08.06.2017 @ 09:06

Den glade cyklist eller den ivrige motionist får mulighed for at komme Europas bedste cykelryttere i forkøbet til EM i Herning. Onsdag og søndag under EM i august bliver to cykelløb for alle afholdt på ruterne.

Før de professionelle cykelryttere skal dyste om titlen som europamester onsdag den 2. og søndag den 6 august får alle, der kan lide at køre på cykel muligheden for at cykle på ruterne, der skal bruges til EM i landevejscykling i Herning.


Begge løb køres på en lukket EM-rute, hvor deltagerne kan få lov at mærke stemningen og asfalten, som cykelsportens største stjerner som Peter Sagan også mærker få timer senere. Onsdag er et 11,6 kilometers hyggeløb uden tidtagning, hvor der undervejs vil være sjove overraskelser for de mindste. De får også følgeskab af en masse cykelryttere fra Herning Cykle Klub, der kører med for at give alle en god oplevelse.


Før eliteløbet søndag kan motionisten få lov at prøve kræfter med enten 40,2 km eller 60,3 km på den samme rute, som en ny europamester bliver kåret på få timer senere. Alle deltagere vil også modtage en startpose med lækkert EM merchandise, så de er klar til at blive en del af årets største cykelfest i Herning.


”Cykling er en fantastisk sport, hvor motionisten og selv den yngste nybegynder kan prøve den scene, hvor sportens bedste ryttere kæmper mod hinanden. Det er helt unikt, og vi vil gerne have, at både store og små indefra kan opleve den stemning af cykelfest, som Herning helt sikkert kommer til at emme af til august,” siger Jacob Rasmussen, eventkoordinator ved EuroRoad17. Få oversigt over ruterne, regler, tilmelding og mere information om løbene på EM i landevejscyklings hjemmeside, www.euroroad17.dk, under kategorien ’Cycling for All’.

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x