24.07.2016 @ 23:59

Under dette års Tour de France kører vi en hvervekampagne for at få nye medlemmer til vores motionscykelhold - Team Motionsfeltet.dk. Tegn et medlemsskab nu for resten af 2016 - og bliv gratis medlem i hele 2017!

Team Motionsfeltet.dk er et cykelhold for motionister i hele Danmark - lige fra pendleren til den, der bruger cyklen til at tabe sig, til supermotionisten. Formålet med holdet er at skabe et fællesskab for cyklister, som har lyst til at deltage i motionscykling og andre sociale events - på landevej såvel som på mountainbike. Team Motionsfeltet.dk vil være Danmarks største motionscykelhold med store indkøbsrabatter og fordele. Vi er allerede godt på vej! Cykelholdet har allerede over 100 medlemmer.


Du kan vælge imellem to medlemspakker.
 

Pakke 1 (1450 kroner):
 

Et unikt designet sæt cykeltøj - bib-shorts (vejl. udsalgspris 1099,-) og trikot (vejl. udsalgspris 799,-) - i topkvalitet. Cykeltøjet er fra Alé med indlagt carbon-tråd, LG Stability System, indadvendt lynlås, lynlås til den ene baglomme og seler i perforeret elastisk materiale. Til indlægget i bukserne har vi valgt den allerhøjeste kvalitet fra Alé. Se størrelseguiden.


Store rabatter på Fuji-cykler, Oval-hjul, bikefit og rejser.


 • Forkøbsret på Motionsfeltet.dks cykelrejser. Vi tager på en MTB Tur til Gran Canaria i november og i foråret 2017 til Mallorca. Du har mulighed for at deltage samt andre gode tilbud i løbet af året (egenbetaling).

  20 % rabat hos Cykelservice i Fredericia.

  10 % rabat hos Juhlcycling.dk
   
  20 % rabat hos energiproducenten Atnu.dk

  30 % rabat på Team Motionsfeltet.dks webshop, hvor der kan tilkøbes ekstra cykeltøj, svedtrøjer, drikkedunke, løbe- og fritidssæt, løse ærmer og ben, hjelme m.m.. Webshoppen vil løbende bliver udvidet.

  20 % rabat hos speedhjul.dk
 •  
 • 30 % rabat på Djuva Beat ID-armbånd med Team Motionsfeltet.dk-logo

 • ✔ 30 % rabat hos Bliz Eyewear

  ✔ 20 % rabat hos Defeet Danmark

  ✔ 15 % rabat på sportsophold hos Comwell Sport i Rebild

 • Masser af startpladser til motionscykelløb i hele Danmark. Team Motionsfeltet.dk betaler startpladsen til en lang række løb. Ved enkelte større løb er der nedsat egenbetaling. I 2015 har vi haft startpladser til over 30 løb som Hærvejsløbet, Grejsdalsløbet, Danmarks Højeste, DGI Stjerneløbet, Postmaster DM-løb, Aarhus-København og MTB Prison Break. Der kommer løbende billetter til i løbet af sæsonen.

  Mulighed for at deltage i bjergløbet Tour TransAlp, hvor Team Motionsfeltet.dk dækker løbsgebyr på 895 euro.
 •  
 • Adgangsbilletter til en række events i hele Danmark. For eksempel CykelSportMessen i Kjellerup og Roskilde, Danish Bike Award, Grøn Koncert og LøkkeFondens Rundt i Danmark.

 • Et gratis managerhold i fire af Feltet.dks udvalgte managerspil og 25% rabat på Feltet.dks webshop.

 • Mulighed for at deltage i holdets afslutningsfest med spisning og overnatning i forbindelse med motionsløb mod et mindre beløb.

   Medlemmer listes op på Motionsfeltet.dks hjemmeside, så man kan se, hvor alle medlemmer kommer fra. Der er plads til 100 medlemmer på teamet i 2016. Først til mølle princippet gælder her. 

  Medlemsskab frem til 31. december 2017. 


✔ Og meget meget mere!

 

Pakke 2 (1950 kroner):


Hele pakke 1.


En vindvest med lommer (vejl. udsalgspris 899,-) i samme eksklusive design.

 

 

Når du melder dig ind i Team Motionsfeltet.dk, accepterer du samtidig vores vilkår for medlemskab. Der gives ikke 14 dages fortrydelsesret på indmeldelsen. Betalingen hæves med det samme, som sikkerhed for medlemsskabet kan valideres og godkendes.

Har du spørgsmål til motionscykelholdet kan du maile til team@motionsfeltet.dk


 

MELD DIG IND I TEAM MOTIONSFELTET.DK HER

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x