20.10.2014 @ 15:35

I weekenden den 25. og 26. oktober er der messe i Kjellerup.for alle cykelentusiaster. Den er større end nogensinde og afspejler den stigende cykelinteresse overalt i landet.

For fjerde gang afholdes der CykelSportMessen i Arena Midt i Kjellerup. Messen har vokseværk, og med flere udstillere, flere arrangementer og flere tilbud er den langt den største begivenhed af sin art herhjemme. I år kan arrangørerne præsentere både det nyeste i udstyr for den kommende sæson samt en række prominente foredragsholdere.

 

”Vi er stolte over at byde Rasmus Henning og Ulrich Ghisler velkomne både lørdag og søndag, hvor de i deres foredrag vil øse af deres viden om træning, ernæring og motivation”, fortæller Jan Marker fra Marker Scandinavia, som arrangerer messen. Det er to erfarne navne, som vores gæster kan opleve live.

 

”Derudover har vi inviteret en lang række organisationer og klubber. Også dem, der forener cykelmotionen med et godt formål. Vi støtter meget gerne de initiativer, der tænker nyt og giver cykelinteressen en ekstra dimension”, forklarer Jan Marker.

 

Endelig lover arrangørerne, at hallerne vil være fyldt til bristepunktet med alt, hvad man kan ønske sig inden for cykeludstyr, triatlon, beklædning, træning, ernæring og cykelrejser. Hvis man ønsker inspiration til en lang vinter, hvor man forbereder den næste sæson, så er der meget at komme efter.

 

”Grunden til, at vi kan arrangere messe for fjerde gang i Jylland og senere for syvende gang på Sjælland er, at hos os kan gæsterne se, prøve og røre det hele. Og udstillerne har givet os håndslag på, at de kommer med masser af gode tilbud,” lover Jan Marker.
 

Da messen som nævnt er vokset og vokset med øget publikumstilstrømning, er det lettere for alle parter, hvis man køber billet på forhånd. Derfor udloddes der cykelpræmier på de to messer for over 70.000 kr. blandt dem, der har købt deres billet online.


På messen i Roskilde vil Feltet.dk's nye bog Cykelåret 2014 kunne købes. Cykelåret 2014 udkommer i starten af november.
 

Læs mere om de to cykelmesser og køb billetter på www.cykelsportmessen.dk

 

CykelSportMessen Vest, Arena Midt i Kjellerup.

Lørdag den 25. oktober kl. 10-17

Søndag den 26. oktober kl. 10-16


Entre koster 50 kroner per dag eller 85 kroner for begge dage.

Feltet.dk's app: Følg Paris-Nice nu
Nu er den her - Feltet.dk's helt nye unikke app! En gratis app. Download den før dine cykelvenner og kom forrest i feltet. 
Sidste chance: Deltag i Paris-Nice managerspillet
Managerspillene til Paris-Nice og Tirreno-Adriatico er åbnet. Dyst i mod alle Feltet.dk's brugere og opret en privat liga, hvor du kun dyster imod dine venner, familie eller arbejdskollegaer.
Feltet.dk køber Bikemania Magazine
Skandinaviens største online cykelportal Feltet.dk køber Bikemania Magazine og stifter samtidig et nyt selskab Motionsfeltet.dk ApS. 
Stor dansk virksomhed går ind i cykelsporten - Ny sponsor i Giroen
Den danske lysvirksomhed VELUX kan kalde sig ny sponsor af nogle af cykelsportens største løb.
Officielt: Københavnsk cykelfusion ser dagens lys
Team Interklima ABC Copenhagen vil fremover være et samarbejde mellem Amager Cykle Ring og ABC København.
Oversigt: Se alle de nye trøjer til 2024
Vi bringer her en oversigt over alle de nye trøjer, der kommer til at pryde landskabet i den kommende sæson.
UCI tager bizar sag op: Mekaniker klædte sig ud som rytter
UCI sanktionerer det amerikanske kontinentalhold, Cynisca Cycling, efter de sidste år forsøgte at snyde sig til en startplads i et belgisk endagsløb.
I dag starter årets store cykeldyst! Er du klar!?
Er du klar til sæsonens ultimative managerspil? Feltet.dk's sæson kører helt fra februar til cykelsæsonen slutter den 20. oktober.
Test: EKOI HEAT Concept 5
Kolde fingre kan ødelægge den gode oplevelse af en vintercykeltur - med EKOI Heat Concept 5 er det bare med at komme afsted.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet