Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

12.08.2016 @ 12:45

For kort tid siden præsenterede vi den nye Garmin Edge 820 med Grouptrack og omfattende performanceovervågning - nu har du chancen for at vinde et 820 bundle i samarbejde med Fri BikeShop.

Der hersker snart ingen tvivl om, at Garmin har lagt sig i spidsen på markedet for cykelcomputere i Danmark. Som den eneste danske forhandler lancerer Fri BikeShop netop nu Garmin Edge 820 eksklusivt i både butikker og webshop, før den udkommer i resten af landet.

 

Danmarks største kæde af cykelforhandlere kører i øjeblikket stærkt nedsatte intropriser på både bundles og stand-alone, hvor du kan spare op til 600 kroner. Og hvis ikke pengepungen er fyldt op til randen, kan du netop nu også tilmelde dig konkurrencen om at vinde et Garmin 820 bundle - det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig deres nyhedsbrev.

 

Kort om Garmin Edge 820

Har du ledt efter en cykelcomputer der kan det samme som Garmin Edge 1000, men som er lige så lille og kompakt som Edge 520’eren? Den nye Edge 820 sammenbringer det bedste fra to verdener og forener Garmins topprodukter i en sød sammensmeltning.

 

Edge 820 er en cykelcomputer designet til den seriøse landevejsrytter, som vil have præcise svar på hvor højt, hvor hurtigt og hvor langt der er kørt. Med det lette og kompakte design, er Garmins nye cykelcomputer en ideel sparringspartner, når du skal nå dine personlige mål. 820’eren giver dig omfattende performance data, hertil kan blandt andet nævnes estimeret Vo2 max, restitutionsanbefaling og avanceret cykledynamik. Derudover indeholder 820-modellen cykeloptimeret navigation forudindlæst fra Garmin Cycle Map, så du kan finde den bedste rute.

 

Garmin Edge 820 kan desuden ved hjælp af GroupTrack, fortælle dig, hvor rytterne i din gruppe er, hvis i bliver separeret. På den måde undgår i at miste hinanden, når syren sniger sig på. Ved hjælp af den fintfølende kapacitive touchscreen, har du nu også muligheden for at betjene computeren med handsker. Cykelcomputeren er kompatibel med ANT+ powermetre og byder på en lang række andre specifikationer som eksempelvis Strava Live-Segmenter, FTP, præstationskrav og indbygget registrering af uheld. Alt i alt den ideelle hjælper til både konkurrence og seriøs træning. Læs mere på Fri Bikeshop.

GOOD VIBES ONLY – Forår 2020 – ”Hvor ska’ vi hen, du?”
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner...
Flere seniorer cykler - og cykelhjelmen bliver mere populær
Stadig flere cyklister vælger at køre med cykelhjelm, viser den årlige cykelhjelmstælling fra Rådet for Sikker Trafik. Der er især sket en stigning blandt cyklister over 60 år.
Test: Carbon hjulsæt fra DKBIKE
Et godt rullende, stift og stilrent hjulsæt fra en af de nyere spillere på det danske marked.  
Vind et par fede cykelsko - værdi 1.599 kroner
Nu kan du vinde et par lækre hvide cykelsko fra Fizik til en værdi af 1.599 kroner. Vinderen findes ultimo juli.
Produktnyt: Rapha lancerer solbrille-kollektion
Rapha lancerer hele fire nye briller til ethvert behov på cyklen.
Har du en fysisk cykelbutik? Så lad os hjælpe dig gratis!
Kan du holde humøret oppe trods corona-krisen? Hvis du ikke kan, så er en tur på cyklen i det gode sommervejr.
Cykelforretning fylder 100 år - fejres med stor bogudgivelse
Cykelforretningen Schrøder Cykler fylder 100 år den 1. juli, og det bliver fejret med receptioner og bogudgivelse.
First Ride: Specialized Epic 2021
I dag præsenterer Specialized næste generation af deres ikoniske Epic-model.
Fusion sponsor for Uno-X Cup og dansk e-cykling
Fusion donerer masser af fede præmier til de ryttere, som deltager ved Uno-X Cup. Samlet donerer Fusion præmier for hele 16.400 kroner til de syv kommende afdelinger.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Sir Dave Brailsford har store roser til Chris Froome, der forlader Team INEOS efter et årti. Problemer med kaptajn-rollen i Tour de France er ifølge Brailsford en af de store grunde til at Froome skifter. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/brailsford_synes_froome_er_en_stor_mester_-_kan_dog_ikke_garantere_kaptajn-rolle/Nu har jeg kørt en tur på Aksium hjulet på en ret bumlet vej og jeg må vist overgive mig... Jeg tror det er en form for shimmy... flovt. Men jeg tror sgu du har ret Reippuert. Jeg kunne udløse det i går hvis jeg kørte over et bump ved lidt for høje hastigheder. Det hele begyndte at ryste og larme men kom hurtigt under kontrol igen. Ved hurtige nedstigninger blev det også udløst. Med det du har skrevet in mente gav det lige pludselig mening. Jeg tror der er et sted på forgaflen der gaber for meget, måske ved spacerne. Jeg har en kammerat der pillede lidt ved det for et par uger siden, måske blev det ikke helt godt. Jeg tror der er plads til at det hele kan hoppe lidt op og ned. Jeg må lige ud og kigge lidt senere, lige nu har jeg tjansen med ungerne. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/officielt_froome_forlader_ineos/Tour de France samt debut i hele tre monumenter. Det kan Tadej Pogacar (UAE Emirates) se frem til at køre i dette efterår. Bemærkelsesværdigt er det særligt, at den klejne klatrer stiller op i Flandern Rundt. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/pogacar_til_flandern_-_kometens_loebsprogram_offentliggjort/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet