24.07.2016 @ 23:59

Under dette års Tour de France kører vi en hvervekampagne for at få nye medlemmer til vores motionscykelhold - Team Motionsfeltet.dk. Tegn et medlemsskab nu for resten af 2016 - og bliv gratis medlem i hele 2017!

Team Motionsfeltet.dk er et cykelhold for motionister i hele Danmark - lige fra pendleren til den, der bruger cyklen til at tabe sig, til supermotionisten. Formålet med holdet er at skabe et fællesskab for cyklister, som har lyst til at deltage i motionscykling og andre sociale events - på landevej såvel som på mountainbike. Team Motionsfeltet.dk vil være Danmarks største motionscykelhold med store indkøbsrabatter og fordele. Vi er allerede godt på vej! Cykelholdet har allerede over 100 medlemmer.


Du kan vælge imellem to medlemspakker.
 

Pakke 1 (1450 kroner):
 

Et unikt designet sæt cykeltøj - bib-shorts (vejl. udsalgspris 1099,-) og trikot (vejl. udsalgspris 799,-) - i topkvalitet. Cykeltøjet er fra Alé med indlagt carbon-tråd, LG Stability System, indadvendt lynlås, lynlås til den ene baglomme og seler i perforeret elastisk materiale. Til indlægget i bukserne har vi valgt den allerhøjeste kvalitet fra Alé. Se størrelseguiden.


Store rabatter på Fuji-cykler, Oval-hjul, bikefit og rejser.


 • Forkøbsret på Motionsfeltet.dks cykelrejser. Vi tager på en MTB Tur til Gran Canaria i november og i foråret 2017 til Mallorca. Du har mulighed for at deltage samt andre gode tilbud i løbet af året (egenbetaling).

  20 % rabat hos Cykelservice i Fredericia.

  10 % rabat hos Juhlcycling.dk
   
  20 % rabat hos energiproducenten Atnu.dk

  30 % rabat på Team Motionsfeltet.dks webshop, hvor der kan tilkøbes ekstra cykeltøj, svedtrøjer, drikkedunke, løbe- og fritidssæt, løse ærmer og ben, hjelme m.m.. Webshoppen vil løbende bliver udvidet.

  20 % rabat hos speedhjul.dk
 •  
 • 30 % rabat på Djuva Beat ID-armbånd med Team Motionsfeltet.dk-logo

 • ✔ 30 % rabat hos Bliz Eyewear

  ✔ 20 % rabat hos Defeet Danmark

  ✔ 15 % rabat på sportsophold hos Comwell Sport i Rebild

 • Masser af startpladser til motionscykelløb i hele Danmark. Team Motionsfeltet.dk betaler startpladsen til en lang række løb. Ved enkelte større løb er der nedsat egenbetaling. I 2015 har vi haft startpladser til over 30 løb som Hærvejsløbet, Grejsdalsløbet, Danmarks Højeste, DGI Stjerneløbet, Postmaster DM-løb, Aarhus-København og MTB Prison Break. Der kommer løbende billetter til i løbet af sæsonen.

  Mulighed for at deltage i bjergløbet Tour TransAlp, hvor Team Motionsfeltet.dk dækker løbsgebyr på 895 euro.
 •  
 • Adgangsbilletter til en række events i hele Danmark. For eksempel CykelSportMessen i Kjellerup og Roskilde, Danish Bike Award, Grøn Koncert og LøkkeFondens Rundt i Danmark.

 • Et gratis managerhold i fire af Feltet.dks udvalgte managerspil og 25% rabat på Feltet.dks webshop.

 • Mulighed for at deltage i holdets afslutningsfest med spisning og overnatning i forbindelse med motionsløb mod et mindre beløb.

   Medlemmer listes op på Motionsfeltet.dks hjemmeside, så man kan se, hvor alle medlemmer kommer fra. Der er plads til 100 medlemmer på teamet i 2016. Først til mølle princippet gælder her. 

  Medlemsskab frem til 31. december 2017. 


✔ Og meget meget mere!

 

Pakke 2 (1950 kroner):


Hele pakke 1.


En vindvest med lommer (vejl. udsalgspris 899,-) i samme eksklusive design.

 

 

Når du melder dig ind i Team Motionsfeltet.dk, accepterer du samtidig vores vilkår for medlemskab. Der gives ikke 14 dages fortrydelsesret på indmeldelsen. Betalingen hæves med det samme, som sikkerhed for medlemsskabet kan valideres og godkendes.

Har du spørgsmål til motionscykelholdet kan du maile til team@motionsfeltet.dk


 

MELD DIG IND I TEAM MOTIONSFELTET.DK HER

DM-vinder var kritisk før løb, men: Vi fik de rigtige vindere
Den mangedobbelte danmarksmester i XCO, Sebastian Fini, havde før det netop overståede DM i Roskilde kaldt valget af det lokale “Gulddyssespor” for “ikke et danmarksmesterskab værdigt”, men han roser efterfølgende arrangørerne og kalder DM et fint event.
Danske OL-deltagere viste god form
Sofie Heby blev i weekenden dobbelt dansk mester.
Se Fini blive dobbelt dansk mester
Sebastian Fini blev dobbelt dansk mester i den forgangne weekend.
Følg Schweiz Rundt på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Tour de Suisse på Feltet.dk's app. Følg Mattias Skjelmose, Tobias Lund, Anders Foldager, Frederik Wandahl, Søren Kragh Andersen, Michael Mørkøv og Johan Price-Pejtersen på tætteste hold.
Vingegaard og co i blåt til Touren? 124 sponsorpladser!
Der florerer masser af billeder af blandt andet Jonas Vingegaard og Wout van Aert, som træner på nye blå cykler, som forventes at blive lanceret til årets Tour de France. 
Fini vinder DM efter nervepirrende duel
Sebastian Fini genvandt DM i XCO-disciplinen efter en yderst tæt duel med Tobias Lillelund.
Sofie Heby stryger konkurrenterne og genvinder DM
Der var ingen slinger i valsen, da Sofie Heby Pedersen i dag skulle forsvare sit DM-mesterskab fra i fjor.
Sæt dit managerhold til Tour de Suisse nu
Kan Mattias Skjelmose genvinde Tour de Suisse-titlen?
MTB-landstræneren melder målsætning ud til OL
Den danske landstræner Mads Bødker satte onsdag navne på de tre ryttere, der skal kæmpe om OL-medaljer til Danmark ved legene i Paris.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet