08.06.2017 @ 09:06

Den glade cyklist eller den ivrige motionist får mulighed for at komme Europas bedste cykelryttere i forkøbet til EM i Herning. Onsdag og søndag under EM i august bliver to cykelløb for alle afholdt på ruterne.

Før de professionelle cykelryttere skal dyste om titlen som europamester onsdag den 2. og søndag den 6 august får alle, der kan lide at køre på cykel muligheden for at cykle på ruterne, der skal bruges til EM i landevejscykling i Herning.


Begge løb køres på en lukket EM-rute, hvor deltagerne kan få lov at mærke stemningen og asfalten, som cykelsportens største stjerner som Peter Sagan også mærker få timer senere. Onsdag er et 11,6 kilometers hyggeløb uden tidtagning, hvor der undervejs vil være sjove overraskelser for de mindste. De får også følgeskab af en masse cykelryttere fra Herning Cykle Klub, der kører med for at give alle en god oplevelse.


Før eliteløbet søndag kan motionisten få lov at prøve kræfter med enten 40,2 km eller 60,3 km på den samme rute, som en ny europamester bliver kåret på få timer senere. Alle deltagere vil også modtage en startpose med lækkert EM merchandise, så de er klar til at blive en del af årets største cykelfest i Herning.


”Cykling er en fantastisk sport, hvor motionisten og selv den yngste nybegynder kan prøve den scene, hvor sportens bedste ryttere kæmper mod hinanden. Det er helt unikt, og vi vil gerne have, at både store og små indefra kan opleve den stemning af cykelfest, som Herning helt sikkert kommer til at emme af til august,” siger Jacob Rasmussen, eventkoordinator ved EuroRoad17. Få oversigt over ruterne, regler, tilmelding og mere information om løbene på EM i landevejscyklings hjemmeside, www.euroroad17.dk, under kategorien ’Cycling for All’.

Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Svedtrøje fordi mit bud i dag er at mange stopper hurtigt med cykling, hvis de ikke føler det behageligt. En gennemblødt bomuldstrøje er ikke behagelig hvis der er rødt lys. Nu ved jeg ikke hvad en svedtrøje koster i dag, men det er ikke den dyreste genstand. En løbetrøje kan nok også bruges. Har man sportssokker i forvejen kan de godt bruges til cykling. Mit bud var ud fra at man intet sportsudstyr har. I disse dag med 5-7 grader når jeg cykler er min påklædning en svedtrøje og en vinterjakke plus langfingrede handsker. Pt kører jeg så i korte bibs med et par tynde langebukser uden på. Når det bliver varmere går jeg direkte over til svedtrøje, vindvest, kortærmet ryttertrøje og løse ærmer. Her bliver de lange cykelbukser så udskiftet med løse ben, for at lårene ikke skal blive for varme. Så for mig giver en langærmet trøje ingen mening. Men det afhænger jo nok af vaner. Jeg har løse knikers, men de bliver brugt mere sjældent. Jeg skifter oftest mellem lange løse ben og korte bukser. Men finder jeg knikers frem, så kan de i en periode blive en vane at bruge. Hjelmhue og alt det der var jo så til koldt vejr, som vi nok først får til efteråret igen. Her tænkte jeg på frostgrader og ikke det nuværende vejr. Selvom det nok kan føles koldt kl. 6 om morgenen i et moseområde.Patrick Lefevere kan ikke nikke genkendende til, at han skulle have presset sin guldfugl til at køre skadet. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lefevere_afviser_selvfoelgelig_havde_han_sidste_ord/Danny van Poppel tog dagens etapesejr i Tyrkiet, da han i massespurten var hurtigst. Han lukkede dog italienske Giovanni Lonardi lidt inde på den smalle opløbsstrækning, og det var italieneren ikke helt tilfreds med. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/bora-triumf_og_italiensk_gestikuleren_i_tyrkiet/Lotte Kopecky kan ikke få kalenderen til at gå op, og derfor springer hun årets Tour de France over. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/verdensmesteren_dropper_tour_de_france/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet