Voigt vender tilbage til Cykelstafetten
Foto: SonnMedia // Gorm J. Siiger
02.03.2017 @ 21:05

Jens Voigt vender tilbage til Cykelstafetten, når den afvikles i juni i Rudersdal.

Den første søndag i juni 2017 går startskuddet igen til "Hele Danmarks Cykelfest", når VM-ruten endnu en gang danner ramme om Cykelstafetten i Rudersdal.

 

En unik dimension ved Cykelstafetten Rudersdal er, at løbet afvikles som stafetløb på den tidligere VM-rute. Deltagerne passerer dermed toppen af den ikoniske Geels Bakke, som på løbsdagen er omdannet til start/mållinje, skiftezone og ikke mindst festområde, ganske mange gange i de fire timer løbet varer.

 

”Hele området omkring skiftezonen vil opleves som en heppe og festplads. For de to holdryttere, som sidder over mens tredjemakkeren kører, vil der være rig lejlighed til, at 'hænge ud' med Jens Voigt," forklarer løbsarrangør Ole Egeblad.


Ingen tvivl om, at Jens Voigt elsker Danmark og nok heller ingen tvivl om, at hele Cykel Danmark elsker Jens Voigt.
 

”Jeg deltog i den første udgave af Cykelstafetten i 2016, og det er et helt unikt koncept. Jeg fik rig lejlighed til at hilse på, snakke med og cykle blandt mange af de danskere, der støttede mig og Team CSC Saxo Bank i nogle af de bedste år af min karriere," tilføjer Jens Voigt. 
Arrangørerne indrømmer: "Jeg har altid været stor fan"

For arrangørerne var der ingen tvivl om, at Jens Voigt skulle inviteres igen. Udover løbsarrangør Ole Egeblad er Henrik Andersen også en aktiv del af arrangørgruppen bag cykelstafetten. 

 

”Jeg har altid været en stor fan af Jens Voigt og da jeg mødte ham første gang til Cykelstafetten 2016 blev jeg bekræftet i, at han ikke kun er en stor rytter men også et ”stort” menneske. Han gav vores mange deltagere en på opleveren og havde hele tiden oveskud til småsnak og hygge. Han er et kæmpehit for hele vores koncept," forklarer Henrik Andersen. 

 

Cykelstafetten arrangeres Ruderdal den 4. juni, hvor Jens Voigt altså deltager. Den 12. august arrangeres Cykelstafetten i Kolding den 12. august, mens Cykelstafetten kommer til Rebild den 3. september. 

Man kan tilmelde sig Cykelstafetten på Cykelstafetten.com, og vil man gerne have en plads i skiftezonen tæt på Jens Voigt, er det en rigtig god idé, at tilmelde sig hurtigt. Pladserne i det nye pit-system fordeles efter først-til-mølle-princippet.
 

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x