29.10.2015 @ 12:28

Bliz Eyewear har i 2015 gennemgået et kraftigt face-lift i forhold til design og tekniske egenskaber.

Fælles for alle brillerne er, at rammerne er fremstillet Grilamid TR90. Et meget let og fleksibelt materiale. Dette er medvirkende til at brillen sidder let på hovedet under træning og konkurrence. Udbuddet af linser er som tidligere og prisbilledet holder sig i et konkurrencedygtigt niveau som altid. Linserne er fortsat i materialet, polycabonat som er brudsikkert og splintfrit.


Ud over dette er de optisk korrekt formet så udsynet ikke forvrænges (Perfect Curve) og er samtidigt behandlet så vand preller af (hydrophobic) samt anti schratch behandlet, så de er mere modstandsdygtige over for almindelige brugsridser.
 

Desuden er den helt nye ULS ’’Ultra Lens Sience’’ linse også behandlet mod fedt og snavs samt antidug på indersiden. Derudover er brillen fotokromisk, så den bliver mørkere eller lysere alt efter, hvor meget lys der er i omgivelserne. Og når de bliver mørkere fremtræder de i en flot rød multicoating.
 

Brillerne leveres med udskiftelige linser. 2 eller 3 styk alt efter model, og det er desuden muligt yderligere at tilkøbe linser efter behov. Stænger og næseklemme kan bøjes/formes og derved tilpasses ansigtet individuelt. Dette gør blandt andet, at det er slut med at opleve briller, der klemmer eller glider ned af næsen.
 

Flere modeller leveres desuden med en aftagelig nakkerem, som gør det muligt at spænde dem helt fast til ansigtet. Gennem de senere år har Bliz Eyewear også udviklet briller specielt rettet mod cykling, med modellerne Velo XT og Tempo XT. Velo XT er specielt egnet til landevejscykling da overrammen er formet så den ikke hæmmer udsynet selv når man sidder helt nede i hornene.
 

Til Velo XT modellen er der endvidere mulighed for at tilkøbe linser med læsefelt i +1,5, +2,0 og +2,5. Læsefeltet fungerer perfekt til aflæsning af cykelcomputeren uden at forstyrre udsynet over vejen

 

Tempo er med aftagelig overramme, og derfor giver helt frit udsyn selv ved meget foroverbøjet kørestilling som på enkeltstart eller tri-cykler.

Derfor har denne model også vundet indpas i en stor del af triathlon eliten i Danmark. Og den lave vægt på kun 26 gram gør, at den er behagelig både under cykling og løb.

 

Begge disse modeller laves i en almindelig samt en smallface model. Blandt mountainbikerne er det især Force og Rapid, der viser sit værd. Begge modeller er med aftagelig strap ’’nakkerem’’ og svedrem. Begge modellerne har de samme tekniske egenskaber og design, men hvor Force er den ’’almindelige model’’, så er Rapid small face udgaven.


Se Claus Larsen fra Bliz Eyewar forklarer om brillen Ultra Lens Sience. Feltet.dk og Motionsfeltet.dk har testet Bliz-brillen

Se mere om brillerne og priserne på www.futuredanmark.dk


 

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Efter appetizeren Classic Brugge-De Panne bliver det på fredag rigtigt alvor i den belgiske klassikersæson. Med en rute, der er nært beslægtet med den, der en uge senere benyttes i Flandern Rundt, har E3 Saxo Classic opbygget et ry som den helt store test for de største klassikerspecialister, der er klar til at grave dybt en sidste gang inden det helt stor slag i Vlaanderen’s Mooiste. Det er med andre ord tid til den store generalprøve og tid til at finde ud af, hvem vi kan vente at se øverst på podiet i Oudenaarde om lidt over en uge! Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_e3_saxo_classic_2023/I denne uge køres det lille og stærkt kuperede Settimana Internazionale Coppi e Bartali, der i år har en uhyre stjernebesat startliste. Tidspres gør det umuligt at bringe store, forkromede etapeoptakter, men hver dag giver vi en ganske kort favoritvurdering af den kommende dags begivenheder. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_3_etape_af_settimana_internazionale_coppi_e_bartali_2023/Olav Kooij leverede en sublim indsats i det sjaskvåde Brugge-De Panne løb, men han var tæt på at opgive undervejs. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/kooij_taet_paa_stor_triumf_jeg_troede_at_mit_loeb_var_slut/Kommer til at tænke på om grunden til at du hellere vil have skivebremser har noget at gøre med at raceren har fiberhjul. Har du prøvet et aluhjul eller et Shimano fiberhjul med alu bremseflade?

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x