04.11.2016 @ 11:22

I 2016 sprænger CykelSportMessen rammerne og byder på en masse nye og spændende tiltag - både øst og vest for Storebælt.

Det jyske og fynske publikum har især meget at se frem til i år, hvor Vest-messen flytter til nye lokaler i Messe C, i Fredericia. 4000 m2 sprængfyldt med alt hvad ethvert cykelhjerte kan begære.

 

Der bliver også skuet op for aktiviteterne på begge messer. Programmet i år byder især på et utal af workshops om blandt andet bikefitting, kost og ernæring, watt-træning og MTB teknik, samt miniforedrag og cykelshows. Alt sammen er skræddersyet efter publikums ønsker.

 

Godt nyt til alle kvinder

Årets messer sætter fokus på kvinder og cykelsport, og med et specielt område dedikeret hertil vil der blive kræset ekstra om det kvindelige publikum.

 

Billetter til efterårets messer kan købes online eller i døren. Billetter købt online indgår i lodtrækning om præmier for over 100.000 kr. Der er blandt andet cykler, rejser, tøj og gavekort på højkant.

 

Billetsalg i en god sags tjeneste

 

CykelSportMessen samler i 2016 ind til Cykelnerven og Dyrenes Beskyttelse. For hver solgte online billet donerer messerne 2,50 kr. til begge organisationer.

 

Publikum kan også give et personligt bidrag via billetkøb.

 

Cykelnerven og Dyrenes Beskyttelse vil være til stede på messerne, hvor de laver spændende aktiviteter til fordel for deres sag.

Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet