Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

12.08.2016 @ 12:45

For kort tid siden præsenterede vi den nye Garmin Edge 820 med Grouptrack og omfattende performanceovervågning - nu har du chancen for at vinde et 820 bundle i samarbejde med Fri BikeShop.

Der hersker snart ingen tvivl om, at Garmin har lagt sig i spidsen på markedet for cykelcomputere i Danmark. Som den eneste danske forhandler lancerer Fri BikeShop netop nu Garmin Edge 820 eksklusivt i både butikker og webshop, før den udkommer i resten af landet.

 

Danmarks største kæde af cykelforhandlere kører i øjeblikket stærkt nedsatte intropriser på både bundles og stand-alone, hvor du kan spare op til 600 kroner. Og hvis ikke pengepungen er fyldt op til randen, kan du netop nu også tilmelde dig konkurrencen om at vinde et Garmin 820 bundle - det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig deres nyhedsbrev.

 

Kort om Garmin Edge 820

Har du ledt efter en cykelcomputer der kan det samme som Garmin Edge 1000, men som er lige så lille og kompakt som Edge 520’eren? Den nye Edge 820 sammenbringer det bedste fra to verdener og forener Garmins topprodukter i en sød sammensmeltning.

 

Edge 820 er en cykelcomputer designet til den seriøse landevejsrytter, som vil have præcise svar på hvor højt, hvor hurtigt og hvor langt der er kørt. Med det lette og kompakte design, er Garmins nye cykelcomputer en ideel sparringspartner, når du skal nå dine personlige mål. 820’eren giver dig omfattende performance data, hertil kan blandt andet nævnes estimeret Vo2 max, restitutionsanbefaling og avanceret cykledynamik. Derudover indeholder 820-modellen cykeloptimeret navigation forudindlæst fra Garmin Cycle Map, så du kan finde den bedste rute.

 

Garmin Edge 820 kan desuden ved hjælp af GroupTrack, fortælle dig, hvor rytterne i din gruppe er, hvis i bliver separeret. På den måde undgår i at miste hinanden, når syren sniger sig på. Ved hjælp af den fintfølende kapacitive touchscreen, har du nu også muligheden for at betjene computeren med handsker. Cykelcomputeren er kompatibel med ANT+ powermetre og byder på en lang række andre specifikationer som eksempelvis Strava Live-Segmenter, FTP, præstationskrav og indbygget registrering af uheld. Alt i alt den ideelle hjælper til både konkurrence og seriøs træning. Læs mere på Fri Bikeshop.

Vind cykel til 15.990 kroner og over 8000 kroner kontant
Er du klar til en fantastisk cykelsæson? Sammensæt dit managerhold til 2020-sæsonen og vind kontante præmier.
Test: Knog Lil’ Cobber lygtesæt
Et kompakt lygtesæt i god kvalitet, som gør opmærksom på sin rytter og lyser godt op i mørket for god synlighed og tryghed.
Atlanterhavets cykel-hotspot
300 kilometer fra Afrikas kyst ligger De kanariske Øer, og den største af disse - Tenerife - byder på optimale forhold for cykling. Flere steder fremhæves øen som en af verdens bedste cykeldestinationer.
Deltag på Python Camp Mallorca
Det danske cykelbrand, Python Pro, har i 2020 lavet en Camp på Mallorca, hvor danske cykelmotionister kan deltage og låne Python-cykler.
Test: Trek Supercaliber 9.8 2020
Med den nye Supercaliber er Trek startet med et blankt stykke papir og tænkt ud af boksen, da de skulle designe deres nye full suspension XC MTB. Det er der kommet et nyt og hyper-effektivt affjedringsdesign ud af.  
Futurum: Kæmp som en ulv, klæd dig som et lam
Futurum har været på en mission for at ændre markedet af cykeltøj siden 2012. I jagten på at skabe high-end cykeltøj som er langtidsholdbart bruger Futurum blandt andet merinould på mange forskellige måder.
MacAskill gør det igen: MTB-akrobaten i træningscenter
Januar står ofte på nytårsforsætter, og også den skotske MTB-rytter Danny MacAskill følte først i det nye år for at udfordre sig selv. Derfor meldte han sig ind i det lokale træningscenter. Det er der, ikke overraskende, kommet en ganske seværdig video ud af.
Interesseret i cykeludstyr, rabatter, guides - se her!
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev omkring cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Test: Garmin Tacx Neo 2T
High-end hometrainer der gør den sure vintertræning sjovere. Tacx Neo 2T gør det godt på de fleste parametre, dog er prisen også i den høje ende af skalaen.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Hørte i podcasten Forhjulslir Folschack udtale at danskerne kommer med nyt udstyr til OL (såfremt min hukommelse ikke svigter). Tror det er i den podcast med Folschack fra januar. "King har jeg kun haft på en cykel i 4 år - regner ikke med at kigge til dem de næste 5 år." Chris King er bare toppen, de er, som du selv beskriver fit and forget. Har hørt om folk som skiller dem ad efter 15 år og det originale fedt stadig er at finde i dem og de i øvrigt virker helt upåklageligt. Det er egentlig meget påfaldende, at "i gamle dage", hvor der ikke var andre standarder end 1" styrfittings med gevind, var ens eneste bekymring, hvornår den nederste konus fik hakker - og det fik den... før eller siden, da det meste af tiden blev spenderet med at køre lige eller næsten lige ud. Nu er lejerne semi eller fuldintegreret (eller noget der imellem) og holdbarheden (med mindre tingene efterses halvårligt) en hel del mindre. Tillad mig at drage en parrallel til nutidens krankboksdesigns.....same same. Udvikling? ja - men næppe fremskridt andet end de få timer tingene afprøves/måles i et laboratorie. Jeg kan rigtig godt lide den store skærm. Især hvis man bruger kortet meget. Man kan få et helt godt overblik over omkringliggende terræn/veje og stadig se hvad der er hvad. Jeg ved ikke hvor mange felter man kan have ad gangen på 830, men på 1030 gives der god mulighed for, at have det man gerne vil se fremme på 1 skærm. Hvis man samtidig bruger briller, giver det lidt flere muligheder med den store skærm. Såmænd derfor. Ikke siden 19. juli har belgiske Wout Van Aert kørt et løb på landevejene, men efter sin lange skadespause er der nu endelig lys for enden af tunnelen. Den belgiske enkeltstartsmester stiller nemlig til start i Omloop Het Nieuwsblad. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/van_aert_goer_comeback_i_omloop/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet