04.11.2016 @ 11:22

I 2016 sprænger CykelSportMessen rammerne og byder på en masse nye og spændende tiltag - både øst og vest for Storebælt.

Det jyske og fynske publikum har især meget at se frem til i år, hvor Vest-messen flytter til nye lokaler i Messe C, i Fredericia. 4000 m2 sprængfyldt med alt hvad ethvert cykelhjerte kan begære.

 

Der bliver også skuet op for aktiviteterne på begge messer. Programmet i år byder især på et utal af workshops om blandt andet bikefitting, kost og ernæring, watt-træning og MTB teknik, samt miniforedrag og cykelshows. Alt sammen er skræddersyet efter publikums ønsker.

 

Godt nyt til alle kvinder

Årets messer sætter fokus på kvinder og cykelsport, og med et specielt område dedikeret hertil vil der blive kræset ekstra om det kvindelige publikum.

 

Billetter til efterårets messer kan købes online eller i døren. Billetter købt online indgår i lodtrækning om præmier for over 100.000 kr. Der er blandt andet cykler, rejser, tøj og gavekort på højkant.

 

Billetsalg i en god sags tjeneste

 

CykelSportMessen samler i 2016 ind til Cykelnerven og Dyrenes Beskyttelse. For hver solgte online billet donerer messerne 2,50 kr. til begge organisationer.

 

Publikum kan også give et personligt bidrag via billetkøb.

 

Cykelnerven og Dyrenes Beskyttelse vil være til stede på messerne, hvor de laver spændende aktiviteter til fordel for deres sag.

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x