20.10.2014 @ 15:35

I weekenden den 25. og 26. oktober er der messe i Kjellerup.for alle cykelentusiaster. Den er større end nogensinde og afspejler den stigende cykelinteresse overalt i landet.

For fjerde gang afholdes der CykelSportMessen i Arena Midt i Kjellerup. Messen har vokseværk, og med flere udstillere, flere arrangementer og flere tilbud er den langt den største begivenhed af sin art herhjemme. I år kan arrangørerne præsentere både det nyeste i udstyr for den kommende sæson samt en række prominente foredragsholdere.

 

”Vi er stolte over at byde Rasmus Henning og Ulrich Ghisler velkomne både lørdag og søndag, hvor de i deres foredrag vil øse af deres viden om træning, ernæring og motivation”, fortæller Jan Marker fra Marker Scandinavia, som arrangerer messen. Det er to erfarne navne, som vores gæster kan opleve live.

 

”Derudover har vi inviteret en lang række organisationer og klubber. Også dem, der forener cykelmotionen med et godt formål. Vi støtter meget gerne de initiativer, der tænker nyt og giver cykelinteressen en ekstra dimension”, forklarer Jan Marker.

 

Endelig lover arrangørerne, at hallerne vil være fyldt til bristepunktet med alt, hvad man kan ønske sig inden for cykeludstyr, triatlon, beklædning, træning, ernæring og cykelrejser. Hvis man ønsker inspiration til en lang vinter, hvor man forbereder den næste sæson, så er der meget at komme efter.

 

”Grunden til, at vi kan arrangere messe for fjerde gang i Jylland og senere for syvende gang på Sjælland er, at hos os kan gæsterne se, prøve og røre det hele. Og udstillerne har givet os håndslag på, at de kommer med masser af gode tilbud,” lover Jan Marker.
 

Da messen som nævnt er vokset og vokset med øget publikumstilstrømning, er det lettere for alle parter, hvis man køber billet på forhånd. Derfor udloddes der cykelpræmier på de to messer for over 70.000 kr. blandt dem, der har købt deres billet online.


På messen i Roskilde vil Feltet.dk's nye bog Cykelåret 2014 kunne købes. Cykelåret 2014 udkommer i starten af november.
 

Læs mere om de to cykelmesser og køb billetter på www.cykelsportmessen.dk

 

CykelSportMessen Vest, Arena Midt i Kjellerup.

Lørdag den 25. oktober kl. 10-17

Søndag den 26. oktober kl. 10-16


Entre koster 50 kroner per dag eller 85 kroner for begge dage.

Følg OL på Feltet.dk's app
Kom helt tæt på OL på Feltet.dk's app. Følg danskernes kamp om OL-medaljer på landvejen, banen, mountainbiken og bmx'en. Kom tæt på danskerne og alle de øvrige stjerner.
Produktnyt: Nye aerohjul fra DT Swiss
DT Swiss har genopfundet deres højtydende ARC-hjul og gjort disse endnu bedre og hurtigere, skriver producenten i en pressemeddelelse. 
Her er overblikket over alt cykling ved OL
OL starter i næste uge. Feltet.dk har samlet overblikket over alle cykeldisciplinerne, så du ved, hvornår du skal følge med.
Danskernes Tour-historie: Én udgik, da cykelskoene forsvandt
Sådan er det gået danskerne i Tour de France igennem tiderne. 
Pogacar bryder en ny barriere
Tadej Pogacar og Slovenien sætter nye rekorder i Tour de France. Danmark indtager andenplads på én af listerne.
Vanvittige Pogacar slår flere Merckx-rekorder
Tadej Pogacar er nutidens kannibal, som går fra rekord til rekord. Slovenieren sætter nemlig den ene rekord efter den anden og har nu slået flere af Eddy Merckx's rekorder.
Test: Supreme sommertøj fra Re-Behave
Et lækkert sommersæt i god kvalitet og hvor Re-Behave demonstrerer god know-how ifølge med en grøn tilgang til cykeltøj.
Podcast: Hvem er den danske julemand ved Touren?
Har du set den danske julemand ved Giro d'Italia, Tour de France eller måske PostNord Danmark Rundt? Hvem er det? 
Cypern: Det oversete paradis for cykelryttere
Næsten 65% af Feltet.dk's læsere rejser med deres cykel, og måske hører du til de heldige, der har prøvet at cykle rundt i bjergene på en solskinsdag?

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet