21.11.2014 @ 19:24

I en lang årrække har Glud & Marstrand og efterfølgende Team CULT Energy kørt på Python Pro cykler, men det slutter nu, erfarer Feltet.dk.

Næste år træder CULT Energy Pro Cycling et step op, da de bliver et anden divisionshold eller rettere et professionel kontinentalhold. Holdet får dermed mulighed for at køre verdens største cykelløb. Holdet drager den kommende stund på træningslejr, hvor rytterne vil få afvide, hvilket udstyr de skal køre på.

Feltet.dk erfarer, at det danske hold får ny sponsor i Ridley, som vil satse endnu mere på det skandinaviske marked. Ridley er allerede sponsor for WorldTour-holdet Lotto-Belisol, som blandt andet har danske Lars Bak i rytterstablen. Skelde Cycling har lige siden firmaet startede været sponsoreret af den danske grossist og producent Python Pro, men samarbejdet slutter altså nu, hvor det belgiske firma overtaget cykelsponsoratet.

CULT har 16 ryttere på kontrakt i 2015, og det er Fabian Wegmann, Gustav Larsson, Linus Gerdemann, Rasmus Guldhammer, Rasmus Quaade, Michael Carbel, Russel Downing, Alex Kirsch, Martin Mortensen, Troels Vinther, Mads Pedersen, Michael Reihs, Karel Hnik, Christian Mager, Joel Zangerle og Romain Lemarchand.

Det har ikke været muligt at få en kommentar på rygtet fra Ridley eller
CULT Energy Pro Cycling.

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x