søndag den 6 august får alle, der kan lide at køre på cykel muligheden for at cykle på ruterne, der skal bruges til EM i landevejscykling i Herning.


Begge løb køres på en lukket EM-rute, hvor deltagerne kan få lov at mærke stemningen og asfalten, som cykelsportens største stjerner som Peter Sagan også mærker få timer senere. Onsdag er et 11,6 kilometers hyggeløb uden tidtagning, hvor der undervejs vil være sjove overraskelser for de mindste. De får også følgeskab af en masse cykelryttere fra Herning Cykle Klub, der kører med for at give alle en god oplevelse.


Før eliteløbet søndag kan motionisten få lov at prøve kræfter med enten 40,2 km eller 60,3 km på den samme rute, som en ny europamester bliver kåret på få timer senere. Alle deltagere vil også modtage en startpose med lækkert EM merchandise, så de er klar til at blive en del af årets største cykelfest i Herning.


”Cykling er en fantastisk sport, hvor motionisten og selv den yngste nybegynder kan prøve den scene, hvor sportens bedste ryttere kæmper mod hinanden. Det er helt unikt, og vi vil gerne have, at både store og små indefra kan opleve den stemning af cykelfest, som Herning helt sikkert kommer til at emme af til august,” siger Jacob Rasmussen, eventkoordinator ved EuroRoad17. Få oversigt over ruterne, regler, tilmelding og mere information om løbene på EM i landevejscyklings hjemmeside, www.euroroad17.dk, under kategorien ’Cycling for All’.

Feltet.dk's app: Følg Paris-Nice nu
Nu er den her - Feltet.dk's helt nye unikke app! En gratis app. Download den før dine cykelvenner og kom forrest i feltet. 
Sidste chance: Deltag i Paris-Nice managerspillet
Managerspillene til Paris-Nice og Tirreno-Adriatico er åbnet. Dyst i mod alle Feltet.dk's brugere og opret en privat liga, hvor du kun dyster imod dine venner, familie eller arbejdskollegaer.
Feltet.dk køber Bikemania Magazine
Skandinaviens største online cykelportal Feltet.dk køber Bikemania Magazine og stifter samtidig et nyt selskab Motionsfeltet.dk ApS. 
Stor dansk virksomhed går ind i cykelsporten - Ny sponsor i Giroen
Den danske lysvirksomhed VELUX kan kalde sig ny sponsor af nogle af cykelsportens største løb.
Officielt: Københavnsk cykelfusion ser dagens lys
Team Interklima ABC Copenhagen vil fremover være et samarbejde mellem Amager Cykle Ring og ABC København.
Oversigt: Se alle de nye trøjer til 2024
Vi bringer her en oversigt over alle de nye trøjer, der kommer til at pryde landskabet i den kommende sæson.
UCI tager bizar sag op: Mekaniker klædte sig ud som rytter
UCI sanktionerer det amerikanske kontinentalhold, Cynisca Cycling, efter de sidste år forsøgte at snyde sig til en startplads i et belgisk endagsløb.
I dag starter årets store cykeldyst! Er du klar!?
Er du klar til sæsonens ultimative managerspil? Feltet.dk's sæson kører helt fra februar til cykelsæsonen slutter den 20. oktober.
Test: EKOI HEAT Concept 5
Kolde fingre kan ødelægge den gode oplevelse af en vintercykeltur - med EKOI Heat Concept 5 er det bare med at komme afsted.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet