Hvidbjerg Strand Motions MTB Race

DATO:

09/06-2018 - 30/12-2017

TYPE(R):

MTB

KATEGORI(ER):

Fællesstart

KLASSE(R):

MotionisterBørn

ADRESSE:
Sdr. Plantages Grusgrav, Roustvej
6800
Region Syddanmark

KONTAKT:
Vade Cykelklub
Ole Klemmensen
Email: mtb@vardecykelklub.dk

TILBAGE TIL LØBSKALENDER »

Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Tobias Foss blev en overraskende vinder af en 1. etape, der mindede os om, hvordan taktik og tilfældigheder ofte kan blive afgørende i Tour of the Alps. Det kan det også gøre tirsdag, når løbet fortsætter med en tilsvarende etape, hvor der igen venter en stejl mur til sidst, og hvor der dermed er lagt op til både en mulig spurtafgørelse og endnu en taktisk finale - hvis da ikke et udbrud får lov at holde. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_2_etape_af_tour_of_the_alps_2024/ Om ikke andet en nedrykning i forhold til garanteret deltagelse i grand tours næste år. Uno-X er som jeg forstår det garanteret deltagelse i de store en-dagsløb, men skal have wildcard i grand tours? [upl-image-preview url=https://www.feltet.dk/forum/assets/files/2024-04-15/1713197064-849842-skaermbillede-2024-04-15-kl-180304.png] Lige nu ligger man på den 19-20. plads der giver adgang til både grand tours og endagsløb fra 2026. Men meget tæt i forhold til Cofidis og i nogen grad tæt i forhold til Tudor. Man skal dog blive overhalet af begge hold for at miste både invitationer til grand tours og world tour endagsløb. Alaphilipe sættes i øvrigt i forbindelse med Cofidis. Lidt samme historie som Asgreen. Tilbage i trygge rammer på et nationalt hold - men også et trin ned. Læg mærke til Astanas helt håbløse placering. En evt. etapesejr nr. 35 i touren til Cavendish vil - den store omtale til trods - forslå som en skrædder i helvede. Det ligner nedrykning. [upl-image-preview url=https://www.feltet.dk/forum/assets/files/2024-04-15/1713197097-375475-skaermbillede-2024-04-15-kl-180412.png] Lotto Dstnys to danskere, Andreas Kron og Jonas Gregaard, stiller i morgen til start i Fleche Wallonne.  Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/danskerduo_klar_til_endnu_en_stor_klassiker/Uno-X Mobilty skriver i en pressemeddelelse deres plan for, hvornår deres WorldTour-drømme skal gå i opfyldelse. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/uno-x_afsloerer_vilde_worldtour-planer/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet