27.11.2014 @ 13:33

Den 9. oktober kunne WeBike med stor glæde slå dørene op til endnu en butik. Denne gang er det i Kolding.

Konceptet er klart, WeBike åbner en butik i Kolding. Butikken kommer til at føre et bredt udvalg af racere, mountain­bikes og sporty citybikes til både kvinder og mænd og selvfølgelig masser af udstyr til den aktive cyklist. Som på alle andre af WeBikes værksteder vil firmaet også lave dag-til-dag reparationer, så kunderne kan få fixet cyklen hurtigt uden at skulle undvære den i dagevis.

"En WeBike i trekantsområdet har længe stået på ønskesedlen over steder, som vi gerne ville åbne en butik. Ønsket blev pludselig til en realitet, da butikken ProBike i Kolding kom til salg. Butikken var i forvejen en Specialized Elite Store og efter en mindre ombygning står butikken nu helt klar og indbydende, som de øvrige WeBike butikker," forklarer Ulrik Andreassen fra WeBike til Feltet.dk.
 

"Til daglig vil vores kunder kunne modtage kyndig rådgivning og vejledning af de to erfarne herrer; Morten Sloth og Karsten Filsø. Morten har gennem flere år været butiksbestyrer i WeBike Odense og Karsten, der er lokalt kendt fra butikken og endvidere ekspert i Bikefit, uddannet i Specialized Body Geometry fit og desuden certificeret i Specialized’s produkter. Vi ser stort potentiale i trekantområdet og glæder os til at byde kunderne indenfor i vores nye butik," tilføjer Ulrik Andreassen .

Butikken fejrer åbningen i morgen med "Black Friday" den 28. november, hvor der vil være længere åbent helt frem til klokken 19.00 og 15% på alle ikke i forvejen ned satte varer. De øvrige WeBike butikker har åben til 22 i alle deres butikker.


Features: 

• Cykelværksted - Ingen tidsbestilling nødvendig

• Dag til dag reparationer

• Mountainbikes

• Racercykler

• Citybikes

• Børnecykler

• Cykel tøj - sko og hjelme

• Prøv en sadel i 14 dage

• S-Works forhandler

• Specialized Elite Store

• Body Geometry fit

• Dame afdeling

 

Cykler:

• Specialized

• Cube


Tøj:

• Craft

• Assos

• Fusion

• Specialized

 • Grip Grab


Butikken kan findes på WeBike Kolding, Søndergade 12, 6000 Kolding, Tlf. 7022 9953, kolding@webike.dk.

Se mere: www.webike.dk/cykelbutik-kolding

 

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Efter appetizeren Classic Brugge-De Panne bliver det på fredag rigtigt alvor i den belgiske klassikersæson. Med en rute, der er nært beslægtet med den, der en uge senere benyttes i Flandern Rundt, har E3 Saxo Classic opbygget et ry som den helt store test for de største klassikerspecialister, der er klar til at grave dybt en sidste gang inden det helt stor slag i Vlaanderen’s Mooiste. Det er med andre ord tid til den store generalprøve og tid til at finde ud af, hvem vi kan vente at se øverst på podiet i Oudenaarde om lidt over en uge! Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_e3_saxo_classic_2023/I denne uge køres det lille og stærkt kuperede Settimana Internazionale Coppi e Bartali, der i år har en uhyre stjernebesat startliste. Tidspres gør det umuligt at bringe store, forkromede etapeoptakter, men hver dag giver vi en ganske kort favoritvurdering af den kommende dags begivenheder. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_3_etape_af_settimana_internazionale_coppi_e_bartali_2023/Olav Kooij leverede en sublim indsats i det sjaskvåde Brugge-De Panne løb, men han var tæt på at opgive undervejs. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/kooij_taet_paa_stor_triumf_jeg_troede_at_mit_loeb_var_slut/Kommer til at tænke på om grunden til at du hellere vil have skivebremser har noget at gøre med at raceren har fiberhjul. Har du prøvet et aluhjul eller et Shimano fiberhjul med alu bremseflade?

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x