20.10.2014 @ 15:35

I weekenden den 25. og 26. oktober er der messe i Kjellerup.for alle cykelentusiaster. Den er større end nogensinde og afspejler den stigende cykelinteresse overalt i landet.

For fjerde gang afholdes der CykelSportMessen i Arena Midt i Kjellerup. Messen har vokseværk, og med flere udstillere, flere arrangementer og flere tilbud er den langt den største begivenhed af sin art herhjemme. I år kan arrangørerne præsentere både det nyeste i udstyr for den kommende sæson samt en række prominente foredragsholdere.

 

”Vi er stolte over at byde Rasmus Henning og Ulrich Ghisler velkomne både lørdag og søndag, hvor de i deres foredrag vil øse af deres viden om træning, ernæring og motivation”, fortæller Jan Marker fra Marker Scandinavia, som arrangerer messen. Det er to erfarne navne, som vores gæster kan opleve live.

 

”Derudover har vi inviteret en lang række organisationer og klubber. Også dem, der forener cykelmotionen med et godt formål. Vi støtter meget gerne de initiativer, der tænker nyt og giver cykelinteressen en ekstra dimension”, forklarer Jan Marker.

 

Endelig lover arrangørerne, at hallerne vil være fyldt til bristepunktet med alt, hvad man kan ønske sig inden for cykeludstyr, triatlon, beklædning, træning, ernæring og cykelrejser. Hvis man ønsker inspiration til en lang vinter, hvor man forbereder den næste sæson, så er der meget at komme efter.

 

”Grunden til, at vi kan arrangere messe for fjerde gang i Jylland og senere for syvende gang på Sjælland er, at hos os kan gæsterne se, prøve og røre det hele. Og udstillerne har givet os håndslag på, at de kommer med masser af gode tilbud,” lover Jan Marker.
 

Da messen som nævnt er vokset og vokset med øget publikumstilstrømning, er det lettere for alle parter, hvis man køber billet på forhånd. Derfor udloddes der cykelpræmier på de to messer for over 70.000 kr. blandt dem, der har købt deres billet online.


På messen i Roskilde vil Feltet.dk's nye bog Cykelåret 2014 kunne købes. Cykelåret 2014 udkommer i starten af november.
 

Læs mere om de to cykelmesser og køb billetter på www.cykelsportmessen.dk

 

CykelSportMessen Vest, Arena Midt i Kjellerup.

Lørdag den 25. oktober kl. 10-17

Søndag den 26. oktober kl. 10-16


Entre koster 50 kroner per dag eller 85 kroner for begge dage.

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x