TILBAGE TIL OVERSIGTEN

 

MountainbikeRejser.dk 

Frankrig har alt man kan drømme om som mtb rytter. Vi har valgt at fokusere på områderne i de franske alper og dejlige solfyldte Provence 

Kom med på: 

 

 

Mtb Uge i de franske Alper. 
For foden af tour de france klassikere som Col de Vars, Col de Izoard, Risoul m.fl. ligger vores faste SommerCamp hvor vi har holdt til gennem 25 somre. Her finder man et terræn vi godt tør påstå er Alpernes fedest XC mountainbike terræn. Her finder vi alt fra lange lette begyndervenlige ture til de mest krævende spor – hvor de fleste nok helst vil have massere af affjedring på cyklen. 
Vi kender området som vores egne hjemmeskove, og kan altid tilpasse turen til det enkelte hold. 

I samme uge har vi også vores FamilieUger på SommerCampen hvor børnefamilier sammen med andre ligesindede kan komme ud og klatre, padle og svømme i whitewater, vandre og cykle mtb - en perfekt mulighed for den aktive familie. 
 
Tour de Mont Blanc på mountainbike 
Rundt om Mont Blanc på mountainbike. 
Lækre spor, høje bjergpas, helt uovertruffen udsigt til de højeste bjerge i Alperne – Vi kender de bedste spor og ved hvor kaffen er bedst. 
Vores rute rundt om Mont Blanc byder på de mest imponerende udsigter, massevis af lækre mountainbike spor og en god del højdemeter både opad og nedad - og fik vi sagt nogle rigtig hyggelige bjerghytter med god solid lokal forplejning - særlig i Italien og Frankrig. 
Terrænet byder på alt fra de sprødeste singletracks over vandrestier, til små grusveje, til mindre partier med asfalt (asfalt næsten kun når vi cykler opad). 
Turen er for dig der gerne vil have en kæmpe stor oplevelse og ikke har noget mod at skulle trække cyklen ind i mellem, når stigningerne bliver for lange og stejle eller det bliver lidt for teknisk på nedkørslerne. 

Se billeder fra Tour du Mont Blanc 2018 her 

 

 
 

Enduro Uge i Chamonix 
Enduro uge med de fedeste nedkørsler omkring Chamonix og Mont Blanc 
Vil du med ned og give den gas på nogle af de fede spor fede mtb spor omkring Chamonix og Mont Blanc? 
Chamonix byder på fantastiske muligheder for enduro mountainbike ture. 
Jakob Hertz, der vil være guide på turen, bor en god del af året i Chamonix og kender rigtig mange af de bedste spor i området. 
Spor der kræver et rigtig godt lokalkendskab at finde og vide hvilke niveauer de har og hvordan de passer til den enkelte rytters færdigheder. 
På denne tur viser Jakob dig nogle af sine favoritter - Naturligvis i forhold til dine ønsker og niveau. På turen kommer vi forbi Chamonix, Saint Gervais, Morzine og måske et smut over til bike parkerne i Verbier. 
 
Mtb Rejse på Første klasse 
Luksus mtb weekend, hvor vi sørger for lidt ekstra lækre ting til dig. 
For foden af Alpernes højeste bjerg Mont Blanc, ligger den franske by Chamonix. 
Byen er kendt som verdens mekka for klatring, bjergbestigning og skiløb i den mere ekstrem ende. 
Dalen og de omkringliggende bjerge byder også på rigtig fine muligheder for mtb – mest for den let øvede til meget øvede, men kræver et indgående lokalkendskab at finde. 

 

 

Om MountainbikeRejser.dk 
De bedste områder, de bedste spor. Har du været på mtb tur nye steder - så kender du det helt sikkert. 

Det er ikke sådan lige at finde de gode spor! 
Selv i områder med afmærkede mtb spor er de ofte af meget svingende kvalitet og man skal være mere end almindelig heldig for at kunne følge et helt spor man ikke kender i forvejen i første forsøg. 
MountainbikeRejser.dk viser dig de bedste spor og ture, så du ikke skal bruge din ferie på at lede efter de lækre singletracks, men kan få de fede spor fra første tur. 

 

På alle vores ture vil der være tilbud om teknikundervisning og mulighed for at lære om vedligeholdelse og service af mtb'en. 
Men vi har også udvalgte ture hvor der vil være særlig fokus på teknik. Bla. i Blekinge og vores Mtb-Teknik hold i Geels skov. 

 

Den sikre vej til gode spor 

Vi kender ikke kun de spor vi cykler, men også massevis af andre spor i områderne så du får de bedste spor og vi kan tilpasse turen undervejs, hvis eller når det vil gøre din oplevelse endnu bedre. Det betyder også, at vi har et godt kendskab til "alt det andet" omkring en god tur på mtb'en. indkøb, vejrforhold, overnatning, spisesteder, hvor man får en god kop kaffe og alt muligt andet der er godt at vide. 

Se mere om MountainbikeRejser.dk her

 

 

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Facts om rejseguiden - bliv en del af den!

Skandinaviens førende portal for cykelsport besøges dagligt af tusindvis af mænd, kvinder, drenge og piger – i alle aldre. Mange af disse er selv aktive ryttere og søger mod spændende udenlandsk cykelterræn, hvor de ønsker at overvinde sig selv, klargøre sig til den kommende sæson eller blot få sig en cykeloplevelse med hjem.

I 1. januar 2013 lancerede Motionsfeltet.dk en Rejseguide for at gøre denne voksende gruppe opmærksomme på de tilbud og muligheder, som findes. Frem for at søge i timevis kan man her danne sig et overblik over spændende og attraktive cykelrejser/udbyder. Rejseguiden er inspireret af den Skoleguide, som allerede findes på Motionsfeltet.dk.

Motionsfeltet.dk har gennemsnitligt ca. 33.000 daglige besøgende, hvoraf 60% er i alderen 30-60 år og dermed blandt de mest cykelrejselystne. De får på Rejseguiden en unik mulig for at finde og læse om cykelrejser og – muligheder – samlet på ét sted.

Ønsker du at blive et del af Motionsfeltet.dks rejseguide - så kontakt Bjarne fra Motionsfeltet.dk på Mail: bjarne@feltet.dk eller 22 25 89 66

Kæmpe graveloplevelse i Finland - Formel 1-kører stod bag!
Et nyt verdensklasse cykelløb så i weekenden dagens lys. På grusstierne udenfor Lahti i Finland blev der kørt gravelløb både for de professionelle herrer og damer. Feltet.dk var med før, under og efter løbet. Masser af billeder og video nederst i artiklen.
Tag cyklen med til Alperne og oplev Tour-feberen tæt på
Hvem kunne ikke tænke sig at opleve stemningen, når Tour de France-feltet kæmper sig op over de høje pas i Alperne - eller måske endnu bedre - hvem drømmer ikke om selv at bestige et af de ikoniske bjergpas, man kender fra sommerens tv-transmissioner fra Touren. Denne sommer kan begge dele lade sig gøre i franske Serre Chevalier-Briancondalen.
Når de franske bjerge skiftes ud med ruter langs vandet
Cykelferie kan være andet end stejle alpeveje, skarpe kurver og dagsruter på plus hundrede kilometer. Vil man opleve en mere afslappet form for cykelferie, hvor der også er plads til en god frokost og et koldt glas vin, er området syd for Bretagne - det hedder Atlantique-Loire - det perfekte sted.
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Kom på billig cykelferie på Mallorca
Har du lyst til at køre på lækre racercykler på skønne Mallorca, så er Python Camp Mallorca måske lige noget for dig?
Oplev det bedste af Sierra Nevada på cykel
Det lyder som opskriften på den perfekte cykeldestination; masser af bjerge med hårnålesving og panoramiske udsigter, hyggelige tapasbarer i de små landsbyer og endelig mulighed for at slutte dagen med en svømmetur i Middelhavets blå bølger. Alt det kan man opleve, hvis man besøger ”Cycle Sierra Nevada” i det sydlige Spanien.
Managers på tur 3: Sommeren er forbi nu og den nærmest fløj afsted
For de fleste er det blevet hverdag igen og ferien er forbi - også for sypigen og den pensionerede overlærer, som hver især skal tilbage til deres respektive jobs bag katederet og på spinningscyklen. Den sidste uge af ferien har vi brugt på 6 cykeldage i det vestjyske -  en kombination af historie, geografi og ikke mindst gastronomi - garneret med masser af frisk luft i okay dansk sommervejr.
Managers på tur 2: Sommeren er forbi nu og den nærmest fløj afsted
For de fleste er det blevet hverdag igen og ferien er forbi - også for sypigen og den pensionerede overlærer, som hver især skal tilbage til deres respektive jobs bag katederet og på spinningscyklen. Den sidste uge af ferien har vi brugt på 6 cykeldage i det vestjyske -  en kombination af historie, geografi og ikke mindst gastronomi - garneret med masser af frisk luft i okay dansk sommervejr.
Managers på tur 1: Sommeren er forbi nu og den nærmest fløj afsted
For de fleste er det blevet hverdag igen og ferien er forbi - også for sypigen og den pensionerede overlærer, som hver især skal tilbage til deres respektive jobs bag katederet og på spinningscyklen. Den sidste uge af ferien har vi brugt på 6 cykeldage i det vestjyske -  en kombination af historie, geografi og ikke mindst gastronomi - garneret med masser af frisk luft i okay dansk sommervejr.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet